|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
14.4.2008 14:23:48   
Abra
Krtek, ta napihnjenost je kar normalna in z nosečnostjo še kar neki časa traja. Jajčniki so zdaj ful povečani, če si predstavljaš, da je drugače po en folikel, zdaj pa dvajset...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
14.4.2008 14:50:10   
Mijavček
oj,

sam na hitrco, ker sem še vedno v bruh bruh stanju.... pa neki bi jokala skozuser posted image

Vsem novim nosečkam čestitam, je pa res lepo videt, kako se seznam daljša...user posted image user posted image user posted image

V album sem dala tri slikce, če kero zanima (CB, UZ pa ena od mojga mini bušija), brez gesla.

Navijam za vse!!!! Lubice držte se!user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
14.4.2008 15:07:14   
womanpolice
Hvala za pojasnilo, Pikovit.

Potem pa je vse ok, če raste...  p.s. seks je malce bolj boleč sedaj. No, pa še post se bliža (v sredo imam UZ, tko da če bo v petek punkcija, v sredo nč več user posted image ...) ... Ampak kak se res spreminja razpoloženje... Ko sm začela samo s suprafactom, mi sploh ni bilo do user posted image , zdaj ko se je pridružil še menopur, pa bi kr skoz, čeprav malce boli od teh hormončkov...

tko lep dan je zunaj... kaj kej počnete? jst sm dans fraj, jutr pa imam od 11 do 22.00

sej bi šla kr mal na sprehod zdajle, ampak morm diplomo dokončat (samo namene in cilje ter zaključek še imam, pa se nikakor ne morm zravn spravt... dans pa res morm... vsaj eno stvar)...

V Bosni sm si kupla tko lep gobelin (50 x 37 cm = samo 21 EUR) in me tko vleče ga šivat, da se mi ne da potem diplome pisat,... ampak za gobelin bo še čas potem, ko bomo čakali in počivali, ane....

Punce, res lepo da je že toliko pluskov na testih... tko mi krepite upanje, da bo men tud uspelo (mogoče imam preveč iluzije, da bi ratal v prvo, ampak resnično upam in si želim, da bi... in kaj bi dala da bi se v prvo dva "primla" .....  Mami mi je že obljubila voziček za dvojčke user posted image )

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
14.4.2008 15:07:20   
ledenka
Spelka se je javila, na UZ sta utripala 2 srcka user posted image  

Pikovitek user posted image  hvala user posted image

krtek, tud men se po tem progesteronu sam spi user posted image  sem cel dopolldan hodila okoli in sam se kavc vidim user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
14.4.2008 15:09:57   
ledenka
womanpolice, ti se uspes user posted image bravo, mene je od prvih spik zacelo takoj spikat, tako da je moja volja do seksa nekje v kleti user posted image  bogi moj user posted image  zdaj pa se do testa nic, se en teden... ampak danes sdem ze postavne mladce sanjala user posted image  to je pr meni ociten znak suse user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
14.4.2008 15:15:56   
womanpolice
ledenka... veš kak je bil moj nejevolen, ko mi pri jemanju suprafacta ni bilo do user posted image ...
zdaj ko pa jemlje menopur zraven, pa mi je full, čeprav me vse napenja dol...

ti si že dala čez ET, ane? je to tvoj prvi postopek? MOj je, in mi je kr malce nerodn, ker sm še tolk neuka v teh stvareh...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
14.4.2008 15:16:14   
womanpolice
PIKOVIT, imaš zs

Neposredna povezava do sporočila: 1032
14.4.2008 15:50:51   
pikovit
Policajka,ko sem jaz bila na menopuru sem bila tud skoz zauser posted image .Pa po prometriumu tudi.Ja bil moj čist hepi.Je rekel,če lahko pol to tu jem.Mi ni bilo dovolj enkrat na danuser posted image .

Imaš zs

Neposredna povezava do sporočila: 1033
14.4.2008 16:01:55   
pikovit
Mijavček iiiiiiiiiiiiiiii kako lepe slikice.Zdej pa maš velikega bušijauser posted image ,pa joške tuduser posted image .Punca upam,da bo čimprej konec slabosti in da boš začela uživat user posted image .

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
14.4.2008 16:11:38   
Mijavček
hvala Pikovitka , ja joške kar rastejouser posted image . Sem si že pred 3 tedni en nov moderc morala kupit, pa me že tišči, moram spet u šoping...user posted image  

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
14.4.2008 16:48:54   
pikovit
Špelka čestitke za user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
14.4.2008 17:09:46   
Shuka
Mijavček, kolk lep UZ s pikicamauser posted image

Vse dobro še naprej, pa naj slabosti hitro ponehajo.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
14.4.2008 18:03:08   
womanpolice
pikovit

imaš zsuser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
14.4.2008 18:49:50   
Pija76
Ojla punce,

sam na hitr, med južno user posted image .

