|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
11.4.2008 9:44:12   
hokejistka
Ola!

Mi smo se predčasno vrnili iz morja zaradi slabega vremena user posted image .

Ste bile pa res pridne in ste veliko naklofale medtem ko me ni bilo. Obljubim, da si vzamem čas in preberem vse pa malo pokomentiram. user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
11.4.2008 9:49:19   
t*e*j*k*a
OLA!

NAjprejuser posted image user posted image user posted image vsem da se čimprej pozdravite!!!

Dobrodošle dve nove!!!!

SD ti s tvojima dvojčicama itak rulaš, jaz sploh ne vem kako bi mi ratalo dva naenkrat met.

Ayo sicer si spraševala drugorodke o tretjem, no ti lahk jaz povem k sem prvorodka da razmišljam da bi mela tri. Imamo tri otroške sobe in je treba plac nafilatuser posted image .
Glede dopusta imamo že rezervirano od 27.7. en teden v Vodicahuser posted image user posted image user posted image user posted image
pa itak apartma, da lahk sama kuham, pa blizu morja, da lahk hitr skočmo v apartma če kej ne štima, pa klima tud itak!!

Vreča-Jaz ga čez vrečo pokrijem z dekico in tankim kojtrčkom, pa ful tanko ga oblečem pod dekico, pa mu ni nč vroče, sem ga enkrat probala samo s kojtrčkom pokrit, pa ga je zeblo. Aja pa ponoči se nam temparatura spusti do 20stopinj, včasih je tud malo manj.
Oblačenje, od začetka sm mu tud kej roza gor dala, kak bodi. AMpak zdej pa nosi večinoma fantovske stvari, kavbojke, al pa kako belo majico, pa oranžno, največ je pa modre.

Obračanje, se je parkrat obrnu iz trebuha na hrbet, to je pa tud vse.

No nism še vse za nazaj prebrala, zdej morm it z Janom vn kr je zaspan in mi v vozeku tko lepo zaspi, čao

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
11.4.2008 9:57:08   
Foxina
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

Povejte tiste, ki imate fantke (ker ponavadi jih puncke prehitevajo) koliko se kaj obracajo? Ker vcasih zasledim, da nekatere pisete, kako se prevali s trebuha na hrbet ali obratno user posted image nas Gabriel se niti dobro ne obvlada s hrbta na bokec...
Vceraj sem govorila z eno, ki ima fantka 10m starga in ze hodi!! user posted image No ja, nas je pa mogoce bolj napreden v komunikaciji, se zmeraj tolk "pogovarja", ko vidi nove ljudi, to ma cist po atiju! user posted image

isto...sploh noče kravc past, tko, da teh obratov še ne obvladamo...sem pa prebrala na RR, da to zaobvladajo do 7m....torej...še je čas user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
11.4.2008 10:13:51   
poka1
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana

Sam Poka, vaš Ažbe je pa res ogromen. A sta vidva velika? .

Oba sva velika..moj dragi je doooollllllg ima skotaj190 cm, jaz pa 175cm, pa se okoli riti sem dooolllllga...tako da smo druzina velikanov:)

Mi na plenicah št4 smo že kak mesecuser posted image user posted image Do zej smo imeli pamperske, zdej pa smo presaltali na muller plenice...bomo vidli kako se bodo obrestovale.

Jaz pa bi takoj imela še enega pobalina al pa pobalinko. In to takojuser posted image user posted image Rodila sem z cr, tako da morem malo počakat.Kolko pa naj bi se počakalo? Meni se ne da..jaz bi kar v akcijo šlauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil poka1 -- 11.4.2008 10:14:56 >

26.12.2007 smo dobili Ažbeta 57cm,4710g
23. 3. 2009 smo dobila Ulo 53cm. 3940g

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
11.4.2008 10:21:18   
pikica*
Ojla,

nisem šla brat vsega za nazaj, ker je tega prevečuser posted image .

