|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  267 268 [269] 270 271   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
15.4.2008 19:14:00   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

ja, za dokumente...niti tocno ne vem kaj bom dobila...kot nekaksno osebno se mi zdi, kjer bo stalno prebivalisce in ostali podatki gor user posted image koncno...je ze skrajni cas user posted image

zdaj bom nekaj pojedla, samo se ne vem kaj user posted image se mi ne da kuhat...potem se bom sla pa mal vlezat...sem tok zmatrana danes, najbrz ker nisem mogla spat ponoci...za pouser posted image user posted image

kaj pa ti kaj pocenjas???

jaz pa sem prej šla mal si odpočit,ko sem domov prišla,nato sem šla v trgovino,pa po tamalo,ki je bila pri tašči in nato še k starmu atu od mojga,ker ma dans RD,zdaj pa ko cota čepim zraven compauser posted image user posted image user posted image tolk sem se sladkega najedla,da mi je slabouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
vceri se je pa zgodil neki cudnega...zvecer sva z mojim gledala tv in je njemu ful zapasal neki sladkega pojest (ponavad sem jaz tista ki je mahnjena na sladko)...in sva odprla cokolado...jaz sem pojedla dva koscka, on je pa ostalo zmazal...sem mu na koncu kar vzela iz rok, tko da imam se par kosckov za danes user posted image user posted image user posted image mi niti ne pase sladko jest, kar je ful cudno zame user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6701
15.4.2008 19:29:24   
spps

ja, za dokumente...niti tocno ne vem kaj bom dobila...kot nekaksno osebno se mi zdi, kjer bo stalno prebivalisce in ostali podatki gor user posted image koncno...je ze skrajni cas user posted image

zdaj bom nekaj pojedla, samo se ne vem kaj user posted image se mi ne da kuhat...potem se bom sla pa mal vlezat...sem tok zmatrana danes, najbrz ker nisem mogla spat ponoci...za pouser posted image user posted image

jaz pa sem prej šla mal si odpočit,ko sem domov prišla,nato sem šla v trgovino,pa po tamalo,ki je bila pri tašči in nato še k starmu atu od mojga,ker ma dans RD,zdaj pa ko cota čepim zraven compauser posted image user posted image user posted image tolk sem se sladkega najedla,da mi je slabouser posted image user posted image user posted image

vceri se je pa zgodil neki cudnega...zvecer sva z mojim gledala tv in je njemu ful zapasal neki sladkega pojest (ponavad sem jaz tista ki je mahnjena na sladko)...in sva odprla cokolado...jaz sem pojedla dva koscka, on je pa ostalo zmazal...sem mu na koncu kar vzela iz rok, tko da imam se par kosckov za danes user posted image user posted image user posted image mi niti ne pase sladko jest, kar je ful cudno zame user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image boš vidla.,se bo tvoj redil s tabouser posted image user posted image ne vem kje,ampak se mi zdi,da sem enkrat brala,da partnerji nosečk tud ponavad dobijo apetituser posted image user posted image user posted image se bosta lahk šla,kdo ma večjega bušijauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6702
15.4.2008 19:35:13   
_ancica_

user posted image user posted image user posted image boš vidla.,se bo tvoj redil s tabouser posted image user posted image ne vem kje,ampak se mi zdi,da sem enkrat brala,da partnerji nosečk tud ponavad dobijo apetituser posted image user posted image user posted image se bosta lahk šla,kdo ma večjega bušijauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta je pa dobra...upam samo, da ne bo on zmagal user posted image ..a si predstavlas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6703
15.4.2008 19:39:21   
spps
ja,bi blo smeha vredno,da bi ti tvoj delal konkurencouser posted image user posted image user posted image a si že dobla datum za pregled?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6704
15.4.2008 19:46:26   
_ancica_
ne se user posted image so mi zadnjic v soboto rekl, da bojo enkrat ta teden poklical in mi povedal kdaj...sigurn bojo sele v petek klical, ce pa ne jih bom pa jst poklicala in mal zatezilauser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6705
15.4.2008 19:54:09   
spps

ne se user posted image so mi zadnjic v soboto rekl, da bojo enkrat ta teden poklical in mi povedal kdaj...sigurn bojo sele v petek klical, ce pa ne jih bom pa jst poklicala in mal zatezilauser posted image
sej bouser posted image user posted image user posted image user posted image pol boš pa vidla svojo pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6706
15.4.2008 19:58:39   
_ancica_

sej bouser posted image user posted image user posted image user posted image pol boš pa vidla svojo pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ok, najedla sem se...zdaj grem pa malo pocivat pred tv user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se tipkamo se kasneje, ce bo kera gor user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6707
15.4.2008 20:02:29   
spps

ok, najedla sem se...zdaj grem pa malo pocivat pred tv user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se tipkamo se kasneje, ce bo kera gor user posted image user posted image user posted image user posted image

ajde,lepo se imej še naprej,se nama danes verjetno ne bo uspelo več tipkat,bomo pa jutr nadaljevaleuser posted image user posted image user posted image pa-pa

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6708
16.4.2008 8:47:58   
sončnica24
Dobro jutro, včeraj pa niste bile nič kaj zgovorne. Jaz sem se že najedla, danes mamo sončka user posted image user posted image , samo meni se vseeno nič ne da pa saj bo malo še moram k sebi prit.

