|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
15.4.2008 13:21:08   
Vilika
Hoj hoj!!

Gazirane pijače - verjetno da niso najboljše, jaz jih nasplošno ne maram najbolj, ker me pikajo.. Sem pa zadnjič spila deci kole pa se moja bebica kar lep čas ni umirila - mislim da je bil kar šok ta cuker in strupi ki so notri...

mishel bravo za voziček, jaz sem najprej tudi tega hotela, ap so mi drugi rekli da moram z velikimi kolesi kupit... zdaj sem pa totalno zmedena, je pa res ezlo lep in praktičen tale vozek.

Glede na moj zelo švoh G pregled sem se odločila da grem samoplačniško še kam... Zdaj me pa zanima ali naj grem raje na MF ali na 3D, je med tema kakšna bistvena razlika? Saj kot vidim pri večini tudi na 3D vse premerijo in preverijo. Kaj pravte kam naj grem rajši?

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
15.4.2008 13:32:41   
Amelia
Hvala punce za dobrodošlico, Tatly, če boš rodila v LJ, bova mogoče sosede v porodnišnici user posted image .

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
15.4.2008 13:34:31   
Tamy30
Naty13 hm, a mi lahko poves o kakki kitajski tablici je to govora?

Punce a ve katera tel.st. dr. v Ptuju ki ima 3d Ultrazvok?

Lep dan

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
15.4.2008 13:37:44   
astrea
user posted image Ola čvekice!

Sayuri user posted image user posted image user posted image  za parček in za pravilen razvoj.

Amelia, dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

Katjauser posted image user posted image  za user posted image  (bodo res začeli voditi). Ti pa le počivaj, kot so ti že ostale svetovale.

Pa vsem user posted image user posted image user posted image  za trebuščke. Se bom poskusla tudi sama slikat danes.

Kar se tiče kitajske razpredelnice je pri meni na celi črti falila (sem gledala za nov. - ZM in za dec. - zanositev je kazala user posted image ) in tako pričakujem user posted image . Sem zelo veselauser posted image . Uglavnem sem pa mišljenja (kot vsaka tukaj), da samo da bo dete zdravo in bo vse ok z njim, ni pa važno katerega spola je.

Vilika tudi moje dete je na ritki, pa se nič še ne obremenjujem s tem. Saj ima dovolj časa, da se obrne. Pa še glede 3D - nemalokrat sem zasledila, da ti v sklopu tega utrazvoka naredijo morfologijo še enkrat user posted image

A je še katera danes zaspana???user posted image user posted image user posted image  Sploh se ne morem zbudit, pa ravno včeraj sem se čudila presežku energije - le kam je šlauser posted image  

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
15.4.2008 13:42:32   
Erin
Kitajska tabela - meni bo očitno uganilauser posted image Bomo fantina mel tako kot je označeno.

Gazirane pijače - občasno, ampak res občasno  pijem kokto in to ko grem ven oz se dobim s kolegi. Mislim pa da ni najbolj priporočljiva. Jaz osebno te mesece pijem največ nesladkanega čaja, vode, pa eno kavico na dan.

Vilika - ti priporočam Kalliste v Domžalah ampak reci za datum pred 1.5. če imajo kaj frej ker potem podražijo. Jaz sem z obiskom pri njih zelo zadovoljna.user posted image

nyna - pozdravi seuser posted image user posted image user posted image

tatly - na doeto pozabi sedaj, hujšala boš potem ko boš rodila...če boš malo jedla bo s tem malo hranilnih snovi dobil tudi tvoj user posted image in se bo slabše razvijal, tega si pa ne želiš ane... Kot so punce svetovale-jej čimveč zdrave hrane, čimMANJ slane (sol zadržuje vodo v telesu), nesladkane pijače pij, najbolje vodo, jej zelenjavo, sadje...po porodu bo itak vse šlo, enim že po 1 mesecu, drugim po 1 letu. Tudi sama veselo nabiram kg-je ampak se ne obremenjujem s tem, važno je da bo mojuser posted image zdrav, o hujšanju bomo pa govorili ko rodimo, veljauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
15.4.2008 13:43:47   
Erin
Amelia -dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

Tamy - to je ta tabela:

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
15.4.2008 13:45:35   
sandra123
Tudi meni so izračuni po tabeli kazali v 1.nos., da bo user posted image , smo pa dobili user posted image z dolgimi nogamiuser posted image ...zdaj mi spet kaže user posted image , ampak, ker sta  user posted image user posted image , nikoli ne veš...mogoče bosta pa spet dve user posted image user posted image ...moj dragi bi bil ful veseluser posted image .

