Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.4.2008 9:21:21
|
|
|
|
SANEK1
|
Ja Freycha, Tuš je odprt, mislim da do 1 Pridi, pridi sem
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.4.2008 9:34:45
|
|
|
|
Freycha
|
super... čez kake pol urce sem tam... te pokličem
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.4.2008 9:36:21
|
|
|
|
SANEK1
|
Ok, samo jaz pridem z malecko, ker je njen bil ati včeraj malo preveč vesel in ga danes malo buši in buča boli. Čist prav
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.4.2008 10:13:20
|
|
|
|
bojana2
|
Jutro... Lih zadnjič sem pohvalila naše nočke in evo...dans ponoč spet kriza - spal dve uri se zbudil in sva se nosila celo uro, potem je spet spal kako uro, se zbudil in bil pokonci dve uri... ...pol je pa še jokal in jokal in jokal.... ...noro...tko da sta z bila že pred pol 5 pokonci... Meni bo pa posledično glavo razneslo, pa še slabo mi je... Pa še obiske dans dobimo in imam ogromno enga dela.... aaaaaaaaaaaaaaa....upam, da hitro mine tale dan.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.4.2008 10:31:40
|
|
|
|
Češnca
|
Ronči kaj pa vem... V bistvu predlog ni slab, se mi pa ne zdi pravično. Dejmo še mal počakat. Ko se mali zbudi, bova stehtala paket in prečekirala papirje - tako bova za ziher ugotovila, kje so "izginili". Pol pa na novo v akcijo!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.4.2008 10:34:25
|
|
|
|
Češnca
|
rumba ni problema - eno dopoldne v Ljubljani. Kateri dan vam najbolj ustreza? Bomo pa samo ajvy, rumba in češnca. Ostalim popšljem pakete (žal se ne bomo spoznale ). Kar se ure tiče, uf, naš mali zna spat tja do 12h. A bi blo ob 13h žeprepozno? Sicer pridem brez njega (bo pri babci in dedku).
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.4.2008 10:35:32
|
|
|
|
kapica
|
Rumba, eh, kaj si tak malenkostna, saj prfoks al pa asistens je ze skoraj isto . Sploh nisem vedela da si bila ilegalka. Ti ti ti... Pa dobra ideja z s jem ja, se sploh nisem spomnila... Poldy in Mateya, sam da bo vse v redu, jaz se drzim pesti za vajhine soncke. Kar se pa zdrvastva in teh zadev tice, pa tako nimam besed. Mi smo ap vceraj kupli onega porivaca, pa ima tolk muzike in vseh gumbov spredaj, se mi zdi da se mal boji . Al ap traja, preden se bo navadil. Pa tak hitro gre, ko se ne da nic mal zabremzat, Dino pa ocke zapre in gremo...
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.4.2008 11:19:05
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba Tako, pa nisem več v liegali. Sej ne vem, zakaj sem bila. Ni bilo nekega globokega razloga. Enkrat sem neki brkljala po profilu in neki odkljukala, da vidim, kako je, pol se mi pa ni dalo nazaj spreminjat. Pa iskreno rečeno, mi je ful fajn, da ko pridem sem gor, vidim, katera je še tu, torej.......... zakaj bi bila jaz v ilegali. Evo, nisem več. meni se je čist isto dogajalo..pa sploh nisem poštudirala....hvala Freycha..
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.4.2008 11:27:07
|
|
|
|
Ajvy
|
Freycha...ja jamb kockava ..jaci..kolkr kdo reče...sva zadnjič v BC našla in kupila obrazce....jst sem pa itak čist neumna na kocke..meni je to ena tolk zanimiva stvar.... Bojana... da se vaše nočke čimprej uredijo .... Češnca..meni je tudi tako prav...saj tudi naša spi od 10-12..... Kapica...Dino pa je potem adrenalinc oči zapre, pa kar bo pa bo.... Dobro jutro vsem....mi smo spali dobro....dan je tak čuden....neumni nizek pritisk
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.4.2008 12:28:44
|
|
|
|
Freycha
|
joj ajvy jaz sem tut čisto nora na jamb sam smo ga zadnjič v dvojicah igrali, pa pol tok ni zanimiv, kot je če sam tekmuješ proti drugim..... ronči res malo še počakajmo s tem denarjem in to. Povej prijateljici, kako se je zadeva zakomplicirana, pa upajmo na najboljše. V končni fazi smo pa mogle vse prevzeti ta rizik, da zadeve ne bi prišle...... tako tudi tvoja prijateljica.... ampak res, dajmo še malo počakat, češnca če pa rabiš kje pomoč za teženje in kreganje, pa mi kar povej, to znam zelo dobro počet Nazadnje so nas hoteli iz bowlinga dol vrečt, kre kao nismo rezervirali za dve uri, pa sem se tak skregala, da si niso upali tega narediti evo, medve sva pa s Sanekovo spili kavo in to brez pupik in vsaj meni je kar pasalo.... dober občutek, ko lahko brez problema čvekaš in ti ni treba gledati še, kaj otrok počne čeprav tudi z njo na čveku ni problema....
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.4.2008 12:35:33
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha joj ajvy jaz sem tut čisto nora na jamb sam smo ga zadnjič v dvojicah igrali, pa pol tok ni zanimiv, kot je če sam tekmuješ proti drugim..... se mi zdi, da pol predolgo traja preden mečeš, pa zgubiš koncentracijo
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.4.2008 12:37:32
|
|
|
|
Freycha
|
kaj zdaj hočeš povedat, da je v dvojicah boljše, kot če sam igraš? je pa res, da več, kot jih je, dlje traja....samo sem že igrala v štiri, pa ni bilo tak slabo. Je pa res, da moraš igrati, ne se pogovarjati itd...... pač tako je pri vseh stvareh. Meni gre tudi na živce, če bowlamo, pa eni kar debatirajo namesto, da bi igrali....
