|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
10.4.2008 15:14:45   
lyra*
Ei polynesia sem te že kar pogrešalauser posted image user posted image user posted image
Samo,da je z pikico vse ok!user posted image  Ja res je fajn,ko ti nekdo drug skuha kosilo! Zdaj se moramo pustit razvajatuser posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 751
10.4.2008 15:21:23   
Polynesia
lyra sej jaz točn vem, da ti ne morš brez mene, tko da hvala, hahahaha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 752
10.4.2008 15:34:25   
zara13
Živjo novembrčice! Tudi jaz se vam pridružujem, imam rok 4.11.2008 tako, da se že veselimo user posted image ..hihi user posted image Je pikica celo 2,72 cm velika (bila ravno danes na UZ-u).

Vsem puncam..lepo nosečnost user posted image pa veliko zdravih otrok!!!

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 753
10.4.2008 17:12:56   
lyra*
Zara13 dobrodošla!

polynesia  ravno mi je user posted image  prinesu rogljiček! Boš enega?user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem moram it učit za zadnji izpittt pa se nikakor ne morem spravit! Samo na RR visimuser posted image

(odgovor članu zara13)
Neposredna povezava do sporočila: 754
10.4.2008 22:07:08   
Polynesia
lyra* a ti mene zdejle mal provociraš kaj user posted image user posted image user posted image ...ti si ga kar privošči, pa še za mene enega popapcaj user posted image .

Midva sva prejle prišla od tašče, sva se najedla, zdej sem pa tolk utrujena od celega dneva, da bom pomoje kar tamle na sedežni user posted image .

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 755
11.4.2008 9:27:30   
emina83
haaaajj!

ka je novga punce moje drage?  jaz sem se včeraj po dolgem času ostrigla, in to kako...

lase sem imela prej čez komolce, no zdaj imam pa visoki paž! in se sploh ne mrm navadituser posted image user posted image user posted image , kot da ne bi glave imelauser posted image user posted image user posted image ker drgač mam fuuuuuuul goste lase pa je zato teža še sam bolj očitna.
sej sploh ne morm verjet od kod mi pogum za tako hudo spremembo, sam poln kufr sem že imela teh dollllgih las in umivanja po dve uri skupaj, zdej bom pa fertik v 5 minutah! 

uuuhhh zdej pa že dolgovezim!

skratka uživajte dan!

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 756
11.4.2008 9:44:47   
carly
Dobr jutr punce.
Kako ste?Jest sem prov vremenu primerno zaspana.
Drgač pa mene tudi kdaj pa kdaj želodec boli. Ponavadi me daje samo zgaga pa mi takrat Donat pomaga, če se pa preveč najem me pa prov želodec boli takrat mi pa čist nč ne pomaga, samo počakat moram par ur da se poleže.

Aja pa pozdravljene nove, pa zate Polynesia držim pesti, da ti čim hitreje mine 14 dni in boš potlej lahko tudi bolj sproščeno zadihala.

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 757
11.4.2008 10:15:01   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )       starost         kraj          pregledi  
================================================

29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )          28 let,          LJ            NS 16.04. user posted image

30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )          28 let,          LJ            NS 23.04.user posted image

02.11.    Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )          27 let          MB           NS 07.04. user posted image

04.11     zara13                 (?user posted image  ,?user posted image  )          ?? let          kraj           pregled

01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )          25 let          CE            NS 18.04. user posted image

05.11.   Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image  ,0user posted image )         32 let           LJ            NS 22.04.user posted image

05.11.   nagajiva             (1user posted image  ,0user posted image  )         27 let          MB           NS 30.04. user posted image

06.11.    Saskha               (1user posted image  ,0user posted image         28 let          LJ            UZ 03.04.

7.11.     gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )          32 let    Gorenjska      UZ 20.03user posted image

11.11.   Polynesia           (2user posted image ,0user posted image          28 let          LJ            UZ 24.04.user posted image

11.11.    Petra1111         (1user posted image  ,0user posted image  )         29 let         kraj          UZ 01.04.user posted image  

13.11.    pat13                (1user posted image ,0user posted image )           31 let          LJ            UZ 06.05. user posted image

13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )            42 let          PO           pregled

13.11.    carly                   (?user posted image  ,?user posted image )            26 let     Jesenice      UZ 14.04.

