jooly
|
Bonđorno. U bistvu gledam z napol zaprtimi očmi, ker že prbližn en teden ne spimo. Ne spomnm se čist točn, ampak men se zdi Scuba da ste mel pr vam en obdobje, ko ste se sred noči zbujal in ne več spat Jst ne vem več, kaj nej nardim. Dons se je zbudila ob pol dveh, pojedla in se začela igrat z dudo. Ene pol ure je bil mir, pol se je pa gospodična naveličala in začela tečnart. Jest-ne, pit-ne, h nama v postlo-ne, previt, spet mal na joško - ne, duda - ne, pa KAAAJ BIII RADAAAAAA????!!!!! Nazaj je zaspala ob pol petih . Zjutri sem nataknila očala in sem bla v oblačnem vremenu na kavi z očali ker mi je nerodn s takimi podočnjaki po svetu hodit . Pa naj si misljo, da finočo zganjam To mi počne, odkar je ugotovila, da lahko sama kontrolira in upravlja svoj životek, in pol sred noči prakticiramo vajo ČRV. Naj opišem to vajo: ležimo na trebuhu, pokrčimo kolena, privzdignemo rit kolkor je to mogoče, in se poskušamo odgnati naprej. Ker še ne vemo, da je potrebno prestavljati tudi roke, si potem skoraj zvijemo vrat, se prekucnemo na bok in se od jeze skoraj razpočimo. IZVIRNO SPOROČILO: Dajica Jupi, pri nas imamo pa koncno skoraj celo hiso ze pokrito s cegli, se malo jim je za jutri ostalo. Se mi je pa res ze vleklo, tko da sem vesela. Ceprav potem pride se fasada, tko da se ne bo miru, bomo pa vsaj vsi lazje spali, tud ce bo padal dez. Super Dajica, prov prvošm vam, da se čimprej stisnete pod "ta novo streho" Manca... men je tud zadnjič na plavanju tko butast spodrsnilo, da sva se glih komi ujele No, pa sej berem, da nas ima kar nekaj kakšno neprijetno izkušnjo. Včasih mamo enostavno premal rok za vse, kar je treba nardit. Važno, da se je vse dobr končal. IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Mi imamo pa v hiši norice , upam, da jih ne bo Erna tud dobila?! Debeluška, a misliš da ni boljš, če jih čimprej dobi?! Ne vem, vprašam Barika... bom šla jst pogledat za Pictionary, če ga majo, ti javm. Ampak problem je, ker je full razprodan in se ga res težko dobi. Jst mam ta prvo varianto (v bistvu mam samo še kartice, ker plošče itak ne rabiš) in me skoz fehtarjo, če kdo kam gre, da jim ga posodim Grem počas h črvu