|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
13.4.2008 9:21:21   
SANEK1
Ja Freycha, Tuš je odprt, mislim da do 1user posted image
Pridi, pridi semuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
13.4.2008 9:34:45   
Freycha
super... čez kake pol urce sem tam... te pokličem user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
13.4.2008 9:36:21   
SANEK1
Ok, samo jaz pridem z malecko, ker je njen bil ati včeraj malo preveč vesel in ga danes malo buši in buča boli.user posted image user posted image user posted image
Čist pravuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
13.4.2008 10:13:20   
bojana2
Jutro...

Lih zadnjič sem pohvalila naše nočke in evo...dans ponoč spet kriza - spal dve uri se zbudil in sva se nosila celo uro, potem je spet spal kako uro, se zbudil in bil pokonci dve uri...user posted image ...pol je pa še jokal in jokal in jokal....user posted image ...noro...tko da sta z user posted image  bila že pred pol 5 pokonci...user posted image
Meni bo pa posledično glavo razneslo, pa še slabo mi je...user posted image

Pa še obiske dans dobimo in imam ogromno enga dela.... aaaaaaaaaaaaaaa....upam, da hitro mine tale dan.

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
13.4.2008 10:31:40   
Češnca
Ronči kaj pa vem... V bistvu predlog ni slab, se mi pa ne zdi pravično. user posted image  Dejmo še mal počakat. Ko se mali zbudi, bova stehtala paket in prečekirala papirje - tako bova za ziher ugotovila, kje so "izginili". Pol pa na novo v akcijo!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
13.4.2008 10:34:25   
Češnca
rumba ni problema - eno dopoldne v Ljubljani. Kateri dan vam najbolj ustreza? Bomo pa samo ajvy, rumba in češnca. Ostalim popšljem pakete (žal se ne bomo spoznale user posted image ). Kar se ure tiče, uf, naš mali zna spat tja do 12h. A bi blo ob 13h žeprepozno? Sicer pridem brez njega (bo pri babci in dedku).

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
13.4.2008 10:35:32   
kapica
Rumba, eh, kaj si tak malenkostna, saj prfoks al pa asistens je ze skoraj istouser posted image . Sploh nisem vedela da si bila ilegalka. Ti ti ti... Pa dobra ideja z s jem ja, se sploh nisem spomnila...
Poldy in Mateya, sam da bo vse v redu, jaz se drzim pesti za vajhine soncke. Kar se pa zdrvastva in teh zadev tice, pa tako nimam besed.

Mi smo ap vceraj kupli onega porivaca, pa ima tolk muzike in vseh gumbov spredaj, se mi zdi da se mal bojiuser posted image . Al ap traja, preden se bo navadil. Pa tak hitro gre, ko se ne da nic mal zabremzat, Dino pa ocke zapre in gremo...user posted image

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
13.4.2008 11:19:05   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Tako, pa nisem več v liegali.user posted image user posted image user posted image
Sej ne vem, zakaj sem bila. Ni bilo nekega globokega razloga. Enkrat sem neki brkljala po profilu in neki odkljukala, da vidim, kako je, pol se mi pa ni dalo nazaj spreminjat. Pa iskreno rečeno, mi je ful fajn, da ko pridem sem gor, vidim, katera je še tu, torej.......... zakaj bi bila jaz v ilegali.user posted image  Evo, nisem več.user posted image

meni se je čist isto dogajalo..pa sploh nisem poštudirala....hvala Freycha..user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
13.4.2008 11:27:07   
Ajvy
Freycha...ja jamb kockavauser posted image ..jaci..kolkr kdo reče...sva zadnjič v BC našla in kupila obrazce....jst sem pa itak čist neumna na kocke..meni je to ena tolk zanimiva stvar....

Bojana...user posted image  da se vaše nočke čimprej uredijo ....

Češnca..meni je tudi tako prav...saj tudi naša spi od 10-12.....

Kapica...Dino pa je potem adrenalincuser posted image user posted image oči zapre, pa kar bo pa bo....