Kava odpadla, Sonček med pogrešanimi oz. nepoznanimi, Grety tud, s Piko sva pa namudrile, da bova šle rajš enkrat ko bo več časa, ker danes je pa trajalo...........

No dobila še Gonal tko, da zdaj je pa 2 doza.

Abra tečka naj pride!

Mijavček nehi bruhat, ker drugač gremo na kavo!

Skuša ojla! Kako si?

PIkovit a pr policajki veze naberaš, da bo manj kazni? user posted image user posted image user posted image user posted image

Dajamaja pa kje si ti?

Krtex thx god za vso tole mobilno aparaturo a ne? Počivaj in uživaj!

Mismis seminarska narejena?

POlicajka ko svojo napišeš ( diplomo) pridi še po naslov za mojo user posted image user posted image user posted image , mam 2 za napisat user posted image user posted image user posted image . Aja pa eni si oblekico mal ukradla, al pa si nick name zamenjala, ker takele srčke je ena že imela, pa ne vem katera

POzdravčke vsem, danes se je prav lep dan naredil, sam jaz sem šele domov prišla user posted image

< Sporočilo je popravil Pija76 -- 14.4.2008 18:50:43 >

Neposredna povezava do sporočila: 1039
14.4.2008 19:21:07   
womanpolice
Pija76  hvala za opozorilo... če se tista pojavi tle gor, ki bi ji naj "ukradla" oblekico, obljubim, da jo bom spremenila... Posvojila sm jo zato, ker si resnično želim dvojčke in sta tale parček tko luškana...

Pikovit res ti hvala za nasvete. dobiš za kavouser posted image

Tejek ja, upam, da bo tud pr nama tko kot si napisala za tisti par...

Dans pa punce niste kej zgovorne... tiste k ste ble na UZ pa ne duha ne sluha o vas; no, samo Pija76...
Kje ste pa ostale? vse ok?

lp

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
14.4.2008 19:24:24   
sonček33
Pija -  jah nič se nismo zmenile, kako se bomo med množico prepoznale :) čeprav, mislim, da sem jaz vaju s Piko prepoznala. Saj sta vidve stali tam pri vratih in klepetali, kajne? Pa sem si rekla, ko bom šla, vaju pa ogovorim. pa nisem upala.  Reva saj vem.

No, jaz sem dobila podaljšano še do petka superfact, ker sem šele včeraj dobila M...tko da zgleda, da bo tole še trajalo. Sem pa nestrpna in to mi gre na živce.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
14.4.2008 19:28:28   
womanpolice
Punce, ki ste ble dans na UZ, dajte nam zaupat... kak je blo?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
14.4.2008 19:28:51   
mismis
Mijavček, zelo lepa slikica z UZ-ja. Kar fovš sem ti user posted image

Špelka12, user posted image user posted image za user posted image user posted image

Pija76 in Pika74, kdaj imata zdaj naslednji UZ. Kakšni so bili rezultati? Podatki punce, podatki

Pija, seminarska je narejena, sedaj imam v ponedeljek predstavitev, potem pa štartam z novo. Imam ravno sedaj nek smotan predmet na faksu, kjer v bistvu ni izpita, moraš pa narediti 4. domače naloge, ki so v bistvu seminarske in projekt. JUPI, kolk jest obožujem ta faks

Womanpolice in Pikovit, jest bi tut Menopur, da bi  user posted image , to bi bil moj zadovoljen  user posted image

Dajamaaaaaajaaaaaaaaaaa, kje si, javi se

m.rudovič, tudi tebi čestitke za tvojo pikico, ki lepo raste

Kje so pa naše današnje akterke, Sonček33, Grethy in Tejek...
Grethy, jest tko klikam na tvoje mesto, sigurno si dobila novo tovarno samo na račun mojih klikov

Bambi75, kako je s teboj, se je stanje umirilo?

