|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
15.4.2008 16:44:09   
nell
Pozdravček babike!

Js sem spet cela shebla iz službe pršla...no ampak se že počasi pobiram.

Danes sem cel popoldan sama, kar mi odkrito tudi malo paše. Moj tamali pa zgleda tud uživa, ko se mamica rzvaja, ker veselo brca.

Pa da še jaz rečem kakšno glede imen...naš mali čmrlj bo zaenkrat Tibor, si je izbral to ime, še preden sem sploh zanosila, verjetno še preden sva sloh začela razmišljati o otroku.
Ko sem ga poskušala nahecat, da bi si še kakšno ime za rezervo izbral, mu ni blo nič druzga všeč. Tko da meni je pa tudi všeč in sva pri tem ostala. No obstaja še moj predlog, ki bo pa verjetno moral počakat na naslednjega otroka , to je pa Tit

lep dan še naprej

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
15.4.2008 17:41:01   
tatly
TAMY30-to mas od dr milan lukman-02 780 0930.cena pregleda je 60e,najbolse pa ga je delat med 22-25 tednu!
AMELIA-jaz bom na ptuju mi je lj full dalec

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
15.4.2008 19:37:57   
tinka14
Erin - kako se pa potem znajdeš v tej kitajski tabeli user posted image (al sem sam js tk smotana), če pa niso dnevi napisani???

Košuta - a vas je bolj mal savinjčank? še nisem vsega razbrala. men se zdi, da jih je ful nosečih tudi v tem koncu.

In še imena, midva sva za user posted image  že izbrala, Nejc bo, za user posted image  se pa ne morva uskladit, men se ful Neža dopade, njemu pa ne glih.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
15.4.2008 20:24:48   
anita goitan
alo, da se vam vam javim, jutri vas pa berem ker je tega preveč, ste tako kot vedno pridne! Bila na primorskem, ml z mamo po štacunah in po sončku, luštnouser posted image
Lep večer, se jutri berem

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
15.4.2008 20:24:55   
naty13
Tinka14 v tabeli pogledaš za spol tako, da pogledaš mesec v katerem si zanosila in starost, ko si zanosila. npr. me smo zanosile novembra. če si bila takrat stara 30 let pogledaš november 30let in imela bi v tem primeru user posted image .

Jaz sem pa že mal bolše. Grlo me ne boli več. user posted image  Nosek me še vedno heca. user posted image  Pa sklepi, kosti, mišice me tudi bolijo. user posted image  Glava me je HB nehala.user posted image  Saj dva dni bo pa dobro. user posted image

pa pa

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
15.4.2008 21:13:18   
astrea
Halo čvekice!

Obljuba dela dolg, trebušček pri 22T in 1D

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
15.4.2008 21:35:34   
ANA_P
Da vas prvo pozdravim, zdaj pa grem brat vse za nazaj.
joooooj, ste bile pridne čveke danesuser posted image

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
15.4.2008 22:51:21   
pikicai
cao punce! res ste prave cvekiceuser posted image user posted image user posted image   astrea lep trebušček, čeprav se mi zdi da je moj pr 21 tednih še večji....hehe taka žogicauser posted image user posted image user posted image drgač pa dans sma bla z user posted image na ultrazvoku...so mi povedal da jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nisem pa vedla da se lahk user posted image ze nasmeji k je se tko majhen....mi je G rekla da vidi nasmešek...

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
15.4.2008 22:54:32   
pikicai
aja pa se neki...ona kitajska tabela je men tut uganla spoluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicai)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
16.4.2008 6:42:49   
miškolinček
Dobro jutro vsem skupaj.

Naty danes jaz prevzemam vsakodnevno opravilo kuhanja kavice user posted image user posted image user posted image . Zraven pa si postrezite še kakšno dobro pecivo.

Danes bo krasen dan, pri nas je zdajle sicer megla (gorenjska pač), samo potem bo pa sonček sigurno. Izkoristite dan.

(odgovor članu pikicai)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
16.4.2008 7:12:30   
naty13
Jutro.

