|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
11.4.2008 20:15:23   
krtekxx
Oj, jaz sem zaenkrat prav OK, nisem še za na maraton, ampak bom pa kmalu.
Vsem hvala za čestitke.
Sama nisem nič vzela, ker razen kakega lekadola najina lekarna premore samo neke vitaminčke in flajštre, sem pa dobila injekcijo ketonala, čeprav to najbrž prav veliko ne zaleže. Je pa una v maternični vrat res učinkovita, saj mi je v trenutku zašumelo v ušesih.
Mateja_...super rezultat 14 na UZ, meni jih je Tomaževič štel samo na enem jajčniku, se mu nikoli ni zdelo vredno več šteti, tako, da zna biti, da je še kak več.
PGD pomeni Predimplatacijska  Genska Diagnostika, gledajo samo kromosome in IQ-ja, tako, da ne veš a se med njimi skrive Einstein. Ko pride zarodek v fazo 8 celic mu ven poberejo 2 in na vsaki naredijo po 2 analizi kromosomov, se pravi, da lahko na enem zarodku analizirajo naenkrat 4 od 23 kromosomskih parov. Zveni borno, vendar pa ej OK, kadar se ve kateri kromosom se išče. No, pri naj se žal tega ne ve, tako, da bodo mal ugibali.
Glede počutja kot po gajbi pia po U....-unmu zdravilu, ki ti ga dajo za popotnico pa ne vem, ker nisem še nikoli cele gajbe sama zmogla.
Držim pesti za vse, ki tu gor nekaj čakate - da bi dočakale.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 926
11.4.2008 22:30:54   
mami 26
ojla po dolgem casu se malo javljam....
z ponedeljkom zacnem z superfactom tko da gremo v nove boje....
zanima me samo ce katera ve ali lahko maticni mlecek jes tudi med postopkom...
hvala in lep pozdrav

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 927
12.4.2008 5:29:03   
Grethy
... jutro vsem ... grem v Lj ... želim vam lep dan in dober  šoping ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mami 26)
Neposredna povezava do sporočila: 928
12.4.2008 6:58:11   
arneja
Poročilo na hitro: včeraj me je še ena migrena doletela, M pa še vedno ni prišla user posted image . Je bilo pa tako grozno, da sem se še ob enih ponoči zbudila in me še vedno ni minilo. Sem potem kar Naklofen vzela, tako da zdajle je pa na srečo ok. Ne vem, kaj se mi M tokrat toliko časa paca - je že 34. dan, tako da je dosegla rekord. Bo pa sigurno prišla, ker je BT samo 36,4, samo res mi ni jasno, kaj jo zadržuje. Bi jo pa rada zdajle, ker grem v sredo na pot, pa bi bilo fino, da bi šla že mimo. Držite pesti, da danes le pride user posted image .

Pestke vračam za pluske, jajčke, velike foliklčke, konec slabosti pa še kaj bi se našlo user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 929
12.4.2008 7:34:10   
sonček33
Punce, imam eno vprašanje. Tokrat sem 1. v dolgem postopku in se špikam s superfactom. M bi morala priti 9. pa je še ni. Je tudi vam zamujala? Je to normalno?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 930
12.4.2008 8:42:20   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Punce, imam eno vprašanje. Tokrat sem 1. v dolgem postopku in se špikam s superfactom. M bi morala priti 9. pa je še ni. Je tudi vam zamujala? Je to normalno?

sonček, sicer ti težko odgovorim čisto točno, ker jaz v postopku nisem imela Superfact, a če se mal spomnim tehle forumskih novic, so nekatere že pisale o tem, da jim je zamujala.
Če ti bo pa veliko zamujala, je pa vseeno dobro, da narediš test, ker se ti lahko zgodi, da tudi naravno zanosiš.

Še malo ne, v ponedeljek je pa 1. UZ

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 931
12.4.2008 8:42:50   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Grethy, veliko foliklov na UZ ti želim

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 932
12.4.2008 9:12:06   
krtekxx
Sonček, meni M ni zamujala.
Tista, ki je praševala za matični mleček: po moje ni nič narobe če ga ješ kar skozi, saj je to naravnega čebeljega izvora. Poznam eno, ki ga je začela jesti po transferju.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 933
12.4.2008 9:31:08   
sayuri
sonček33, ja je normalno, da ti M zamuja pri Suprefactu ali Dipherelinu. Meni je v prvem in drugem primeru zamujala 5 dni.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 934
12.4.2008 10:24:00   
pika74
Ojla soncek33,

tudi meni je prvič in drugič M zamujala pri jemanju suprefacta. Ko sem šla v 3. in 4. (zdaj) postopek, pa je prišla že skoraj točno user posted image .

