|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
13.4.2008 15:23:20   
pikovit
Hati a misliš,da je res vsega konec?Joj men je tolk hudo.user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 976
13.4.2008 15:31:17   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: pika74
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Pika74 in Sonček33 ali si jutri predno gremo na UZ zabijemo suprefakt al ne?
Velja kava za jutri?

Joj kok je vam fajn.Jaz bi tud kakšen kufetek z vami.user posted image

prit še ti zravn user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 977
13.4.2008 15:34:36   
pika74
Sej res hati - a ti boš pa kr puško v koruzo vrgla... a si že dobla M?

Dokler je ni, še ni nič izgubljen. Jst računam nate!

Držim pesti!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 978
13.4.2008 15:35:10   
mateja_goljev
Evo mene. bila sem zjutraj na UZ. Lepo rastejo moji foliklčki, tko da še dva dni špikanja, potem pa v torek UZ in stopka, v četrtek nekje pa punkcija, tako je napovedal ata Tomaževič. Jupi, se bližamo....

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 979
13.4.2008 15:35:58   
pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Pika74 in Sonček33 ali si jutri predno gremo na UZ zabijemo suprefakt al ne?
Velja kava za jutri?

Joj kok je vam fajn.Jaz bi tud kakšen kufetek z vami.user posted image

prit še ti zravn user posted image

Ko boste ve nehale kofetkat,se bom jaz šele obrnila okol.Kdaj ste pa ponavadi konec z kavo?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 980
13.4.2008 15:36:43   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

Evo mene. bila sem zjutraj na UZ. Lepo rastejo moji foliklčki, tko da še dva dni špikanja, potem pa v torek UZ in stopka, v četrtek nekje pa punkcija, tako je napovedal ata Tomaževič. Jupi, se bližamo....

Še malo,še malouser posted image

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 981
13.4.2008 16:51:14   
mismis
user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Nedelja, 13.04.
Mateja.Goljev - UZ
Grethy - UZ

Ponedeljek, 14.04.
 Pija76 - UZ
Sonček33 - UZ
Pika74 - UZ
Tejek - punkcija

Torek, 15.04.
Vijolica30 - ET
Mateja.Goljev - UZ

Sreda, 16.04.
womanpolice - UZ
Krtekxx - ET

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE

Ponedeljek, 14.04.
Mihi78 - UZ
Špelka12 - UZ
m.rudovič - UZ

Torek, 15.04.
Tejki - UZ

Sreda, 16.04.
Gloria - AC

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

Torek, 22.04.
Konina - UZ
Mijavček - NS

Petek, 16.05.
   m.rudovic - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   Tia-na user posted image
user posted image Mandreja user posted image
user posted image Kikaa user posted image
user posted image Yuliah user posted image
user posted image Andreja07 user posted image
user posted image Hati user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Mavrica72 greje user posted image user posted image - TEST 12.04.2008
Tejka** greje user posted image user posted image - TEST 14.04.2008
  Hormonček grejeuser posted image user posted image - TEST 15.04.2008
 Bambi75 greje user posted image user posted image - TEST 21.04.2008
 Ledenka greje  user posted image - TEST 22.04.2008
 Pinki2 greje  user posted image user posted image - TEST 24.04.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI)
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • Rubin (3. IVF)
  • Teja* (5. IVF, dr. Reš)
  • Ledenka (ICSI, dr. Reš)
  • Pija76 (špikarka)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, nizek štart 01.04.)
  • Hormonček (dr. Reš)
  • Stijan (dr. Reš, 25.04. špikanje)
  • Sonček33 (LJ, 10.4. nizi štart špike)
  • Zorica (začetek postopka 12.04. MB)
  • Pika74 (33 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, 02.04. špike)
  • dajamaja, (8.4. pregled)
  • Abra, (10.4. pregled, dr. Reš)
  • Krtekxx (1. IVF)
  • Vijolica30 (2.IVF)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • pinki2 (1.IVF, PO)
  • womanpolice (1. IVF, GK LJ; Superfact in Menopur)
  • Tejek (1. IVF, dr. Reš)
  • mami26 (LJ), pon. začetek špike

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • ušula spomladi v nov boj
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Mandreja (IVF, Lj
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • andreja07 (PO,dr.Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka,  MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26 user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenkauser posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78 user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orka user posted image , Sulfinijauser posted image ,

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086

user posted image  NOVE NOSEČKE APRIL user posted image   

user posted image  MIŠEK13

user posted image  Teja* (PO)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

< Sporočilo je popravil mismis -- 13.4.2008 17:00:59 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 982
13.4.2008 16:54:13   
hati
Mateja Goljev, superca user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pikovit, ja res mislim, da je vsega konec. Do danes sem imela še malo upanja. Sedaj po današnjem testu pa nič več.

