|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  266 267 [268] 269 270   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
14.4.2008 19:48:54   
_ancica_
jaz mam pa probleme s prebavo + kriz me boli user posted image user posted image user posted image

sem mogla malo pojokat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6676
14.4.2008 19:49:44   
tany83
user posted image user posted image user posted image  haha... kolk se vam presmejem...

punce moje, mene tko hrbet boli, da ne morem vec sedet, se grem mal na kavc vreci...

pridem bolj pol nazaj...

lepo klepetajte...

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6677
14.4.2008 19:50:35   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

jaz mam pa probleme s prebavo + kriz me boli user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6678
14.4.2008 19:53:36   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

user posted image user posted image user posted image

sej ti si tudi bogica user posted image user posted image user posted image

jaz se bom tudi sla mal vlezat pred tv user posted image user posted image user posted image

se se kasneje kaj tipkamo!!

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6679
14.4.2008 19:57:08   
sončika84
user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse sotrpinke! user posted image  SPPS a d naj me večkrat zmasira? naj ti povem,da me še enkrat ni. user posted image  TKo da,zdaj pa je res skrajni cajt da me zmasira.in to pošteno. pol pa mogoče še kej naprej. hihiuser posted image  grem tut jaz se vležt na kavč pred tv. n morm več sedet,mi bo rit odpadla.oziroma trtica. bodite fajn. pa enga cmoka za vse! papauser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6680
14.4.2008 20:03:50   
spps
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se mi kr smilite ena bolj kot drugauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam,sam da vas ne bo matralo celo nosečnostuser posted image user posted image user posted image kje je še 40.tedenuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 6681
14.4.2008 20:45:29   
_ancica_
jaz nisem se nic pocivala...sem se odlocila najprej kaj skuhat, da bom potem lahko v miru pocivala user posted image user posted image user posted image

bom nardila pecen krompircek z zelenjavco, pa piscanca. Jaz bom pa zraven verjetno se rdece zelje jedla, ker mi ful pase zadnje case user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6682
14.4.2008 21:02:38   
spps

jaz nisem se nic pocivala...sem se odlocila najprej kaj skuhat, da bom potem lahko v miru pocivala user posted image user posted image user posted image

bom nardila pecen krompircek z zelenjavco, pa piscanca. Jaz bom pa zraven verjetno se rdece zelje jedla, ker mi ful pase zadnje case user posted image

to bi še pa jaz jedlauser posted image user posted image user posted image škoda,da nisi moja soseda,se bi k tebi povabla na večerjouser posted image user posted image user posted image

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6683
14.4.2008 21:04:09   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

to bi še pa jaz jedlauser posted image user posted image user posted image škoda,da nisi moja soseda,se bi k tebi povabla na večerjouser posted image user posted image user posted image

user posted image

ti kar pridi...mogoce bo pa kaj ostalo user posted image user posted image user posted image

ok, zdaj grem pa res malo pocivat, me spet kriz boli user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6684
14.4.2008 21:09:26   
spps
ok,ancica ti kr idi pocivatuser posted image user posted image user posted image lepo se imej ,prav tako vse ostaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6685
14.4.2008 21:51:32   
tany83
ojla
jaz se spet mal oglasim, sem gledala en filem, vmes sem  si nardila 2 toasta in to je mojo kosilo, se mi ne da nic kuhat, ker mi en gre nic za jest, pa tud toast mi ni sel dol, zdaj mi pa se slabo dela tko da nevem vec kaj jest...

moram se posodo pomit in mal po tleh pobrisat in perilo pobrat ker je suho tko da bom kar sla... user posted image

ce se ne tipkamo vec danes vam zelim vsem lep vecer... user posted image

jutri me ne bo, ker zjutraj grem k zdravniku in pol mava z mojim neki opravkov in popoldne mogoce greva na plazo...

se tipkamo v sredo...

papa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6686
14.4.2008 22:00:47   
_ancica_
jaz se bom tudi pocasi poslovila...kosilo  bo kmalu skuhano. Jaz sem se pa lepo stusirala, pa lase oprala, pospravljat se mi pa ne da, ceprav je vse razmetano user posted image

tany...vso sreco jutri, bom drzala pesti zate user posted image user posted image user posted image , potem nam pa le pridi sporocit dobro novicko user posted image user posted image user posted image

spps in ostale...najbrz se pocasi odpravljate spat...zelim vam lahko nocko, jutri se pa spet kaj tipkamo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6687
15.4.2008 9:08:26   
sončnica24
Dobro jutro, mi imamo tako kot so napovedali danes dež, tako da je navrsti notranje čiščenjeuser posted image . Sem sama doma tako da imam tam do enih 13.čas, potem že mama pride. Upam samo da nebo ati prej prišo nimajo neke gužve v službi pa je bil večraj že ob 11-ih doma, potem mi cel ritem pokvari.

Tany upam da bo na pregledu danes vse vredu in da boš že vidla srčka, ancica tebe pa upam da bo G. čim prej poklical da ne boš rabla dosti čakat.

Spps ti pa veselo v akcijo in upam da čim prej zagledaš ti dve črtici.