Moram danes eno vabilo skupaj spravit pa malo bi mogla noter kaj naredit samo dvomim da bom če bo še naprej tako lepo, čeprav malo veter piha bomo vidli mogoče pa mi rata kaj naret če ne pa bom pač rekla da ni danes moj dan in da je hoto user posted image da malo več počivamuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6709
16.4.2008 11:51:13   
sončnica24
Očitno danes ne bo nič kaj klepetavo tukaj tako da se bom jaz tudi poslovila za danes. Si grem zdaj nekaj za jest naredit popoldne pa lepo čvekajte.

Tany upam da je bil pregled včeraj uspešen in da je vse vredu.
Ancica tebe pa tudi upam da bodo kmalu poklicali na pregled da boš vidla svojo pikico.
Spps kdaj pa moramo pri tebi pesti držat za user posted image ?

Lepo se mejte

Pa pa

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 6710
16.4.2008 13:12:34   
NAJBOLJŠA
No, saj .....
Ko jaz prletim , ni nobenga...
Lep pozdravček..

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 6711
16.4.2008 15:27:46   
tany83
Ojla dobro jutro punce...

kako ste kaj???

jaz sem fuuul vesela, sva vceraj videla najinega user posted image ... je kot en fizolcek in srcek mu bije user posted image user posted image user posted image ... joj kako je blo lepo... dohtar je fuul fajn, sva bila oba z mojim user posted image  noter in je on tud videl najinega user posted image ... pa se je rekel, da lahk slika da si shranim slike in ce zelim poslejm domov pa sliko je itak dal... user posted image  sm bla fuul vesela... res mi je vsec zdravnik je fuul fajn, no vsaj prvi vtis je tak... mi je dal vitamine in neki za slabost, je reku naj spijem tisto vsakic 30 min pred obrokom in da pol mi ne bo vec tko slabo... upam, da bo pomagalo

me je se na en kup preiskav poslal, tko da sem dala tud kri in vodo in 30. 4. mam spet pregled, ze cez 14 dni ... pol pa vsak mesec naprej je rekel..

aja pa se to je rekel, da po velikost otroka sem tam nekje v 6 tednu...

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 6712
16.4.2008 15:30:11   
_ancica_
Dobro jutro/ dober dan user posted image
evo me, jst sem ze pokonci danes, sem se kar dobro spala za spremembo user posted image sem pa se zmeri zaspana user posted image

soncnica...ja ti se kr zgovarjaj na user posted image user posted image user posted image user posted image
NAJBOLJSA...ja ti pa zmeri prides ko nobene ni gor user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 6713
16.4.2008 15:31:47   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Ojla dobro jutro punce...

kako ste kaj???

jaz sem fuuul vesela, sva vceraj videla najinega user posted image ... je kot en fizolcek in srcek mu bije user posted image user posted image user posted image ... joj kako je blo lepo... dohtar je fuul fajn, sva bila oba z mojim user posted image  noter in je on tud videl najinega user posted image ... pa se je rekel, da lahk slika da si shranim slike in ce zelim poslejm domov pa sliko je itak dal... user posted image  sm bla fuul vesela... res mi je vsec zdravnik je fuul fajn, no vsaj prvi vtis je tak... mi je dal vitamine in neki za slabost, je reku naj spijem tisto vsakic 30 min pred obrokom in da pol mi ne bo vec tko slabo... upam, da bo pomagalo

me je se na en kup preiskav poslal, tko da sem dala tud kri in vodo in 30. 4. mam spet pregled, ze cez 14 dni ... pol pa vsak mesec naprej je rekel..

aja pa se to je rekel, da po velikost otroka sem tam nekje v 6 tednu...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
samo da je vse ok !!!!

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6714
16.4.2008 15:36:44   
_ancica_
tany...a da pol si sele v sestem tednu??? al mogoce 6tednov in neki dni??? 

