|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: E-zmagovalke!
8.4.2008 21:04:39   
spelka12
sapi če mi je bilo pa res hudo za tebe. Upam, da mi ne zameriš.
savinjka vse bo o.k. boš videla da bo.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 576
8.4.2008 21:55:38   
lara light
Nosečkice moje, to ste moji sončki!user posted image user posted image user posted image

Mbd, verjamem, da bo vse ok, samo čim bolj mirnega duha obdržat, to je zdaj največ kar lahko narediš zase in za dete.

Sapi, super, če bo vse ok, bom v maju na iglah! Spet je padla v tisti krog, bodo rekliuser posted image ! Bodi fajn! Vse dobro tudi tebiuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 577
9.4.2008 17:34:05   
sapi
spelka12 to je bila dobronamerna opazka, da bi ti zamerila kje pa, sem bila vesela, ko si tako lepo pisala v mojem imenu ... kako si, kako sta tvoja dva srčka? Upam, da se v redu počutiš in se te kake hude slabosti ne lotevajo ...
lara light držim, da bo vse ok in boš čim prej začela ...
mbd0411 ves čas držim... vse bo v redu ...
Mijavček kako pa ti, je že kaj bolje?
snežinka7 že kakšna vesela novička ...

sabsa, lejla007 kako sta? Javita se kaj ...

sapi  

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 578
9.4.2008 17:39:48   
lara light
Sapi, hvala!user posted image

Upam,da ti punce odgovorijo....tudi mene zanima!

Pa pa

Coelho

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 579
9.4.2008 17:50:33   
mbd0411
Živjo punce!

Malo sem prišla k sebi po prvem šoku.Danes sem se naročila na genetiko in AC.
Ima katera kaj izkušenj s tem?
7.5. grem v Lj. Sestra me je tako potolažila,da je kar bolje.Kaj vse mi je rojilo po glavi.Malo je tečno,ker je treba tako dolgo čakati pa še potem 3 tedne na izvid.Joj,naj bo pa potem še kaj narobe,otrok pa ja že brcauser posted image .Upam,da ne.Pa ja ne morem biti jaz med tistimi tisoči-ena,ali pačuser posted image
Ne,ne !!!!!!!!!!!

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 580
9.4.2008 18:03:40   
sapi
mbd0411 jaz ti ne bi znala svetovati kako gre vse skupaj ... samo upam, da ti trije tedni čimprej minejo saj vem, da bo težko vendar poskusi najti kako okupacijo boš videla, da bo vsaj malo bolje ...  mislim nate in držim pesti zate in za tvojo pikico ...

sapi

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 581
9.4.2008 18:16:12   
mbd0411
Sapi hvala ti! Pa seveda tudi ostalim.
Saj mislim pozitivno,a mimo vsega le ne morem.
Ko se spomnim kako sem videla srček in slišala utrip na nuhalni in kako mi je zdravnica lepo razlagala zraven in seveda pohvalila kako je vse kot se pričakuje... Je pa naše dete rito kazalo in prav nič poziralo,tako da imam slikice nečesa.No,saj se visdi malo,bolj ritka,drugo je pa stran obrnjeno.Toliko,da smo vse prste prešteli,že se je obrnilo.user posted image
Kako si ti Sapi?
Pa Špelkice?
Lara...?
In vse ostale?

Kako je bilo zanimivo,ko sem na forumu klepetala z eno punco,ki je potem na isti dan imela nuhalno v Lj,potem še izvem da je iz naših koncev,tudi uro sva imeli skupaj.Potem pa tam zagledam res poznan obraz.Pa še na AC sva isto naročeni.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 582
9.4.2008 18:20:16   
snežinka7
sapi ne nič še ni novega, po vsej verjetnosti bom jutri delala test

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 583
9.4.2008 19:33:47   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

mbd0411 jaz ti ne bi znala svetovati kako gre vse skupaj ... samo upam, da ti trije tedni čimprej minejo saj vem, da bo težko vendar poskusi najti kako okupacijo boš videla, da bo vsaj malo bolje ...  mislim nate in držim pesti zate in za tvojo pikico ...

sapi

mbd, se pridružujem sapi...drži se in bodi močna, pozitivna...vse dobro ti želim!user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 584
9.4.2008 21:02:04   
mbd0411
Lara...hvala.Saj bo.Imaš lepo slikco,skoraj tako imam jaz za ozadje rač. le z drugega kota,nekaj podobnega,
Kdaj se pa tebi začne nov postopek?A se dolgo čaka ali je kaka posebna doba čakanja?

