miškolinček
|
Sandra, saj drugače sem vedno tako zgodnja samo nisem imela časa za raćunalnikom biti, je bil sinek bolan, danes je pa šel v vrtecin ima mami takoj več časa. Pa še drug internet so nam včeraj preklopil, ne vem kako se reče, nisem glih za računalnike pa to, v glavnem je 24 urni in zelo ugoden. Prej smo imeli siol paket še osnovni in se bilo treba non stop prijavljat, pa vsak mesec je moža bolela glava ko je videl račun , sploh zdaj ko non stop visim tukaj. Naty, pošlji še sonček k nam, pri nas je res takšna grda megla, ma je vdedno tako spomladi, potem ko je pa končno sonce pa začne pihat. Da je to Gorenjska sem napisala zaot ker na našem koncu, tam kjr sem bila prej doma so bile čisto druge vremenske razmere in sem se komaj navadila na te. Pi nas je bolj redko tako pihalo, pa tudi bolj toplo je kot tukaj, Gorenjska je pač malo bližje hribom. Jaz imam veliko rajši tople dni, sonček pa morje, zima in sneg ter zmrzovanje nista zame, tako da moji dnevi še prihajajo. Zdaj še že nekaj časa nisem oglasila ker sem mela tamalga bolnega, je imel peto otroško bolezen, za katero sem šele zdaj zvedla da tudi v njegovem vrtcu razsaja in to že 2 meseca, meni nobeden povedal, pa so videli da s trebuhom hodim okrog. Upam da sem že tako visoko v nosečnosti da ne bo posledic. Pol smo mel še mal viroze, zdaj mamo pa spet neko alergijo, tako da gremo na teste (končno!!!), je bla mami mal sitna in jih je kr zahtevala . Se mi je tok neumno zdelo z vsem kremami ga mazat pa vsemi mogočimi dietami, nucalo ni pa ne eno ne drugo. A ni bolš da mu naredijo teste bomo vsaj približno vedel česa se izogibat. NAty- a je bil tvoj ali pa mogoče od katere druge otrok že ldaj na testih. Zanima me kako izgledajo, a ga to kaj boli, pa koliko dolgo trajajo? Glede srečanja: Pridem v LJ., če bo, pa tudi Gorenjke bi se lahko dobile. Za datum mi je načeloma vseeno, ne morem samo 18.5., ker ima moj možek žurko, letos bova oba namreč okrogla (30 let). Samo jaz bom šele v jeseni, ko bom že imela naše . Tiste iz Gorenjske javite se za datume in lokacijo drugače nam bo čas ušel. Za majčko meni je vseeno katero, za kar bo večina sem tudi jaz, bi pa rajši imela napis preidem poleti kot pridem avgusta, zato ker sem lahko kamot med julijkami. Pa štorklja mi je tudi ful dobra. Ko boste zbirale naročila povejte pa povem še jaz št.
|