13.11     orka                    (3user posted image  ,2user posted image  )          33 let          kraj         UZ 24.04. user posted image

14.11.    Malapikice          (2user posted image  ,1user posted image          29 let          KR           UZ 14.05.user posted image

15.11     vebo                   (4user posted image  ,?user posted image  )          32 let       Koroška      NS 24.04.user posted image

15.11.   mali_marsovček (1user posted image  ,0user posted image  )         27 let           LJ            UZ 02.04.user posted image    

15.11.    _katja_              (1user posted image  ,0user posted image )          24 let      Domžale     UZ 08.04.user posted image

16.11.    Šema                  (2user posted image  ,1user posted image )          33 let           LJ           NS 29.04.user posted image

17.11.    Jasna81             (2user posted image  ,1user posted image         26 let          CE           UZ 16.04.user posted image

18.11.    spelka12 user posted image user posted image    (1user posted image  ,0user posted image )         26 let         kraj         UZ 14.04.user posted image

18.11.    LadyKate            (2user posted image  ,1user posted image  )              let         kraj           pregled

19.11.    Lakšmi               (1user posted image  ,0user posted image  )             let          LJ             UZ 06.05.user posted image

19.11.     Oaza                   (?user posted image  ,?user posted image  )         ?? let        kraj           UZ 06.05. user posted image

21.11    Andromeda          (1user posted image  ,0user posted image )         27 let          LJ            UZ 24.04.

22.11.    Jelka123            (3user posted image  ,1user posted image )          29 let         kraj          UZ 08.04.

22.11.    konina user posted image user posted image        (2user posted image  ,1user posted image  )         30 let         NM           UZ 22.04.user posted image

23.11.    petra.                  (1user posted image  ,0user posted image  )         20 let          LJ            UZ 18.04.

25.11.    tayrin                  (2user posted image  ,1user posted image  )           29 let         kraj          pregled

28.11.    Lorby007user posted image user posted image   (3user posted image  ,1user posted image )          32 let          MB           UZ 03.04. 

??          Ssheila
                (2user posted image ,0user posted image )            24 let          GO           
NS 28.04.

??          Anonimna            (?user posted image ,?user posted image )             ?? let          kraj          UZ 03.04.

??          NINAHR               (?user posted image ,?user posted image )             ?? let          kraj          pregled

??          simo                    (2user posted image  ,1user posted image  )          ?? let     Prekmurje     UZ 08.04

??          bubalina              (?user posted image  ,?user posted image )           ?? let          kraj           pregled

??          RENY19              (1user posted image  ,0user posted image  )           ?? let         kraj           pregled

??          28nina                 (?user posted image  ,?user posted image  )            ?? let          kraj          pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

PDP imamo lahko "ne-odebeljeno" dokler si ga same izračunamo na RR, ko pa ga potrdi ginekolog, pa ga odebeljimo. Kaj pravite?

zdaj bi pa prosila, da čim prej sporočite manjkajoče podatke!

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 758
11.4.2008 10:25:51   
ANIME
Ojla punce!

jaz sem še vedno kot rožica user posted image user posted image user posted image  Nobenih problemov (razen pač občasne utrujenosti in popoldanskih spancev), tudi hormonskih napadov za enkrat nimam, čeprav so mi obljubljali dvojne user posted image
Sicer ravno pripravljamo en večji dogodek, zato imam v službi precej več dela in bolj napeto, ampak zraven full uživam (čeprav si težko izborim čas za malico).

Ena je spraševala glede tistih majic ... jaz jo imam že naročeno s tekstom "Prideva oktobra"user posted image in če bo v sredo vse OK na NS, jo bom oblekla v nedeljo, ko bova povedala vsem kolegom user posted image

Jaz na nuhalno grem in sem tudi pripravljena (v primeru, da bodo slabe novice) da grem naprej na testiranje Že pred nosečnostjo sva se oba enoglasno strinjala, da če bodo ugotovili, da z otrokom ni vse OK, da grem splavit, saj ne bi rada v ta že tako kruti svet rodila revčka. Pač glede tega ima vsak svoje mnenje. Če pa se rodi, bom pa vsaj vedela, da sem naredila kar sem lahko ... preko znanosti/tehnologije pa žal ne morem.

