|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
16.4.2008 14:15:23   
bambi14
Glede majčk-
naslov od mojce je:
  nalepkice@gmail.com
odgovor:
Jaz sem mislila da bo to v bistvu 100 enakih majčk, zato je tudi cena takšna :-)) Sicer pa, če se jih bo našlo vsaj 20, ki bi imele enak tisk pa bom tudi seveda izdelala za takšno ceno, ni problema. Naj mi punce edino napišejo zraven da so avgustovke 2008, da bom vedela :-)) Drugače pa veljajo običajne cene   Ne morem pa žal eni izdelati 1 majčke s 5 barvnim tiskom za takšno ceno. mojca
  • Torej bomo vzele iste majčke(razen številk seveda) in jih vsaki pošlje domov po povzetju. Meni je vseeno, ker so mi vse lepe in se bom prilagodila večini.
  • Glede na prebrano, mislim, da bi večinoma imele štorkljo in napis PRIHAJAM poleti Z ENOBARVNIM TISKOM-  OSTANE NAM ŠE IZBIRA GLEDE TIPA MAJČKE.
TIPI MAJČK:
  1. NOSEČNIŠKA BELA( 3/4 rokavi in imajo ovratnik na polo)
  2. NAVADNA T- SHIRT ROZA
  3. NAVADNA T- SHIRT BELA
  4. TELIRANA- BARVA?
Fajn bi bilo, če bi zbrali majčke istega tipa saj je potem tudi cena enotna. Vsaka bi ji potem polala mail z naslovom oz. se dogovorila za dostavo.

< Sporočilo je popravil bambi14 -- 16.4.2008 14:17:00 >

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
16.4.2008 14:23:53   
mishel
Ja, tile naši mali razgrajači že kar močno brcajo. Mene je tudi danes ponoči okoli 04.30 ure zbudil in brcal pol ure. Je bilo prvič, da sem se ponoči zbudila zaradi njega. Potem pa nisem vedela ali sem tega vesela, ali sem jezna ker me budi user posted image .

MAJA T
tudi midva sva se odločala med Unotom in Plikotom, pa naju je trgovka prepričala, da je ta boljši user posted image Po moje jo to čisto stvar posameznika. Meni sta bila oba všeč, predvsem pa sem se zaljubila v to barvo. Se mi je trgovka prav smejala, ker tistih modelov, ki jih ni mogoče dobiti v tej barvi sploh pogledati nisem hotela user posted image .

TATO user posted image user posted image user posted image še malo, pa boš gospa. Na dan ko se boš poročila, bova midva poročena točno 11 mesecev. Poročila sva se 19.05.2007 Resnično ti iz srca čestitam.

BAMBI
jaz bi pa majčko naročila. A bo katera naredila seznam?

ME KLIČE DAVID, CIAO

Neposredna povezava do sporočila: 1477
16.4.2008 14:25:48   
mishel
BAMBI si me prehitela. Tudi jaz se bom prilagodila večini, bi pa raje imela telirano.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
16.4.2008 15:06:34   
dojenč
susili-bravo vam, ki imate user posted image user posted image  da to vse tako lepo prenašate.ko bom rojevala. se bom spomnila na vas in držalauser posted image user posted image user posted image da  se čimprej rešite porodnih bolečin.
TEJKAZ-upam da nisi zanerila za mojo pomoto  gledeuser posted image user posted image user posted image , morda pa še bo

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
16.4.2008 15:19:19   
Suzili
dojenč - a si dobla ZS. me zanima zaradi majčke.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
16.4.2008 15:38:04   
dojenč
ne nisem dobla, pošlji se enkrat

(odgovor članu Suzili)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
16.4.2008 15:55:05   
Ninaaa
bambi14 - jaz bi tudi imela majčko z napisom, in sem za tajlirano, tako kot mishel. Ali se bomo najprej na forumu zmenile za tip in šele potem zasipamo Mojco z mejli?