Ayo, ne se sekirat glede razvoja. Otroci so različni. Naša Zoja se nikoli ni znala obrniti s trebuha na hrbet in obratno. Mene je spominjala na malega hroščka. Tako malo okroglo bitjece, ki je bilo čisto nemočnouser posted image . Šele pri letu in pol se je prvič pobrala, če si jo dal na hrbetuser posted image . Shodila je tudi šele pri 14-ih mesecih. Pa ni bilo z njo motorično čisto nič narobe. Govoriti pa je začela že pri desetih mesececih (tu in tam kakšno besedo, pri letu in pol je bila pa že prava raglja). Danes pa govori, da je ni za ustavit, zanimivo mi je to, da pri dveh letih  in nekaj drobiža že lepo obvlada dvojino in podobne zadeve. Pa npr. ve, da ima levo in desno roko in nogo itd. Lovro je pa čisto kontra. Že nekaj časa se lepo prevali s hrbta na trebuh in nazaj, ko leži, ves čas dela tiste mini trebušnjake, če bi se dalo, bi pa že kar tekeluser posted image . Zato sklepam, da bo shodil precej hitreje kot Zoja. Bo pa zato mogoče kasneje začel govorit. V glavnem, hočem povedat, da so otroci glede razvoja različni. Vsak se na nekem področju razvija hitreje, drugje pa počasneje. Po moje je najboljše, da se ne obremenjujeno s temi milestone-i. Nima smisla. Vsak otrok je nekaj posebnega. Najlepše se je samo prepustit in uživat ob naših otročičkih. Jaz sem se tega resnično naučila šele pri Lovrotu. Šele zdaj znam ob njem res uživat in se niti malo ne obremenjujem s tem, kdaj bo kaj znal, kdaj bomo začeli z gosto hrano in kakšno. Vse ob svojem času, ko bo pokazal interes.

Uf, sem se razkokodakalauser posted image . Še glede oblekic.....naš lolička je največ v modrih, rjavih, belih in bež oblekicah. No, zdaj sem se napalila še na močno zeleno in oranžno barvo. Ampak imam problem, ker ne najdem nobene pametne jopice v bež barvi. Pri fantkih je s tem bolj križ.

Pa še glede tretjega otročka. Pri nas se bomo pri dveh ustavili. Ne diši mi več nosečnost. Pa z dvema malčkoma imamo polne roke dela in brez kakršnekoli pomoči s strani babic nam s tretjim res ne bi zneslo. Poleg tega pa bi rada po porodniški spet malo bolj resno štartala v službi. Je še ogromno stvari, ki bi jih rada naredilauser posted image .

Glede dopusta je pri nas še tema. Vemo samo to, da gremo enkrat junija in potem še septembra. Dopust v juliju in avgustu nam ne diši. Smo šli lani julija in smo bili totalno razočarani. Povsod gužva. To ni za nas.

Zdaj pa šibam. Mislim, da mi bo naš fantič pobegnil iz igralnice.

< Sporočilo je popravil pikica* -- 11.4.2008 10:26:52 >

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
11.4.2008 10:22:51   
t*e*j*k*a
OLA!

Maili mi spi v vozeku, pa mam spet malo časauser posted image

SD glede plenic, jaz em n atrojko preklopla ko je imel nekje 5 kg.

Ažbe--uuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaki dec!!!

Voziček marela-ga ne bomo kupovali, ga bomo kr lepo v športnem skoz vozli, pa čeprav zavzame mal več placa v avtu.

Hokejistk aškoda za morje.

No zdej sm mela malega v vozeku zunaj in pridem vn pa vidim da gre dežuser posted image . Še sreča sm ga kr v košaro spokala in ni padalo nič po njem, zdej sem ga pa kr s košaro vred nesla na hodnik in vrata pustila odprta, pa naj spi na svežem zraku.

