![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.4.2008 19:14:00
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ja, za dokumente...niti tocno ne vem kaj bom dobila...kot nekaksno osebno se mi zdi, kjer bo stalno prebivalisce in ostali podatki gor koncno...je ze skrajni cas zdaj bom nekaj pojedla, samo se ne vem kaj se mi ne da kuhat...potem se bom sla pa mal vlezat...sem tok zmatrana danes, najbrz ker nisem mogla spat ponoci...za po kaj pa ti kaj pocenjas??? jaz pa sem prej šla mal si odpočit,ko sem domov prišla,nato sem šla v trgovino,pa po tamalo,ki je bila pri tašči in nato še k starmu atu od mojga,ker ma dans RD,zdaj pa ko cota čepim zraven compa tolk sem se sladkega najedla,da mi je slabo vceri se je pa zgodil neki cudnega...zvecer sva z mojim gledala tv in je njemu ful zapasal neki sladkega pojest (ponavad sem jaz tista ki je mahnjena na sladko)...in sva odprla cokolado...jaz sem pojedla dva koscka, on je pa ostalo zmazal...sem mu na koncu kar vzela iz rok, tko da imam se par kosckov za danes mi niti ne pase sladko jest, kar je ful cudno zame
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.4.2008 19:29:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ja, za dokumente...niti tocno ne vem kaj bom dobila...kot nekaksno osebno se mi zdi, kjer bo stalno prebivalisce in ostali podatki gor koncno...je ze skrajni cas zdaj bom nekaj pojedla, samo se ne vem kaj se mi ne da kuhat...potem se bom sla pa mal vlezat...sem tok zmatrana danes, najbrz ker nisem mogla spat ponoci...za po kaj pa ti kaj pocenjas??? jaz pa sem prej šla mal si odpočit,ko sem domov prišla,nato sem šla v trgovino,pa po tamalo,ki je bila pri tašči in nato še k starmu atu od mojga,ker ma dans RD,zdaj pa ko cota čepim zraven compa tolk sem se sladkega najedla,da mi je slabo vceri se je pa zgodil neki cudnega...zvecer sva z mojim gledala tv in je njemu ful zapasal neki sladkega pojest (ponavad sem jaz tista ki je mahnjena na sladko)...in sva odprla cokolado...jaz sem pojedla dva koscka, on je pa ostalo zmazal...sem mu na koncu kar vzela iz rok, tko da imam se par kosckov za danes mi niti ne pase sladko jest, kar je ful cudno zame boš vidla.,se bo tvoj redil s tabo ne vem kje,ampak se mi zdi,da sem enkrat brala,da partnerji nosečk tud ponavad dobijo apetit se bosta lahk šla,kdo ma večjega bušija
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.4.2008 19:35:13
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ja, za dokumente...niti tocno ne vem kaj bom dobila...kot nekaksno osebno se mi zdi, kjer bo stalno prebivalisce in ostali podatki gor koncno...je ze skrajni cas zdaj bom nekaj pojedla, samo se ne vem kaj se mi ne da kuhat...potem se bom sla pa mal vlezat...sem tok zmatrana danes, najbrz ker nisem mogla spat ponoci...za po kaj pa ti kaj pocenjas??? jaz pa sem prej šla mal si odpočit,ko sem domov prišla,nato sem šla v trgovino,pa po tamalo,ki je bila pri tašči in nato še k starmu atu od mojga,ker ma dans RD,zdaj pa ko cota čepim zraven compa tolk sem se sladkega najedla,da mi je slabo vceri se je pa zgodil neki cudnega...zvecer sva z mojim gledala tv in je njemu ful zapasal neki sladkega pojest (ponavad sem jaz tista ki je mahnjena na sladko)...in sva odprla cokolado...jaz sem pojedla dva koscka, on je pa ostalo zmazal...sem mu na koncu kar vzela iz rok, tko da imam se par kosckov za danes mi niti ne pase sladko jest, kar je ful cudno zame boš vidla.,se bo tvoj redil s tabo ne vem kje,ampak se mi zdi,da sem enkrat brala,da partnerji nosečk tud ponavad dobijo apetit se bosta lahk šla,kdo ma večjega bušija ta je pa dobra...upam samo, da ne bo on zmagal ..a si predstavlas
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.4.2008 19:39:21
|
|
|
|
spps
|
ja,bi blo smeha vredno,da bi ti tvoj delal konkurenco a si že dobla datum za pregled?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.4.2008 19:46:26
|
|
|
|
_ancica_
|
ne se so mi zadnjic v soboto rekl, da bojo enkrat ta teden poklical in mi povedal kdaj...sigurn bojo sele v petek klical, ce pa ne jih bom pa jst poklicala in mal zatezila
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.4.2008 19:54:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ne se so mi zadnjic v soboto rekl, da bojo enkrat ta teden poklical in mi povedal kdaj...sigurn bojo sele v petek klical, ce pa ne jih bom pa jst poklicala in mal zatezila sej bo pol boš pa vidla svojo pikico
