![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.4.2008 19:48:54
|
|
|
|
_ancica_
|
jaz mam pa probleme s prebavo + kriz me boli sem mogla malo pojokat
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.4.2008 19:49:44
|
|
|
|
tany83
|
haha... kolk se vam presmejem... punce moje, mene tko hrbet boli, da ne morem vec sedet, se grem mal na kavc vreci... pridem bolj pol nazaj... lepo klepetajte...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.4.2008 19:50:35
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ jaz mam pa probleme s prebavo + kriz me boli sem mogla malo pojokat
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.4.2008 19:53:36
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ jaz mam pa probleme s prebavo + kriz me boli sem mogla malo pojokat sej ti si tudi bogica jaz se bom tudi sla mal vlezat pred tv se se kasneje kaj tipkamo!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.4.2008 19:57:08
|
|
|
|
sončika84
|
za vse sotrpinke! SPPS a d naj me večkrat zmasira? naj ti povem,da me še enkrat ni. TKo da,zdaj pa je res skrajni cajt da me zmasira.in to pošteno. pol pa mogoče še kej naprej. hihi grem tut jaz se vležt na kavč pred tv. n morm več sedet,mi bo rit odpadla.oziroma trtica. bodite fajn. pa enga cmoka za vse! papa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.4.2008 20:03:50
|
|
|
|
spps
|
se mi kr smilite ena bolj kot druga upam,sam da vas ne bo matralo celo nosečnost kje je še 40.teden
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.4.2008 20:45:29
|
|
|
|
_ancica_
|
jaz nisem se nic pocivala...sem se odlocila najprej kaj skuhat, da bom potem lahko v miru pocivala bom nardila pecen krompircek z zelenjavco, pa piscanca. Jaz bom pa zraven verjetno se rdece zelje jedla, ker mi ful pase zadnje case
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.4.2008 21:02:38
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ jaz nisem se nic pocivala...sem se odlocila najprej kaj skuhat, da bom potem lahko v miru pocivala bom nardila pecen krompircek z zelenjavco, pa piscanca. Jaz bom pa zraven verjetno se rdece zelje jedla, ker mi ful pase zadnje case to bi še pa jaz jedla škoda,da nisi moja soseda,se bi k tebi povabla na večerjo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.4.2008 21:04:09
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ jaz nisem se nic pocivala...sem se odlocila najprej kaj skuhat, da bom potem lahko v miru pocivala bom nardila pecen krompircek z zelenjavco, pa piscanca. Jaz bom pa zraven verjetno se rdece zelje jedla, ker mi ful pase zadnje case to bi še pa jaz jedla škoda,da nisi moja soseda,se bi k tebi povabla na večerjo ti kar pridi...mogoce bo pa kaj ostalo ok, zdaj grem pa res malo pocivat, me spet kriz boli
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.4.2008 21:09:26
|
|
|
|
spps
|
ok,ancica ti kr idi pocivat lepo se imej ,prav tako vse ostale
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.4.2008 21:51:32
|
|
|
|
tany83
|
ojla jaz se spet mal oglasim, sem gledala en filem, vmes sem si nardila 2 toasta in to je mojo kosilo, se mi ne da nic kuhat, ker mi en gre nic za jest, pa tud toast mi ni sel dol, zdaj mi pa se slabo dela tko da nevem vec kaj jest... moram se posodo pomit in mal po tleh pobrisat in perilo pobrat ker je suho tko da bom kar sla... ce se ne tipkamo vec danes vam zelim vsem lep vecer... jutri me ne bo, ker zjutraj grem k zdravniku in pol mava z mojim neki opravkov in popoldne mogoce greva na plazo... se tipkamo v sredo... papa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 14.4.2008 22:00:47
|
|
|
|
_ancica_
|
jaz se bom tudi pocasi poslovila...kosilo bo kmalu skuhano. Jaz sem se pa lepo stusirala, pa lase oprala, pospravljat se mi pa ne da, ceprav je vse razmetano tany...vso sreco jutri, bom drzala pesti zate , potem nam pa le pridi sporocit dobro novicko spps in ostale...najbrz se pocasi odpravljate spat...zelim vam lahko nocko, jutri se pa spet kaj tipkamo...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.4.2008 9:08:26
|
|
|
|
sončnica24
|
