|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
12.4.2008 20:26:27   
Grethy
No zdej grem pa mal TV pogledat in u mižule, jutri spet auf sredi noči user posted image user posted image , da pravočasno uletim v LJ ...

LEPO NEDELJO VSEM  !!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 951
12.4.2008 20:38:05   
Abra
Spet zatišje danes??

Pija, seveda bom pila pivo, če bo šlo težko po grlu, pa vsaj virtualno user posted image user posted image iz prejšnjega postopka mi je še ostal en uni, sem ravno prej pogledala, če mu ni že rok trajanja pretekel, pa je tik pred tem user posted image ga bom za ziher kar stran vrgla, pa v šoping moram. Kaj je že Dajamaja predlagala - bavario?
Sonček sem pa jaz imela kako urco, vsaj zdi se mi user posted image drgač je bil pa v glavi user posted image user posted image

Arneja, bravo za novo tečko, si že en krog bližje!

Lara, pozdravček tudi tebi! Sem bla včeraj v Gorici, pa sem se nate spomnila user posted image

Lars09, lahko, da plus kaže nosečnost, lahko je še vpiv stop inekcije ali pa obojega. Definitivno si ga delala prezgodaj. Ko bo čas za test, bo tudi prav pokazal. Saj vse vemo, kako težko je to čakanje, na tko zgodaj opravljen se pa res ne moreš zanest, pa naj kaže - ali +. Držim pesti, da le kaže prav!

Mijavček, bogica user posted image saj bo kmalu minilo, upam in držim pesti!

Andreja user posted image Pa tko je že zgledalo, da bo. Zakaj misliš, da ti ne uspe več Reša prepričat, zaradi kil? Saj vem, da je težko in ne vem, kakšen je tvoj ITM, če bi se pa potrudila in shujšala kakih 5 do 10 kil bi si pa najbrž premislil? Da vsaj vidi, da se trudiš. Pa ne mislim ti pameti solit, meni bi minus tudi prav prišel, tko da vem, kako je.

Grethy, mislim, da je že bilo neki punc, ki so na prvem UZ imele tko majhne folikle, gre pač bolj počas. Se boš kak dan več špikala, pa bo user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 952
12.4.2008 21:06:42   
Pija76
Zgleda da je res zatišje........

Abra jaz sem danes sonček videla za ene 5 minut, drugače sem pa skoz dež gledala.... Bomo pivoi, tako in drugačno. Kje pa je Dajamaja?
Daisy nima kompjuterja službenega doma zgleda...

Lara hvala da me bereš in misliš name, tudi jaz večkart opazim da te ni......pa kje hodiš?

Andreja žal mi je da ni uspelo, mogoče poskusi kako kilco dol dat, če je to problem, pa da ti pol rata Reša prepričat...Kaj pa menjava klinike?

Arnejči kot reče Abra si en krog bližje....pozitivno punca!

Midva sva bila pa ml v šopingu, mi je naš 3 nove rožice kupu, kaj bojo ,lepa spet okna user posted image user posted image user posted image

Pozdravček vsem, grem mal cunje pedenat....

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 953
13.4.2008 0:19:24   
pikovit
Abrica moja BRAVO punca.Takrat,ko gre vse navzodl in misliš,da je vsega konec,potem gre  samo na +user posted image user posted image user posted image Joj kolk ti želim ta presneti +

Andreja a tako se je potem končalo.Joj žal mi jeuser posted image
Mijavček tole je pa res šit.A je kakšna stvar,ki pomaga?Mogoče,bi bilo pa res bolje,da greš v bolnico.Sayuri je bilo potem bolje.Mogoče je pa to to.
Mismis je pridna in piše in piše in pišeuser posted image
Lara lep pozdrav
Pija ja boš pa res lepa okna imelauser posted image
Kje je pa danes naša Policajka?A sta vse nabavila?Ferbčna sem malouser posted image
Grethy velikost naj bi bila okol 19 naprej.Potem je stop inekcija in čez 2 dni punkcija.
Sayuri tudi tebi lep pozdrav.
Lars obvezno ponovi test.12 dan je že ok za test delat.Prej pa je lahko lažno pozitiven.
Arnejči bravo za tvojouser posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 954
13.4.2008 7:12:13   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Nedelja, 13.04.
Mateja.Goljev - UZ
Grethy - UZ