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.4.2008 19:58:39
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ne se so mi zadnjic v soboto rekl, da bojo enkrat ta teden poklical in mi povedal kdaj...sigurn bojo sele v petek klical, ce pa ne jih bom pa jst poklicala in mal zatezila sej bo pol boš pa vidla svojo pikico ok, najedla sem se...zdaj grem pa malo pocivat pred tv se tipkamo se kasneje, ce bo kera gor
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 15.4.2008 20:02:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ ne se so mi zadnjic v soboto rekl, da bojo enkrat ta teden poklical in mi povedal kdaj...sigurn bojo sele v petek klical, ce pa ne jih bom pa jst poklicala in mal zatezila sej bo pol boš pa vidla svojo pikico ok, najedla sem se...zdaj grem pa malo pocivat pred tv se tipkamo se kasneje, ce bo kera gor ajde,lepo se imej še naprej,se nama danes verjetno ne bo uspelo več tipkat,bomo pa jutr nadaljevale pa-pa
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 8:47:58
|
|
|
|
sončnica24
|
Dobro jutro, včeraj pa niste bile nič kaj zgovorne. Jaz sem se že najedla, danes mamo sončka , samo meni se vseeno nič ne da pa saj bo malo še moram k sebi prit. Moram danes eno vabilo skupaj spravit pa malo bi mogla noter kaj naredit samo dvomim da bom če bo še naprej tako lepo, čeprav malo veter piha bomo vidli mogoče pa mi rata kaj naret če ne pa bom pač rekla da ni danes moj dan in da je hoto da malo več počivam
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 11:51:13
|
|
|
|
sončnica24
|
Očitno danes ne bo nič kaj klepetavo tukaj tako da se bom jaz tudi poslovila za danes. Si grem zdaj nekaj za jest naredit popoldne pa lepo čvekajte. Tany upam da je bil pregled včeraj uspešen in da je vse vredu. Ancica tebe pa tudi upam da bodo kmalu poklicali na pregled da boš vidla svojo pikico. Spps kdaj pa moramo pri tebi pesti držat za ? Lepo se mejte Pa pa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 13:12:34
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
No, saj ..... Ko jaz prletim , ni nobenga... Lep pozdravček..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 15:27:46
|
|
|
|
tany83
|
Ojla dobro jutro punce... kako ste kaj??? jaz sem fuuul vesela, sva vceraj videla najinega ... je kot en fizolcek in srcek mu bije ... joj kako je blo lepo... dohtar je fuul fajn, sva bila oba z mojim noter in je on tud videl najinega ... pa se je rekel, da lahk slika da si shranim slike in ce zelim poslejm domov pa sliko je itak dal... sm bla fuul vesela... res mi je vsec zdravnik je fuul fajn, no vsaj prvi vtis je tak... mi je dal vitamine in neki za slabost, je reku naj spijem tisto vsakic 30 min pred obrokom in da pol mi ne bo vec tko slabo... upam, da bo pomagalo me je se na en kup preiskav poslal, tko da sem dala tud kri in vodo in 30. 4. mam spet pregled, ze cez 14 dni ... pol pa vsak mesec naprej je rekel.. aja pa se to je rekel, da po velikost otroka sem tam nekje v 6 tednu...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 15:30:11
|
|
|
|
_ancica_
|
Dobro jutro/ dober dan evo me, jst sem ze pokonci danes, sem se kar dobro spala za spremembo sem pa se zmeri zaspana soncnica...ja ti se kr zgovarjaj na NAJBOLJSA...ja ti pa zmeri prides ko nobene ni gor
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 15:31:47
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Ojla dobro jutro punce... kako ste kaj??? jaz sem fuuul vesela, sva vceraj videla najinega ... je kot en fizolcek in srcek mu bije ... joj kako je blo lepo... dohtar je fuul fajn, sva bila oba z mojim noter in je on tud videl najinega ... pa se je rekel, da lahk slika da si shranim slike in ce zelim poslejm domov pa sliko je itak dal... sm bla fuul vesela... res mi je vsec zdravnik je fuul fajn, no vsaj prvi vtis je tak... mi je dal vitamine in neki za slabost, je reku naj spijem tisto vsakic 30 min pred obrokom in da pol mi ne bo vec tko slabo... upam, da bo pomagalo me je se na en kup preiskav poslal, tko da sem dala tud kri in vodo in 30. 4. mam spet pregled, ze cez 14 dni ... pol pa vsak mesec naprej je rekel.. aja pa se to je rekel, da po velikost otroka sem tam nekje v 6 tednu... samo da je vse ok !!!!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 15:36:44
|
|
|
|
_ancica_
|
tany...a da pol si sele v sestem tednu??? al mogoce 6tednov in neki dni???
