|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
9.4.2008 12:30:05   
spelka12
tayrin dobrodošla med nami user posted image Upam, da se ti slabosti kmalu umirijo.
šema user posted image user posted image  za srček.

(odgovor članu tayrin)
Neposredna povezava do sporočila: 726
9.4.2008 12:32:41   
Anonimen
Čao punce!

Mater ste spet načvekale! user posted image Bom raje kaj napisala, brala vas bom drugič bolj podrobno, ker če bom samo brala, spet ne bo cajta za pisanje.

Mi smo čisto ok, še kr brez kakršnih koli znakov nosečnosti. Edino zadnjič enkrat me je bolel trebuh, tako da mal študiram, da je mogoče tista cista na desni strani poknila. Bomo videli. 16.4. imam ponoven pregled pri svoji G, 8.5. imam pa NS v Velenju, pri dr. Mohorkovi. Pri njej sem bila tudi prvič in je bilo super. user posted image

Naj še povem, da mi je zelo, zelo žal za murvo in breychee. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas je pa res veliko dvojnih nosečk! user posted image user posted image Moji sestri se kar skomine delajo, ko sem ji povedla. Tudi ona bi rada imela user posted image user posted image Sem ji pa rekla, da naj "uštimata" tako, da bo PDP novembra user posted image No, sej je pravzaprav še študentka, in upam, da ob počakala vsaj še par let. user posted image

Lyra svetovna oblekca! user posted image Se mi zdi za čist vse priložnosti - brez trebuščka, z malim trebuščkom, pa še pol, pred porodom! Res je lepa!user posted image

Nič, grem zdej po tleh pobrisat pa kosilo postavit na mizo, ker moj dragi pride čez 20 min. Pa še Alen spi. Upam, da bo kmalu pokonci, ker je res lep sonček zunaj in bi pasalo mal vozičkanja!

Lepo se imejte!user posted image

(odgovor članu tayrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 727
9.4.2008 15:15:50   
vebo
Pozdravljene, sem videla da manjka podatek o moji starosti oz. mladosti, torej 32 let.

Vsem novim iskrene čestitke,

Šema, kako zanimivo najina otročička sta čisto enake velikosti, samo jaz imam dva termina. eden je 08.11 in drugi 15..11.

(odgovor članu tayrin)
Neposredna povezava do sporočila: 728
9.4.2008 16:30:06   
jelka123
pozdravljene-jaz se javljam z zamudo z včerajšnim uz-vse je vredu,bila sem le okregana da hodim v službo tako da sem si uredila bs bo že tako prav,a ve ostale ste v službi?

konina-user posted image user posted image user posted image ,super,lepo nosečnost
prav tako vsem ostalim

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 729
9.4.2008 17:58:28   
nagajiva
Ola user posted image
Mislim, da bomo resnično preprečile zakon o vrtcih. Kar 7 dvojnih user posted image . Čestitke vsem.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sicer pa je ena spraševala o pritisku ipd. Meni ga moja G meri ob vsakem obisku. Nazadnje sem ga imela 120/75 in je rekla, da je to super.
Moj malček je bil pri 8 tednih velik 3,5 mm. Bom videla kako bo na NS konec meseca. Upam, da bo lepo zrasel/a.user posted image user posted image user posted image

Sicer pa, lyra obleka je....uuuuuuuffffffffff......user posted image user posted image user posted image  Le kje si jo našla?

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 730
9.4.2008 18:39:05   
lyra*
Dan nosečke!

Kako smo?
Da se vam pohvalim,tudi jaz sem danes imela prvič nosečniške hlače gor! Tiste beleuser posted image user posted image user posted image Sem se prav fajn počutla,ko me ni nič tiščalouser posted image Drugače pa je ena spraševala kje sem jo kupila! V trgovini LaVie ali kako se že napiše!

carly ja tudi jaz sem bila malo skeptična za kje bom mela to oblekco gor ker imam tudi raje bolj športno ampak sem se potem vseeno odločila,da jo kupim,ker je za 3poroke!user posted image Upam,samo,da se nebom preveč zredila!user posted image A ve katera koliko se povprečno zredijo dvojne nosečke??? Saj vem,da je vsaka razred za sebe ampak vseeno...user posted image

_katja_ ta tvoja oblekca je tut zlo lušna! Takšna preprostauser posted image

tayrin dobrodošla! Upam,da bodo slabosti hitro minile! Jaz sem jih tudi imela in so bile kar hude ampak zdaj so hvala bogu izginile kar čez noč!user posted image user posted image

nagajiva moja dva sta tudi velika toliko!user posted image  Oblekco pa sem kupila v italiji!Upam,da jo bom čimveč nosila!user posted image

user posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 731
9.4.2008 19:37:15   
orka
ojoj, tudi pri meni manjkajo podatki , sem tretjič user posted image , doma v Lj. in že 2 user posted image user posted image , sedaj čakamo še  user posted image , stara pa 33.

