|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
13.4.2008 9:55:44   
ELMA
Jutro

Spet isto kot ponavadi , zvečer tak se joka , krči niso, nemore zaspat mislim da se prenajeda in jo pol trebuh boli , kupičke delava in bruha včasi .A se mogoče otroci bojijo teme , da začne tudi jokat user posted image  , ko bi vsaj znali povedat  , kaj naj naredimo da bo vse OK.

Suzi jaz našo user posted image  prvo skopam nato ji dam jest .Če pa jo v ležečem položaju dojim  , lepše je   in lažje podira kupčke , pa se manj premika .Luč mora skoz biti prižgana in ko je in ko spi , ponoći postim luč v akvariju da gori .Naša tudi  že neki časa zvečer tko težko zaspi , matra se od 9h-11.30h včasi tudi do 00.30.Se v bistvu ji dam jest , podre kupček nato zaspi pri meni v naročju včasi tudi sama v pojslici zaspi ampak za par minut , ko se obrnem ima pa odprte oči . 

1 vprašanje nekod sem vidila da nekatere mamice za svoje user posted image  imajo PISANE BOMBAŽNE
PLENIČKE ,a mogoće  kira  ve kje se kupijo, oziroma naročijo , jaz bi ih rada imela , pa me zanima če se dobijo pri nas v Slo.

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
13.4.2008 10:01:11   
Suzi*
O, buči, pridna. user posted image  Mogoče pa danes kakšne spečem. Za kosilo bo pa danes kar meni 1. dneva, sem ravno purana prej iz skrinje vzela, pa o rižu razmišljala, zdej bom pa še bučke v omaki zraven nardila, pa bo. user posted image

Pina, zadnje 2 dni jo dojim zvečer v dnevni, mi zaspi, ampak se potem obvezno zbudi, pa če je v dnevni al pa v sobi v temi. Dude pa na žalost ne mara in se zato sploh ne zna sama umirit. Nekej probava prste vlečt, pa ji še ne rata jih v usta vtaknit. user posted image  prejle je jedla, je zadremala na zizi, se zbudila, ko je blo kupček za podret, pol je nekej zadremuckala, ko sem jo nazaj na zizo priklopla, se zbudila ko sem jo prelagala v posteljico, pol niti guncanje postle ni pomagalo, semjo v stolček preložila v dnevno, ker je ne mislim nosit za zaspat in zdej se mi tle dere. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
13.4.2008 10:49:37   
pina-1
suzi, tudi naša ni marala dude, pa sem vztrajala in je ratalo. jo pa imamo samo za zaspat.

je pa danes zopet tako bruhala, da sva ble obe mokri, ampak dobesedno mokri.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sicer se je pol takoj smejala in bla dobre volje,s am jaz pojma nimam ali se je najedla ali kaj. Je pa bruhala med dojenjem in to po slabih 10 minutah dojenjauser posted image . JAz sem res že obupana s tem bruhanjem. Ne vem več sploh kaj naj.

mi bomo pa danes jedli juhico in pa perutnino s krompirjem v pečici. Pa malo zelenjave zraven.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
13.4.2008 11:15:49   
buči
Punce, jedilnik je za shujševalno, ne vaših user posted image  s tem futrat! user posted image

Mi bomo pa imeli ribe na posteljici iz pora in korenja v foliji pečene v pečici, pa krompir in špinačo. Kuha moj user posted image . Zavese se pa morajo le še zašit ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
13.4.2008 11:18:01   
buči
pina, user posted image user posted image user posted image , tako se mi smiliš! Upam, da se stanje umiri. Daj poskusi z Novalacom proti polivanju. Jaz ne vem, če bi še vstrajala z dojenjem. To je samo moje mnenje, da ne bo pomote, da sem proti dojenju ... Ampak ker se po tolikem času ni umirilo, zato.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
13.4.2008 12:11:18   
dolenjka
Suzi, pri nas je zvečer okrog 19h (+/- 15 minut)  tako, da jo na eni zizi podojim v dnevni sobi, pri polni luči in televiziji toliko kolikor pač hoče (običajno celo), podremo kupček, se gremo slečt (luč na ful) in se mal igramo, gremo v kopalnico, kopamo se običajno 5 - 10 minut in jo res "ful" po banji podiva da se kao utrudi, potem pa oblačenje in nato še druga ziza v dnevni sobi, kjer počasi malo utišava TV in zmanjšava lučko. Po podiranju kupčka običajno še na rami zaspi (vse v roku 5 minut), če pa ne, jo kar v košek v dnevni dava in tudi v nekaj minutah zaspi, potem pa košek čez 10 minut neseva gor. Ko se ponoči (okrog 2h ali 3h po novem) zbudi jo pa v skoraj temi nahranim na obeh zizah če le hoče (včasih tudi samo po eni zaspi) in jo dam naprej ajat v posteljico user posted image
Danes je spala od 20.15 do 2.15 in potem od 3.30 (vmes smo imeli koncert kolcanja) do 7h, pojedla 1 joško, previla rit in spala v najini postelji do 10h user posted image  user posted image  user posted image

