Krysia
|
Živjo, so ! spet je minila cela večnost od mojega zadnjega čveka z vami. Vas pa redno berem - vsaj to ... Nove, dobrodošle in (ne bi o imenih, da kakšne ne spustim) Majčke ... jst se tudi javim za eno, načeloma mi bolj ustreza tajlirano, ampak, če bo večina za navadno, pa tud ni panike. Se pa definitivno strinjam z napisom pridem poleti. Pa ne s 3/4 rokavi, ker nam bo baje to poletje itak že dovolj vroče ... Joj, Vilika - meni se zdi, da si bila ti - če greš na telovadbo v LJ porodnišnico, se kar obrni, ker odpade - sem včeraj klicala, pa je fizioterapevtka na bolniški, druge pa nimajo?! Srečanje ... men je Celje mal predaleč, LJ, mi ustreza, Kranj pa načeloma tudi, samo potem se prosim zmenimo nekje, do kamor bom našla, ker Kranja čisto nič ne poznam Jaz imam pa jutri dopoldan MF, pa vam potem javim, kako in kaj ... Upam, da bomo izvedeli spol ... da potem začneva izbirati imena . In verjetno se ne bova strinjala ... tako, da bo še zanimivo Aja, pa včeraj je moj možek doživel (oziroma občutil) prvo brciko (pa ne moje, da ne boste mislile, da moža brcam )... je bil ful navdušen ... Toliko za zdaj, šibam še en test sestavit ... - nisem ravno navdušena (dijaki pa še manj ), ampak tudi to je treba. Uživajte v sončku - trenutno ga imamo tudi v LJ. Se slišimo jutri.
|