No tuki je še neki slikic.

user posted image

user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
11.4.2008 10:44:28   
želva
ajoj, kaj vse sem mogla prebratuser posted image
dobrodošle vse nove na forumu.
Manca se je pa včeraj prvič prevalila iz trebuha na hrbetuser posted image  in jaz sem čist hepi.Tako je fino, ko vidiš kako otrok napreduje.
Mi smo komaj ta teden začeli uporabljati plenice št.3,imamo manekenkouser posted image .
Marele vrjetno ne bomo kupovali, ker se ta novi voziček tako fino zloži.
Še enega otroka, definitivno.Kdaj?Ko naredimo prizidek, pa ko dobim službo, pol pa takojuser posted image .druge nosečnosti se kar veselim, mi je bilo prvič tako lepo, da že pogrešam trebuščekuser posted image

So mi pa tile deževni dnevi tako porazni, ker ne morva ven, kar nekaj mi manjka, če ne grem z vozičkom na kavico s kom malo poklepetat. Prej, ko je bil lep vreme sem Manco skoz sabo vlačila, v trgovino, na sladoled, malo okol hiše v kengurujčku, zdaj pa toleuser posted image

lončica, boš vidla Manco kako je pridna, kadar mami kofetka, mogoče bo še Tima zašarmiralauser posted image , pa bo on tud priden.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
11.4.2008 11:05:48   
želva
Joj, moram dodat, da sem se včeraj ostrigla, sem zdej prav fletnauser posted image
Ja in je mož pazil Manco, pa ne vem kaj sta mela, da se je začela drt in je ni mogel utišat.Je mislil, da je lačna, žejna, pa kr ni hotla vlečt.Pol ji je pa kar 3 cucelj naštimal na flašo in gasa, je vse pojedla.Ja, valda, če ji je pa teklo v grlouser posted image Ah, ti fotri.No, sej jo je tud ven peljal in vse poštimal, ampak kadar jo on pazi, sigurno kaj novga pogrunta.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
11.4.2008 11:09:04   
ElaM
Bravo, punce, ste bile pridne.user posted image user posted image user posted image
Lončica, mali popravek v torek še ne morem, ker nimam varstva, naslednje dni pa lahko. Vedno bolj razmišljam o tem, da bom prišla na kavo brez mulcev. Vsaj tisto urco bi rada imela mir. A sem grozna, a nisem?user posted image
Tejka Jan je pa tak cukr.user posted image

Dobrodošle vse nove čvekice.user posted image

Dopust, še nič ne vemo kako in kaj. Verjetno bomo šli za par dni na Slo obalo.
Plenice: že kar nekaj časa imamo trojko pamperske iz Milerja, pa ima mala 5200g.user posted image  Se vedno sprašujem, če jaz ne znam povijat, ker imamo vedno eno št. večje plenice. Tinkara ima pri 11 kilah, 4+. Ali pa sta punci po mamici in imata veliko rit?user posted image user posted image user posted image

Tretji otrok: ne, ne in še enkrat ne. Pod prvo, sem bila v 2,5 letih  2x noseča, in moje telo rabi čas, da spet pride v stare tire. Pod drugo, obe nosečnosti sta bili kar težki, predvsem zadnja, je bilo vedno nekaj narobe. In sem res srečna, da je z Manco vse ok. Pod tretje, imam toliko otrok, kot sem si jih vedno želela. Dva in to je to.user posted image

Motorika: Manca se obrne iz trebuha na hrbet, kontra se ji vstavi na boku. Rada pase kravice in non stop hoče biti na trebuhu. Samo spi na boku oz. hrbtu, drugače glasno protestira če jo dam na hrbet.
Sem šla prav Tinkarin album pogledat, kako je bilo pri njej in sta nekje tam tam. Tinkara je shodila pri 11,5 mesecih.
A vaši pikci že držijo glavico pri potegu? Sem že čisto pozabila kdaj naj bi bilo to?user posted image

Lepo bodite, kljub kislemu vremenu.

