Abra
|
tko približno sem v četrtek zgledala. Se mi zdi, da sem imela usta celo čez ušesa potegnjena Moje stanje je očitno zopet tko, mot mora bit! Izvid pravi, da je res šlo za ostanek splava, posteljica itd... Vse je bilo pa že v zelo razpadlem stanju, torej že zdavnaj propadlo, se je pa pol z očitno vse sčistilo. Jaz sem bla res tkoooooooo srečna. In sem mislila, da bo treba vseeno pač še malo počakat, G pa pravi, da ni razloga, vse že tko fajn zgleda in očitno sem imela pravkar eno orang ovulacijo (njene besede ) in da bom naslednjič ziher spet noseča - naj jo un tam zgoraj sliši, pliiiiis Čist hepi, sem bla že čez dve uri naročena pri Rešu in pravi, ja pol kar štartamo. 2. dan M, ista terapija, če ne bo menopurja, pa gonal. Upam, da bo, na menopur jaz tko fajn reagiram. Jaz sem seveda hotla bojni plan, kaj je blo drugič drgač, da sem drugič jemala aspirin, pa kaj čmo še zdaj narest ... in je pol mel en dolg govor, kako revež in ostali, ki se st tem ukvarjajo ne znajo otrok delat, pa kaj sploh delajo namesto, da bi operirali, pa kako so se sestre jokale, ko se je s tem začel ukvarjat, ker je bil prej tam tko dober, ipd.... pa sva ga hotla malo potolažit, pa se ni pustil, je on govoru moj je reku, da bi ga kar malo po rami "saj bo še vse uredu" - na koncu sva pa itak ugotovla, da naju je samo psihološko spet okrog obrnu, da ne bi preveč secirala "kolegov" in njihovih napak. Pa itak, "samo zarodki" so krivi, če bi vzeli eno jajčece od ene, ki je že rodila in ga zmešali s plavalčki mojega dragega, bi bla ziher že noseča po drugi strani pa hvalil moje blastociste ... tam je le njegov prostor in ima on glavno besedo pa fuul dolgo sva bila noter, si je kar cajt vzel. Tko, drage moje, moj prvotni plan je ratal čeprav sem vmes že čisto obupala in novga nardila, se bo ta drugi moral prestaviti s počitnicami ne bo nič, na začetku bo punkcija, proti koncu pa ET. Bomo šli pa junija že družinsko Dajamaja, Pija, Sonček in Pika, jaz se vam pridružujem p.s. mismis, top lista je bla tuki ziher ključnega pomena Vsem prav lep pozdrav! Upam, da se ble same lepe novice, zdaj je kar mal preveč, da bi si vse prebrala. Uživajte v sončku!
|