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6715
16.4.2008 15:43:42   
tany83

tany...a da pol si sele v sestem tednu??? al mogoce 6tednov in neki dni??? 

nevem zdravnik je rekel 6 t... sam po moje je kar 6 t in neki dni... grem v 7 t po moje... nevem... ga morem vprasat za PDP... sej cez 14 dni grem nazaj, bomo videli kaj bo rekeu v katerem tednu sem...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6716
16.4.2008 15:51:04   
_ancica_
super tany...zdaj si koncno lazje zadihala, ko ves da je s tvojim user posted image vse ok user posted image jaz pa se kar cakam na klic...verjetno bom klicala v petek, ce me oni ne poklicejo in jm malo zatezim, ker bi rada imela drug teden enkrat pregled user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6717
16.4.2008 16:00:39   
tany83

super tany...zdaj si koncno lazje zadihala, ko ves da je s tvojim user posted image vse ok user posted image jaz pa se kar cakam na klic...verjetno bom klicala v petek, ce me oni ne poklicejo in jm malo zatezim, ker bi rada imela drug teden enkrat pregled user posted image

ja res je, zdaj ko sem videla najinega user posted image  sem bolj mirna... prej se verjet nisem mogla user posted image ... mi je blo pa lepo, da je lahko tud moj videl user posted image ...

ja najboljs da poklices, ker saj ves kako so... oni majo full in pol kar cakajo, jim mores mal zatezit...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6718
16.4.2008 16:06:55   
_ancica_
so mi rekli naj poklicem v cetrtek oz petek, ce me oni prej ne poklicejo, tko da bom verjetno v petek klicala, ker jutri greva na intervju na imigracijski urad, da mi koncno dajo stalno bivalisce user posted image user posted image user posted image

to je pa res lepo, da je tudi tvoj lahko videl user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6719
16.4.2008 16:09:52   
tany83

so mi rekli naj poklicem v cetrtek oz petek, ce me oni prej ne poklicejo, tko da bom verjetno v petek klicala, ker jutri greva na intervju na imigracijski urad, da mi koncno dajo stalno bivalisce user posted image user posted image user posted image

to je pa res lepo, da je tudi tvoj lahko videl user posted image user posted image

lepo, pol bos koncno dobila papirje... jaz moje morem na ambasado v avstrijo poslat, se kar cakajo user posted image ... sam tle ni panike, ker itak ne rabim vize... bom jih verjetno kar mami dala... pol pa tud meni dajo papirje oz. osebno izkaznico...

ja najboljs da pol v petek poklices in da te narocijo drug teden... bos videla kako je lepo videt user posted image ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6720
16.4.2008 16:15:56   
_ancica_

lepo, pol bos koncno dobila papirje... jaz moje morem na ambasado v avstrijo poslat, se kar cakajo user posted image ... sam tle ni panike, ker itak ne rabim vize... bom jih verjetno kar mami dala... pol pa tud meni dajo papirje oz. osebno izkaznico...

ja najboljs da pol v petek poklices in da te narocijo drug teden... bos videla kako je lepo videt user posted image ... user posted image user posted image user posted image

komaj cakam na prvi pregled, me je pa fuuuuul strah user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6721
16.4.2008 16:34:02   
tany83
Saj vrjamem, saj mene je tud blo... user posted image

Vse bo OK, bos videla... mene bo skoz strah, dokler ne rodim po moje user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6722
16.4.2008 16:39:12   
_ancica_

Saj vrjamem, saj mene je tud blo... user posted image

Vse bo OK, bos videla... mene bo skoz strah, dokler ne rodim po moje user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image sem lih zadnjic razmislala o tem...mene bo tud celo nosecnost strah po mojem...pa ves kje je se to!!! user posted image user posted image user posted image se bo treba malo sprostit in ne prevec mislit na slabe stvari user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6723
16.4.2008 16:43:38   
spps
ojla,tany potem si pa vidla svojga fižolčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ancica,saj boš ti tud kmal dobla slikco od svojgauser posted image user posted image user posted image ja,kak vama bo hitro čas tekel,še ginekologa se bosta navadle v tem časuuser posted image user posted image user posted image in počutje?je kaj boljš?

Najboljša,ti imaš res smolo,se vedno pojaviš takrat,ko ni nobene...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6724
16.4.2008 16:48:08   
_ancica_
ojla spps user posted image
ja upam, da tudi jaz kmalu vidim malega fizolcka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako se kaj pocutis danes? kaj boljse kot vceraj??? Jaz se za 1x se kar fajn...vceraj mi je pa postalo slabo tam enkrat okoli 2h in potemje kar drzalo do vecera. Sicer mi ni nikoli ni ful slabo, mal cutim kao mi pritiska nekaj na zelodec, ni mi pa za bruhat slabo user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  267 268 [269] 270 271   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  267 268 [269] 270 271   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.