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.4.2008 12:41:32
|
|
|
|
ellie
|
Freycha nič se ne pritožuj čez jamb v dvojicah že tak je P skor zaspal zraven btw Premantura rezervirana od 14.8. - 18.8.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.4.2008 13:04:13
|
|
|
|
SANEK1
|
Freycha, se strinjam, da je pasalo it solo na Morem to večkrat ponovit-ko sem prišla domov je mala že spala in še zdaj spi Ko pa sma sami, pa bog ne daj da bi več kot pol ure spala Pa ful mi je zanimivo to, da vedno ko hočemo kam it, mala spi tak trdno in tak dolgo , ko pa hočeta ati in mami malo , takrat pa ne
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.4.2008 13:07:11
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ellie Freycha nič se ne pritožuj čez jamb v dvojicah že tak je P skor zaspal zraven btw Premantura rezervirana od 14.8. - 18.8. ups... big sister is watching me valda, da je skoraj zaspal, če je pa veliko bolj dolgočasno, kot če sam igraš. Tam moraš vsaj razmišljat kaj boš delal. Če pa si v ekipi s big sister, ti pa itak ona določi, kaj moraš delat jupiiiiii to bomo uživali Sanekova evo, bo treba večkrat takole kam it brez dedov in otrok tamala je bila pri P tut valda bolj pridna, kot bi bila pri meni
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.4.2008 14:15:47
|
|
|
|
pupi
|
Babike se na hiterco javim! Malo pa deda sem nagnala ven, jaz pa še diplomsko končujem. Tamla je cela nora na beciklčku in sta kar tak veni, je nimam pravzaprav kam dat, ker sem prevleko od vozička oprala, pa je šlo vse tak fajn dol je ko novi. Freycha kaj ti si našla tricikelček v Tušu? Super za vaju s Sanekovo, da sta si dale malo duška . Mateya, hvala bogu da je Zala že ok, upam da vama nič hudiga ne odkrijejo . Poldy tudi za vaju , da bo vse ok!! Doktarom in sestram, pa se ne pustit, ker so zato tam, da pomagajo!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uživajte nedeljsko popoldan!!!
< Sporočilo je popravil pupi -- 13.4.2008 14:17:42 >
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.4.2008 14:37:46
|
|
|
|
Kristina_1
|
Rumba a vama je Primož risal? On res obvlada. Sam se boste načakal preden vam nardijo , je pa vredno! Mi smo o.k., ponoči parkrat vstajamo , pa tko lepo je spala. Zdej pa čakam da se mulčki in možek zbudijo, da gremo v bazen.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.4.2008 15:28:19
|
|
|
|
Freycha
|
no, pa je ata našel zabavo s tamalo. Je prinesel potiskača iz kleti, ga opral in sedaj z Dito hodita gor in dol po stanovanju Sicer ji ga še ne sme spustiti, ker bi letela direkt na zobe, ampak ji je pa full ok, da lahko hodi gor in dol po stanovanju jaz imam pa mir pred obema jaz pa samo počakam, da gresta malo do babice in dedka in grem spat.... full se mi zeha pa sem glihkar kavo spila če ne drugega, je pa zunaj vsaj lepo vreme
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.4.2008 19:13:47
|
|
|
|
Freycha
|
nas samo malo dvigujem
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.4.2008 19:30:01
|
|
|
|
Ajvy
|
oli.....Freycha...htela sem povedat, da mi je bolje jamb špilat v dvoje..... Mi smo bili pri babici....a veste, da najbolj uživa če smo doma in da je sama na puzzlih in komunicira z igračkami.... Punce kako se imenuje rumeni telebajsek??
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.4.2008 19:57:49
|
|
|
|
Češnca
|
Najnovejše ugotovitve glede Pedipedov: na deklaraciji je številka parov čevljev prava (toliko, kot naj bi jih bilo), teža samih čeveljčkov je 6lb (2,72kg), cel paket naj bi tehtal 13lb (5,9kg), v resnici pa vse skupaj tehta 3,415kg (toliko so napisali tudi na carinski pošti). Nimam pojma kaj naj si mislim. Ima katera še kakšen predlog? Ajvy rumeni je Lili. Tule: http://www.rtvslo.si/telebajski/telebajski.html
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.4.2008 20:08:07
|
|
|
|
Ajvy
|
Češnca...najlepša hvala
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.4.2008 20:24:09
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca Najnovejše ugotovitve glede Pedipedov: na deklaraciji je številka parov čevljev prava (toliko, kot naj bi jih bilo), teža samih čeveljčkov je 6lb (2,72kg), cel paket naj bi tehtal 13lb (5,9kg), v resnici pa vse skupaj tehta 3,415kg (toliko so napisali tudi na carinski pošti). Nimam pojma kaj naj si mislim. Ima katera še kakšen predlog? jah če sem jaz to prav razumela to pomeni, da so iz Amerike ok poslali, potem se je pa teža zmanjšala od carine naprej. Oz. upam, da se ni kje med Ameriko in našo carino "zgubil" par čeveljčkov.... Kje se je carina izvrševala? v LJ? Če ja, bi bilo mogoče pametno kar direkt tja it.......
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.4.2008 21:36:37
|
|
|
|
Češnca
|
Freycha zdej sva stehtala še čevlje brez škatle in ta teža se ujema. Kdo je zdaj tu nor?
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 13.4.2008 21:44:39
|
|
|
|
corfu
|
Čer Jaz sem pa danes prav prijetno utrujena, sva imela začetek plesnega tečaja in je bilo fenomenalno . Otroka sta bila pri tašči in sta prav uživala, midva pa tudi
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?