< Sporočilo je popravil ElaM -- 11.4.2008 11:12:26 >

:)

Neposredna povezava do sporočila: 1859
11.4.2008 12:21:18   
t*e*j*k*a
ElaM mi nismo bili cepleni kr ni držal glavice pri potegu pri točno 3 mesecih. Čez en teden jo je sicer malo bolj potegnil ampak še vseeno ne čisto. Ko da ne vem kdaj bi to naj bilo. Ampakceplen je bil vseeno.

Zdej je star tri mesece in pol pa še vedno pozabi včasih glavico zadaj.

Vidim da že kr fejst dajete gosto hrano oz jih mal ouvajate

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
11.4.2008 12:30:05   
ElaM
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

ElaM mi nismo bili cepleni kr ni držal glavice pri potegu pri točno 3 mesecih. Čez en teden jo je sicer malo bolj potegnil ampak še vseeno ne čisto. Ko da ne vem kdaj bi to naj bilo. Ampakceplen je bil vseeno.

Jaz sem danes poskusial, če drži glavo in jo.user posted image  Prej sploh poskušala nisem, ker se mi je zdelo, da je to še  prekmalu. Ma, sem smotana.user posted image

:)

Neposredna povezava do sporočila: 1861
11.4.2008 12:37:13   
Ayo
Ojla!

Res smo pridne v teh dneh, zato pa dezuje user posted image Pri nam se kar lije kot iz skafa, sva z Gabrielom zaprta doma ze 3 dni user posted image Vceraj sva samo skocila spodaj do mesarja, sem ga vrgla v kengurujcka in pod marelo, je tolk pasalo tistih 5 minut!

hokejistka, mi je zal za vas dopust user posted image

Hvala vsem za odgovor glede fizicnih spretnosti user posted image
Gabriel se tudi ful jezi kadar kaj poizkusa in ne uspe, je prav srckan user posted image . Zadnje case so mu pa najbolj zanimivi moji prsti oz. atijevi.
Govori pa res kot navit user posted image Vceraj smo imeli zvecer obiske in so se prav nacudili!

Dobrodosle vse nove!
Poka tvoj je pa res en velikan! Se vidi ze po slikah. user posted image
Kolk je bil pa velik vas Azbe ob rojstvu?
Tud jaz sem imela CR, ker smo bili preveliki, zato moramo za 2. user posted image pocakat tudi mi vsaj 6 mesecev. Bi pa tudi jaz kar TAKOJ se enga. user posted image Sem imela tako lepo nosecnost, da res ze komaj cakam spet na trebuscek user posted image

Skyline, tejka kaksni cukri! user posted image

Plenice - mi prakticno ze od rojstva uporabljamo 3 od Pampers in mislim, da bomo kmalu morali na 4.

No, mogoce sem se kaj pozabila, ampak se bom itak se kaj oglasila ob takem sivem vremenu. user posted image pa-pa

< Sporočilo je popravil Ayo -- 11.4.2008 12:49:25 >

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
11.4.2008 12:41:11   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

Jaz sem danes poskusial, če drži glavo in jo.user posted image  Prej sploh poskušala nisem, ker se mi je zdelo, da je to še  prekmalu. Ma, sem smotana.user posted image

ja nas jo tudi vcasih pozabi, ampak v vecini kar uspe. stari bomo pa cez 9 dni 4 mesece. OMG, a ze?? user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
11.4.2008 14:30:12   
nian
meni pa danes ni bilo dolgčas user posted image  sem pekla torto in podobne reči za vikend.

danes gremo na drugo uro plavanja in tamala sedajle spi. user posted image  bo spočita za v vodo.

pa da se v debato vključim:

še en otrok: absolutno, le da ne vem kdaj. če ne bo kake fine službe v kranju septembra, kar takoj, če ne pa čez leto dve. po strokovcu.

glavca: že dolgo.

