|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
12.4.2008 10:40:22   
poldy
Tkole je blo, prejšnji pondelk nikakor nisem mogla dopoldan z Uršo k zdravniku, ker sem imela nešteto zelo nujnih opravkov(pa tud ni blo še vročine pri Urši), pa še potem je S rabu avto za fizioterapijo in sem rekla da bom popoldan poklicala(nisem vedela kateri zdravnik dela kdaj). In popoldan kličem, da Urša kašlja že kar nekaj časa, pa da ne gre nič na bolje, pa spi ne ponoči, pa za jest ji ni. Pa par dni nazaj je imela tri dni okrog 38 vročine, samo jo je svečka zbijala. Je rekla sestra da naj pripeljem pokazat. Zdravnica pa prvo kar je rekla ko smo not prišli, zakaj vozimo če ni nujno, da naj naslednji dan k svoji peljeva. Sem rekla, da bi samo rada vedla, če bi me moglo kaj skrbet, pa je rekla da paniko zganjam, da otroci pač kašljajo, pa da imajo obdobja, ko nočejo jest. Vročina pa je lahko od zobkov. Prav, samo da ni hujšega, a ne?
No predvčerajšnjim pa se mi je zjutraj zdela ful vroča, in sem ji zmerla vročino in je v 2 minutah prišlo na 38,4 sem dala svečko in je zbilo na 37,7. Zvečer je spet zrasla čez 38, svečke nisem dala da ne bi pretiravala, sem jo pa skopala. In je poniči ob 2h spet zrasla na 38,8. Svečka jo ni kaj dosti zbila, tako da je bla zjutraj še kar 38,8. Pokličem ZD, njena zdravnica ne dela, jaz brez avta, brez prevoza, ker so bili vsi v službi, ki so imeli avto. Počakam dam svečko, spet nekaj pod 38 pade. Samo ni hotla ne jest ne pit ne nič, in ko je S prišel domov, sem jaz klicala v zd 4x pa se noben ni oglasil na otroškem in sem poklicala centralo in je en fant(verjetno tehnik), rekel da naj kar peljem da je bolje kot potem zvčer k dežurnemu, če zarad druzga ne je vsaj lekarna še odprta. Ura je bla okrog18h. Je rekel, da bo on poklical, če me ne bodo hotli sprejet! Hvala dobri duši! In jo peljem in prvo kar je blo me sestra napade da zakaj tako pozno vozim, če nisem mogla dopoldan.....In sem rekla, da se mi še ni zdelo nujno, samo glede na to da vročina raste, je pa sedaj zame nujno. Pa je S znoru, a če se delajo norca iz nas, da zakaj pa so tam, če ne morjo še enega otroka sprejet, in da če se jim ne da da lahko peljeva direkt v bolnico..... No so nas sprejeli, in ko sva prišla do zdravnice, je blo prvo to, da je pogledala na uro ihn se začela zmrdovat zakaj voziva tako pozno, in je seveda moj še enkrat znoru. Da zej nej se pa že zjasnijo, da otrok je očitno bolan, če ima vročino, pa da nazadnje ko smo bili tam "za brezveze" smo čez dva dni v bolnici pristali. Poj je pa rekla, da zakaj pol sploh vozimo k njej in da je za take stvari pristojen njen zdravnik. Je pa šele v ponedeljek dopoldan v službi. Potem pa jo je le pregledala, in dala v laboratorij in se izkazalo da le nismo "za brezveze" prišli. Potem pa je bla lahko malo bolj prijazna, v glavnem pri nas se moraš bat zdravnikov, če z otrokom nič ni narobe in te vseeno skrbi, ker ni tako kot bi moglo bit!!!!!!!!