Dobro jutro vsem....mi smo spali dobro....dan je tak čuden....neumni nizek pritisk

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
13.4.2008 12:28:44   
Freycha
joj ajvy jaz sem tut čisto nora na jamb user posted image  sam smo ga zadnjič v dvojicah igrali, pa pol tok ni zanimiv, kot je če sam tekmuješ proti drugim.....

ronči res malo še počakajmo s tem denarjem in to. Povej prijateljici, kako se je zadeva zakomplicirana, pa upajmo na najboljše.  V končni fazi smo pa mogle vse prevzeti ta rizik, da zadeve ne bi prišle...... tako tudi tvoja prijateljica.... ampak res, dajmo še malo počakat, češnca če pa rabiš kje pomoč za teženje in kreganje, pa mi kar povej, to znam zelo dobro počet user posted image  Nazadnje so nas hoteli iz bowlinga dol vrečt, kre kao nismo rezervirali za dve uri, pa sem se tak skregala, da si niso upali tega nareditiuser posted image

evo, medve sva pa s Sanekovo spili kavo in to brez pupik in vsaj meni je kar pasalo.... dober občutek, ko lahko brez problema čvekaš in ti ni treba gledati še, kaj otrok počneuser posted image  čeprav tudi z njo na čveku ni problema....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
13.4.2008 12:35:33   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

joj ajvy jaz sem tut čisto nora na jamb user posted image  sam smo ga zadnjič v dvojicah igrali, pa pol tok ni zanimiv, kot je če sam tekmuješ proti drugim.....

se mi zdi, da pol predolgo traja preden mečeš, pa zgubiš koncentracijouser posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
13.4.2008 12:37:32   
Freycha
kaj zdaj hočeš povedat, da je v dvojicah boljše, kot če sam igraš? je pa res, da več, kot jih je, dlje traja....samo sem že igrala v štiri, pa ni bilo tak slabo. Je pa res, da moraš igrati, ne se pogovarjati itd...... pač tako je pri vseh stvareh. Meni gre tudi na živce, če bowlamo, pa eni kar debatirajo namesto, da bi igrali....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
13.4.2008 12:41:32   
ellie
Freycha nič se ne pritožuj čez jamb v dvojicahuser posted image  že tak je P skor zaspal zravenuser posted image

btw Premantura rezervirana od 14.8. - 18.8.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
13.4.2008 13:04:13   
SANEK1
Freycha, se strinjam, da je pasalo it solo na user posted image user posted image user posted image user posted image
Morem to večkrat ponovit-ko sem prišla domov je mala že spala in še zdaj spiuser posted image user posted image user posted image
Ko pa sma sami, pa bog ne daj da bi več kot pol ure spalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ful mi je zanimivo to, da vedno ko hočemo kam it, mala spi tak trdno in tak dolgouser posted image , ko pa hočeta ati in mami malo user posted image , takrat pa neuser posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
13.4.2008 13:07:11   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: ellie

Freycha nič se ne pritožuj čez jamb v dvojicahuser posted image  že tak je P skor zaspal zravenuser posted image

btw Premantura rezervirana od 14.8. - 18.8.

ups... big sister is watching me user posted image user posted image user posted image

valda, da je skoraj zaspal, če je pa veliko bolj dolgočasno, kot če sam igraš. Tam moraš vsaj razmišljat kaj boš delal. Če pa si v ekipi s big sister, ti pa itak ona določi, kaj moraš delat user posted image user posted image user posted image user posted image

jupiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image  to bomo uživaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanekova evo, bo treba večkrat takole kam it brez dedov in otrok user posted image user posted image  tamala je bila pri P tut valda bolj pridna,  kot bi bila pri meni user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
13.4.2008 14:15:47   
pupi
Babike se na hiterco javim! Malo pa deda sem nagnala ven, jaz pa še diplomsko končujem. Tamla je cela nora na beciklčku in sta kar tak veni, je nimam pravzaprav kam dat, ker sem prevleko od vozička oprala, pa je šlo vse tak fajn dol je ko novi.
Freycha kaj ti si našla tricikelček v Tušu? Super za vaju s Sanekovo, da sta si dale malo duškauser posted image user posted image .