sedaj ima najrajši, da z njo letam po zraku. do druge osebe, potem pa buc pa nazaj. kar vriska od veselja, pa na vsa usta se smeje. pa slina ji dol teče user posted image

sedaj se vedno bolj naglas smeji. jo je veselje poslušati. ampak samo meni. jo znam najboljš zabavati user posted image

plenice: zadnjič je user posted image  kupil jumbo paket 3, čeprav je imel naročeno 4. user posted image  sedaj pa po gorenjsko (vse porabit) gor premajhne plenice bašemo.  polulana pa na srečo ni. malo večkrat jo moram previt. user posted image

sedaj se grem pa jaz mojima dvema zaspančkoma pridružit.

ps. danes me user posted image  na večerjo za r.d. pelje. tamala bo pa z mamo doma user posted image  

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
11.4.2008 15:54:47   
Ayo
Ja kje ste vse, a samo pri nas dezuje, da sem doma kot ena upokojenka? user posted image
No ampak se zacenja nekaj svetlit, ko bi vsaj nehalo padat, itak je sedaj zunaj svetlo do 7h in se cez, tako dva sva oba z Gabrielom v visokem startu user posted image

nian, ja ti sa pa ena taka pekacica kot nasa tejka? user posted image user posted image Jaz se raje ne spravim pect tort in raznih sladkih zadev, ker mecem potem vase vse kot po tekocem traku! user posted image

Punce, a se se spomnite klarisime, je bila nasa decembrcica na forumu nosecnost, sedaj sem jo opazila na drugem forumu, zakaj se pa k nam ne oglasa? user posted image

in prejle sem brala en dolg clanek na MON-u o (ne)spanju user posted image in je bilo napisano, da naj mamice, ki dojijo in katerih user posted image se ponoci veliko prebujajo, opustijo kavo, caj in cokolado. Pa me zanima kako je kaj pri vas?
Jaz spijem 1 kavo na dan, caja skoraj ne, pojem pa res veliko veliko cokolade...

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
11.4.2008 16:20:57   
Ayo
Punce nehalo je dezevati, midva sibava ven!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
11.4.2008 17:00:11   
t*e*j*k*a
nian, ja ti sa pa ena taka pekacica kot nasa tejka? user posted image user posted image Jaz se raje ne spravim pect tort in raznih sladkih zadev, ker mecem potem vase vse kot po tekocem traku! user posted image

Punce, a se se spomnite klarisime, je bila nasa decembrcica na forumu nosecnost, sedaj sem jo opazila na drugem forumu, zakaj se pa k nam ne oglasa? user posted image

in prejle sem brala en dolg clanek na MON-u o (ne)spanju user posted image in je bilo napisano, da naj mamice, ki dojijo in katerih user posted image se ponoci veliko prebujajo, opustijo kavo, caj in cokolado. Pa me zanima kako je kaj pri vas?
Jaz spijem 1 kavo na dan, caja skoraj ne, pojem pa res veliko veliko cokolade...

No glede kave čaja in šokolade. Kave ne pijem, čokolado jem v nekih mejah, včasih se mi zlušta pa je ful pojem, včasih tudi nič. Čaja pa spijem eno skodelico na dan - domačega.

Klarisme se spomnim, kaj pa sade, ona je edina z mano čakala???

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
11.4.2008 17:16:06   
Foxina

čaja ne maram...kave ne pijem, niti brezkofeinske...pri čokoladi pa žal nisem tko vzorna user posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
11.4.2008 17:17:37   
Foxina
marela ne, ne bomo kupvali...smo kupli večji avto, pa voziček se fajn zloži

2., 3. otrok niti pod razno! vsaj planirano ne...tu v lj sva sama...in je kr orng dela...plus ne da se mi bit več user posted image

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
11.4.2008 18:09:09   
lana38
Pri nas je pa šele zdaj začelo deževati in ful piha. Drugače je bilo pa prej zelo toplo, kljub oblačnosti.
Balkona imam že 3/4 narejenega. Na eni strani še manjka ograja. Mislim, da bo to drug teden gotovo.
Danes nas je en šef v službi povabil na kosilo ob 14h. Ker je Tim ob 13h jedel, sem do 16H lahko šla. Je bilo pa kar zanimivo mace poklepetati. Ko bo vreme bolj stabilno, se bova šla s Timom malo pokazat, kako rasteva.
Tretjega otroka bi morda imela, če me ne bi EMŠO preganjal.user posted image  Če bi se mi pa zgodilo, pa bi ga obdržala, če bi bilo vse OK.
LP