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
12.4.2008 10:41:27   
Ajvy
Kristina....kako čedna pupa.....user posted image user posted image user posted image
ps:lahko bi jo mau večkrat pokazalauser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
12.4.2008 10:46:28   
Ajvy
Poldy...tole pa je za popuser posted image  izkušnja...še dober ,da je tvoj znorel..in kaj so zdej odkrili pri Urši??
MAdona, tkole me je včasih kar strah, k se moraš borit za vsako stvar...pa ne vem, kaj jih stane da si natanko dve minuti vzame in pregleda otroka...sej zato je tam....tega ne razumem..to je tak, kot da bi ti v trgovini na blagajni rekli, da imaš samo čigumije in zakaj sploh hodiš v trgovino za takele male stvari...bedno....ampak na žalost resnično...
user posted image user posted image user posted image  za Uršo ,da se čimprej pozdravi

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
12.4.2008 10:51:33   
Češnca
Iiiiii, Kristina, lepotiiička! Res se lahko večkrat pobahaš in nam jo pokažeš! user posted image

poldy user posted image user posted image user posted image  za tvojega, da je popenu! Jest bi tud. Kaj user posted image  se grejo??? Uf!

Jest mam pa nov likalnik, jupiiiiii! user posted image  Sicer ne maram likanja, ampak bom zdej mal rajš to počela, ker prejšnji likalnik je bil čist za en drek (darilo za vselitev pač...).

Ajvy dejmo se res zment za kofi in predajo šuhcov. Men ni problema v Ljubljano prit, mi pa paše bolj popoldne. Sam bi šlo tud dopoldne.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
12.4.2008 10:59:05   
Češnca
kar se izgubljenih oz. neposlanih čevelčkov tiče... Na carini oz. carinski poti jih ni (če jih je kdo sunu itak ne bojo priznal, a ne!?!), iz Amerike ni odgovora, denar so pa ziher trgali (včeraj sva dobila tudi izpisek, prej sva pač čekirala na netu). user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nimam idej, bova pa še pisala na Pediped!

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
12.4.2008 12:40:06   
Ajvy
Češnca jst sem čist prilagodljiva....dej seznam nalimi, kere se moramo zment( če ti seveda ni odveč), pa da še one dajo kak predlog.....ampak sej veš julijke, sam da je kava, tam smo vseuser posted image user posted image
Seveda čestitke za nov likalnik...lahko ga tudi pri meni sprobaš....robe je dovoljuser posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
12.4.2008 13:38:23   
mateya24
Da javim kako je z nami.

Smo prišli domovuser posted image user posted image user posted image

So ji naredli spet nekaj preiskav, ki pa nažalost niso pokazale ničesar.
V ponedeljek nas čaka še ena.
Predvidevajo pa tud, da zadnjič ko je se je sam sesedla v sedenju naprej, ko se je udarla pod očko (ko sma misla da je padla), da je tud zgubla trenutno zavest, ampak se je hitro zavedla nazaj...zato pa naj nebi jokala takrat...njihova razlaga...

V pon čakam tud na najino P, ker nam bo napisala napotnice za ljubljano, kjer bi nam naj podali drugo mnenje....ker enostavno ne vejo kaj ji je...

Sicer je dans ful dobre volje in se smejčka...sam jaz sem še ful živčna in enostavno tega ne znam skrituser posted image
Bomo pa šli dans malo pohajkovat po kakem trgovskem centru, če že tu ven ne mormo, ker ga tak lije...bomo vidli kaj bo ati reko...

Hvala vsem za pikepoke in objemčke, pa da ste mislili na nas...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
12.4.2008 13:39:11   
Ajvy
Sej , ko se mi odpravljamo na obisk, naša pupa že drugo uro spanja vlečeuser posted image user posted image user posted image sem vesela, da je vsaj uspela mau zaspat.....

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
12.4.2008 14:55:29   
Kristina_1
Hvala za pohvale user posted image . Je nočem preveč kazat, k tuki maste kr neke rezervacije za vaše user posted image , jaz pa hočem da si ga sama zbere user posted image user posted image user posted image .
Upam da ne bom čez par let rekla, kera ga je že ponujala user posted image .

Mateya upam da ugotovijo kaj ji je, boste bolj mirni.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
12.4.2008 15:56:17   
Ronči
Predlog glede pedipedk: Vse ki smo naročile pri Češnci si delimo znesek za zgubljene čevlčke. Če nas je 10 (nimam pojma kulk nas je naročilo skup je to cca 2€ na osebo). V bistvu je Češnca prevzela celoten riziko lahko bi pa manjkalo še več čevlčkov...še srečo imamo po eni strani.