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 732
9.4.2008 19:44:51   
orka
Tayrin dobrodošla.
Kar se dela tiče tudi jaz še vedno hodim v službo, pa bom verjetno dokler bom lahko.
Pritisk, jaz sem ga obakrat dosedaj imela skozi vso user posted image  okoli 130/75, pa ni bil nič previsok.

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu tayrin)
Neposredna povezava do sporočila: 733
9.4.2008 20:34:16   
konina
dober večer. Jaz sem pa danes bila malo bolj terenska in sem sedaj že čisto fuč. Sem že v pižami in samo še posteljo vidim. Moje slabosti so že dva dni kar umirjene, upam da je ta hudo mimo. Nisem še nič brala za nazaj, moram nadoknadit. Upam, da so same lepe stvari napisane. Nič žalostnih, ker te dni takoj planem v jok. Danes sem bila na hčerkini predstavi v vrtcu in sem kar jokala. Ko je pa že tako velika, pa lušna, pa pridna... Se vedno najde kaj za nekaj solzic. user posted image

Uživajte v večeru.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 734
9.4.2008 22:22:34   
SSheila
Živjo!

po dolgem času se vam spet oglašam... vidim, da ste se kar razpisale in sem potrebovala kar nekaj časa, da sem vse prebrala (no, sicer bolj na hitro).

jst sem se naročila na NS in sicer kar v Lj. v PO sem klicala 4 ure, na dva telefona in se mi ni nihče oglasil, potem pa sem se kar ra*********** in poklicala v Lj. Tako imam ŠELE 28.4., mislm da bom pri dr. Geršnik (je možno?). Ti tedni grejo tako počasi..... user posted image

Kako vam kaj rastejo trebuščki? Meni še nič user posted image - no, če odčtejemo tistega od prej...

Lepo lepo vas pozdravljam!

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 735
10.4.2008 9:09:19   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )       starost         kraj          pregledi  
================================================

29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )          28 let,          LJ            NS 16.04. user posted image

30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )          28 let,          LJ            NS 23.04.user posted image

02.11.    Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )          27 let          MB           NS 07.04. user posted image

01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )          25 let          CE            NS 18.04. user posted image

04.11.    Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image  ,0user posted image )         32 let           LJ            UZ 10.04.user posted image

05.11.   nagajiva             (1user posted image  ,0user posted image  )         27 let          MB           NS 30.04. user posted image

06.11.    Saskha               (1user posted image  ,0user posted image         28 let          LJ            UZ 03.04.

7.11.     gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )          32 let    Gorenjska      UZ 20.03user posted image

11.11.    Polynesia           (2user posted image ,0user posted image          28 let          LJ            UZ 10.04.user posted image

11.11.    Petra1111         (1user posted image  ,0user posted image  )         29 let         kraj          UZ 01.04.user posted image  

13.11.    pat13                (1user posted image ,0user posted image )           31 let          LJ            UZ 08.04. user posted image

13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )            42 let          PO           pregled

13.11.    carly                   (?user posted image  ,?user posted image )            26 let     Jesenice      UZ 14.04.

