|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
13.4.2008 21:47:37   
corfu
Zdaj pa švignem pod tuš in pod odejo!

lahko in mirno noč

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
13.4.2008 21:53:25   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

Freycha zdej sva stehtala še čevlje brez škatle in ta teža se ujema. user posted image  Kdo je zdaj tu nor? user posted image user posted image user posted image user posted image

to se pravi, da iz Amerike ni šlo pravo število čevljev?

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
13.4.2008 21:53:53   
Freycha
super corfu, sem vesela za vaju!!user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
13.4.2008 21:58:38   
Ajvy
Vav Corfu...tole pa je ena relaksacijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,,,,,grem pod kovter fovšarijo zganjatuser posted image user posted image user posted image user posted image

nočko vsem

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
13.4.2008 22:00:16   
Freycha
rumba veš kak je fajn videti, da si tu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
13.4.2008 22:03:48   
rumba
Freycha, hvala!user posted image
Sem rabila neki cajta, da sem vas prebrala.
Češnca, pišuka, nimam ideje, kaj še narediti glede čeveljčkov. A so se iz Amerike že javili na tvoj mail?
corfu, user posted image  za ples. Res super. Sem ti kar fauš.user posted image user posted image  Moj ima bolj dve levi nogi.

< Sporočilo je popravil rumba -- 13.4.2008 22:09:29 >

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
13.4.2008 22:13:50   
Freycha
rumba moj ima tut bolj dve levi nogi. Pa full ritma, pa občutek za gibanje... sam raje se norca dela, kot da bi resno plesal user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
13.4.2008 22:16:46   
rumba
Midva sva morala pred poroko ponavljati osnovni tećaj in še neki individualnih ur vzeti, da sva lahko odplesala par plesov.user posted image user posted image user posted image  Sva pa bila menda kar dobra.user posted image  No, mogoče so bili samo tako zelo začudeni, ko so naju videli plesat.user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
13.4.2008 22:17:48   
rumba
Aja, Češnca, sem pozabila, meni tudi ob 13-ih čisto ustreza. Ti samo povej dan.user posted image  Pa škoda, da nas ne bo več......

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
13.4.2008 22:24:44   
Freycha
zdej mi je jasno, zakaj se noče z mano poročitiuser posted image  ker mu ni do tega, da bi moral spet plesati na poroki user posted image user posted image user posted image  je imel enkrat očitno dovolj user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
13.4.2008 23:10:23   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

zdej mi je jasno, zakaj se noče z mano poročitiuser posted image  ker mu ni do tega, da bi moral spet plesati na poroki user posted image user posted image user posted image  je imel enkrat očitno dovolj user posted image

Čer!
Moram vskočit, če greta v sredo na občino se ogneta plesu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
13.4.2008 23:11:11   
pupi
Freycha, očitno me ignoriraš,... kaj je s peciklomuser posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
14.4.2008 7:45:10   
SANEK1
Dobro jutro...

Danes jaz kuhamuser posted image .
Še samo pol ure pobiram naročilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
14.4.2008 7:56:23   
Ajvy
jjjjjjjjjssssssssssssttttttttt bbbbbbbbiiiiiiiiii  kkkkkkkkkkaaaaaaaaavvvvvvvvvvooooo, prosim......

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
14.4.2008 7:57:28   
Ajvy
Kako smo.....nočka je bila....sedaj je jutrouser posted image user posted image ..

a se vam včasih zdi, da ste ujete v nekak kalup....k se kar vse ponavlja...za znortuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
14.4.2008 8:04:50   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Dobro jutro...

Danes jaz kuhamuser posted image .
Še samo pol ure pobiram naročilauser posted image user posted image user posted image

ti raje ostani doma, pa gremo ven user posted image user posted image user posted image  sicer pa šotor, ak može

joj pupi nisem te namenoma zignorirala, pozabila sem odgovoriti. Sem bila v Tušu in sem jih videla, samo mi je malo preveč fantovski deloval, pa glede na to, da Dito že tako zamenjujejo za fanta, sem se odločila, da še malo naokoli pogledam in če ne bo druge bolj pametne variante, ga grem takrat kupit. Ampak vseeno hvala za informacijo, sem ti zelo hvaležna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
14.4.2008 8:06:50   
Freycha
mene bolj kot ne ubija rutina. Nisem človek rutine in jo težko prenašam...... če se mi pa ena in iste stvari ponavljajo, pa so dobre, me ne moti. Če so pa slabe, pa probam nekaj spremeniti.... sam včasih ne gre.....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
14.4.2008 8:14:12   
Ajvy
Punce....mi se moramo pa sprehajat po stanovanju, da se naša punca sprehodiuser posted image user posted image .....hrbet- o tem se ne bom pogovarjalauser posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
14.4.2008 8:15:32   
Freycha
naša punca je pa še kar lepo v postelji dokler mami ne spije kave in gre na wc... ker šele potem res funkcionirauser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
14.4.2008 8:26:42   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

naša punca je pa še kar lepo v postelji dokler mami ne spije kave in gre na wc... ker šele potem res funkcionirauser posted image

temu se pri nas reče pobožna željauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
14.4.2008 8:33:21   
Freycha
jah odvisno kako otroka navadiš.... nje nikoli nisem takoj vzela iz postelje, ker sem ji vedno notri nabutala plišaste igračke, da jih je zlorabljala in se je navadila, da je vsaj še pol ure v posteljici po tem, ko se zbudi. Ravno dovolj časa za kavico in RRuser posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
14.4.2008 8:35:36   
Ajvy
A...te pol ure jst izrabim za poležavanje, da se dobr zbudim, ker ne morem na hitr vstat...no, če moram je drugačeuser posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
14.4.2008 8:41:18   
Freycha
jst full nisem človek za poležavanje. Če mi pa že paše, si jo dam pa k sebi v posteljo, da se skupaj valjamo po postelji. Sicer mi pa kava več pomeniuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
14.4.2008 8:48:34   
tinispela
jutro...prvo kavico že spila, hvala Sanekova! Nočka bila za spoznanje boljša, je pa mene ful grlo začelo bolet in pa mandljiuser posted image  Špela gleda zdaj ene brošure z dojenčkom na sliki in se ful pogovarj z njimi...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
14.4.2008 8:57:15   
corfu
Jutro

Lahko še naročim kavouser posted image  Noč fenomenalnauser posted image  21-5, 5.15-8.30user posted image  teh 15 minut pa se je dojilauser posted image  še več takih nočiuser posted image  Očitno je tudi ona rabila relaksacijo od mene in ji je včeraj pasalo ko naju ni bilouser posted image

Punce jaz sem prav vesela, da imam mojo tašča, ker je špicauser posted image  spmilite se mi tiste ki jih imate samo za zgago, resuser posted image user posted image . Moje ne dam!!!

Uživaj življenje...

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?