VANILI
|
Dobro jutro vsem a dajte ženske a nas bo kdo prijavil varuhu otrokovih pravic ali na csd, saj smo non stop tle se mi zdi, da moram it prečekirat, da vidim, kaj se vam novega dogaja. mama06 - vidiš,kok ste fajn porihtal!! Sam da se ne bo kera zeznla, pa dala v avto bejbifon. Namreč, ne vleče skozi. Mi smo se nekoč z Živo vrnili domov, pa je zaspala, in smo pod nadstrešnico v senci avto pustili, Živo not in bejbifon zraven. Mi2 pa sva kol letala. In naenrat iz daljave slišimpretresljiv jok. Živa je tulil kot za stavo!! Pol sva pogruntala, da bejbifon ne vleče, čeprav je bila šipa odprta. Boščica moja mala, kok je bilo hudo . Glede Jernejčka - tle nam ponujaš dobrote, joj, da mi delaš lušte že navsezgodaj!! A ti tud dobr papaš? Meni mož prav, da kako naj naš ne bo tak korenjak, ko ma pa mami polnomastno mleko .Ja sej... ko pomislim,kok in kaj jem... No,upam, da bo Jernejko začel veselo pridobivati na teži. Saj bo, boš vidla! Ni nujo, da bo vedno tko. Naša Živa se je rodila s 2640g, potem napredovala ful hitro, bila večja od vrstnic, potem pa se je nekako upočasnilo in zdaj je pravi drobižek, pa samo 17kg ima. Najmanjša med vrstnicami. Pa kaj, važno, da je zdrava. Pandica - to sploh ni res, kaj praviš o meni!! Da ne boš razočarana, ko se kdaj srečamo . Če mi paše družba, gobcam, znam bit pa tudi čisto tiho. Če nimam kaj za povedat, pačmolčim. Za razliko od moje , ki govori kot strgan dohtar, isto njena hči, da meni kar vušesih doni. Kot navita. Najbolj posrečena je, ko komu razlaga, kaj se je MENI zgodilo, in to v moji prisotnosti, kot da me ni. Groza. Radio tašča. Včasih sem cinična in rečem, da saj bo kar ona povedala. Jojsem se spomnila, danes je moj Haus!! Matr mi je dobr. Če ne bi mela že mojga, bi kar njega zapecala (in on seveda čaka samo mene.. ) Papir vse prenese (oz. ekran). Meni ste pa veful fajn, tko je to. Joj, zdaj sem pa že osladna kot šp. nadaljevanka ok, Teo protestira v ležalniku, lepo se mejte, pa ne tok napisat, ker spet ne bom nič za strokovca nardila, ko pa moram vas prebrat