13.11     orka                    (3user posted image  ,2user posted image  )          33 let          kraj         UZ 24.04. user posted image

14.11.    Malapikice          (2user posted image  ,1user posted image          29 let          KR           UZ 14.05.user posted image

15.11     vebo                   (4user posted image  ,?user posted image  )          32 let       Koroška      NS 24.04.user posted image

15.11.   mali_marsovček (1user posted image  ,0user posted image  )         27 let           LJ            UZ 02.04.user posted image    

15.11.    _katja_              (1user posted image  ,0user posted image )          24 let      Domžale     UZ 08.04.user posted image

16.11.    Šema                  (2user posted image  ,1user posted image )          33 let           LJ           NS 29.04.user posted image

17.11.    Jasna81             (2user posted image  ,1user posted image         26 let          CE           UZ 16.04.user posted image

18.11.    spelka12 user posted image user posted image    (1user posted image  ,0user posted image )         26 let         kraj         UZ 14.04.user posted image

18.11.    LadyKate            (2user posted image  ,1user posted image  )              let         kraj           pregled

19.11.    Lakšmi               (1user posted image  ,0user posted image  )             let          LJ             UZ 06.05.user posted image

19.11.     Oaza                   (?user posted image  ,?user posted image  )         ?? let        kraj           UZ 06.05. user posted image

21.11    Andromeda          (1user posted image  ,0user posted image )         27 let          LJ            UZ 24.04.

22.11.    Jelka123            (3user posted image  ,1user posted image )          29 let         kraj          UZ 08.04.

22.11.    konina user posted image user posted image        (2user posted image  ,1user posted image  )         30 let         NM           UZ 22.04.user posted image

23.11.    petra.                  (1user posted image  ,0user posted image  )         20 let          LJ            UZ 18.04.

25.11.    tayrin                  (2user posted image  ,1user posted image  )           29 let         kraj          pregled

28.11.    Lorby007user posted image user posted image   (3user posted image  ,1user posted image )          32 let          MB           UZ 03.04. 

??          Ssheila
                (2user posted image ,0user posted image )            24 let          GO           
NS 28.04.

??          Anonimna            (?user posted image ,?user posted image )             ?? let          kraj          UZ 03.04.

??          NINAHR               (?user posted image ,?user posted image )             ?? let          kraj          pregled

??          simo                    (2user posted image  ,1user posted image  )          ?? let     Prekmurje     UZ 08.04

??          bubalina              (?user posted image  ,?user posted image )           ?? let          kraj           pregled

??          RENY19              (1user posted image  ,0user posted image  )           ?? let          kraj           pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee  user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

PDP imamo lahko "ne-odebeljeno" dokler si ga same izračunamo na RR, ko pa ga potrdi ginekolog, pa ga odebeljimo. Kaj pravite?

zdaj bi pa prosila, da čim prej sporočite manjkajoče podatke!

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 736
10.4.2008 9:51:24   
carly
Ojla, Tyrin dobrodošla med nami.

Drgač pa kako ste kej?Jest prov upam, da bo popoldan še kaj sončka, ker tole v pisarni sedet pa skozi okno sonček gledat ni prov nič fajn. No pa še nekam se oblaki nabirajo.Mene zadnje čase slabo vreme prov zamori. Nč šibam delat, se še kej pozneje oglasim.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 737
10.4.2008 11:38:31   
28nina
Se vam pridružujem, sem končno dočakala tisti user posted image , ZM je bila 7.februarja, cikli pa lahko tudi po 42 dni, tako, da zaenkrat nimam še datuma.

Srečno vsem bodočim mamicam, ki vas bolijo joškice in z nasmeški na obrazu klečite nad školjko...user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 738
10.4.2008 12:32:47   
pat13
Pozdravljene,

ker mi je zelo slabo, sem bolj mal za računalnikom. Pa še v križu me je začel špikat, da je bolje, da ležim kot sedim.
V torek sem bila na pregledu. Videla našo pikico, je že 2,46 cm velika. Vse ostalo je Ok.
Sem doma na bolniški, zaradi slabosi, ki jo imam čez cel dan. Upam, da bo kmalu bolje.
Naslednji pregled imam 6. maj. Sedaj se moram naročiti še na NS.

lyra* lepa oblekica

(odgovor članu 28nina)
Neposredna povezava do sporočila: 739
10.4.2008 12:35:21   
Mijavček
Živjo še ena ninauser posted image , z nasmeški nad školjko user posted image  Ne glih user posted image user posted image user posted image !