Bravo vsem za uspečne preglede ... sem full vesela, da vse tako dobro opravimo in slišimo samo pozitivne novice.
Polynesia ... user posted image user posted image user posted image  in drži se še naprej!

Dobrodošle novinke ... lepo vas je videti in gledati kako se seznam polni!

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 759
11.4.2008 11:54:27   
konina
hojla nosečke. Jaz sem pa danes vsa utrujena in zaspana. Verjetno je tak dan, pa ponoči me je en zmaj lovil in mi hčerko odnesel in rušil hišo, smo full bežali... Uf, res so bile grozne sanje. Pa te so se mi že ponovile. Kaj pa vem, kaj tale zmaj pomeni. Moram v kakšno knjigo pogledat. user posted image

Imam pa danes rahle krče, nič hudega sicer, samo da me malo nervira, ker ne vem kaj je.

Novinke, lepo pozdravljene med nami.

Aja, jaz se strinjam s tabo anime, midva greva na NS, potem bomo pa videli kaj bodo rekli. Pa saj ne pričakujem v naprej težave, če pa bodo, se bova pa takrat odločala kako in kaj. Imam tako mnenje kot ti, da je že preveč revčkov.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 760
11.4.2008 12:06:19   
Mijavček
Ojla,

jaz sem tud pri ta zaspanih danes (no v bistvu vsak dan)user posted image .
Sem pa vesela, ker mi ni treba it na infuzije, so rekli, da moja kri sicer ni briljantna, ampak tam na meji in čez tri tedne ponovno kontrola krvi.

Fajn bodte nosečke!

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 761
11.4.2008 13:13:56   
Anonimen
Čaoo punce!

Kaj ste vse zaspane in utrujene? Verjetno je poleg hormončkov krivo tudi vreme. user posted image Saj boo...

Mi smo imeli kar borbeno noč - je Alen mal štrajku s spanjem, pol smo bili pa že ob 6h auf.  Zgleda me trenira za novembre, da ne pozabim kako je... user posted image

Glede NS - js srčno upam, da bomo vse imele super rezultate. Ampak sem pa brala po različnih forumih, da je včasih rezultat NS slab, pa po rojstvu otroka ni bilo nič narobe, oz. je bil otroček zdrav. Tako da punce, ne preveč paničarit, opravite še kakšno preiskavo preden se odločite. Kot sem pa že napisala, upam da bo vse 1A! user posted image

Nič, grem še mal okol brat. Uživajte!user posted image

(odgovor članu Mijavček)
  Neposredna povezava do sporočila: 762
11.4.2008 13:15:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: emina83

haaaajj!

ka je novga punce moje drage?  jaz sem se včeraj po dolgem času ostrigla, in to kako...

lase sem imela prej čez komolce, no zdaj imam pa visoki paž! in se sploh ne mrm navadituser posted image user posted image user posted image , kot da ne bi glave imelauser posted image user posted image user posted image ker drgač mam fuuuuuuul goste lase pa je zato teža še sam bolj očitna.
sej sploh ne morm verjet od kod mi pogum za tako hudo spremembo, sam poln kufr sem že imela teh dollllgih las in umivanja po dve uri skupaj, zdej bom pa fertik v 5 minutah! 

uuuhhh zdej pa že dolgovezim!

skratka uživajte dan!