Dobro jutro, mi imamo tako kot so napovedali danes dež, tako da je navrsti notranje čiščenje . Sem sama doma tako da imam tam do enih 13.čas, potem že mama pride. Upam samo da nebo ati prej prišo nimajo neke gužve v službi pa je bil večraj že ob 11-ih doma, potem mi cel ritem pokvari. Tany upam da bo na pregledu danes vse vredu in da boš že vidla srčka, ancica tebe pa upam da bo G. čim prej poklical da ne boš rabla dosti čakat. Spps ti pa veselo v akcijo in upam da čim prej zagledaš ti dve črtici. Aja pa glede spola ste se pogavarjale jaz vem za ti dve varianti: - če ti je full slabo bi naj bila punčka - potem če dobiš mozolje bi tudi naj bila punčka Zdaj pa glede na to da je meni slabo bi naj mela punčko, pa mozolj se mi tu pa tam kak naredi samo nimam preveč "grde" kože ampak zanimivo je to da mi diši že sladko in kislo? Tako da jaz še vedno pravim možnosti so 50-50 in nekaj bo že . Je pa zanimivo to da sem vedno pravla da nočem vedet kaj bo zdaj pa me full mantra
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.4.2008 10:57:12
|
|
|
|
sončika84
|
živjo punce! Mi mamo pa danes lep sončen dan. zaenkrat. tany,upam da bo dohtar povedal kej lepega in da boš videla srčeka malega. ancica,kako je pa danes kjaj z zdravjem? pr meni isto ko včeraj. tko da kljub sončku sem jaz danes slabe volje. profesorca mi ni še nič odgovorila. sem tela it plačat položnice pa ni soldov,k mi še niso nakazal še plače. ta mesec bo pa itak slab,ker vse kar bom dobila nakazan bo šlo za položnice. hjo tale faks in telefon me bosta čist v nuo spravla. kr končala bi js tole zgodbo. upam,da me bo vsaj mol danes s čim presenetu oziroma se mi mal bolj posvetu kot včeraj. bomo vidli. v glavnem sem brez energije oziroma brez volje. za karkoli. aja,sončnica,pol po vseh teh trditvah bom js mela punčko(slabo mi je blo ful,zlo rada jem sladko,mozolje mam tut ful-čeprav to je po moje zrd tolko sladkarij). hehe,bomo vidli.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.4.2008 11:59:25
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla sončika ja upam da ostane sonce pri vas pri nas spet dežuje. Drugače pa kaj se financ tiče midva bova verjetno maja tudi bankrotirala, 2 birmi, ena 80 letnica (dvojčka) pa še jaz si bom mogla nekaj za oblečt kupit tako da niti ne razmišljam naprej ker mi je kar hudo, ampak saj bo ker potem bo verjetno par let malo mira . Kaj hočemo pridejo takšna leta . Jaz pa sem si zdaj eno hitro kosilo privoščla ker sem zjutraj full malo jedla tako da popoldne še malo zelenjavne juhe pojem pa bo. Sedaj pa pečem kruh v tisti pečici in zaenkrat lepo uspeva upam samo da bo skozi pečen da ne bo v sredini surov
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.4.2008 13:18:22
|
|
|
|
sončika84
|
sonce je šlo,tko da mamo tut mi dež,ma kaj dež toča je bla prej.sicer bolj drobna pa vseeno. in zdej dežuje.brezveze. ampak ok,sej ej april in aprila mora biti tako vreme,da bo pol poletje lepo. sončnica jaz upam,da se ti je kruh spekel skoz in skoz in naokolo. kar se tiče p financ ja,pride tak čas,ko si čist broke.sam zadne cajte je to dostkrat.ampak kaj čmo. res je tudi,da je vse ful drago ratal in s tisto malo plačo, težko pridemo skozi. bo že.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.4.2008 14:55:53
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Dobro jutro. Kako?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.4.2008 15:53:07
|
|
|
|
_ancica_
|
Ojla punce ...najbrz ste mi ze vse pobegnile z RR-ja jaz sem ponoci spet ful slabo spala...me je spet nekaj po trebuhu sraufalo Trenutno se se kar dobro pocutim in upam, da tako tudi ostane. V cetrtek imava pa intervju na imigracijski, pa rabim prinest dve fotki za osebno (al karkoli mi bojo pac dal tam), tko da moram it ven danes in se slikat. Se mi prav nic ne da, bi najraje sla kar nazaj v posteljo tany...drzim pesti danes soncnica...midva sva tudi kar malo broke zadnje case. Poleg vseh poloznic sva mogla se placat za moje stalno bivalisce...se sreca da je zdaj konec s tem soncika...ti pa svojemu kar reci, da te naj malo bolj razvaja. Si zasluzis. Meni moj zdaj ful pomaga pri vsem. Sploh mi ne dovoli nosit kaksnih vreck npr. iz trgovine men se pa tud ful fajn zdi, kr mi ni treba nic kaj prevec delat. NAJBOLJSA...kako si pa ti kaj danes???