Ampak danes imam, čeprav mi je slabo za znoret, taaaaaak nasmešekuser posted image , še dobro, da imam ušesa, če ni bi šel okolinokol.
Zakaj? Bila sem na pregledu in videla moje dve žabiceuser posted image . 3 cm sta velika, pa mata že rokice, nogice, pa ful sta živahna, to kar prevale dela tam notriuser posted image . Dr je rekla, da sta ful lepa, da je vse kot mora bit, sam jutri še zvem, če je kri OK, ker če ni, bom mogla it infuzijo papcatuser posted image . Upam da ne, ampak če bo treba bom pač šla, sam da bosta žabici dobili vse kar abta, pa da se mal slabosti umirijo.
Mi je zelo odleglo, ker sem bila kar nekaj panična. Danes smo 10t1d, PDP so mi prestavili na 5.11.
Naslednje srečanje z mojimi žabicami bo 22.04., ko imamo nuhalno.

Joooj , ko sem veselauser posted image user posted image user posted image . Zdaj grem še mal za nazaj prebrat, kaj ste načvekale. papa

(odgovor članu 28nina)
Neposredna povezava do sporočila: 740
10.4.2008 12:50:08   
konina
pozdravljene nove nosečke med nami. No, tudi meni školjka ne privablja nasmešek, ampak razumem kaj je bilo mišljeno. user posted image  Če mi ne bi bilo slabo vsak dan, bi me skrbelo, če sem še noseča. Poleg trebuščka, ki vidno raste, nimam drugih znakov. Danes sem se šla malo v službo pokazat, pa slikico sem vzela s sabo. In so bili vsi zelo presenečeni, da se mi že tako pozna. user posted image  No, pa še malo podlage je, in to je to. Se mi je že v prvi nosečnosti hitro poznalo. Sedaj pa preganjam slabost, me je zjutraj pozabila obiskat, je pa sedaj prišla. user posted image  

Lepo se imejte.

Lp, Nina

10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 741
10.4.2008 12:51:20   
konina
mijavček, čestitam za tvoja dva pikeca, ki se prevračata v tebi. To je pa res doživetje, kajne? Ko takole vidiš svoje otroke v sebi.

Lp, Nina

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 742
10.4.2008 13:19:43   
carly
Joj jest tudi že komaj čakam na prvi pregled, madonca se vleče.
Veste kaj me zanima, a boste vse šle na nuhalno? Jest sploh nisem imela namena it, potlej pa takole prebiram razne zgodbice pa sem že čisto v dilemi.Po eni strani je fajn, da še enkrat vidiš svojo pikico po drugi je pa toliko enih različnih zgodb od tega da, so imeli povečano pa je bilo z otrokom potlej vseeno vse ok pa do tega da je nuhalna pokazala da je vse ok pa potlej ni bilo.Mislim sej že kar ne več več al bi tem testom verjel ali ne.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 743
10.4.2008 13:40:25   
spelka12
carly jaz grem na nuhalno bolj zato, da vidim pikca.
mijavček še tukaj čestitke za tvoja dva velikana.user posted image user posted image
lyra si te kar predstavljam v belih hlačah. Jaz jih takoj umažem, sem taka packa user posted image .
polynesia ti si imela tudi danes UZ a ne? A je pikec o.k.

Punce a vas kaj boli želodec? Mene včasih tako boli, da se komaj držim pokonciuser posted image . Mogoče je to od preveč mlečnih izdelkov? Prej jih nisem jedla skoraj nič zdaj pa ful. Pa sem probala donat in je držal ene par ur, pol mi je bilo pa zarad mehurčkov še slabšeuser posted image . Ima kera kakšno idejo?

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 744
10.4.2008 13:45:55   
Mijavček
Aha, špelka, se te nanjušila zdaj tukejuser posted image  (sem bla lih na E-jevkah)

A prav boli te želodec? Uf, to pa ne bi vedla. Mene ne boli, ampak mi je slabo. Edin če preveč naenkrat pojem, me tišči, al pa če grem jest takoj po bruhanju. Drugač pa ne. Kaj pa če bi probala večkrat pa bolj po mal jest? No, sej ne vem, mogoče to že prakticiraš.  

Upam, da ti bo kmal bolš.