AaaaaAAAAAAAAaaaaa!!! A ti to resno??? Nuuuujno en kofe dans, da vidim friz! Kaj pa je kej tvoj reku? Sploh si te ne morm predstavljat... user posted image

(odgovor članu emina83)
  Neposredna povezava do sporočila: 763
11.4.2008 13:16:45   
Anonimen
Ej kaj si pa naredla s tistimi lasmi, ki ti jih je ostrigla? To bi blo fajn nest tja ko delajo lasulje... Bi ful dobr zaslužla, glede na tvojo količino las! user posted image Sej je hecno, sam je res.... Preverjeno!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 764
11.4.2008 13:22:45   
emina83
ej za kofe vela!!!  itak veš da sem sama cel popoldan, moj spet dela.

ne vpraš, reakcija je bla taka da ga je kr na rit nazaj zabilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej me pa skos po bajti lovi in kr neki gledauser posted image user posted image user posted image   pravi da sem ful seksi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 765
11.4.2008 13:26:20   
Mijavček
Emina, jaz sem se tud postrigla s ful dolgih las na paža, sam že kakšen mesec nazaj. Pa tud mam ful goste lase.
Sem se odločila, da če zanosim, grejo lasje stran, in so šliuser posted image  Pa mi nič žal, glava je pa res lažja....

Frizerka mi je rekla, ko je pometla potem moje lase skup, da si lahko povšter nardim.... jaz sem pa rekla: kar mejte jih!user posted image

Kolegicam je blo mal škoda las, ampak so vse rekle, da mi ful paše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 766
11.4.2008 14:28:56   
lyra*
heilo!

emina83  zakoooon! user posted image user posted image user posted image Jaz tudi razmišlam,da bi se postrigla in pobarvala ampka nimam ideje za frizurouser posted image

anime  jaz imam NS prestavljeno na 16.
Tudi midva sva se pogovarjala,če nebi bilo vse ok! In grem tudi jaz na splav.
Ampak smo optimistični in glede na mojo staroš so male možnosti,da bi šlo kaj narobeuser posted image  Si mi pa dala dobro idejo za majčkouser posted image Meni jo je moj prisenu danes zjutraj v posteljo.Je bil v ljubljani in mi jo je kupiluser posted image Sem bila prijetno presenečena!
Ampak piše Prideva novembrauser posted image  Bom pol slikico pokazalauser posted image Bom frajerkauser posted image

Zdaj pa grem kosilo skuhat potem pa se na agencijo zmenit za dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 767
   RE: Novembrčice 2008
11.4.2008 14:37:53   
martina84
Pozdravljene novembrčice!

Tudi jaz spadam k vam. PDP imam 18.11, če bo seveda vse v redu. Namreč sekiram se, ker mi zadnič g. na UZ ni videla ploda. A mi lahko svetujete, če je že kera mela podobno situacijo?

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 768
11.4.2008 14:48:06   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )       starost         kraj          pregledi  
================================================

29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )          28 let           LJ            NS 16.04. user posted image

30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )          28 let           LJ            NS 23.04.user posted image

02.11.    Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )          27 let          MB           NS 16.04. user posted image

04.11     zara13                 (?user posted image  ,?user posted image  )        ?? let          kraj           pregled

01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )          25 let          CE            NS 18.04. user posted image

05.11.   Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image  ,0user posted image )         32 let           LJ            NS 22.04.user posted image

05.11.   nagajiva             (1user posted image  ,0user posted image  )         27 let          MB           NS 30.04. user posted image

06.11.    Saskha               (1user posted image  ,0user posted image         28 let          LJ            UZ 03.04.

7.11.     gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )          32 let    Gorenjska      UZ 20.03user posted image

11.11.   Polynesia           (2user posted image ,0user posted image          28 let          LJ            UZ 24.04.user posted image

11.11.    Petra1111         (1user posted image  ,0user posted image  )         29 let         kraj          UZ 01.04.user posted image  

13.11.    pat13                (1user posted image ,0user posted image )           31 let          LJ            UZ 06.05. user posted image

13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )           42 let          PO           pregled

13.11.    carly                   (?user posted image  ,?user posted image )           26 let     Jesenice      UZ 14.04.

