Zoja Miša
|
No, pa bom okoli tega še jaz kaj dodala, za Tejkaz, ki sem tudi v najemu. Midva imava k sreči srečo, ker imava najemodajalca, ki nama računa sproti, vsak mesec in nič ne komplicira. Sma mu ven zabrisala že sedežno in celo spalnico, pa se je z vsem strinjal. Je ful vesel, da sva notri, kar nama pove vsak mesec, ko pride po denar, pa še to pred blok, v stanovanje ne pride, če ga prav posebaj ne povabiva. Za kopalnico ni problema, da kupiva kopalniški blok in mu tako plačava toliko manj najemnine ta mesec, ker bo itak notri vse ostalo. Za dojenčke je bil ful vesel. V glavnem je o.k. Plačujeva pa 450 eur, na mesec, ampak imava v garaži spodaj bloka oba parkirno mesto za najina avta. Je pa res, da ko boš iskala stanovanje je to trnova pot in moraš imeti srečo, da najdeš kaj pametnega za pametno ceno. Oddajajo vse mogoče in jaz sem, ko sva to počela včasih že voljo izgubila, ker nekateri pa mislijo, da res lahko oddajo čisto vse! Imaš pa na netu sedaj cel Salamonov oglasnik in tam sva oba stanovanja, ki sva jih najela, našla tako. Preko agencije, ne vem, če je pametno! Zaračunajo nekaj, kar lahko uredita sama! Mislim, da stanovanje na socialnem težko dobiš...naša država itak! Želim pa ti veliko sreče!!! Višnja uživaj na MF! Amelia, dobrodošla! Imena bom začela zbirati pospešeno po jutrišnjem dnevu, ko se bo na MF ugotovilo, kaj imamo!!!