Tanayya29
|
Dober večer! Manca uboga Maja,pa ti ki si se tko ustrašla ,no hvala za nasvet,praska se ja,sploh ko zaspi.....fenistil mam jaz gel mislm,da...bom povprašala P.Hvala za nasvet. Krvne teste morata še čakati,ane? Ninočka sem prebrala,hvalaaa ,jaz še vedno raziskujem od kje vsi te flekci.No,še nekaj,danes sem kupla za bolečine (roka) še aspirin,in mi pomaga najbolj od vsega ,men pa prav dohtarca neki v smislu lekadola ali pa nalgesina,ketonal pa sploh ne ,v lekarni pa prav,da bi bil ketonal še najboljši .Zdj pa čakam da mi še na nogo useka(no hecam se),kakšn išias pa ne bi rada,boli k . Scuba,vidiš ta skolioza seka v roke,noge, men še v pozabljivost.... Le kdaj bom začela delat vaje za hrbtenico??? Tako,da jaz še vedno premikam roko kot robot,da o vratu ne govorim ,sj bo,.... NL Imaš Z.S. Nicolina bom vprašala za tvoj parfumček,zihr ga majo ker ta parfum je tok opevan .Lepo dišiiiiiii..... dajica za streho!!!!!!!!!! Grem spat,Nočko!