Nč skrbet. V pon. boš itak na jasnem. Drgač pa Suprefact baje ne škoduje nosečnosti. Nč bat.

Se vidmo v pondelk user posted image .

pa lep pozdravček vsem tlele gor user posted image user posted image user posted image

pa-pa
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 935
12.4.2008 10:57:01   
sonček33
Hvala punce za dogovore. Sej bo prišla. če je pa ne bo, pa še tolk bolš :)
Se vidmo pika 74

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 936
12.4.2008 11:42:14   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Grethy, veliko foliklov na UZ ti želim

oooooooo,  hvala,  hvala mismis ... evo meni iz Lj. ... user posted image user posted image ne vem no  ... na desni ni nič, proizvodnja zaprta, na levi pa ogromno malih (največji 11) tako da user posted image user posted image user posted image ... ne vem no ... jutri še enkrat UZ ... Čist odkrito pojma nimam, kaj naj si mislim, bom vidla kaj bodo jutr djali user posted image user posted image user posted image ... zdejle se bom pirčka lotla  pol pa pomalem vse iz spiska dol, da nafutram te male pikice ... čauuuuuu

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 937
12.4.2008 11:57:36   
Abra
user posted image
tko približno sem v četrtek zgledala. Se mi zdi, da sem imela usta celo čez ušesa potegnjena user posted image Moje stanje je očitno zopet tko, mot mora bit! user posted image Izvid pravi, da je res šlo za ostanek splava, posteljica itd... Vse je bilo pa že v zelo razpadlem stanju, torej že zdavnaj propadlo, se je pa pol z user posted image očitno vse sčistilo. Jaz sem bla res tkoooooooo srečna. In sem mislila, da bo treba vseeno pač še malo počakat, G pa pravi, da ni razloga, vse že tko fajn zgleda in očitno sem imela pravkar eno orang ovulacijo (njene besede user posted image ) in da bom naslednjič ziher spet noseča - naj jo un tam zgoraj sliši, pliiiiis user posted image

Čist hepi, sem bla že čez dve uri naročena pri Rešu in pravi, ja pol kar štartamo. 2. dan M, ista terapija, če ne bo menopurja, pa gonal. Upam, da bo, na menopur jaz tko fajn reagiram. Jaz sem seveda hotla bojni plan, kaj je blo drugič drgač, da sem drugič jemala aspirin, pa kaj čmo še zdaj narest ... in je pol mel en dolg govor, kako revež in ostali, ki se st tem ukvarjajo ne znajo otrok delat, pa kaj sploh delajo namesto, da bi operirali, pa kako so se sestre jokale, ko se je s tem začel ukvarjat, ker je bil prej tam tko dober, ipd.... user posted image pa sva ga hotla malo potolažit, pa se ni pustil, je on govoru user posted image user posted image user posted image moj user posted image je reku, da bi ga kar malo po rami "saj bo še vse uredu" - na koncu sva pa itak ugotovla, da naju je samo psihološko spet okrog obrnu, da ne bi preveč secirala "kolegov" in njihovih napak. Pa itak, "samo zarodki" so krivi, če bi vzeli eno jajčece od ene, ki je že rodila in ga zmešali s plavalčki mojega dragega, bi bla ziher že noseča user posted image user posted image po drugi strani pa hvalil moje blastociste ... tam je le njegov prostor in ima on glavno besedo user posted image pa fuul dolgo sva bila noter, si je kar cajt vzel.

Tko, drage moje, moj prvotni plan je ratal user posted image čeprav sem vmes že čisto obupala in novga nardila, se bo ta drugi moral prestaviti user posted image s počitnicami ne bo nič, na začetku bo punkcija, proti koncu pa ET. Bomo šli pa junija že družinsko user posted image user posted image
Dajamaja, Pija, Sonček in Pika, jaz se vam pridružujem user posted image user posted image

p.s. mismis, top lista je bla tuki ziher ključnega pomena user posted image

Vsem prav lep pozdrav! Upam, da se ble same lepe novice, zdaj je kar mal preveč, da bi si vse prebrala. Uživajte v sončku!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 938
12.4.2008 13:07:10   
Pija76
ABRAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!