< Sporočilo je popravil mismis -- 14.4.2008 19:30:19 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
14.4.2008 19:31:28   
tejek
Živjo punce.
Ste ful pridne za pisat, sem kar nekaj časa rabla, da sem pregledala, kaj je kaj novega.
Hvala hvala hvala vsem, ki držite pesti zame. Vam vsem vračam - vsaj dvojno dozo.
Punkcija uspelauser posted image user posted image user posted image user posted image . Imam devet jajčkuser posted image . V čertek pa transfer. Me je pa potem malo bolelo, ker je bilo veliko materiala. Vzela sem Naprosin, počivala, zdaj pa je že ok. Drgač nisem zjamrana, saj veliko zdržim, pa še trmasta sem.
Me je Reš potolažil, da je bilo tole danes najhujše.
Se pa morava do četrtka odločiti, ali damo enega ali dva. Bova kar dva - za ziher in zato, ker bova imela dve otroški sobi.
Ali je bolniška v prvih 14 dneh po transferu normalna ali ste šle vse takoj dela?
Pestke na rokah in nogah za vse, ki ste na naših seznamihuser posted image .
Lp, Tejek

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
14.4.2008 19:35:55   
hati
Ola ženske. Da vas malo pozdravim. Vidim da ste pridne in ste že veliko napisale.

Grethy, Mismis, Pika74, Pikovit, Ledenka,Mavrica72, Abra, Krtexx...najlepša hvala za spodbudne besede in objemčke. Saj veste da smo jih potrebne. Se mi zdi da je tukaj vse enostavno, ker smo vse v isti godlji.

Bambi75 user posted image pa ne no. Jaz upam da bo ta izcedek izginil in da če bi že kaj rad, potem napoveduje plusek in nič drugega.

M.Rudovič user posted image user posted image user posted image

Mijavček
, sem pogledala slikice. Jaz bi tudi. Čuj si bom kopirala tisti CB. Ker ne vem kdaj bom dočakala. user posted image

Špelka, tebi pa čestitke za oba srčka.

Glede na to da sem zelo hitro preletela....a je kaj novic od današnjih akterk ?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
14.4.2008 19:38:07   
hati
IZVIRNO SPOROČILO: tejek

Živjo punce.
Ste ful pridne za pisat, sem kar nekaj časa rabla, da sem pregledala, kaj je kaj novega.
Hvala hvala hvala vsem, ki držite pesti zame. Vam vsem vračam - vsaj dvojno dozo.
Punkcija uspelauser posted image user posted image user posted image user posted image . Imam devet jajčkuser posted image . V čertek pa transfer. Me je pa potem malo bolelo, ker je bilo veliko materiala. Vzela sem Naprosin, počivala, zdaj pa je že ok. Drgač nisem zjamrana, saj veliko zdržim, pa še trmasta sem.
Me je Reš potolažil, da je bilo tole danes najhujše.
Se pa morava do četrtka odločiti, ali damo enega ali dva. Bova kar dva - za ziher in zato, ker bova imela dve otroški sobi.
Ali je bolniška v prvih 14 dneh po transferu normalna ali ste šle vse takoj dela?
Pestke na rokah in nogah za vse, ki ste na naših seznamihuser posted image .
Lp, Tejek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma tejek super je tole. Ma seveda kar dva na enkrat, pa bo kar bo. user posted image Me bomo itak sto na uro navijale, da bosta obe sobi zasedeni takoj.

(odgovor članu tejek)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
14.4.2008 19:38:52   
womanpolice
Ja, nč,... današnje akterke nč ne poročajo (še vedno z izjemo Pije76) zato grem se špikat potem pa pisat (dokončevat) diplomsko nalogo..

Pija76
hvala, ampak že ta naslov je več kot dovolj... tko sm se zafrkavala s podatki prometnih nesreč, itd. Ogromno dela in živcev... pa kaj je treba tega... izpite smo nardili mar ne?

Lep večer, pa se mogoče kasneje še kaj tipkamo...

Upam, da kaj informacij od današnjih akterk do tedajuser posted image

(odgovor članu tejek)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
14.4.2008 19:42:08   
bambi75
Špelka bravo zauser posted image  user posted image .

M.rudovič lepo da je tudi pri tebi vse OK.

Mijavček lepe slikice, Pa kako lepo se obe user posted image  user posted image  vidijo.

Tejek  user posted image  user posted image  user posted image  za lepa jajčka.

Womanpolice , a ti bi pa kar user posted image  nonstop, pri nas pa že kar nekaj časa suša, je že user posted image   kar živčen.

Mismis pri meni stanje enako kot včeraj imam malo izcedka, ampak vse druge znake da se bo user posted image  kmalu pojavila.

(odgovor članu tejek)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
14.4.2008 19:54:12   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Womanpolice in Pikovit, jest bi tut Menopur, da bi  user posted image , to bi bil moj zadovoljen  user posted image

Pa probaj še z prometriumom je cenejšiuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
14.4.2008 19:55:11   
pikovit
Tejek bravo za jajčkauser posted image user posted image user posted image .9 pa to je superuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.