Ponedeljek, 14.04.
 Pija76 - UZ
Sonček33 - UZ
Pika74 - UZ

Torek, 15.04.
Vijolica30 - ET

Sreda, 16.04.
womanpolice - UZ
Krtekxx - ET

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE

Ponedeljek, 14.04.
Mihi78 - UZ
Špelka12 - UZ
m.rudovič - UZ

Torek, 15.04.
Tejki - UZ

Sreda, 16.04.
Gloria - AC

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

Torek, 22.04.
Konina - UZ
Mijavček - NS

Petek, 16.05.
   m.rudovic - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   Tia-na user posted image
user posted image Mandreja user posted image
user posted image Kikaa user posted image
user posted image Yuliah user posted image
user posted image Andreja07 user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Mavrica72 greje user posted image user posted image - TEST 12.04.2008
Tejka** greje user posted image user posted image - TEST 14.04.2008
  Hati greje  user posted image user posted image   - TEST 15.04.2008
  Hormonček grejeuser posted image user posted image - TEST 15.04.2008
 Bambi75 greje user posted image user posted image - TEST 21.04.2008
 Ledenka greje  user posted image - TEST 22.04.2008
 Pinki2 greje  user posted image user posted image - TEST 24.04.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur
  • Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI)
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • Rubin (3. IVF)
  • Teja* (5. IVF, dr. Reš)
  • Ledenka (ICSI, dr. Reš)
  • Pija76 (špikarka)
  • andreja07 (PO,dr.Reš)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, nizek štart 01.04.)
  • Hormonček (dr. Reš)
  • Stijan (dr. Reš, 25.04. špikanje)
  • Sonček33 (LJ, 10.4. nizi štart špike)
  • Zorica (začetek postopka 12.04. MB)
  • Pika74 (33 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, 02.04. špike)
  • dajamaja, (8.4. pregled)
  • Abra, (10.4. pregled, dr. Reš)
  • Krtekxx (1. IVF)
  • Vijolica30 (2.IVF)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • pinki2 (1.IVF, PO)
  • womanpolice (1. IVF, GK LJ; Superfact in Menopur)
  • Tejek (1. IVF, dr. Reš)
  • mami26 (LJ), pon. začetek špike

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • ušula spomladi v nov boj
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Mandreja (IVF, Lj
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka,  MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26 user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenkauser posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78 user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orka user posted image , Sulfinijauser posted image ,

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086

user posted image  NOVE NOSEČKE APRIL user posted image   

user posted image  MIŠEK13

user posted image  Teja* (PO)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 955
13.4.2008 7:19:29   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj... se vidi kdo je že v letih in ne more spati, da v nedeljo navse zgodaj straši okoli

Grethy in Mateja, veliko sreče danes na UZ  user posted image

Abra, user posted image , user posted image BRAVO za dobre izvide. Zdaj pa veselo v boj

Pikovit, ja ja, težka je naša študentska, samo še pišemo, kje si tisti nori žuri in pijanke

Pija76, je pa vaš prijazen, da se je v stroške vrgel in kupil user posted image , zelo lepo od njega

Andreja07user posted image žal mi je, da ti ni uspelo. Ali res misliš, da ni nobene možnosti za nov postopek? Kaj pa če zamenjaš kliniko?

Še to, od brezalkoholnih pirov je definitivno najboljša Bavaria user posted image , včeraj testirano. In še za informacijo, trenutno jo imajo v Leclercu v akciji

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 956
13.4.2008 9:40:12   
hormoncek
Še moja zgodba. Kot veste, bi morala test narediti 15.4., torej v torek. V petek zvečer, 10. dan po ET, sem začela krvaveti. Sicer ne veliko (ni bilo krvi na vložku), vendar dovolj, da sva se že ful zasekirala. Po doooolgi in neprespani noči sva se odločila, da narediva test. First sign je pokazal tako šibko črtico, da na trenutke nisva bila prepričana ali jo res vidiva ali se nam blede. Krvavitev se je nadaljevala pa še dodatno okrepila. Ne glede na vse sva s prijatelji šla na celodnevni izlet v Trst in še na večerjo v Kozino. Imela sva se prav fajn.

Danes zjutraj sva naredila CB in je že takoj pokazal zelo močno testno črtico. Nočem se še prehitro veseliti, vendar mislim, da nama je uspelo. Pa še krvavitev je prenehala. V torek bova naredila še en test in potem poklicala našega Reška.

V upanju, da bo moja zgodba katero od vas pomirila, vas lepo pozdravljam. Obenem se vam zahvaljujem za podporo in obljubim, da vas bom bodrila še naprej.

Vaš hormonček.