J
oj kolk sem vesela zate, se pravi Akcija. Zdaj smo pa štiriperesna deteljica! A boš pila pivo z nami user posted image ?

Punce v našem koncu je pa res ena policajka.....user posted image Bom ratala na cesti vzorna user posted image user posted image user posted image

Pozdravček vsem, grem kuhat ker je želodček prazen, pa kej pospravit, da se mi moj ne odpove user posted image .

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 939
12.4.2008 13:07:44   
Pija76
Abra kje pa imaš sonček?user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 940
12.4.2008 13:38:57   
arneja
Bravo

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 941
12.4.2008 13:39:35   
arneja
Bravo, Abra user posted image user posted image user posted image . Očitno se je sonček odločil, da tudi nam malo posveti user posted image . In moja tetka se je tudi odločila priti user posted image .

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 942
12.4.2008 13:44:24   
lara light
Abra, super!
Pija, te berem In mislim nate!
Arnejči, drži se, vse bo ok, boš vidla!
Sayuri, lep trebušček!
Pika, Sonček, Mijavček, spelka, lejla, daisy...skratka vsem lep vikend, kiss!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 943
12.4.2008 14:01:01   
sayuri
Abra, super za tzko lepe novičke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 944
12.4.2008 18:00:28   
lars09
punce, prosim za en odgovor...

4.3. sem imela Et (od puncije pa do et je bilo 3 dni), danes pa sem naredila test in je plus...bojim pa se, da mi je pokazal pozitivno zaradi vseh teh injekcij?

Se opravičujem za svojo nevednost...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 945
12.4.2008 19:15:31   
lars09
se opravičujem...4.4. sem imela ET...torej, zdaj je 8.dan...

(odgovor članu lars09)
Neposredna povezava do sporočila: 946
12.4.2008 19:26:25   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: lars09

se opravičujem...4.4. sem imela ET...torej, zdaj je 8.dan...

lars09 jaz ti ne znam nič povedat, oz. te ne bi želela zavajat, mislim da bo bolje da malo počakaš, da se kakšna pojavi, ki ima več iskušenj s tem ... danes je tu mrtvilo, so šle izgleda vse v šoping user posted image user posted image , pa po obiskih, pa ... saj veš ... vikend ...

(odgovor članu lars09)
Neposredna povezava do sporočila: 947
12.4.2008 19:35:54   
Mijavček
Uf, lars, si šla pa zgodaj test delatuser posted image  
Zdaj pa res ne vem če lahko veš; lahko da je + od stopke al pa od user posted image . Najbolš, da čez ene 3 dni ponoviš test.

Abra, bravo. Ful je lepo brat tak vesel postuser posted image .

Jaz sem danes čist zanič, celo dopoldne sem bruhala, pol sme bla pa tok zmučena, da sem cel popoldne spala. Danes je pa res kriza.user posted image

Špikarke, trepetalke, navijalke, nosečke.... lepo se mejte! Lep pozdravček!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 948
12.4.2008 19:41:27   
andreja 07
evo punce moje

včeraj šla na krvni test je bil že rezultat porazen. Ponoči sem se pa ob 3 zjutraj zbudila v mlaki krvi in sem glih 2 ure rabla da sem vse popedenala. Mi pa ful lije ne vem če je to normalno. Sam upam da je. Zdej pa upam da uspem Reša prepričat.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 949
12.4.2008 19:51:39   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: andreja 07

evo punce moje

včeraj šla na krvni test je bil že rezultat porazen. Ponoči sem se pa ob 3 zjutraj zbudila v mlaki krvi in sem glih 2 ure rabla da sem vse popedenala. Mi pa ful lije ne vem če je to normalno. Sam upam da je. Zdej pa upam da uspem Reša prepričat.

andrejčika user posted image user posted image ja kaj pa zdaj to noooo ...

lahko tebe prosim, če mi poveš kaj več o velikosti ... največji je 11, ostali so manjši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ??????????

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.