Mateya, hvala bogu da je Zala že ok, upam da vama nič hudiga ne odkrijejo user posted image user posted image user posted image .

Poldy tudi za vaju user posted image user posted image user posted image , da bo vse ok!! Doktarom in sestram, pa se ne pustit, ker so zato tam, da pomagajo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uživajte nedeljsko popoldan!!!

< Sporočilo je popravil pupi -- 13.4.2008 14:17:42 >

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
13.4.2008 14:37:46   
Kristina_1
Rumba a vama je Primož risal? On res obvlada. Sam se boste načakal preden vam nardijo user posted image , je pa vredno!

Mi smo o.k., ponoči parkrat vstajamo user posted image , pa tko lepo je spala. Zdej pa čakam da se mulčki in možek zbudijo, da gremo v bazen.

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
13.4.2008 15:28:19   
Freycha
no, pa je ata našel zabavo s tamalo. Je prinesel potiskača iz kleti, ga opral in sedaj z Dito hodita gor in dol po stanovanjuuser posted image  Sicer ji ga še ne sme spustiti, ker bi letela direkt na zobe, ampak ji je pa full ok, da lahko hodi gor in dol po stanovanjuuser posted image

jaz imam pa mir pred obema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa samo počakam, da gresta malo do babice in dedka in grem spat.... full se mi zeha user posted image  pa sem glihkar kavo spilauser posted image

če ne drugega, je pa zunaj vsaj lepo vreme user posted image

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
13.4.2008 19:13:47   
Freycha
nas samo malo dvigujemuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
13.4.2008 19:30:01   
Ajvy
oli.....Freycha...htela sem povedat, da mi je bolje jamb špilat v dvoje.....

Mi smo bili pri babici....a veste, da najbolj uživa če smo doma in da je sama na puzzlih in komunicira z igračkami....

Punce kako se imenuje rumeni telebajsek??

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
13.4.2008 19:57:49   
Češnca
Najnovejše ugotovitve glede Pedipedov: na deklaraciji je številka parov čevljev prava (toliko, kot naj bi jih bilo), teža samih čeveljčkov je 6lb (2,72kg), cel paket naj bi tehtal 13lb (5,9kg), v resnici pa vse skupaj tehta 3,415kg (toliko so napisali tudi na carinski pošti). user posted image user posted image user posted image  Nimam pojma kaj naj si mislim. Ima katera še kakšen predlog?

Ajvy rumeni je Lili. Tule: http://www.rtvslo.si/telebajski/telebajski.html

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
13.4.2008 20:08:07   
Ajvy
Češnca...najlepša hvala

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
13.4.2008 20:24:09   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

Najnovejše ugotovitve glede Pedipedov: na deklaraciji je številka parov čevljev prava (toliko, kot naj bi jih bilo), teža samih čeveljčkov je 6lb (2,72kg), cel paket naj bi tehtal 13lb (5,9kg), v resnici pa vse skupaj tehta 3,415kg (toliko so napisali tudi na carinski pošti). user posted image user posted image user posted image  Nimam pojma kaj naj si mislim. Ima katera še kakšen predlog?

jah če sem jaz to prav razumela to pomeni, da so iz Amerike ok poslali, potem se je pa teža zmanjšala od carine naprej. Oz. upam, da se ni kje med Ameriko in našo carino "zgubil" par čeveljčkov.... Kje se je carina izvrševala? v LJ? Če ja, bi bilo mogoče pametno kar direkt tja it.......

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
13.4.2008 21:36:37   
Češnca
Freycha zdej sva stehtala še čevlje brez škatle in ta teža se ujema. user posted image  Kdo je zdaj tu nor? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
13.4.2008 21:44:39   
corfu
Čer

Jaz sem pa danes prav prijetno utrujena, sva imela začetek plesnega tečaja in  je bilo fenomenalnouser posted image . Otroka sta bila pri tašči in sta prav uživala, midva pa tudiuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?