13.11     orka                    (3user posted image  ,2user posted image  )         33 let          kraj         UZ 24.04. user posted image

14.11.    Malapikice          (2user posted image  ,1user posted image         29 let          KR           UZ 14.05.user posted image

15.11     vebo                   (4user posted image  ,?user posted image  )         32 let       Koroška      NS 24.04.user posted image

15.11.   mali_marsovček (1user posted image  ,0user posted image  )         27 let           LJ            UZ 02.04.user posted image    

15.11.    _katja_              (1user posted image  ,0user posted image )          24 let      Domžale     UZ 08.04.user posted image

16.11.    Šema                  (2user posted image  ,1user posted image )          33 let           LJ           NS 29.04.user posted image

17.11.    Jasna81             (2user posted image  ,1user posted image         26 let          CE           UZ 16.04.user posted image

18.11.    spelka12 user posted image user posted image    (1user posted image  ,0user posted image )         26 let         kraj         UZ 14.04.user posted image

18.11.    LadyKate            (2user posted image  ,1user posted image  )         ?? let         kraj          pregled

18.11.    martina84           (?user posted image  ,?user posted image  )           ?? let        kraj          pregled

19.11.    Lakšmi               (1user posted image  ,0user posted image  )         ?? let           LJ            UZ 06.05.user posted image

19.11.     Oaza                   (?user posted image  ,?user posted image  )         ?? let         kraj          UZ 06.05. user posted image

21.11    Andromeda          (1user posted image  ,0user posted image )         27 let          LJ            UZ 24.04.

22.11.    Jelka123            (3user posted image  ,1user posted image )          29 let         kraj          UZ 08.04.

22.11.    konina user posted image user posted image        (2user posted image  ,1user posted image  )        30 let         NM           UZ 22.04.user posted image

23.11.    petra.                  (1user posted image  ,0user posted image  )        20 let          LJ            UZ 18.04.

25.11.    tayrin                  (2user posted image  ,1user posted image  )        29 let         kraj           pregled

28.11.    Lorby007user posted image user posted image   (3user posted image  ,1user posted image )         32 let          MB           UZ 03.04. 

??          Ssheila
                (2user posted image ,0user posted image )           24 let          GO           
NS 28.04.

??          Anonimna            (?user posted image ,?user posted image )            ?? let          kraj          UZ 03.04.

??          NINAHR               (?user posted image ,?user posted image )            ?? let          kraj          pregled

??          simo                    (2user posted image  ,1user posted image  )         ?? let     Prekmurje     UZ 08.04

??          bubalina              (?user posted image  ,?user posted image )           ?? let          kraj           pregled

??          RENY19              (1user posted image  ,0user posted image  )          ?? let         kraj           pregled

??          28nina                 (?user posted image  ,?user posted image  )          ?? let          kraj          pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

PDP imamo lahko "ne-odebeljeno" dokler si ga same izračunamo na RR, ko pa ga potrdi ginekolog, pa ga odebeljimo. Kaj pravite?

zdaj bi pa prosila, da čim prej sporočite manjkajoče podatke!

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 769
11.4.2008 17:13:47   
Anonimen
Ojla punce!

Samo malo sem se oglasila, da zatožim Emino, ker ima reeeees svetovno frizuro! Tako zelo ji paše, da bom s škarjami kr js letala za njo, če si bo spet puščala dolge lase! user posted image Ne, sej je prej tudi imela zelo lepe lase, ampak tole je pa extra super sexy. Sej če bi bil njen zdej doma, si niti nebi upala na kavo user posted image

Aja- pa še tole o nuhalni:

Vrednosti meritev Pri plodu med 11. in 14. tednom nosečnosti je nuhalna svetlina povprečno velika 1-2,5 mm. Vrednosti višje od 3,0 mm veljajo za povišane, nad 6,0 mm pa močno povišane. Statistično je kromosomska mutacija prisotna pri 2 od 10 otrok z nuhalno svetlino večjo od 3,0 mm. Nekateri zdravniki svetujejo analizo kromosomov pri svetlini, večji od 2,5 mmm, zlasti zato, ker gre za preiskavo, ki lahko pokaže tudi lažne negativne izide. Pogostejši od lažnih negativnih so lažni pozitivni rezulati. Torej preiskava pokaže na anomalije, čeprav je otrok zdrav. Razlog za lažne pozitivne rezultate je često napaka pri merjenju; zdravnik lahko namreč nuhalno svetlino zamenja s plodnikom in izmeri preveliko vrednost.