Miškolinček hvala za user posted image . Že diši po njej. Kakšna gorenjska meglauser posted image  Pri nas je sonček. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikicai user posted image user posted image user posted image  za user posted image . Zdaj pa mislim, da že user posted image  vodijo in jim bo user posted image  zmanjkal. user posted image user posted image user posted image

Astrea lep buši. user posted image user posted image user posted image  Je prav lepo opazovat, kako nam rastejo. user posted image user posted image user posted image

Ja bušiji se večajo. Jaz bom mojga nahecala, da mi ga slika. Bom jutri dopolnila 23t. user posted image  Smo že v 6. mesecu, kako čas šiba. user posted image user posted image

Upam, da danes prideta "malarja". Imamo obljunljeno za danes ali jutri. So nam včeraj že material pripeljali. user posted image user posted image user posted image  Pa za cca. 14 dni imata dela. Ufffffffff se bo kadilo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom pol mal mami poklicala, če je doma dopoldne, da jo prideva mal z mulčkom pogledat. user posted image user posted image user posted image  Mislim, da danes popoldne dela.user posted image

pa pa

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
16.4.2008 7:26:43   
sandra123
Jutro, no Miškolinček si pa danes pohitela, hvala za user posted image , mi prav paše, sem čisto povožena danes, pa je bila budnica samo ob 4.30 user posted image . Tudi mi imamo sonček, pa ptički pojejo 100 na uro. Sem se včeraj zvečer pogledala od strani v ogledalo...uh, šok...trebuh je kar naenkrat zrastel, me je pa malo matralo zdaj 2 dni...pa še dvignil se mi je pod prsi...Sem včeraj kolegico srečala, ki ima user posted image user posted image , sta hčerinih let, ampak je rekla, da ju je nosila do 38.tedna in da je bila kot omarauser posted image ...Ko se pogledam od strani, mi res ni jasno, kam se bom širila, je pa res, da sta se user posted image user posted image zgleda zdaj obrnila v pravi položaj - navpični, saj je trebuh čisto drugačen, kot je bil prejuser posted image ...Zdaj grem mojo princesko dvignit iz postelje, da se v miru uredi za šolo...se še kaj tipkamo  user posted image  

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
16.4.2008 7:32:33   
tatly
dobro jutro
punce a ve katera kje v mariboru ali na ptuju imajo kako trgovino za nosecnice

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
16.4.2008 7:59:30   
miškolinček
Sandra, saj drugače sem vedno tako zgodnja samo nisem imela časa za raćunalnikom biti, je bil sinek bolan, danes je pa šel v vrtecin ima mami takoj več časa. Pa še drug internet so nam včeraj preklopil, ne vem kako se reče, nisem glih za računalnike pa to, v glavnem je 24 urni in zelo ugoden. Prej smo imeli siol paket še osnovni in se bilo treba non stop prijavljat, pa vsak mesec je moža bolela glava ko je videl računuser posted image , sploh zdaj ko non stop visim tukaj.

Naty, pošlji še sonček k nam, pri nas je res takšna grda megla, ma je vdedno tako spomladi, potem ko je pa končno sonce pa začne pihat. Da je to Gorenjska sem napisala zaot ker na našem koncu, tam kjr sem bila prej doma so bile čisto druge vremenske razmere in sem se komaj navadila na te. Pi nas je bolj redko tako pihalo, pa tudi bolj toplo je kot tukaj, Gorenjska je pač malo bližje hribom.
Jaz imam veliko rajši tople dni, sonček pa morje, zima in sneg ter zmrzovanje nista zame, tako da moji dnevi še prihajajo.

Zdaj še že nekaj časa nisem oglasila ker sem mela tamalga bolnega, je imel peto otroško bolezen, za katero sem šele zdaj zvedla da tudi v njegovem vrtcu razsaja in to že 2 meseca, meni nobeden povedal, pa so videli da s trebuhom hodim okrog. Upam da sem že tako visoko v nosečnosti da ne bo posledic. Pol smo mel še mal viroze, zdaj mamo pa spet neko alergijo, tako da gremo na teste (končno!!!), je bla mami mal sitna in jih je kr zahtevalauser posted image user posted image .
Se mi je tok neumno zdelo z vsem kremami ga mazat pa vsemi mogočimi dietami, nucalo ni pa ne eno ne drugo. A ni bolš da mu naredijo teste bomo vsaj približno vedel česa se izogibat.

NAty- a je bil tvoj ali pa mogoče od katere druge otrok že ldaj na testih. Zanima me kako izgledajo, a ga to kaj boli, pa koliko dolgo trajajo?

Glede srečanja: Pridem v LJ., če bo, pa tudi Gorenjke bi se lahko dobile. Za datum mi je načeloma vseeno, ne morem samo 18.5., ker ima moj možek žurko, letos bova oba namreč okroglauser posted image user posted image (30 let). Samo jaz bom šele v jeseni, ko bom že imela naše user posted image . Tiste iz Gorenjske javite se za datume in lokacijo drugače nam bo čas ušel.