We do not have problems. Only challenges!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 957
13.4.2008 9:40:45   
tejek
Živjo punce.
Hvala vsem za dobrodošlico med vami user posted image .
Včerajšnji UZ je bil kar optimističen. Pridelala 8-9 velikih foliklov v desnem jajčniku, zvečer dobila stopko, jutri zjutraj pa punkcija. V levem en verlik in štirje majhni in neuporabni. Kakšna pa bo vsebina, pa bomo vidli.
Me kar orng boli, tko da počivam. Je Reš vprašal, če jih kaj čutim. Pri vsakem usedanju in vstajanju, da o pokončnem sedenju ne govorim. Sem kot Žogica Marogica user posted image . Moj pravi, da sem kura, ki nosi najina zlata jajca.
Grethy, kako je bilo dans?
Poslušte, ali je katera razmišljala o stavi zdravnikov, ki je napovedana za 18.4.? A so ET-ji nujni ali zaradi tega izpademo? Se bojim, da bom ravno v ta datum padla za transfer.
Lp, Tejek

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 958
13.4.2008 9:44:15   
hormoncek
Tejka - to je res dobar pridelek. Želim ti veliko sreče na pukciji. Za stavko zdravnikov, če si pri Rešu se ne sekiraj. On sigurno ne bo stavkal.

We do not have problems. Only challenges!

(odgovor članu tejek)
Neposredna povezava do sporočila: 959
13.4.2008 10:54:11   
krtekxx
Oj, zadnjič je Vijolica napissala, če se je še katera po unih Utrogestanih počutila tako kot da bi spila gajbo pira...No, jaz se tako počutim. Večer in noč po punkciji sem bila čisto OK, prav nič me ni bolelo, od včeraj sem pa napihnjena kot breja sloncica v 6.mesecu, boli me pa zgornji del trebuha in želodec. Včeraj sem imela prav grozne želodčne krče. Tako, da ležim. In se sama sebi smilim.
Grety, držim pesti da bodo foliklčki zrastli. Eni rastejo pač nekaj časa več.
Hormonček, tudi zate držim pesti, da je rezultat testa pravi in da se iz tega razvijejo brcači po trebuhu.
Ostale se pa lepo imejte, sonce ponekod že sije; glavno pa je, da sije v vaših srčkih.

(odgovor članu hormoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 960
13.4.2008 11:18:21   
pinki2
grety tudi moji folikli so bli mali pa sem se 2 dni več špikala pa je blo pol uredu,tako da nic bat še rastejo,sem mela pa sam v desnem v levem pa nic po prvih dveh ultrazvokih

mene pa zanima če katero po et ,sem 3 dni po et,tud grozno bolijo bradavice,mene grozno in pa jajčniki mi še kar špikajo?

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 961
13.4.2008 11:30:53   
hati
Pozdravljene, da se vam malo oglasim še jaz.

Andreja, žal mi je. user posted image  user posted image  user posted image Ampak naj te potolaži vsaj misel, da imaš doma tri prekrasne sončke. In ne vrži puške v koruzo, bož že prepričala Reša da ponovita vajo.

Abra, super da so izvidi dobri. Sedaj pa v nove boje.

Hormonček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke. Me zelo veseli da vama je uspelo. Želim ti lepo in mirno nosečnost.

Tejek user posted image user posted image bravo, pridna kokoška si. Glede stavke pa mislim enako kot Hormonček. Reš ne bo stavkal.

Grety, saj bo. Folikelčki bodo zrasli. Tudi moji niso bili ravno velikani, pa sva vseeno dobila celice.

Mismis
, mene lahko prestaviš med navijačice. Tečka se sicer še ni prikazala, ampak sem danes ponovila test in me je spet en velik minus pozdravil. Tako da v tej rundi nosečnosti pri meni ni.

Vse ostale borke, trepetalke, navijačice, nosečkeuser posted image Imejte eno lepo nedeljo, pa tudi če vreme ni ravno briljantno.

(odgovor članu pinki2)
Neposredna povezava do sporočila: 962
13.4.2008 12:10:10   
pikovit
Samo na hitro,ker kuham kosilo,pridem potem kasneje

KRTEK če je tako hudo,je lahko hiperstimulacija.Ne bi bilo slabo,če bi se šla malce pokazat!

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 963
13.4.2008 12:10:53   
konina
andreja user posted image  in upam, da Reškota prepričaš. Ti kar šarm ven, pa bo.

hati user posted image  in naj bo naslednjič +.
hormonček user posted image , in sigurno je to to. Verjamem pa, da potrebuješ čas in še kakšen dokaz, da je uspelo. Jaz še danes, pa sem 8t noseča, preverjam hlačke.

abra, jupi za izvide in sedaj pogumno in optimistično v boj.

jaz sem vsa user posted image  ampak, to je eden izmed dokazov, da je vse tako kot mora biti, kajne?! Malo me špika, slabo mi je 100 na uro, včeraj sem celo na WC-ju dežurala. Komaj čakam 22.tega, da spet vidim moje pikice in si malo oddahnem, da je vse o.k.