Aja pa glede spola ste se pogavarjale jaz vem za ti dve varianti:
- če ti je full slabo bi naj bila punčka
- potem če dobiš mozolje bi tudi naj bila punčka

Zdaj pa glede na to da je meni slabo bi naj mela punčko, pa mozolj se mi tu pa tam kak naredi samo nimam preveč "grde" kože ampak zanimivo je to da mi diši že sladko in kislo? user posted image

Tako da jaz še vedno pravim možnosti so 50-50 in nekaj bo žeuser posted image . Je pa zanimivo to da sem vedno pravla da nočem vedet kaj bo zdaj pa me full mantrauser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6688
15.4.2008 10:57:12   
sončika84
živjo punce! Mi mamo pa danes lep sončen dan. zaenkrat. tany,upam da bo dohtar povedal kej lepega in da boš videla srčeka malega. user posted image  ancica,kako je pa danes kjaj z zdravjem?  pr meni isto ko včeraj. user posted image  tko da kljub sončku sem jaz danes slabe volje. profesorca mi ni še nič odgovorila.user posted image  sem tela it plačat položnice pa ni soldov,k  mi še niso nakazal še plače. user posted image user posted image  ta mesec bo pa itak slab,ker vse kar bom dobila nakazan bo šlo za položnice. hjo tale faks in telefon me bosta čist v nuo spravla. kr končala bi js tole zgodbo. user posted image upam,da me bo vsaj mol danes s čim presenetu oziroma se mi mal bolj posvetu kot včeraj. bomo vidli. v glavnem sem brez energije oziroma brez volje. za karkoli. aja,sončnica,pol po vseh teh trditvah bom js mela punčko(slabo mi je blo ful,zlo rada jem sladko,mozolje mam tut ful-čeprav to je po moje zrd tolko sladkarij). hehe,bomo vidli. user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 6689
15.4.2008 11:59:25   
sončnica24
Hojla sončika ja upam da ostane sonce pri vas pri nas spet dežuje. Drugače pa kaj se financ tiče midva bova verjetno maja tudi bankrotirala, 2 birmi, ena 80 letnica (dvojčka) pa še jaz si bom mogla nekaj za oblečt kupit tako da niti ne razmišljam naprej ker mi je kar hudo, ampak saj bo ker potem bo verjetno par let malo mirauser posted image .

Kaj hočemo pridejo takšna letauser posted image .

Jaz pa sem si zdaj eno hitro kosilo privoščla ker sem zjutraj full malo jedla tako da popoldne še malo zelenjavne juhe pojem pa bo. Sedaj pa pečem kruh v tisti pečici in zaenkrat lepo uspeva upam samo da bo skozi pečen da ne bo v sredini surovuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6690
15.4.2008 13:18:22   
sončika84
sonce je šlo,tko da mamo tut mi dež,ma kaj dež toča je bla prej.sicer bolj drobna pa vseeno. in zdej dežuje.brezveze. ampak ok,sej ej april in aprila mora biti tako vreme,da bo pol poletje lepo.user posted image  sončnica jaz upam,da se ti je kruh spekel skoz in skoz in naokolo.user posted image  kar se tiče p financ ja,pride tak čas,ko si čist broke.sam zadne cajte je to dostkrat.ampak kaj čmo. res je tudi,da je vse ful drago ratal in s tisto malo plačo, težko pridemo skozi. bo že.

Neposredna povezava do sporočila: 6691
15.4.2008 14:55:53   
NAJBOLJŠA
Dobro jutro.
Kako?

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 6692
15.4.2008 15:53:07   
_ancica_
Ojla punce user posted image ...najbrz ste mi ze vse pobegnile z RR-ja user posted image

jaz sem ponoci spet ful slabo spala...me je spet nekaj po trebuhu sraufalo user posted image Trenutno se se kar dobro pocutim in upam, da tako tudi ostane. user posted image
V cetrtek imava pa intervju na imigracijski, pa rabim prinest dve fotki za osebno (al karkoli mi bojo pac dal tam), tko da moram it ven danes in se slikat. Se mi prav nic ne da, bi najraje sla kar nazaj v posteljo user posted image user posted image user posted image

tany...drzim pesti danes user posted image user posted image user posted image user posted image

soncnica...midva sva tudi kar malo broke zadnje case. Poleg vseh poloznic sva mogla se placat za moje stalno bivalisce...se sreca da je zdaj konec s tem user posted image

soncika...ti pa svojemu kar reci, da te naj malo bolj razvaja. Si zasluzis. Meni moj zdaj ful pomaga pri vsem. Sploh mi ne dovoli nosit kaksnih vreck npr. iz trgovine user posted image user posted image user posted image men se pa tud ful fajn zdi, kr mi ni treba nic kaj prevec delat. user posted image

NAJBOLJSA...kako si pa ti kaj danes???