Neposredna povezava do sporočila: 585
9.4.2008 21:41:45   
sapi
mbd te čisto razumem takšne stvari so potihoma ves čas prisotne tudi, če se trudiš, da bi jih vsaj za nekaj časa odgnal ... bodi pogumna ...
Jaz sem ok sem se sprijaznila in dala iz sebe ven sedaj je bolje sploh, ker načrtujem za naprej in je tako potem vse skupaj lažje ...

snežinka7 držim pesti za jutri ... upam, da bo lepa novica ...

sapi

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 586
10.4.2008 12:24:24   
Mijavček
Ojla punce,

lara kok lepa slikca, mmmm, jest but tja šlauser posted image

Sapi, mi je všeč, da si tako pozitivno naravnana, le tako naprej!

Mbd, tako kot so ti rekle punce, tudi ti ostani pozitivna in naj ti hitro mine ta čas.

Jaz sem bila pa danes na pregledu.... in sem videla dva micena človečka, 3 cm, ful živahna, pa rokice, nogice... kako se prekopicujeta.... sploh nisem mogla verjet, da sta to res najina otročka, pa mal solzic je blouser posted image . Jutri dobim še krvne izvide, upam, da bodo uredu, kljub temu,da non stop bruham, ker če ni kri uredu me bodo dal za dva dni v bolnico na infuzijouser posted image  Mah dobro, tud če, sam da bo za otročke najbolš, pa da mal slabost popusti.

Vsem lep pozdravček, papauser posted image  

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 587
10.4.2008 13:15:53   
spelka12
mijavček upam, da ti ne bo treba slučajno v bolnico. Doma je najlepše a ne? user posted image user posted image  Za tvoja dva pikca, sta že kar velika.
savinjka NIČ NI NAROBE. Sigurno ni. Tiste 3 tedne se probaj čim manj živcirat, pol boš pa itak ostale mesece blažena čakala na svojo pikico.
snežinka nooooooo? Držim pesti, da bo velik, jasen in močan +.
sapi samo, da je vse o.k.user posted image
lejla in ostale, dajte se no malo večkrat javit, pogrešamo vas tukaj gor.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 588
10.4.2008 13:40:40   
Mijavček
Oooo Špelka, kako se pa ti počutiš? Si OK?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 589
10.4.2008 13:47:27   
spelka12
Jest sem odlično. Slabo mi sicer je ampak ni take krize, da nebi mogla delat - zaenkrat.
Nekaj sem te hotela vprašat. A te kaj želodec boli in če te, kaj narediš? Mene tako boli, da se ne morem zravnat.
Komaj čakam ponedeljek, da vidim spet moja dva pikca. A mi bodo takrat vzeli kri in vodo?
Pa ti? SI že kaj boljše? A te lahko mogoče vprašam, za koliko kil si shujšala? Jaz sem za ene 3, ampak se počasi teža spet višauser posted image .

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 590
10.4.2008 14:30:32   
Mijavček
Oj, neki sem že tam pri novemberkah čvekala. Se pa loviva k muci pa miškeuser posted image
Želodec me ne boli, razen če preveč naenkrat pojem, mi je pa zato zeloooo slabooooo.
A v pon. maš prvi pregled pri svoji G? Ja, takrat vzamejo kri pa vodo, al pa na drugem mogoče, se ne spomnim, jaz sem bla karnaprej tam, ker so me prehitro naročili in se ni prvič nič videlo, drugič samo 1 vrečka brez plodka, na drugem so vzeli kri pa vodo, to je blooooo, čak, sem šla v materisnko pogledat 5t pa 6d.