Ravno te je naročila (preko mene )moja kolegica in me vsak dan vprašuje po njih... bomo počakale še kak dan, mogoče se javijo iz firme... Če pa ima katera polka dots pedipedke (12-18) in jih proda naj mi prosim javi!!!!!!!!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
12.4.2008 17:17:04   
poldy
peta ali šesta bolezen. kakšne pikice dobijo? Urši se je nekaj spustilo po celem telesu, samo bi lahko blo od vročine od švicanja? Ima pa čisto suho in nagubano kožo, tko da je zgleda dehidrirana, pit pa noče? Samo ko spi kaj spravimvanjo, spi pa malo......

mateya, samo da je bolje.....a je potem možno da je kakšen pretres dobila? Ker takrat tudi izgubijo zavest, pa jokat pozabjo če so pri zavesti..... Men je dons spet s kavča padla, pa samo obrnila sem se po cunjeuser posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
12.4.2008 18:28:46   
corfu
poldy, nočem te strašiti...ampak jaz bi šla takoj k zdravniku...dehidracija je pri tako malih lahko hitro usodna, pa tudi ni potrebno veliko, da pride do nje.

Uživaj življenje...

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
12.4.2008 19:08:41   
poldy
corfu, hvala za nasvet, ampak bom vseeno še malo vztrajala s siljenjem k pitju. Sej drugače je ful živahna, vročina je tud padla sama od sebe, ne vem no, jest bom verjetno ša malo počakala.....user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
12.4.2008 19:19:23   
corfu
Potem pa vztrajaj na pitju, po malih žličkah, vsakih nekaj minut...pa opazuj, da ne bo postala apatična. Srečno!

Uživaj življenje...

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
12.4.2008 19:31:39   
tinispela
poldy upam, da bo vse v redu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate in za Uršo! Bodi pa res pozorna na znake dehidracije.
Češnca zdaj pa veselo na likanje user posted image user posted image user posted image

Tara pa je ful cotkana na sliki!!!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
12.4.2008 19:37:48   
madejka
Ćer!user posted image
Tak, mi2 sva bla cel dan pri mojih in sva šla z NAJNIM avtomuser posted image Joooj kaka kripauser posted image Ampak sva se pa lahko sama peljala!user posted image Pa sedežek sem imela lahko spredaj, ker tak nima airbagovuser posted image Mali je pa užival ker sma bla tak nagužvana spredajuser posted image

Poldy user posted image user posted image user posted image za Uršo! Upam, da se čimprej uredi!
Mateya še user posted image user posted image user posted image za vas vse tri!
Ja Kristina, kaj jo pa skrivašuser posted image Taka lepa pupa je!user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
12.4.2008 19:42:01   
poldy
zdejle je pojedla skoraj polovico piščančje hrenovke. Prav požirala jo je kot bi bla ne vem kako prestradana, ko pa ji kaj drugega ponudim se pa stran obrača pa joka, pa ust noče odpret.....res zgleda kot da jo stradamuser posted image  no ja pa pila je tudi, pa polulana je bla(to je dober znak, da še ni dehidrirana), pa pokakana

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
12.4.2008 20:01:48   
poldy
Takole zgleda ko se pripravlja:

user posted image

Takole pa ko ji uspe:

user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
12.4.2008 20:30:33   
siskamiska
Poldy če Urša še nima zaprte mečave je ta ob znaku dehidracije močno udrta. Drugače pa glej pleničke če so polulane in meni je P rekla da če je otrok dehidriran da ima tudi suhe ustnice, take nagubane, kot mi kadar smo fejst žejni.

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
12.4.2008 21:57:32   
Freycha
kje ste zdaj babike?

pogledam poročila in grem spat........ imam že komaj oči odprte........

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
12.4.2008 22:41:27   
Ajvy
tuki smo...kockamouser posted image user posted image user posted image zgubila sem, kak je to beden občutek...ampak igra je igra..nimaš kej....