Zdaj pa spet spi že pol ure, midva pa okrog nje s fotoaparatom, pa s sesalcem strašiva, ona pa nič user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Objema žirafo in drnjoha user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
13.4.2008 12:42:21   
mlavla
a res nobena nima slinga?

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
13.4.2008 13:51:47   
buči
mlavla, daj pogledj nekaj strani nazaj, ta teden (ali pa je bil prejšnji vikend user posted image )smo o tem tudi govorile. Žal ne najdem ... Ena je celo linke prilepila, kjer so videoposnetki, o načinih nošenja in ostale informacije. Ta punca si ga je celo sama naredila.

kje pa ste vse? Saj je slabo vreme! A se samo cartate?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
13.4.2008 13:59:34   
Mateja81
Hojla babnice

Pina 1 jaz bom tudi znorela s tem polivanjem oz. pri nas kr bruhanjem. Ne vem no včasih se trudiva da bi podrla kupček ampak ga noče. Ko ga pa dam v posteljico pa v roku 1 minute ful bruhneuser posted image . Včasih podreva kupčka 2x pa vseeno poliva ko se vleže. Potem se zgodi da je že lačen pa še bruhne od prejšnjega obrokauser posted image user posted image user posted image Adijo mijo.
Poleg vsega pa se mi je še prehladil in sem že ponoči skor znorela ker ni mogel piti na zizi ker mu ni dalo dihat. Sem že skor šla k zdravnici...Sam bom videla kako bo jutri...Sicer pa imam sama navadni aspirator in se mi zdi da ni bog-ve-kaj. Prebrala sem še da pomagajo inhalacije slane vode tak da še to probamuser posted image Če ne pa grem jutri k zdravnici.

Lepo nedeljo vam želim

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
13.4.2008 15:21:14   
bamby
dolenjka, nore slikce user posted image , Tara s sončnimi očali user posted image .Drugače pa super za šoping in dober nakup. Pa je Tara spet vsa nova user posted image .

mateja81, tudi vam čestitke za 2 meseca user posted image !

suzi, jaz našo kopam kakšno uro pred naslednjim hranjenjem (zadnjim), pol gre pa itak spat. Spat jo dajem vedno v temo, nobene luči ne prižigam. Prižgana je edino v hodniku, toliko da vidim, kam stopim in da jo lepo v posteljico namestim in pokrijem. Zaenkrat s tem nimam težav, da bi kaj konkretno prostestirala. Kdaj čisto malo pojokca, to je pa vse.
Jaz mislim, da boš naredila napako, če jo boš navadila na lučko, da bo pri njej zaspala user posted image .
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Bamby, bi skor pozabila, dobr, da si se spomnila na dolg! Ampak a se nismo pol zmenile, da vse to prinesemo na piknik???? user posted image   

Lohk zdaj, pa še na piknik user posted image  user posted image  user posted image

pina, to je noro s tem bruhanjem. Sočustvujem stabo, res, saj je pri nas podobna situacija user posted image  .Anaja je meni danes tudi že 2x bruhala user posted image . Se je najedla, podrla mini kupček in ko sem jo polegla, je začela kašljat in je šla cela porcija ven user posted image . Ko sem jo tretjič zapored fotrala, sem jo pol ure držala pokonci, da je šlo ta hujše mimo. Zdaj sicer spi, samo ji bom mogla spet dat jest.
Je bila pa včeraj pridna za jest. Je pojedla čez cel dan kar 620 ml user posted image , danes pa tole user posted image . Nič, grem fotrat!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
13.4.2008 15:21:43   
bamby
dolenjka, nore slikce user posted image , Tara s sončnimi očali user posted image .Drugače pa super za šoping in dober nakup. Pa je Tara spet vsa nova user posted image .