Novembra bo naša Špela dobila bratca!

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
16.4.2008 16:03:28   
sandra123
Joj, punce, sem zdajle brala na forumu pod nos. in porod in se ful nasmejala, ko sem odprla temo "Intimna frizura v nos."...kakšne probleme imajo nekatere same s sabo, da dol padeš  user posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu Ninaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
16.4.2008 16:05:23   
mishel
SANDRA grem kar prebrat, da se še jaz malo nasmejim!!!

ME KLIČE DAVID, CIAO

Neposredna povezava do sporočila: 1484
16.4.2008 16:12:03   
miškolinček
Bambi- se strinjam z majčko, jaz bi tudi rajši tajlirano,če bo pa večina za t-shirt se bom seveda prilagodila.

Glede barve tajlirane majčke ali belo z modrimi rokavi ali pa z rdečimi rokavi, al pa rdeča s črnimi rokavi tudi ni slaba,za kar bo večina(če so to te majčke, sem gledala slike za nazaj). Vzamem pa največjo št. XL.

Pa jaz bi tisto štorkljo pri kateri ni nakazan spol otroka, ker ga ne vem.

lp

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 16.4.2008 16:13:26 >

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
16.4.2008 16:15:48   
Krysia
Živjo, souser posted image !
spet je minila cela večnost od mojega zadnjega čveka z vami. Vas pa redno berem - vsaj to ...

Nove, dobrodošle in user posted image user posted image (ne bi o imenih, da kakšne ne spustim)

Majčke ... jst se tudi javim za eno, načeloma mi bolj ustreza tajlirano, ampak, če bo večina za navadno, pa tud ni panike. Se pa definitivno strinjam z napisom pridem poleti. Pa ne s 3/4 rokavi, ker nam bo baje to poletje itak že dovolj vroče ...

Joj, Vilika - meni se zdi, da si bila ti - če greš na telovadbo v LJ porodnišnico, se kar obrni, ker odpade - sem včeraj klicala, pa je fizioterapevtka na bolniški, druge pa nimajo?!

Srečanje ... men je Celje mal predaleč, LJ, mi ustreza, Kranj pa načeloma tudi, samo potem se prosim zmenimo nekje, do kamor bom našla, ker Kranja čisto nič ne poznam user posted image

Jaz imam pa jutri dopoldan MF, pa vam potem javim, kako in kaj ... Upam, da bomo izvedeli spol ... da potem začneva izbirati imena user posted image . In verjetno se ne bova strinjala ... tako, da bo še zanimivo user posted image Aja, pa včeraj je moj možek doživel  (oziroma občutil) prvo brciko (pa ne moje, da ne boste mislile, da moža brcam user posted image )... je bil ful navdušen ...

Toliko za zdaj, šibam še en test sestavit ... user posted image - nisem ravno navdušena (dijaki pa še manj user posted image ), ampak tudi to je treba.

Uživajte v sončku - trenutno ga imamo tudi v LJ. Se slišimo jutri.

(odgovor članu Ninaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
16.4.2008 16:17:04   
dojenč
suzili-upam da jo boš nosila s takim ponosom kot jaz,jo že imam celi teden v službo,
ja pa sem si dve naredila, pa me vleče da bi še eno.moj pravi da bom vse majice potiskala, s temi:pridem avgusta.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
16.4.2008 16:38:27   
dojenč
SANDRA 123

ti si kriva, zato da meni moj pravi da sem pala v predporodno depresijouser posted image
čitam jaz tisto o  frizurah, pa se smejim(sama v pisarni)pa bulim v računalnik, pa pride moj notri, pa me vidi da se v računalnik smejim, pa pravi  da se mi je čisto zmešalo,babe imamo dobro temouser posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
16.4.2008 16:51:37   
ANA_P
sandra, dobro temo si odprla. Ne morem verjeti kako so se začele prepirat user posted image user posted image user posted image , crkneš od smeha.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No, jaz sem ti že tam odgovorila, zdaj pa še ti lahko tukaj. Sem se brila pred in se zdaj.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
16.4.2008 16:54:16   
ANA_P
Aja, še to!!!  Uspelo mi je , vzeli me bodo v materinsko šolo!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Namreč na Ptuju je zasedeno vse do sptembra.  Tako da jo začnem 19.5..
dojenč kdaj jo imaš ti?