Poldy...Urša pa je že orenk pupa, kako lepo se na noge postaviuser posted image user posted image user posted image

Mateya...verjamem, daje to za te, prava agonija....ne morem si predstavljat kaj doživljaš...lahko ti le želim, da se vse skupaj čimprej konla v dobrobit vaše familije....držimo pestke in mislimo na vas....

Smo bili danes na enem rojstnem dnevu...prva svečka...kak je bilo fajnuser posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
12.4.2008 23:03:09   
rumba
Ćer!user posted image
Češnca, meni bi najbolj ustrezalo dopoldan, ker moram ob treh že v vrtec, z vsemi tremi pa ne bi sama rinila kam ven. Edino ob četrtkih je moj user posted image  popoldan doma. No, naj še druge povejo, če ne bo šlo dopoldan, pa lahko tudi jaz pridem do tebe v Kamnik.user posted image
Kristina, kaka lepotička je tvoja pupa.user posted image user posted image  Aja, hvala za idejo za Kuhijo. Sva že šla na Pobles in sva ful navdušena. Predračuna še nisva dobila, sva bila pa zelo zadovoljna s svetovanjem in izrisom.user posted image  Po moje bodo kar oni zmagali.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
12.4.2008 23:06:03   
rumba
Tako, pa nisem več v liegali.user posted image user posted image user posted image
Sej ne vem, zakaj sem bila. Ni bilo nekega globokega razloga. Enkrat sem neki brkljala po profilu in neki odkljukala, da vidim, kako je, pol se mi pa ni dalo nazaj spreminjat. Pa iskreno rečeno, mi je ful fajn, da ko pridem sem gor, vidim, katera je še tu, torej.......... zakaj bi bila jaz v ilegali.user posted image  Evo, nisem več.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
13.4.2008 8:46:02   
SANEK1
Dobro jutro...user posted image
Po 3 dneh sem se končno naspala in sem celo do pol 9 spalauser posted image user posted image user posted image
Ne vem kaj mi je blo, včeraj npr. sem bla že ob 2 auf in glumila gljivouser posted image user posted image user posted image

Mateya, sem vesela da je Zala vredu. Res se mi smilite, evo še nekaj pikepok za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Poldy, brez komentarja...user posted image user posted image user posted image   Eh to naše zdravje je user posted image user posted image user posted image
Plačujemo ga ohoho, nivo pa jeza v poj rituser posted image user posted image user posted image  Če se ne razpuser posted image , ne dosežeš nič.
Urša, je pa tak user posted image s temi temnimi laski in okicami.user posted image user posted image user posted image

Kristina, iiiiiiiiiiiiiiiii kaka lepotička je Tara, prava mala gospodičnauser posted image user posted image user posted image

Pupi, Naja pa sedi kot carica marica v njenem tricikluuser posted image user posted image user posted image

Bojana2, da o Jaši sploh ne govorim-pravi dedlek je žeuser posted image user posted image user posted image

Freycha, ste že nabavli tricikeluser posted image

Mene ste tudi čist okužle z to idejouser posted image user posted image user posted image
Mi mamo sicer nagledan tricikel od Ketlerja, ki raste z otrokom, ma prave gume, ona ročka za tišat gre dol..., ampak nima pa nobenega varovala, tak da še ni z aŽivo, piše da je šele od 2 leta naprejuser posted image
Zato sma se odločla, da ji zdaj samo tak malo za gušt nabavima enega poceni, pol pa dobi pravo stvaruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
13.4.2008 9:10:31   
Freycha
Dobro jutro!

Ne Sanekova, včeraj potem nisem šla, ker je bila mala že lačna in sva mogli it domov.

A je danes Tuš tam pri tebi odprt? Če je, grem danes pogledat (tokrat brez tamale), pa lahko (če imaš čas) priletiš na eno kavouser posted image

Kristina me je sanekova spomnila, da nisem napisala, kako je Tara srčkanauser posted image

poldy Urša je tut cukrčekuser posted image

ajvy a vidva jamb kockata?

rumba no lepo, da si se "izključila iz skrivalnic" user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?