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 6693
15.4.2008 17:27:33   
sončika84
ANCICA sej bi mu rekla kej,sam je pa tut res da je utrujen ko pride domov,ker dela celi dan. tko da ga po svoje zastopm. hjo,kako sem se zdaj najedla! sem nama za kosilo(vem,bolj pozno) končno pripravla ribe.sem kupila postrvi in sem jih naredla v foliji pa zraven krompirček. matr so ble mesnate tele postrvi,komi d sm pojedla. uf,zdej pa morm koolegico poklicat,kaj dela,da se javm na kafe. pa še pecivo d ji nesem,ker se mga včeraj tolk spekla,da mi je že slabo! haha,ga kr naprej pikam po košček. heheuser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6694
15.4.2008 18:21:14   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Dobro jutro, mi imamo tako kot so napovedali danes dež, tako da je navrsti notranje čiščenjeuser posted image . Sem sama doma tako da imam tam do enih 13.čas, potem že mama pride. Upam samo da nebo ati prej prišo nimajo neke gužve v službi pa je bil večraj že ob 11-ih doma, potem mi cel ritem pokvari.

Tany upam da bo na pregledu danes vse vredu in da boš že vidla srčka, ancica tebe pa upam da bo G. čim prej poklical da ne boš rabla dosti čakat.

Spps ti pa veselo v akcijo in upam da čim prej zagledaš ti dve črtici.

Aja pa glede spola ste se pogavarjale jaz vem za ti dve varianti:
- če ti je full slabo bi naj bila punčka
- potem če dobiš mozolje bi tudi naj bila punčka

Zdaj pa glede na to da je meni slabo bi naj mela punčko, pa mozolj se mi tu pa tam kak naredi samo nimam preveč "grde" kože ampak zanimivo je to da mi diši že sladko in kislo? user posted image

Tako da jaz še vedno pravim možnosti so 50-50 in nekaj bo žeuser posted image . Je pa zanimivo to da sem vedno pravla da nočem vedet kaj bo zdaj pa me full mantrauser posted image

pri men za punčko nobena teorija ne drži,imam jo pa vseenouser posted image user posted image user posted image
akcija je pa itak intenzivna user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 6695
15.4.2008 18:23:24   
spps
ojla,čvekiceuser posted image user posted image user posted image user posted image kaj dogaja?jaz sem danes čist zanič,od tega,da me glava boli odkar sem se zjutraj vstala(no zob tud bol če je voteluser posted image user posted image user posted image ),do tega ,da sem brez voljeuser posted image  pa saj bo jutri boljš....

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6696
15.4.2008 18:50:24   
_ancica_
ojla punce moje...semse ze sla slikat...matr je grda slika ej!!! Koza se mi kr sveti, pa podocnjaki, pa koza je ful cudne barve...ne vem kako svetlobo cudno majo tm user posted image user posted image pa se nisem cist prepricana ce so slike taprave za to kar rabim. Velikost je ze prava ampak moja glava na sliki je ful majhna user posted image user posted image user posted image bomo vidli v cetrtek...al me bojo se enkrta poslal se slikat user posted image user posted image user posted image

sem pa ful zmatrana danes, pa mal me v zelodcu stiska user posted image bom probala kaj pojest, mogoce bo boljse user posted image

soncika...ja ce je pa tok zmatran tvoj ko pride domov, pa verjamem da se mu nic ne da user posted image no, ampak vsake tolk te pa ja more mal razvajat user posted image

spps...a ti si tud bolj za en drek danes...sej bo boljse...ce ne danes, pa jutri, bos vidla user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6697
15.4.2008 19:01:33   
spps
seveda,bo kmalu boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image mora bituser posted image user posted image user posted image user posted image in kaj počneš ančica?
a zda dokumente si se slikala?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6698
15.4.2008 19:04:18   
_ancica_
ja, za dokumente...niti tocno ne vem kaj bom dobila...kot nekaksno osebno se mi zdi, kjer bo stalno prebivalisce in ostali podatki gor user posted image koncno...je ze skrajni cas user posted image

zdaj bom nekaj pojedla, samo se ne vem kaj user posted image se mi ne da kuhat...potem se bom sla pa mal vlezat...sem tok zmatrana danes, najbrz ker nisem mogla spat ponoci...za pouser posted image user posted image

kaj pa ti kaj pocenjas???

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6699
15.4.2008 19:08:44   
spps

ja, za dokumente...niti tocno ne vem kaj bom dobila...kot nekaksno osebno se mi zdi, kjer bo stalno prebivalisce in ostali podatki gor user posted image koncno...je ze skrajni cas user posted image

zdaj bom nekaj pojedla, samo se ne vem kaj user posted image se mi ne da kuhat...potem se bom sla pa mal vlezat...sem tok zmatrana danes, najbrz ker nisem mogla spat ponoci...za pouser posted image user posted image

kaj pa ti kaj pocenjas???

jaz pa sem prej šla mal si odpočit,ko sem domov prišla,nato sem šla v trgovino,pa po tamalo,ki je bila pri tašči in nato še k starmu atu od mojga,ker ma dans RD,zdaj pa ko cota čepim zraven compauser posted image user posted image user posted image tolk sem se sladkega najedla,da mi je slabouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  266 267 [268] 269 270   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  266 267 [268] 269 270   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.