Pika74,
jah sej ne vem veš. Sem mislila da je psiha pripravljena na tokratnji poraz. Pa me je danes popolnoma zamorilo. Nekako se ne sestavim. Puško bom pa pobrala iz koruze kmalu, obljubim. Potem pa novim zmagam naproti.

Hvala da me prenašate. user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 983
13.4.2008 16:57:15   
mismis
Hatiuser posted image žal mi je, da ti ni uspelo. naslednjič bo pa zihr +.
Hormonček, Mavrica72 in tejka**, Bravo naše nove nosečke. Jutri dobite pa še zajčke user posted image user posted image user posted image

Pija76, Pika74 in Sonček33, jutri pa veliko foliklov na UZ user posted image user posted image user posted image

Kje pa je naša Grethy, kako pa je ona opravila danes na UZ-ju?

Krtekxx, vseeno bodo malo pozorna, da ne bo prišlo do hiperstimulacije. Znake se lahko prebereš na seznamu, je narejen link user posted image

Dajamaja, kako kaj napreduje špikanje?
Abra, kdaj potem ti začneš s fiksanjem. Moraš kar pohiteti, zdaj ko si na TOP LISTI user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 984
13.4.2008 17:11:19   
krtekxx
Hati, naj te ne podere to preveč, narava ima svojo računico.
Bravo mteja_goljev, še malo, pa bo ta zopren del za tabo.
Meni se skoz neki pretaka po črevih, sploh pa sedaj po slastnem kosilu, ki je bilo še toliko bolj slastno, ker mi ga ni bilo potrebno sami pripraviti. Vsaka reč je za nekaj dobra....Grem spet mal spat.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 985
13.4.2008 17:54:42   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Hatiuser posted image žal mi je, da ti ni uspelo. naslednjič bo pa zihr +.
Hormonček, Mavrica72 in tejka**, Bravo naše nove nosečke. Jutri dobite pa še zajčke user posted image user posted image user posted image

Pija76, Pika74 in Sonček33, jutri pa veliko foliklov na UZ user posted image user posted image user posted image

Kje pa je naša Grethy, kako pa je ona opravila danes na UZ-ju?

Krtekxx, vseeno bodo malo pozorna, da ne bo prišlo do hiperstimulacije. Znake se lahko prebereš na seznamu, je narejen link user posted image

Dajamaja, kako kaj napreduje špikanje?
Abra, kdaj potem ti začneš s fiksanjem. Moraš kar pohiteti, zdaj ko si na TOP LISTI user posted image

Evo naša  Grethy si je pa danes po UZ-u prvoščla mal relaxa na svežem zraku in sporočam, da jajčki pridno rastejo v levem in da so se pojavli tudi v desnem, user posted image user posted image tako, da me lahko vpišeš, draga mismis za ponovni UZ kar za jutri, ponedeljek, 14.04., baje da dobim poleg menopurja jutri še cetrotide, če sem prav razumela ... pa sej ni važno grem jutri spet pogledat kolk so zrasli, pa bom spet malo bolj pozna .... in hvala za vspodbudo user posted image

tejek - čestitam ti, res si prava kokica, me prav veseli, da  si jih tolk prdelala  user posted image user posted image user posted image ... hvala, hvala user posted image user posted image ...

hormonček - hvala za lepe besede, pridejo prav user posted image , tebi pa čestitke za plusek user posted image , juhhheeeejjj user posted image user posted image user posted image

krtekxx - ohoj, vidim da te malo daje, ampak da se ne daš kar rako ... user posted image user posted image user posted image lepo  ... hvala za nasvete ...

pinki2 - hvalaaaaaauser posted image user posted image , navijam zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hati - najprej hvala ...  zate pa le touser posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image , predvidevam da si en močen človeček in da boš šla hitro v nov boj user posted image user posted image

pija76, pika74, sonček33 - me se pa verjetno jutri vidimo user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 986
13.4.2008 17:56:20   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx
Grem spet mal spat.

hej, ti bi lahko rekla, da greš kar v krtkovo deželo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 987
13.4.2008 17:58:34   
pika74
Grethy, a si ti v kratkem postopku, k omenjaš cetrotide?
Jutri bo pa pRR dan na GK Lj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 988
13.4.2008 18:11:30   
Grethy

