dojenč
|
punce sem,prebrala da bo letos taka vročina, ki jo že desetletja ne pomnijo,baje čez 50 stopinj toti so malo nori, če bo res takšno, bege me.glede teh trgovin, pa je totalno brezveze razglabljat.po mojem smo si malo sami krivi, ljudje se bunimo, naredili pa nebi nicesar. ROMI (PA NAIM NIČ PROTI NJIM,SVAKA JIM ČAST SE ZNAJO POSTAVIT ZA SEBE)DOSEŽEJO VSE.mi slovenci pa ne, morali bi na uliče, in štrajkat, tako kot romi, pa vse dosežejo, . evo kaj so naredili zdravniki, so rekli da ne bodo delali, pa jim je vlada dvignila plačo, učitelji so se bunili za par let nazaj -so dobili kar so želeli, romi niso imeli stanovanja, so vzeli čeferina, sli parkrat pred kamero , okur državo, pa imajo parcelo-zastonj, en kmet pa dela ko majmun pa mora za svojo zemljo prosit. prejšnji teden so romi kampirali pred občino(meni se tak smili tale dečica) evo 4 dni vse je bilo odobreno, vsi papirji so porihtati, kako dolgo pa mi čakamo, slovenci, da si na svoji zemlji postaviš hišo, kaj vse rabiš, kakšne papirje kakšna dovolenja. tam v halozah tud nimajo odtoka, imajo wc na štrbunk, nimajo odtokov, pa se niše ne buni, zato se par let tega ne bodo imeli, tak sem jezna na todržavo, da se kar bojim kaj čaka naše to je moje mnenje, o nas slovencih in našo slovensko državo ajapa se to, seveda se more podražit vse 5 krat na leto če pa so si toti naši politiki, že vse nakradli, zdaj pa morajo malo noter dobit. zapravljamo denar za brez veže,za kamenika, ko so britanski forenziki, pogledali njegove adidaske, smo mi davkoplačevalci odšteli 6000 funtov, da naprej sploh ne govorimo.nihče pa ne vpraša kaj pa manjka našim otrokom, koliko je socialno ogroženih družin,...socialno podporo bolj dobijo tisti, ki že nekaj majo, ne pa tisti ki jo resnično potrebujejo, pol pa ena mama samo hranilka nima vsak dan za čokoladno mleko, ali pa kaj drugega, in gre n socialno prosit za pomoč, pa že rečejo da nisi primerna mati.,sedaj pa bom nehala, ker sem res
|