snorlax
|
Ojla! Janči, hudo mi je za tvoje sinuse. Vem, kako bolijo, ker so me ravno ta teden mučili in dokler mi ni začelo tečt ven, sem mislila, da mi glavo nekdo stiska s kleščami. Najhuje pa je to, da greš nekaj skoz dat v bolnico zato, da bi ti bilo bolje, potem pa takole. Vidiš, ravno tega je mene strah pri mojih ginekoloških zadevah. Ker vedno padem pod tisti 0,0000001%, ki pa imajo neke posledice, stranske učinke ali pa ne rata, tako kot bi moralo. Upam, da ti bo homeopatinja kaj pomagala. Noe, če prav mislim, potem se midve poznava. Sem iz časopisa videla, da si rodila punčko, sploh nisem vedela, da si noseča. Samo upam, da me ni neslo, ampak glede na to, da imaš otroka v vrtcu v Petrovčah, pa da mu je ime Vid...sklepam, da si taprava. Ti bom poslala ZS, da se ne bom tukaj sramotila, če sem slučajno kiksnila. Jerebička, že veš kaj več o tvojem nečaku? Skuštrana, kot sem napisala, sploh ne vem, kje imam aparat. Bolj kot razmišljam, bolj se mi dozdeva, da sem ga enkrat posodila bratu ali pa mami (no, saj sta v isti bajti) in je verjetno tam ostal. Je pa tudi moj no name firma, tako da mogoče zato ni delal tako kot je treba in nismo bili zadovoljni z njim. Tako da ti ga ne priporočam. Raje si kupi novega. Smrček, čestitke I. za rojstni dan in lep romantičen večer! Teta beta, jaz sem imela starejšega v Levcu in tamlajšega v Petrovčah. Z obema vrtcema sem bila zadovoljna. Grem naprej peglat, sem malo uletela, ko je bil ravno računalnik fraj. Nočko!