mateja81, tudi vam čestitke za 2 meseca user posted image !

suzi, jaz našo kopam kakšno uro pred naslednjim hranjenjem (zadnjim), pol gre pa itak spat. Spat jo dajem vedno v temo, nobene luči ne prižigam. Prižgana je edino v hodniku, toliko da vidim, kam stopim in da jo lepo v posteljico namestim in pokrijem. Zaenkrat s tem nimam težav, da bi kaj konkretno prostestirala. Kdaj čisto malo pojokca, to je pa vse.
Jaz mislim, da boš naredila napako, če jo boš navadila na lučko, da bo pri njej zaspala user posted image .
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Bamby, bi skor pozabila, dobr, da si se spomnila na dolg! Ampak a se nismo pol zmenile, da vse to prinesemo na piknik???? user posted image   

Lohk zdaj, pa še na piknik user posted image  user posted image  user posted image

pina, to je noro s tem bruhanjem. Sočustvujem stabo, res, saj je pri nas podobna situacija user posted image  .Anaja je meni danes tudi že 2x bruhala user posted image . Se je najedla, podrla mini kupček in ko sem jo polegla, je začela kašljat in je šla cela porcija ven user posted image . Ko sem jo tretjič zapored fotrala, sem jo pol ure držala pokonci, da je šlo ta hujše mimo. Zdaj sicer spi, samo ji bom mogla spet dat jest.
Je bila pa včeraj pridna za jest. Je pojedla čez cel dan kar 620 ml user posted image , danes pa tole user posted image . Nič, grem fotrat!

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
13.4.2008 15:22:14   
bamby
šit, zdaj je pa 2x isto spisalo user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
13.4.2008 18:50:04   
MetiLu
Midva sva se cel dan potepala, najprej smo šli k tašči na kosilo user posted image , potem so mojih starih staršev in strica z družino, smo šli s tamalimi na spehod, potem sva šla še do kolegice, ki ima tudi malo punčico, smo šle še malo vozičkat, tako da je moj mali mož po opoldanskih krčih - user posted image  -  celi dve uri in pol spal v vozičku. Ne vem sicer kolk je to dobr, da je toliko v lupinci user posted image  

Sva prišla pred eno urco domov, sva pojedla, zdele je pa zaenkrat še tiho v ležalniku user posted image

Suzi, mi imamo zadnji teden enak problem. Po večernem dojenju, ko že zaspi na zizi, je treba podret kupčka, pol se pa zbudi in je akcija do polnoči, ker se nikakor ne more umirit user posted image  user posted image  Pa imamo vsak večer isti ritual, jemo okol sedmih, kopanje čez pol ure, ponavadi potem ob osmih leti nazaj na zizo in ko bi moral okol poldevetih do devetih zaspat, je na vrsti cel žur user posted image  user posted image  Se tud že probala dojit v dnevni v sede, s prižgano lučjo in TV, potem v spalnici v leže, v temi, ... nič ne zaleže user posted image  sicer pa ko enkrat zaspi, spimo super user posted image
Dones ga bom probala it malo prej kopat, bova počas šla v kopalnico, samo da do konca napišem tole user posted image

Tudi s polivanjem in bruhanjem imamo težave. Skoraj vsakič mi nekaj nazaj vrže ali pa mu steče. Sem tud že vse variante probala, pa ni nič boljš. Samo dojit pa ne mislim nehat dokler bo mleko, čeprav sem na momente že malo sita tega visenja na zizi. Bi bilo včasih velik lažje s flašo, čeprav je treba prat in melk mešat in ...