< Sporočilo je popravil lana38 -- 11.4.2008 18:10:08 >

lana38

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
12.4.2008 8:28:18   
nian
hoj!

včeraj je bilo zakon. večerja z odraslimi malo na off. sreča, da nama tamala dovoli. po plavanju je bila čist preč in je ob pol osmih že zakomirala. potem pa na žur user posted image  spala je pa do 7. ne vem kermu se imam zahvaliti, da je pupa moja tak zaspane. pijem kavo, jem na tone čokolade, čaje le zeliščne. pomoje je spanje odvisno le od dojenčka. sem pa prepričana, da se mi pri drugem vse povrne user posted image

včeraj na plavanju je bilo spet fajn. sva pa najmlajši (no, alja user posted image ) in se kar pozna. alja je včeraj le gledala prov debelo 'ta velike' dojenčke. je kar pozabila, da bi mogla sama kaj brcati.

kar pa se pečenja tiče, sem imela od decembra do sedaj pavzo. se mi ni dalo za druge pečt, sedaj sem pa sama vse začela jest, pa na juriš user posted image  včeraj sem surove jagode jedla in danes čakam rezultat. držim pesti, da bo brez pikic z lepim drekcem.

če bo še dolgo tako vreme, se mi bo še vozek zarustal.user posted image pa še tamali se bo skisal user posted image  športni vozek pa dobiva v sredo, ravno na lepo vreme user posted image  sem si sedaj izbrala high trek, bebe con(m)user posted image fort, pa ga gre stari ata v italijo iskat, ker je tam 100€ cenejši. prekleti slovenski maržarji user posted image

no, sedaj bom pa zaključlila, ker se drugače ne bo nobeni ljubilo brat user posted image

čaw

ps. lana38, tebi bodo tudi balkon ravno na sonce sprogramirali user posted image

< Sporočilo je popravil nian -- 12.4.2008 8:29:42 >

7. 12. 07 smo dobili Aljo
4.8. 10 smo dobili Meto

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
12.4.2008 15:56:33   
lana38
Kje pa ste v tem grdem vremenu? Zjutraj nam je uspelo slabo urico še ujeti brez dežja za vozičkanje. Več pa danes ne bo.user posted image
Šibam, Tim je lačen.
LP

lana38

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
12.4.2008 16:30:07   
želva
Tukaj semuser posted image
Dopoldne sem mal pospravljala, Manček je spal, pol sva ujele eno urco zunaj brez dežja, zdej sva se pa v kilkco problekle, ker imamo fešto, da bo lepauser posted image .
Mal lenarimo danes, upam da se jutri pokaže sonček in šibamo kam na izlet.
Lep vikend

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
12.4.2008 16:32:28   
lana38
Tim je že sit. Blaž in ati sta šla na nogometno tekmo. Midva s Timom pa čistiva hladilnik, ker je takšno grdo vreme. Ravno za tako delo. Ko je zunaj sonček, ni časa, takrat se moramo potepat.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
12.4.2008 17:48:52   
Skyline
SD...kakšna podobnost, heheuser posted image

nekaj bi vas vprašala...a se vaši tudi med spanjem jokajo, kot da bi meli slabe sanje?

naša Ema že nekaj dni med spanjem zajoka, pa jo pol mal pocingljam, tolko da me sliši in pol zaspi naprej....ne vem kaj ji jeuser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najlepših daril, ki jih otroku ne moret...
Najboljša darila so tista, ki jih ni mogoče kupiti, niti zaviti v bleščeč papir. To je seznam stvari, ki jih ne boste do...
Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?