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
16.4.2008 16:55:01   
dojenč
POZDRAVLJENA PTUJČANKA!KAKO KAJ DANES KO IMAMO TAKO BREZVEZNO VREME?SI SLIŠALA ZA TISTO PROMETNO OB 6 ZJUTRAJ PRI RDEČI ŠOLI?

PA ZA VSE TISTE KI STE BRALE O VRIZURAH:

KAK JE ZE NAPISALA?

VELKOM TU D ĐUNGLE?
KAJ MISLITE KOLKO SO TE STARE?15-16?
AMPAK DOL PADEŠ OD SMEHA

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
16.4.2008 16:55:02   
sandra123
Hvala enako...pred, med, če je nuja še najdražji pomaga...glede na trebušček, ki raste iz dneva v dan, mi tudi ogledalce ne bo več dolgo v pomoč  user posted image  

Lp, Sandra

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
16.4.2008 16:59:29   
dojenč
MENE PA KAR MOJ PORIHTA.

Neposredna povezava do sporočila: 1493
16.4.2008 17:02:00   
ANA_P
NE nisem. A je spet bila kakšna prometna? V petek je bila baje prometna v Moškajncih al kje, ko je ena punca iz Gabernika umrla, stara 29 let. Pazi to, noseča v 5 mesecu, maja se bi poročila. Danes sem izvedela katera, še poznam jo celo. Kar mravljince sem dobila.
kaj pa je bilo pri rdeči šoli?

Neposredna povezava do sporočila: 1494
16.4.2008 17:04:23   
ANA_P
no, jaz si pomagam z ogledalom, ampak kak' se namučim zraven. Pri meni VELKUM TU D ĐANGL ODPADEuser posted image user posted image , sem gledala enkrat en porod na Reality TV in je ženska imela res pravo šumo, pa je mali šel ven, pa je kazalo vse spodaj, pa gledam kaj se te dlake ven premikajo te pa čez čas iz šume pride otrokova glavicauser posted image user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
16.4.2008 17:04:55   
sandra123
Punce, pustite to temo o prometnih, vas bo samo v slabo voljo spravilauser posted image , dajmo se rajši kaj drugega pomenituser posted image npr. ogledalce, ogledalce, na steni, povej, katera ima najlepšo v deželi tej  user posted image  

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 16.4.2008 17:07:00 >

Lp, Sandra

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
16.4.2008 17:05:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Joj, punce, sem zdajle brala na forumu pod nos. in porod in se ful nasmejala, ko sem odprla temo "Intimna frizura v nos."...kakšne probleme imajo nekatere same s sabo, da dol padeš  user posted image ...

najboljsa je una z blescicami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1497
16.4.2008 17:05:53   
ANA_P
no, ampak ženska je imela ziher 5 centimetrske dlakeuser posted image , eni si pač daljše lase puščamo drugi pa dlakeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
16.4.2008 17:11:12   
sandra123
Kje je pa danes Erin??? Šefica je čisto pozabila na nasuser posted image ...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 16.4.2008 17:12:21 >

Lp, Sandra

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
16.4.2008 17:14:27   
dojenč
BAJE PRI RDEČI ŠOLI JA, KUMER ČE GA POZNAŠ NAD ANO JE DOMA.
ONO PA SEM JAZ TUD POZNALA, TAM JE BLA DOMA PRI ŽABICI V GABERNIKU, MOJ JO POZNA, TOLE DRUŽINA JE IMALE SAMO NESREČO VEŠ, GREM ZDAJ S SLUŽBE

Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?