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
15.4.2008 13:45:47   
astrea
Pa še imena, najin user posted image  bo Tine user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
15.4.2008 13:47:51   
dojenč
tamy 30-02-788-5200 dr rosič.ZELO DOBER G.GA IMAM TUDI JAZ

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
15.4.2008 13:49:13   
Tamy30
Erin hvala ti za tabelcouser posted image  Zanimivo kaze da bo puncka, bomo videli v petek ce bo , oz. ce se bo sploh kaj videlouser posted image  ali pa se bo skril-auser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
15.4.2008 13:49:52   
dojenč
NAJINAuser posted image  PA žana,to jeuser posted image  zbral, pa sem rekla pol pa naj bo, saj mi je lepouser posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
15.4.2008 13:50:36   
Tamy30
dojenč a ta dr Rosič je tudi v Ptuju? Hm kolk pa je cena?

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
15.4.2008 14:08:55   
Vilika
Hvala Erin - sem že razmišljala po tem ko si ti tako lepo opisala pregled, da grem preden se podraži... sam bom komaj 24 tednov dopolnila 28.4, to je pa beje prehitro. V Postojno sem mislila, sam je baje res ful gužva, bom danes malo povprašala...

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
15.4.2008 14:17:02   
dojenč
tamy 30-za ceno pa res ne vem, najbolje bo da pokličeš pa vprašaš. kako je s tem

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
15.4.2008 14:21:37   
bambi14
Enkrat ste govorile o brusničnem čaju. Mi lahko kera pove zakaj je že priporočljiv?

Soncek3-

to je za ledvice in mehur, posebaj priporočljiv pri vnetjih in lahko ga brez skrbi pijejo nosečnice. Pa tudi sveže brusnice so zelo dobre,...sem jih vidla v tušu, lidlu,....user posted image

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
15.4.2008 14:23:24   
bambi14
Bambi jaz jutri ne morem tako pozno, v četrtek bi pa šlo, dopoldan ali popoldan tam do 15.00 ure. Aja sem danes prestavila MŠ iz junija na maj, ker so prestavili službeno pot ravno v začetek junija. Mi je sestra rekla, da je fajn, da je partner na prvih dveh predavanjih in v juniju ne bi mogel biti.

MajaT- v četrtek ob kakih 2 bi tud meni šlo skoz. Ti bom poslala ZS.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
15.4.2008 14:23:27   
sayuri
Amelia dobrodošla user posted image user posted image user posted image . Soborka, kako kaj user posted image user posted image user posted image . Lep, da si se nam pridružila user posted image user posted image user posted image .

Vilka, kolk boš noseča 26.5.? TAkrat imam jaz namreč še vedno datum za 3D v Postojni. Nisem še javila, da me takrat ne bo. Če želiš, ti datum lahko odstopim. Upam, da to lahko naredim - kaj mislite?

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
15.4.2008 14:26:05   
soncek3
Hvala Bambi!

Lep dan vsem skupaj, jaz zaključujem službo za ta tedenuser posted image user posted image user posted image . Si bom privoščila malo dopusta, v petek imam MF.

IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Enkrat ste govorile o brusničnem čaju. Mi lahko kera pove zakaj je že priporočljiv?

Soncek3-

to je za ledvice in mehur, posebaj priporočljiv pri vnetjih in lahko ga brez skrbi pijejo nosečnice. Pa tudi sveže brusnice so zelo dobre,...sem jih vidla v tušu, lidlu,....user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
15.4.2008 14:37:13   
Vilika
Sayuri - na 26.5 bo točno 28 tednov 0 dni. Ne vem če mi lahko podariš datum, bi bilo pa supeeer!!  user posted image  Saj cena je pa 60 EUR a ne? Pa kaj veš če tudi CD posnamejo?? Probajva se kaj dogovorit... user posted image

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
15.4.2008 14:40:48   
tejkaz
Vilika, jaz ti pa odstopim naslednji ponedeljek ob 17.00 v Kalisti, če slučajno ne bi dobila prej. Mislim, da bi se dalo tako zmenit.