Malo sem brskala po seznamu, ki nam ga ANIME tako prijazno ureja. Anime hvala! Res veliko koristnih informacij na enem mestu! tako da punce ne obupat!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jasna81 -- 11.4.2008 17:14:38 >

(odgovor članu ANIME)
  Neposredna povezava do sporočila: 770
11.4.2008 17:37:24   
emina83
jasna jooooooooooojuser posted image user posted image user posted image , nehi no, zdej spet tu samevam in farbam user posted image user posted image user posted image za računalnikom.

jah, dnevi ko sma same z user posted image se res vllleeeečččeeeejjjjooo!

lyra user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojegauser posted image in za majico user posted image user posted image user posted image , moj pa sploh ni take sorte user posted image ,  v 6-ih letih kar sma skupaj se je spomnil mogoče 3x, da mi je neki kr tak domov prinesel, npr. kakšno rožico, pa sem bla tedaj čist user posted image , ker meni pa to kr pomeni.
pa le glej, da se boš še ti opogumila za kakšno novo frizurco!user posted image

mijavček, a tudi ti imaš paž-a, no, pa sma že dveuser posted image user posted image , ne res, js sm pač mal dlje rabla za spremembo, pa je zdej tolk bolj zanimiv! se bova morale mal poslikat, pa primerjat frizurce user posted image

no, pa pišite še kaj, vas je tak fajn brat! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 771
11.4.2008 18:14:01   
lyra*
emina83  ti moram povedat,da moj tudi ni bil prej takšenuser posted image redko kdaj,da mi je kaj prinesel. Mi je pa,ko sem mu povedala,da sem noseča prinesel 2 vrtnici in mi rekel "hvala,da si mi dala priložnost,da bom ati!" Jaz pa samo user posted imageuser posted image

martina  dobrodošlauser posted image user posted image user posted image A se fajn počutiš?

pri nas se pa spet oblaki delajouser posted image Zgleda bo deževalo...

Zdaj pa čama mojga user posted image  da pride iz službe pa mu pokažem kakšno majčko mi je kupiluser posted image Kako zgleda na meniuser posted image Sicer zdaj še nebo tako...potem ko bo trebuh večji pa bo tako lepooouser posted image
user posted image

ajde babe povejte kajuser posted image

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 772
11.4.2008 18:59:01   
Anonimen
punce, prosim povejte mi kaj jeste? Meni se je vsa hrana uprla. Prav s težavo kaj vase spravim, saj je to potrebno za user posted image .
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktoberka)
  Neposredna povezava do sporočila: 773
11.4.2008 20:12:19   
lyra*
Kaj zdaj nosečke,a ne bomo nič klepetale?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 774
11.4.2008 21:30:20   
mali_marsovcek
Oj user posted image !

Smo imeli danes ponovni pregled in je vse OK. Veliki smo sedaj že 2.2 cm in na polno utripamo.

Lahko bi pa rekli da ni vse OK. Je G rekla da zalo odsvetuje poročno potovanje na osamljene otoke ker ne veš kaj te tam doleti (kakšne krvavitve ali podobno) in potem nimaš kam jit na pregled. Tako da žal sedaj ne bova šla nikamor. Bomo pa potem probal kam jit ko bomo trije.

Za sedaj je G zračunala da naj bi bil PDP 12.11. a bomo o tem počakali do NS ki jo imamo 25.4.

Kar se tiče rezultatov na NS pa se strinjava da je ob slabih novicah potrebno pridobiti drugo mnenje in se potem odločati za splav DA ali NE. Če so slabe novice sva definitivno za DA.

LP in se beremo

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

krst in verouk
googica

ali boste krstili svoje otročke, bodo hodili tudi k verouku? prosila bi tudi za kometar, zakaj tako... hvala, lp :)

da, oboje (41%)

samo krst, potem bomo videli (19%)

samo krst (4%)

ko bo starejši se bo sam odločil (14%)

ne (22%)

Število vseh glasov: 1229

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!