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 15:43:42
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ tany...a da pol si sele v sestem tednu??? al mogoce 6tednov in neki dni??? nevem zdravnik je rekel 6 t... sam po moje je kar 6 t in neki dni... grem v 7 t po moje... nevem... ga morem vprasat za PDP... sej cez 14 dni grem nazaj, bomo videli kaj bo rekeu v katerem tednu sem...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 15:51:04
|
|
|
|
_ancica_
|
super tany...zdaj si koncno lazje zadihala, ko ves da je s tvojim vse ok jaz pa se kar cakam na klic...verjetno bom klicala v petek, ce me oni ne poklicejo in jm malo zatezim, ker bi rada imela drug teden enkrat pregled
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 16:00:39
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ super tany...zdaj si koncno lazje zadihala, ko ves da je s tvojim vse ok jaz pa se kar cakam na klic...verjetno bom klicala v petek, ce me oni ne poklicejo in jm malo zatezim, ker bi rada imela drug teden enkrat pregled ja res je, zdaj ko sem videla najinega sem bolj mirna... prej se verjet nisem mogla ... mi je blo pa lepo, da je lahko tud moj videl ... ja najboljs da poklices, ker saj ves kako so... oni majo full in pol kar cakajo, jim mores mal zatezit...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 16:06:55
|
|
|
|
_ancica_
|
so mi rekli naj poklicem v cetrtek oz petek, ce me oni prej ne poklicejo, tko da bom verjetno v petek klicala, ker jutri greva na intervju na imigracijski urad, da mi koncno dajo stalno bivalisce to je pa res lepo, da je tudi tvoj lahko videl
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 16:09:52
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ so mi rekli naj poklicem v cetrtek oz petek, ce me oni prej ne poklicejo, tko da bom verjetno v petek klicala, ker jutri greva na intervju na imigracijski urad, da mi koncno dajo stalno bivalisce to je pa res lepo, da je tudi tvoj lahko videl lepo, pol bos koncno dobila papirje... jaz moje morem na ambasado v avstrijo poslat, se kar cakajo ... sam tle ni panike, ker itak ne rabim vize... bom jih verjetno kar mami dala... pol pa tud meni dajo papirje oz. osebno izkaznico... ja najboljs da pol v petek poklices in da te narocijo drug teden... bos videla kako je lepo videt ...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 16:15:56
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ so mi rekli naj poklicem v cetrtek oz petek, ce me oni prej ne poklicejo, tko da bom verjetno v petek klicala, ker jutri greva na intervju na imigracijski urad, da mi koncno dajo stalno bivalisce to je pa res lepo, da je tudi tvoj lahko videl lepo, pol bos koncno dobila papirje... jaz moje morem na ambasado v avstrijo poslat, se kar cakajo ... sam tle ni panike, ker itak ne rabim vize... bom jih verjetno kar mami dala... pol pa tud meni dajo papirje oz. osebno izkaznico... ja najboljs da pol v petek poklices in da te narocijo drug teden... bos videla kako je lepo videt ... komaj cakam na prvi pregled, me je pa fuuuuul strah
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 16:34:02
|
|
|
|
tany83
|
Saj vrjamem, saj mene je tud blo... Vse bo OK, bos videla... mene bo skoz strah, dokler ne rodim po moje
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 16:39:12
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Saj vrjamem, saj mene je tud blo... Vse bo OK, bos videla... mene bo skoz strah, dokler ne rodim po moje sem lih zadnjic razmislala o tem...mene bo tud celo nosecnost strah po mojem...pa ves kje je se to!!! se bo treba malo sprostit in ne prevec mislit na slabe stvari
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 16:43:38
|
|
|
|
spps
|
ojla,tany potem si pa vidla svojga fižolčka ancica,saj boš ti tud kmal dobla slikco od svojga ja,kak vama bo hitro čas tekel,še ginekologa se bosta navadle v tem času in počutje?je kaj boljš? Najboljša,ti imaš res smolo,se vedno pojaviš takrat,ko ni nobene...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 16.4.2008 16:48:08
|
|
|
|
_ancica_
|
ojla spps ja upam, da tudi jaz kmalu vidim malega fizolcka kako se kaj pocutis danes? kaj boljse kot vceraj??? Jaz se za 1x se kar fajn...vceraj mi je pa postalo slabo tam enkrat okoli 2h in potemje kar drzalo do vecera. Sicer mi ni nikoli ni ful slabo, mal cutim kao mi pritiska nekaj na zelodec, ni mi pa za bruhat slabo
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.