Abrica moja BRAVO punca.Takrat,ko gre vse navzodl in misliš,da je vsega konec,potem gre  samo na +user posted image user posted image user posted image Joj kolk ti želim ta presneti +

Andreja a tako se je potem končalo.Joj žal mi jeuser posted image
Mijavček tole je pa res šit.A je kakšna stvar,ki pomaga?Mogoče,bi bilo pa res bolje,da greš v bolnico.Sayuri je bilo potem bolje.Mogoče je pa to to.
Mismis je pridna in piše in piše in pišeuser posted image
Lara lep pozdrav
Pija ja boš pa res lepa okna imelauser posted image
Kje je pa danes naša Policajka?A sta vse nabavila?Ferbčna sem malouser posted image
Grethy velikost naj bi bila okol 19 naprej.Potem je stop inekcija in čez 2 dni punkcija.
Sayuri tudi tebi lep pozdrav.
Lars obvezno ponovi test.12 dan je že ok za test delat.Prej pa je lahko lažno pozitiven.
Arnejči bravo za tvojouser posted image

Hvala pikovitek prijazni ... vedno najdeš za vsako toliko pozitivnih besed ... tud ti prideš na vrsto  user posted image user posted image da navijamo zate in se nerviramo s tabo ... preden pridem do 19 bo še par dni naokrog user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bom pa več pirčkov spila user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 989
13.4.2008 18:13:46   
Grethy

Grethy, a si ti v kratkem postopku, k omenjaš cetrotide?
Jutri bo pa pRR dan na GK Lj user posted image user posted image user posted image

Ja v kratkem sem ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , dons sem fasala 7. dozo menopurja ... Kaj ve ste vse tri v dolgem ???

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 990
13.4.2008 18:21:26   
ledenka
cao, punce user posted image

Grethy, cestitam, da so se tvoji jajcniki zbudili user posted image  se vec piva, pa bo!

Hati, si prepricana, da ni bilo kljub vsemu prezgodaj za test? user posted image

Pija, Pika in Soncek, uzivajte jutri na kavici user posted image  bom mislila na vas, ko si bom vtikala prometrium ob cudnih jutranjih urah user posted image

krtek, jaz tud spim po prometriumu user posted image  sigurno ene 16 ur na dan user posted image  

Andreja user posted image  zal mi je.

Mateja, tudi tebi bravo za folikelcke user posted image  

pikovitek in mismis, vidve dobita pa sam  velik user posted image

moja psiha je cist user posted image  od vceraj mi je skos rahlo slabo... pa ne vem, a si to domisljam al je res. eh... pa se 9 dni do testa user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 991
13.4.2008 18:42:12   
Grethy
ledenka hvala za čestitke

oh če ti je zaradi user posted image slabo naj ti kr bo malouser posted image user posted image ... ti prvoščim vsaj do testa ... sej pol ti ne rabi več bituser posted image ... sam črtice nej ostanejo, pa pikice tudi user posted image user posted image ... bo bo bo bo bo bo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 992
13.4.2008 19:17:40   
spelka12
Jutri bomo pa fejst navijale za:

Ponedeljek, 14.04.
Pija76 - UZ
Sonček33 - UZ
Pika74 - UZ
Tejek - punkcija

Grethy - UZ 

in pa za naše nosečke:

Ponedeljek, 14.04.
Mihi78 - UZ
Špelka12 - UZ
m.rudovič - UZ

< Sporočilo je popravil spelka12 -- 13.4.2008 19:28:37 >

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 993
13.4.2008 19:20:45   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Ponedeljek, 14.04.
Pija76 - UZ
Sonček33 - UZ
Pika74 - UZ
Tejek - punkcija

in pa za naše nosečke:

Ponedeljek, 14.04.
Mihi78 - UZ
Špelka12 - UZ
m.rudovič - UZ

Špelka12
še mene v zgornji seznam nalimej prosm

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 994
13.4.2008 19:22:37   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Ponedeljek, 14.04.
 Pija76 - UZ
Sonček33 - UZ
Pika74 - UZ
Tejek - punkcija
Grethy - UZ