Za supernovo sem pa tud jaz razočarana, da ni previjalnice user posted image  user posted image  user posted image  sem že zadnjič, ko sem bila tam s tamalim šla na WC, ker nalepka za previjalnico pa je na vratih!!! pa pridem not, pa iščem mizico z blazino in je ni bilo nikjer user posted image  jaz tako ne mislim bit tam več kot 2 ure, do doma imam pa 10 min vožnje, tako da je niti ne bom rabila. Upam samo, da se mi ne bo lih takrat fajn nasračkal user posted image

No se greva kopat, včeraj sva se že kar 15 min namakala, ker je mali čist divji v banjici, noro uživa user posted image , bova mogla pa spet sama se uštimat, ker je ati na šihtu user posted image  zdej se kaže ena priložnost, da bi zamenjal delovno mesto in bi delal med tednom od 7.30 do 15.30, pa vikende frej, upam da se izide, ker bi nam tak urnik res olajšal življenje user posted image

Aja, pa včeraj smo "praznovali" že 2 meseca, pa sem pozabila tukaj omenit user posted image  madonca gre res hitro user posted image  

No, zdej greva pa čofotat user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
13.4.2008 19:54:07   
MetiLu
Svašta, moj otrok že spi user posted image  ga je takoj po kopanju zmanjkal, o večernih krčih ne duha ne sluha user posted image  ga je takoj zmanjkal, ko sva se oblekla. Sem ga vzela v roke, zapela eno Slakovo pesmico (men je ful všeč user posted image ) in ga je zmanjkal. Me sam zanima kolk dolg bo trajal, ker tud jedu ni po kopanju user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
13.4.2008 20:53:18   
buči
Naš se pa že ene tri dni ful slini. Včasih pozabi slino dol pogoltnit, tako da mu teče dol ali pa se mu zatakne. user posted image  Pa obupno je pikast po obrazu. Se mu kar seli iz ličk na brado in zdaj na sence. So lička že skoraj ok, le koža je še zelo suha in hrapava. Sicer kar vstrajam z bepanthenom, ampak ... No, v posvetovalnici ni to nič komentirala, tako da bo najbrž že minilo.

Mene pa tako roke bolijo, posebno zapestje, kot bi imela revmo, me trga. Zjutraj imam ful mravljinčaste prste, da malega komaj oblečem, o kakšnih gumbih in zapenjanju pa ni govora. user posted image  Še dobro, da me Aljaž malo zmasira, pa polubčka, da je vsaj za 5 sekund bolje. Neverjetno, kako mi paše toplota njegovih rok!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
13.4.2008 20:54:57   
buči
A je katera pekla muffine? Sem pozabila napisat, da vseh še nisem preiskusila, tako da me ne kregat, če niso vsi ok.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
13.4.2008 20:59:36   
buči
Sem še pozabila napisat, da sem ful žalostna. user posted image  Sva popoldne govorili z mojo prijateljico. Njen bratranec (14 let) je v petek dobil diagnozo: levkemija. Zdaj je na pediatrični, čaka na kemoterapijo. Kar dobesedno čez noč se mu je poslabšalo ... user posted image  in malo pozitivnih misli zanj!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
13.4.2008 21:03:04   
buči
Zgleda, da vse že pančkate ... Nočka!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
13.4.2008 21:13:44   
Februarka08
No, končno se še jaz lahko malo javim... Moj ravno Lariso uspava, čeprav se nekaj pritožuje ne vem kaj ji je...
Včeraj in danes sem mela žlahto na kosilu in zato je blo en kup dela, tako da sem trenutno crnkjena da bom sam v pojstlo padla. Seveda če mi bo tamala pustila.user posted image Komaj še gledam. Noge me bolijo, čudn me vse zateguje povsoduser posted image , zjutraj smo se šli petelinji zajtrk in je verjetno še od tega kaj posledicuser posted image .

Vse, ki imate težave s polivanjem user posted image upam da se vam čimprej neha.user posted image
Buči, mislim na ubogega fanta. Naj ga spremlja sreča in čimprejšnje okrevanje.user posted image user posted image user posted image

Aja, midva sva pogruntala kako tamalo umirit oz.uspavat če se ne da drugač: sva jo dala v lupinico in potem jo moj guga kot da je na gugalnici. Ne morš verjet kako kuj tiho in že učke skup vleče.user posted image Je moj reku, da bo gugalnico naštimal v stanovanju.user posted image

Sem malo pogledala slikice vaših user posted image - vsi so taki srčki, da to ni za opisat.user posted image
Sedaj pa nočko vsem, upam da bo mirna za vse.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
13.4.2008 21:55:26   
MetiLu
No, moj mišek je prej spal dobr pol ure, pol sva šla na zizo, potem 20 min krčkov in je zaspal ob devetih user posted image  upam, da bo zdej pančkal.