Za majčko meni je vseeno katero, za kar bo večina sem tudi jaz, bi pa rajši imela napis preidem poleti kot pridem avgusta, zato ker sem lahko kamot med julijkami. Pa štorklja mi je tudi ful dobra. Ko boste zbirale naročila povejte pa povem še jaz št.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
16.4.2008 8:41:44   
anita goitan
jutro punce,
astrea
kašen lep mini bušiuser posted image
miškolineč hvala za kavico, imam pa domač jabolčni zavitek za zraven-mnjami bo dobrouser posted image , pa dobrodošla v klubu 30user posted image user posted image
naty13 si ozdravela? Ma sej morš, če ste v polnem teku s prenovo in obnovo stanovanaj-ma bo pa lepo! Uf jaz tako ne maram malarjev, res je treba fajn zaščitit da nimaš potem še več dela za njimi. Mi2 sva včeri mizo in 6 stolov kupila-končno tako veliko kot sva jo iskala (raztegnjena pride 260x100).

Vsem en lep dan

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
16.4.2008 9:01:11   
Maja T.
Jutro, lepo jutro z dosti sončka user posted image !

Bambi, sem ti poslala na ZS
Dobrodošle nove Tina in Amelia user posted image user posted image user posted image , avgustovke se še kar množimo user posted image

Mishel midva bova tudi vzela PP, samo Uno,barve zelene-green bubles. A ni čudovita zelena, meni je tako všeč. Pri naju pa častita tašča in tast user posted image

Erin mi še tudi ne kolcamo, komaj pa čakam, da jo bom slišala

Andrejaboris meni je kitajska t. zgrešila, tako saj  kaže na UZ, ko se bomo rodili, pa bomo dejansko videli, kaj bomo user posted image

HOj babike!
Kaj že imate zbrana imena za , al še razmišljate?

Midva pa se trenutno odločava med imeni Nuša ali Zara...

Tejkaz, da bi našla primerno stanovanjeuser posted image user posted image user posted image . Se je moj brat s punco želel seliti v LJ (tam imata službi), pa je rekel, da je toliko drago, da ne bi zmogla in si zdaj iščeta v KR oz. izven LJ. Res pa je, da lahko imate srečo in najdeta kaj full dobrega in ne bo drago, user posted image user posted image user posted image .

Astrea user posted image user posted image user posted image za bušija

Pikicai user posted image user posted image user posted image za user posted image in za nasmeh.

Miškolinček hvala za user posted image

Tatly v MB imaš  nosečniška oblačila v H&M in  C&A, lepa izbira, samo nekam temne barve imajouser posted image

Lepo bodite  mamice user posted image , z mami in atijem gremo zdaj malo na parcelo uživat, ptičke poslušat in se nastavljat sončku, jupi user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
16.4.2008 9:04:19   
košuta
Tinka14 - Na RR nas je malo iz naših koncev. Saj drugače tudi jaz kar naprej videvam user posted image . Izgleda samo, da niso navdušene forumske čveke... A hodiš k Milovanovičevi? Hodiš v službo? Jaz sem na sončni upravi, pa mi je včasih kar dolg čas...user posted image  A sem firbčna, a ne?user posted image  Upam, da si boš 18. 5. vzela čas in prišla v Celje, da malo počvekamo...

Majčke - Takoj sem za! Model ni važen (velikost primerna user posted image ), je pa fajn, če se tisk lepo vidi, se pravi, svetlejša barva. Pa štorklja obvezno! user posted image

Kitajska tabela - Hmmmmmmm! Ja, bomo avgusta videli, ali kaj drži. Če gledam na prvi dan zadnje M, bomo imeli user posted image , če gledam dan O, bomo imeli user posted image . Se še zmeraj namreč ne morejo zmenit, kateri dan gledat. Vprašat pa nočem. user posted image  Ne, ne bom, ne, ne bom, ne , ne bom..... oh, ta babji firbec...user posted image

Imena- Kar je všeč meni, mojemu ni in obratno. Upam, da se bova zmenila do avgusta...user posted image

LP

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
16.4.2008 9:05:23   
astrea
Dobro jutro in hvala za user posted image .

Upam, da bom danes manj zaspana kot včeraj. Problem je ker imam eno fuuuuuuuul dolgočasno delo tu v službi in se mi nikamor ne premakne user posted image .

Komaj čakam, da pridem domov. Me čaka čiščenje - zaenkrat čutim precejšnjo energijo. Kdo bi si mislil user posted image .

Anita user posted image user posted image user posted image  za mizo.

Jaz se morm malo ustavit s tem zapravljanjem, včasih res ne znam z denarjem. Upam, da me bo otroček skuliral.

Imejte se skrajno lepo ... samo se bom danes gotovo še parkrat oglasila, če drugega ne, da vas preberemuser posted image  

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
16.4.2008 9:22:03   
sayuri
Jutro user posted image user posted image user posted image . Pri nas je tudi sonček in ga bom zagotovo izkoristila user posted image .