Torek, 15.04.
Vijolica30 - ET
Mateja.Goljev - UZ

Sreda, 16.04.
womanpolice - UZ
Krtekxx - ET

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE

Ponedeljek, 14.04.
Mihi78 - UZ
Špelka12 - UZ
m.rudovič - UZ

Torek, 15.04.
Tejki - UZ

Sreda, 16.04.
Gloria - AC

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

Torek, 22.04.
Konina - UZ
Mijavček - NS

Petek, 16.05.
   m.rudovic - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   Tia-na user posted image
user posted image Mandreja user posted image
user posted image Kikaa user posted image
user posted image Yuliah user posted image
user posted image Andreja07 user posted image
user posted image Hati user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Mavrica72 greje user posted image user posted image - TEST 12.04.2008
Tejka** greje user posted image user posted image - TEST 14.04.2008
  Hormonček grejeuser posted image user posted image - TEST 15.04.2008
 Bambi75 greje user posted image user posted image - TEST 21.04.2008
 Ledenka greje  user posted image - TEST 22.04.2008
 Pinki2 greje  user posted image user posted image - TEST 24.04.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI)
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • Rubin (3. IVF)
  • Teja* (5. IVF, dr. Reš)
  • Ledenka (ICSI, dr. Reš)
  • Pija76 (špikarka)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, nizek štart 01.04.)
  • Hormonček (dr. Reš)
  • Stijan (dr. Reš, 25.04. špikanje)
  • Sonček33 (LJ, 10.4. nizi štart špike)
  • Zorica (začetek postopka 12.04. MB)
  • Pika74 (33 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, 02.04. špike)
  • dajamaja, (8.4. pregled)
  • Abra, (10.4. pregled, dr. Reš)
  • Krtekxx (1. IVF)
  • Vijolica30 (2.IVF)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • pinki2 (1.IVF, PO)
  • womanpolice (1. IVF, GK LJ; Superfact in Menopur)
  • Tejek (1. IVF, dr. Reš)
  • mami26 (LJ), pon. začetek špike

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • ušula spomladi v nov boj
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Mandreja (IVF, Lj
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • andreja07 (PO,dr.Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka,  MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26 user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenkauser posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78 user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orka user posted image , Sulfinijauser posted image ,

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086

user posted image  NOVE NOSEČKE APRIL user posted image   

user posted image  MIŠEK13

user posted image  Teja* (PO)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 995
13.4.2008 19:23:30   
mismis

Ponedeljek, 14.04.
Pija76 - UZ
Sonček33 - UZ
Pika74 - UZ
Tejek - punkcija
Grethy - UZ

in pa za naše nosečke:

Ponedeljek, 14.04.
Mihi78 - UZ
Špelka12 - UZ
m.rudovič - UZ

se pridružujem user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 996
13.4.2008 19:46:22   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Ponedeljek, 14.04.
Pija76 - UZ
Sonček33 - UZ
Pika74 - UZ
Tejek - punkcija
Grethy - UZ

in pa za naše nosečke:

Ponedeljek, 14.04.
Mihi78 - UZ
Špelka12 - UZ
m.rudovič - UZ

se pridružujem user posted image

Tudi jaz.

Sicer pa mislim, da se pri meni vse počasi končuje. Sem pravkar prišla z WC in sem na hlačkah opazila oker madež, ker mi ni dalo miru sem poiskala tampon in z njim pogledala v notranjost pa ni nič obetavnega. Je že rdečkasto. Me je pa zadelo kot strela z jasnega, ker bi svojouser posted image  morala dobiti v sredo, tako da samo čakam, da se mi čez kak dan dva vlije. user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 997
13.4.2008 19:58:59   
Grethy
bambi75 to pa ne ... tkole hitr se pa ne bomo vdajal !!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

kr počak še mal user posted image ,

ahmmm,  pa hvala za navijanjeuser posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 998
13.4.2008 19:59:54   
sapi
Punce tolko sem napisala za vsako posebaj pa me vrglo ven ... sem res jezna ... midva z možekom sva polna elana pa ni časa prav veliko za RR ... danes je počivalni dan pa sem se komaj spravila do RR ... uh ste tolko napisale mene je pa takole zafrknilo , ko sem se revanširala ...
mismis bavaria je zakon, če že mora pivo biti in še to brezalkoholno ....
pikovit lepo, da misliš name sem okupirana tako delavni, da greva čimprej na svoje ...

Pozdravček vsem puncam ....

Veliko user posted image user posted image user posted image  za vse vas, katerim se ni izšlo in user posted image user posted image user posted image  za vse vas, ki pa se vam je izšlo ...

sapi

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 999
13.4.2008 20:16:57   
mismis
Bambi75, ali ni to malo prezgodaj za user posted image , kdaj si te že imela ET? Ali je bilo to prejšnjo nedeljo?

Sapi, lepo da se nam javiš, pa čeprav bolj redko...Samo da si tu

lep preostanek nedelje želim vsem skupaj, jest grem po tuš in na kavč buklo brat...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.