Shujšala sem tudi 3 kg, kar se ne sliš veliko, sam če je to s 50 na 47, al pa podobno....je v procentih kar nekaj in se že zarad tega slabo počutim. Milsim, da dr. ob vsakem hujšanju še ekstra kri pregledajo, če maš vse kar rabte vsiuser posted image . Ni pa nujno, da če shujšaš, da je panika.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 591
11.4.2008 9:10:21   
lara light
Spelka, Mijavčekuser posted image  ..upam, da bo kmalu bolje!

Mbd, mislim nate...vse bo okuser posted image . Po 4 mescih, veš, lahko greš spet v postopek za IVF...tko, da z majem verjetno začnem. Mislim, da si v parih dneh na vrsti. Danes bom klicala zdravnika, da vidim kdaj v ciklusu naj pridem.

Lep konec tedna vsem!user posted image

Coelho

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 592
11.4.2008 9:16:05   
mbd0411
Lara... super,da že v maju.Sem mislila,da je daljša doba.No,saj za nas je vse predolgo,ki moramo čakati,potem pa ne vemo kaj in kako bo.Upam,da se tokrat izteče kot se mora.

Neposredna povezava do sporočila: 593
11.4.2008 9:18:42   
lara light
Mbduser posted image user posted image user posted image  hvala!

Coelho

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 594
14.4.2008 15:30:03   
Mijavček
Kje ste E-zmagovalke? Saj nas bo še na drugo stran vrglo!

Sam sporočam, če kera bere in bi jo utegnil zanimat, v album sem dala 3 slikce; CB, UZ in bušija.

Drugač pa je men še vedno fulll slabo in bruham in komi čakam da tole mine.

Kako ste pa ve kej? Lejla se nam že ful dolg ni oglasila, a ne? 

Neposredna povezava do sporočila: 595
14.4.2008 16:27:49   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Mbd, mislim nate...vse bo okuser posted image . Po 4 mescih, veš, lahko greš spet v postopek za IVF...tko, da z majem verjetno začnem. Mislim, da si v parih dneh na vrsti. Danes bom klicala zdravnika, da vidim kdaj v ciklusu naj pridem.

Larica bo šla pa v nove bojeuser posted image To bom pesti držalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 596
14.4.2008 18:59:17   
sabsa
Pozdravljene punce!

Ne vem, če se me še spomnite. Marca sem bila v postopku IVF, žal se je končalo z menstruacijo. V tem času sem se že postavila na noge, 19. maja imam pregled pri dr. Drobniču, septembra pa v nov postopek.
Mijavček kako lep trebušček že imaš. V katerem mesecu si?
Lara light kdaj si imela zadnji postopek? A si na GK LJ?
Špelka12 kako si, mamica? 
Vsem nosečkam želim, da vse slabosti hitro minejo in da začnete uživati v nosečnosti. Vsem, ki še čakate na +, pa želim, da čas kar najhitreje mine.
Naj bo leto 2008 tudi za nas sanjsko leto.

Čudovite ste!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 597
14.4.2008 21:41:46   
lara light
Mijavček, ma kako ste lepi!user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image  Super!! Bogica, si res suhica, ma sej bo boljše, zdej se bo umirilo...drži se veš!!
Ja, Lejle že dolgo nisem brala, pozdravček!user posted image

Spelka, kiss!user posted image
Pikovitek, bom vidla v petek imam UZ pr moji G. Sem jo sfehtala...komi komi! Da vidim, kaj dogaja, pol pa pokličem za Ivf...pa ti imaš že kej več informacij glede tebe? Bodi lepo..
Sabsa, lepo te je brat in čutit, da si tako pozitivna! Fajn, sem vesela in boš videla, da bo sept tika taka tu! Mislim, da bom tudi sama še kak mesec počakala, zaradi dela, ne vem, kako bi v maju- juniju ivf skupi spravla, brez travm glede službe...nič več ne bom silila v življenju, tolikokrat sem se opekla...bom vidla sproti! Drži se!

Lepotičke moje, topel objemček vsaki posebej, rada vas imam!user posted image

Coelho

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 598
14.4.2008 21:42:47   
lara light
Mbd, kako si ti? Vse dobro želim...user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 599
14.4.2008 21:59:43   
lara light
sabsa, še odgovor tebi, postopek sem začela 10.jan, končalo se je 8 feb., v maju naj bi bil naslednji, sem pa pri rešu! pa pauser posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.