JAz sem danes imela katastrofalno noč user posted image . Noben položaj mi ni pasal in sem se zjutraj čist polomljena zbudila. MAlega sem peljala v vrtec, ker se je doma že dolgočasil oz. ne zmorem bit aktivna z njim 10 ur skupaj.user posted image  

Glede imen je pri nas verjetno določeno : Lovro in Zara. Mož se še nekaj zmrduje nad predlogom za user posted image , vendar potem doda, da mu je vseeno, da naj kar sama izberem. user posted image

Punce, a je še katera že opazila zatekanje nog? Meni že zjutraj zatekajo in to že zdaj - v 25. tednu user posted image . Kaj bo šele user posted image

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
16.4.2008 9:26:00   
Vilika
Jutrooo!!

Meni je pa sayuri odstopila datum za 3D v Postojni in sem cist vesela. user posted image Še 1x hvala. Komaj čakam na tvoje poročilo o tem pregledu naslednji teden.

Tejkaz, hvala tudi tebi za ponudbo o odstopu datuma - zal je malo prezgoden zame..

Erin zdaj pa imam nekaj podatkov za seznamček:
- 13. 5. UZ, ker je treba zdaj lego otročka kontrolirat vsak mesec
- 26. 5. 3D UZ
- teža - skupno sem pridelala že kar lepih 7 kg, mali slonček, kaj čmo user posted image

Zadnjič sem spraševala o telovadbi v LJ in sem po iskanju našla tole brušurco:
http://www3.kclj.si/admin/organigram/00016f-0001ce.pdf
imam telovadno opremo s seboj in grem danes po šihtu pogledat kako to izgleda.. Bo pasalo malo razgibavanja.

Lep dan vsem nam!

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
16.4.2008 9:30:24   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

Jutrooo!!

Meni je pa sayuri odstopila datum za 3D v Postojni in sem cist vesela. user posted image Še 1x hvala. Komaj čakam na tvoje poročilo o tem pregledu naslednji teden.

Ni problema user posted image .

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
16.4.2008 9:41:19   
dojenč
jutro,pikice,hvala zauser posted image jaz pa vam danes prilagam čokoladne rogljičke, ktera pa nima teh rada ima na voljo marmeladneuser posted image

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
16.4.2008 9:47:53   
naty13
Evo sem že nazaj od mamice. Ja moj prehlad. Imam zdej že pol ure napad kašlja in smrkanja. user posted image user posted image user posted image

Sem si pa pri mami izmerila obseg trebuha, sem ravno videla meter. Imam pa obseg trebuha 88 cm. user posted image

Sayuri boga user posted image user posted image . Tele naše noči bodo vse bolj katastrofalne. user posted image  In  user posted image user posted image user posted image user posted image  za imeni za dvojčka. Sta mi všeč, predvsem Lovro. user posted image user posted image user posted image

Miškolinček sva midve zainteresirane za srečanje nekje na Gorenjskem. Kaj praviš na Kranj. Je neka zlata sredina vseh. Zmenit se moramo, ali dopoldne ali popoldne med tednom ali med vikendon. Kaj tebi bolj odgovarja?

pa pa

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
16.4.2008 9:57:32   
Zoja Miša
Dober dan želim vsem souser posted image .

Sem se danes tako vesela zbudila, ker imam MF, da sem si že zjutraj pela. Pa še user posted image  je rekel, kako fajn, da greva danes na pregled! Držite pesti, da je vse o.k. !!! Ob 15h imava! Upam, da mi ne bo treba preveč čakati, sem že sedaj nestrpna. user posted image

Astrea lep buši!
Miškolinček, hvala za kavico in vsem ostalim za rogljičke in zavitke...
Maja T in Sayuri uživajta na sončku.

Bodite pridne, se tipkamo jutri, sedaj moram še kaj narediti, potem pa šibam prej iz službe na MF... user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
16.4.2008 10:14:41   
Višnja
Jutro,
kakšno zaspano vreme  tu pri nas.
Včeraj sem bla na morfo (22 teden) - vse ok. Srček ok, vsi organi ok, težek naj bi bil okoli 515g (spet mali velikanček), tudi druge mere so malo večje kot za 22 tednov tako, da je rekel, da bi bil lahko rok malo prej ampak, da ne bo spreminjal. Sem pa vseeno mislila, da ta črviček ne bo tako velik kot prvi ;)))....ah, sej je prav, samo, da je zdrav. Zdaj pa imam pregled komaj čez en mesec 13.05.....ufff, še kolko časa je do takrt in isti teden inmam 3D.

Meni je kitajska tabela pokazala točno prvič in drugič. mOgoče pa zgolj slučaj.

Zdaj pa grem še kaj delat, ker če ne....user posted image

lepo se mejte in uživajte

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?