Jaz se pa še s štrudljem bašem, ga je tašča dala za sabo user posted image  user posted image  a ima še katera tak apetit, jest cel dan skoz neki meljem, kar naprej sem lačna, tud ponoč user posted image  no, sej ponoč se mi ne da vstat, sam če bi imela pa kej ob postelji za jest, bi pa zihr zmanjkal do zjutraj user posted image  

Nočko vsem, lepo pančite!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
13.4.2008 23:50:59   
Janey
Čer
Ravno danes sem se hvalila kak je naše dete zlato...da ga samo položimo v posteljico in se sam uspava in lepo zanina. Danes smo jedli ob 9ih in do zdaj ga je zvijalo kot še nikoli. Je jokal v eno in nikakor da bi se umiril. Vmes je edino enkrat zaspal za 15 min pa spet...še huje. Potem sma ga nosla in ragibavala in se je spradl in pil in vse in še kar kričal. Potem pa sem se skupaj z njim vlegla in ga ful migala, da se je celi tresel in je po skoraj 3 urah končno zaspančkal. Že itak sem od menzesa ko cuna, žžvčna, tečna, razdražljiva, boli me vse...zdaj to je bla pa pika na i, na vse to in zdaj si lahko grem samo še dol po štrik. Teče mi spodaj ven kot noro sem v enem dnevu porabla en cel pakl...kot da že itak nisem alwaysu naredla dovolj prometa, morem zdaj mu še več al kaj. Ponoči si sploh ne upam predstavljat kak bo danes, ker je že včeraj bla katastrofa, ampak dans mi pa res prav lije. Hvala bogu sem bla cel popoldan pri mami in sta šla z atijem na sprehod za jakcem, da sem lahko malo ležala. Pol pa tut jaka najbrž čuti da nisem čist ok.
Sem mislila še prebrat pa se mi res ne da. Bom jutri če bo čas dopuščal...je treba marsikaj narest.

lepo ninajte
papa

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
13.4.2008 23:52:12   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Aja, midva sva pogruntala kako tamalo umirit oz.uspavat če se ne da drugač: sva jo dala v lupinico in potem jo moj guga kot da je na gugalnici. Ne morš verjet kako kuj tiho in že učke skup vleče.user posted image Je moj reku, da bo gugalnico naštimal v stanovanju.user posted image

se dajo kupit taki ležalniki ki so kot gugica...sem ga gledala v toysu.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
14.4.2008 7:45:39   
torcica
Dobro jutro!

A še kar spite? Mi imamo danes posvetovalnico, samo se bojim, da naš Gašper ni kaj dosti pridobil na teži oziroma je zadnje dni kaj malega izgubil user posted image . Ne vem od česa, ampak sumim, da zaradi solate, ima že par dni drisko. Sicer kar lepo papa, ampak ga non stop ščipa in stalno prdka, zraven pa joka ko zmešan. Mu dajem Mylicon kapljce (isto kot Sab Simplex, samo da so italijanske), probala sem tudi kapljice s kumino, ampak nič ne pomaga. Sploh ne vem več, kaj mu dat. Tudi ponoči se zbuja skoraj vsako uro user posted image user posted image user posted image .

Zdej grem hitro malo zlikat, dokler malček spančka, čeprav stalno nekaj godrnja v spanju, bošček.

Lep dan vsem skupaj, tu pri nas na obali je zaenkrat sonček, upam da tako tudi ostane.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
14.4.2008 7:47:02   
*Naja
Danes zjutraj sem se zbudila čist povožena. Temperatura trenutno 37.6, boli me grlo in vsaka kost na telesu. Ker polno dojim ne vem, kaj sploh lahko vzamem in še to....a je sploh kakšna možnost, da ne okužim še svoje pikiceuser posted image

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
14.4.2008 8:05:23   
buči
Lara, čim prej se pozdravi! user posted image  Mogoče pokliči v zdravstveni dom in vprašaj, ampak mislim, da lekadol lahko.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?