Navijam za vse, ki ste sedaj v boju za naše zakladke in upam skupaj z vami, da vsem uspe.

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 964
13.4.2008 13:14:05   
sonček33
Matr me jeza tale M. Zamujala je 4 dni. danes pa pride. Jutri imam pa 1. Uz. Da mi bo ja curilo ven. Groza. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 965
13.4.2008 13:17:40   
pika74
Bravo soncek33 user posted image user posted image user posted image ... važno, da je prišla. Dohtarji so pa itak vsega navajeni.

user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 966
13.4.2008 13:20:34   
sonček33
Pika, ja saj imaš prav. glavno da je tu. Sem jo že težko čakala.  Ti si njabrž že imela dolgi postopek kdaj prej. A bom jutri dobila še menopur? Za koliko časa?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 967
13.4.2008 13:33:58   
pika74
U jst sm vedno imela samo suprefact + gonal kombinacijo. Edin v kratkem postopku so mi dali zraven še cetrotide.
Drgač pa kokr se spomnem, so mi dali potem gonal še tja do stopke - se prau še kšn tedn-dva zihr. Jst mam tko preračunan, da bom imela punkcijo tam nekje zadnje dni aprila, če bo tko, kot je blo v zadnjih postopkih.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 968
13.4.2008 14:32:14   
Pija76
Pika74 in Sonček33 ali si jutri predno gremo na UZ zabijemo suprefakt al ne?
Velja kava za jutri?

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 969
13.4.2008 14:36:55   
sonček33
Pija, men je rekla, da ne. Torej, jaz si ga ne bom. Ja, kava velja. Ampak jaz moram bit okol 9.15 fertik, ker me pride kolegica počakat in me pelje še na pregled k proktologu. Sicer pa velja. Itak.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 970
13.4.2008 15:04:13   
krtekxx
Alo, jaz sem pa mislila, da je vsaka napihnjena v tem postopku in da Utrogestan še bolj napihuje - v unem papirčku zdraven priloženem (v nemščini, matr so frajerji, da eden tega ne prevede) piše, da lahko povzroča težave z želodcem. Mene jajčniki čisto nič ne bolijo, samo želodec. Nisem vzela (raazen včeraj ob krčih v želodcu) nobene protibolečinske tablete, spim itak kot bebica ene 16 ur na dan brez težav. Pa itak a mi ne bi rekli pri punkciji, če bi sumili na hiperstimulacijo. Konec koncev sem Pintarjevi povedala, da me je zadnji dan kar precej bolelo, pa je rekla, da itak, če pa sem imela toliko foliklov. Menda pa mam tudi eno trdo ovojnico na foliklih, tako, da me zaradi tega tudi ovulacije prav grozno bolijo. Sicer pa mi ni slabo, lulam veliko...tko, da če je to hiperstimulacija, potem ni ravno zelo hude oblike. Sicer bi šla na urgenco, sam se mi 45 km v Lj ne da vozit sami, v Kranj pa NE GREM, ker mam zelo slabe izkušnje z njimi. Ziher bi me kar notr obdržali, četudi bi me sam mezinec na nogi bolel. Pa nič naredili, sam vsake 3 ure prijazno prišli pogledat.
Si grem skuhat kavico, pa na kak 100-meterski sprehod, pa bo!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 971
13.4.2008 15:15:57   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Pika, ja saj imaš prav. glavno da je tu. Sem jo že težko čakala.  Ti si njabrž že imela dolgi postopek kdaj prej. A bom jutri dobila še menopur? Za koliko časa?

user posted image user posted image user posted image  slab začetek,dober konecuser posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 972
13.4.2008 15:15:57   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Velja kava za jutri?

men je tud sestra rekla, da ne smem nič suprefacta zjutrej vzet. Tko da jutri izjemoma odrinem od doma brez fiksa user posted image .

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 973
13.4.2008 15:20:37   
pikovit
Krtek,če se počutiš ok,pol je ok.Včasih so takšni simptomi,splo,če te zraven še duši

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 974
13.4.2008 15:21:57   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Velja kava za jutri?

Joj kok je vam fajn.Jaz bi tud kakšen kufetek z vami.user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.