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.4.2008 17:27:33
|
|
|
|
sončika84
|
ANCICA sej bi mu rekla kej,sam je pa tut res da je utrujen ko pride domov,ker dela celi dan. tko da ga po svoje zastopm. hjo,kako sem se zdaj najedla! sem nama za kosilo(vem,bolj pozno) končno pripravla ribe.sem kupila postrvi in sem jih naredla v foliji pa zraven krompirček. matr so ble mesnate tele postrvi,komi d sm pojedla. uf,zdej pa morm koolegico poklicat,kaj dela,da se javm na kafe. pa še pecivo d ji nesem,ker se mga včeraj tolk spekla,da mi je že slabo! haha,ga kr naprej pikam po košček. hehe
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.4.2008 18:21:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Dobro jutro, mi imamo tako kot so napovedali danes dež, tako da je navrsti notranje čiščenje . Sem sama doma tako da imam tam do enih 13.čas, potem že mama pride. Upam samo da nebo ati prej prišo nimajo neke gužve v službi pa je bil večraj že ob 11-ih doma, potem mi cel ritem pokvari. Tany upam da bo na pregledu danes vse vredu in da boš že vidla srčka, ancica tebe pa upam da bo G. čim prej poklical da ne boš rabla dosti čakat. Spps ti pa veselo v akcijo in upam da čim prej zagledaš ti dve črtici. Aja pa glede spola ste se pogavarjale jaz vem za ti dve varianti: - če ti je full slabo bi naj bila punčka - potem če dobiš mozolje bi tudi naj bila punčka Zdaj pa glede na to da je meni slabo bi naj mela punčko, pa mozolj se mi tu pa tam kak naredi samo nimam preveč "grde" kože ampak zanimivo je to da mi diši že sladko in kislo? Tako da jaz še vedno pravim možnosti so 50-50 in nekaj bo že . Je pa zanimivo to da sem vedno pravla da nočem vedet kaj bo zdaj pa me full mantra pri men za punčko nobena teorija ne drži,imam jo pa vseeno akcija je pa itak intenzivna
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.4.2008 18:23:24
|
|
|
|
spps
|
ojla,čvekice kaj dogaja?jaz sem danes čist zanič,od tega,da me glava boli odkar sem se zjutraj vstala(no zob tud bol če je votel ),do tega ,da sem brez volje pa saj bo jutri boljš....
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.4.2008 18:50:24
|
|
|
|
_ancica_
|
ojla punce moje...semse ze sla slikat...matr je grda slika ej!!! Koza se mi kr sveti, pa podocnjaki, pa koza je ful cudne barve...ne vem kako svetlobo cudno majo tm pa se nisem cist prepricana ce so slike taprave za to kar rabim. Velikost je ze prava ampak moja glava na sliki je ful majhna bomo vidli v cetrtek...al me bojo se enkrta poslal se slikat sem pa ful zmatrana danes, pa mal me v zelodcu stiska bom probala kaj pojest, mogoce bo boljse soncika...ja ce je pa tok zmatran tvoj ko pride domov, pa verjamem da se mu nic ne da no, ampak vsake tolk te pa ja more mal razvajat spps...a ti si tud bolj za en drek danes...sej bo boljse...ce ne danes, pa jutri, bos vidla
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.4.2008 19:01:33
|
|
|
|
spps
|
seveda,bo kmalu boljše mora bit in kaj počneš ančica? a zda dokumente si se slikala?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.4.2008 19:04:18
|
|
|
|
_ancica_
|
ja, za dokumente...niti tocno ne vem kaj bom dobila...kot nekaksno osebno se mi zdi, kjer bo stalno prebivalisce in ostali podatki gor koncno...je ze skrajni cas zdaj bom nekaj pojedla, samo se ne vem kaj se mi ne da kuhat...potem se bom sla pa mal vlezat...sem tok zmatrana danes, najbrz ker nisem mogla spat ponoci...za po kaj pa ti kaj pocenjas???
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.4.2008 19:08:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ja, za dokumente...niti tocno ne vem kaj bom dobila...kot nekaksno osebno se mi zdi, kjer bo stalno prebivalisce in ostali podatki gor koncno...je ze skrajni cas zdaj bom nekaj pojedla, samo se ne vem kaj se mi ne da kuhat...potem se bom sla pa mal vlezat...sem tok zmatrana danes, najbrz ker nisem mogla spat ponoci...za po kaj pa ti kaj pocenjas??? jaz pa sem prej šla mal si odpočit,ko sem domov prišla,nato sem šla v trgovino,pa po tamalo,ki je bila pri tašči in nato še k starmu atu od mojga,ker ma dans RD,zdaj pa ko cota čepim zraven compa tolk sem se sladkega najedla,da mi je slabo
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.