< Sporočilo je popravil Mijavček -- 10.4.2008 13:46:40 >

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 745
10.4.2008 14:39:53   
lyra*
helo user posted image

A smo vredu ko sonček sije??user posted image user posted image Meni je prav lepo!

spelka12  veš kaka frajerka sem blauser posted image user posted image Vsi so me gledaliuser posted image Samo konc koncev sem se tudi jaz pol umazalauser posted image

Včeraj pa jaz tko solato čistim in se kar naenkrat začnem jokatuser posted image user posted image In pol se obrnem k mojemu in čist paničn kaj je narobe..in sm se pol smejala in jokala skupajuser posted image

Katere so bile danes vse na pregeldu??Hitro poročat

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 746
10.4.2008 14:51:35   
lyra*
Pa še nekaj vas moram vprašat! A res,da tiste z user posted image user posted image morajo plačat 2nuhalno??Ker meni kolegica zadnjič to reče jaz pa samouser posted image

No pa da še vam povem nekaj....mene spomin tako heca!!!!
Včeraj,ko sem vas brala sem si mogla pisat na loist kaj vam moram povedat itd.user posted image user posted image  In pol moj vidi ta list ko imam nicke napisane in zraven kaj vse moram povedat,da me je vprašal,če sem registrirana na več nickihuser posted image user posted image
Ampak tako vsaj ne pozabim,kaj vam morm povedtuser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 747
10.4.2008 15:05:48   
Mijavček
lyra, a tebe pa kar solatka v jok spravi user posted image , sori, sam men je blo smešn.... sej jaz nisem kej dost bolš... reklame z dojenčki npr.

Jaz sem pri naročevanju v Dravljah vprašala, pa je rekla, da se ne plača dvojno. Sem pa slišala, da je nekod višja cena, sam ne vem, če je lih x2. To bi blo pa mal nesramno.

Lejte kaj sem najdla: http://www.go-design.si/blog?bid=16  user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 748
10.4.2008 15:10:36   
Polynesia
Čaoooo punčke moje user posted image .

No, najprej da se vam opravičim, ker se nisem z razlogom nič javljala, to pa zato, ker se mi še vedno pojavljajo izcedki in sem že 3 tedne na bolniški in bom še nadaljnih 2-3 tedne, dokler jemljem Dabroston in dokler se izcedki popolnoma ne ustavijo. Ampak se mi zdi da gre na boljše.
Tko da, se ravno zaradi vsega tega nisem sploh hotela javljati in brati RR, ker lahko prebereš marsikaj negativnega, tega pa trenutno s svojimi problemi niti najmanj ne potrebujem.

Skratka, današnji pregled je bil user posted image ...pikica je zrastla za cela 2cm in sedaj meri 3,37cm, srček bije tika taka user posted image . Dobila sem tudi slikico, ki sem jo seveda morala plačati 5€, hja pri vsakem G je drugače, aja pa do NS moram kupiti materinsko knjižico, tudi tega ti pri mojem G ne dajo user posted image ...ma sej me ne čudi.
Imam predpisan počitek in naslednji pregled imam kar NS 24.04.2008. PDP je zaenkrat pustil 11.11.2008, je pa rekel da bi znalo biti kake 3-4 dni prej, ampak da zaradi tega ne bova spreminjala PDP, tko da Anime po moje ga lahko kar odebeliš, če pa bodo spremembe ti pa še sporočim.
No še 14dni bom na trnih, potem pa upam, da se bom lahko prepustila nosečnosti in dejansko uživala, ker tole kar se mi trenutno dogaja je prava psihična in živčna vojna. Tko da samooo še 14 dni in bom bolj mirna.

Tko, mislim da boste razumele moj problem in da mi ne zamerite za "nejavljanje" user posted image .

Brala sem seveda vas, tko da sem na tekočem user posted image ...zaenkrat pa naj bo to kar dovolj, hihihi...grem še malo počivat, možek pride po službi po mene, greva k taščici na kosilčka....ma je dobro ko ti ga nekdo pripravi user posted image .

Cmok cmok user posted image .
user posted image

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 10.4.2008 15:12:39 >

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 749
10.4.2008 15:12:40   
lyra*
mijavček  tudi jaz sem si na koncu mislila "solata me je v jok spraula?" Saj se smejem še zdaj ko pomislim na touser posted image Hormoni pač delajo svojeuser posted image
Te majčke so pa prav smešneuser posted image

eee....sem razmišlala,da bi si kupila potem enkrat tisto majčko pridem novembra!

a jo bo imela katera? Pol pač ko bo tako daleč.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako naj poimenujem svojga še nerojenega sinka?
Rosana29

Vid (22%)

Gal (23%)

David (27%)

Mark (28%)

Število vseh glasov: 337

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!