Punce, jaz imam pa čist eno mim vprašanje. Z možem sva se nekaj pogovarjala, da bi se selili v Ljubljano. Da bi stanovanje kupili, nimava denarja, tudi kredit bolj težko vzameva, ker sva se šele zaposlila. Stanovanje v Medvodah bo premajhno za 4, že zdaj je majhno za nas tri. Ali ima katera najeto stanovanje? A se to sploh splača? Na kaj naj bom pozorna ko iščem stanovanje? Koliko plačujete tiste, ki imate stanovanje v najemu? Hvala, punce, sam res prvič iščem kaj takšnega.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
15.4.2008 14:41:35   
tejkaz
Aja, kje pa je Gajka zadnje dni? Ji je šef končno dal delo user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
15.4.2008 14:46:18   
sayuri
Vilika, ZS imaš

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
15.4.2008 15:08:55   
sandra123
Tejkaz, kar se tiče stanovanja v Lj...imajo precej zasoljene cene najemnin, preden sem rodila hčerko sva z možem od študentskih let živela v podnajemniškem stanovanju, nato pa sva se preselila nazaj v domače štajerske konce, ker finančno ne bi zmogla. Malo po BOLHI poglej. Midva z možem ne glede na to, da oba delava v Lj, ne bova šla nazaj tja živet, ker so stroški zelo visoki...sem pa tudi jaz imela nekaj časa te pribliske, da bi šla nazaj v Lj živet. 

Lp, Sandra

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
15.4.2008 15:16:27   
dojenč
tejkaz-nevem ali sprašuješ izrecno za medvode, rekla pa bom takole.
zakaj pa ne zaprosiš na pristojnem centru za socialno delo za neprofitno stanovanje, če prav razumem, dobite 3user posted image , in morali bi se pobrigati, za večjo družino, pojdi k svoji socialni delavki, in ji povej da ste se znašli v prostorski stiski, naštej vse slabe lasnosti stanovanja.
kkje pa zdaj zivite, tud v najetem stanovanju?
kaj se tiče najema stanovanja:znajo biti prav iznajdljivi, pogodbo(brez pogodbe-overjene ne delaj nič)3 krat vredi preberi preden jo podpišeš, če vama je lastnik rekel, da morata dati varščino, ponavadi je ta za 3 najemnine visoka, pazi da bo tudi tole vpisano v pogodbo, skratka vsak € ki ga boš dala lastiku, mora biti črno na belem, kaj se tiče odpovednega roka, ti ga mora dat,ker eni znajo težiti, takm kjer so mali dojenčki.lahko ti celo reče da se zaradi hrupa morate odseliti, ali pa lahko ima kakršen koli drug vzrok, zato je fajn da je  ODPOVEDNI ROK,da si imaš cajt poskat drugo stanovanje, in da se odseliš.
in pa vsak račun skrbno shrani.
verjemi imam izkušnje ,pa upam da boste najdli lepo skupno gnezdece, kjer se bote imeli radiiiiiiiiiiiuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
15.4.2008 15:46:08   
Zoja Miša
No, pa bom okoli tega še jaz kaj dodala, za Tejkaz, ki sem tudi v najemu.
Midva imava k sreči srečo, ker imava najemodajalca, ki nama računa sproti, vsak mesec in nič ne komplicira. Sma mu ven zabrisala že sedežno in celo spalnico, pa se je z vsem strinjal. Je ful vesel, da sva notri, kar nama pove vsak mesec, ko pride po denar, pa še to pred blok, v stanovanje ne pride, če ga prav posebaj ne povabiva. Za kopalnico ni problema, da kupiva kopalniški blok in mu tako plačava toliko manj najemnine ta mesec, ker bo itak notri vse ostalo.
Za dojenčke je bil ful vesel.
V glavnem je o.k.
Plačujeva pa 450 eur, na mesec, ampak imava v garaži spodaj bloka oba parkirno mesto za najina avta.
Je pa res, da ko boš iskala stanovanje je to trnova pot in moraš imeti srečo, da najdeš kaj pametnega za pametno ceno. Oddajajo vse mogoče in jaz sem, ko sva to počela včasih že voljo izgubila, ker nekateri pa mislijo, da res lahko oddajo čisto vse!
Imaš pa na netu sedaj cel Salamonov oglasnik in tam sva oba stanovanja, ki sva jih najela, našla tako.
Preko agencije, ne vem, če je pametno! Zaračunajo nekaj, kar lahko uredita sama!
Mislim, da stanovanje na socialnem težko dobiš...naša država itak!

Želim pa ti veliko sreče!!!

Višnja uživaj na MF!
Amelia, dobrodošla!

Imena bom začela zbirati pospešeno po jutrišnjem dnevu, ko se bo na MF ugotovilo, kaj imamo!!!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?