|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
13.4.2008 18:46:09   
julci
dans sem mela dirke.sem zjutr peljala malo v varstvo k atu,pa govejo juho pristavla,pol pa šibala k možeku.Oteklina mu hvala bogu plahni,ma šeotečeno,sam tolko ne ko včerajuser posted image .Drugač  pa se kr ok počuti,sam je pa pod očesom in licu čist vijolčen.
Tk da sem se dan malo pohecala in murekla da mu bom napisala na čelo -ni me ženauser posted image mala heca,sam včera sem se pa skor usrala od straha.Je vse pol privrelo na plan,ko sem se pogovarjala z bratovo taščo,je rekla,da lahk na 12.4 praznuje ,nov rojstni dan tako srečo je mel.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 176
13.4.2008 18:50:45   
Laubica
JULCI-HVALA BOGU DA JE BOLJEuser posted image user posted image user posted image user posted image
tisto kar bi mu na čelo napisala -je pa dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 177
13.4.2008 19:31:35   
dodi
Julči-ta je za tvojega dragega user posted image .

Očitno so ga dobro varovali in hvala Bogu,da je tako...

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 178
13.4.2008 20:29:59   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Julči-ta je za tvojega dragega user posted image .

Očitno so ga dobro varovali in hvala Bogu,da je tako...
...se podpišem...
user posted image user posted image

.....upam,da mi uspe pol kaj komentirat....

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 179
13.4.2008 21:17:40   
stephany
Hvala vsem za čestitke, moje virtualne prijateljice! user posted image user posted image user posted image
Saj kar ne morem verjet, da smo prišli že do zadnje obmesečnice. Pa saj sem ravnokar rodila...
Praznovala sva pa midva z atijem  user posted image  - ko smo bili na sprehodu, smo mimogrede zavili do slaščičarne in vzeli za domov dve kremšniti. Njami!

IZVIRNO SPOROČILO: viator

Na hitro živjo vsem!!!

IZVIRNO SPOROČILO: stephany
Sem pozabila napisat - mi smo šli pa danes k Boštjanu v Šmartno pri Litiji iskat nahrbtnik Deuter KC II! user posted image user posted image user posted image  Upam, da se bo mali rad nosil v njem. Komaj čakam, da ga preizkusimo!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - boš videla, da je super. Lara se rada nosi. No sej bi se jaz tud, sam ne grem v rukzak...user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes smo nahrbtnik sprobali kar v stanovanju. Se mali ni nič pritoževal, ko sva ga "stlačila" noter.
Nisem pa nič pisala o tem, da sem ga naročila, ker so bili neki problemi pri uvozu in sploh ni bilo ziher, da ga bom dobila. K sreči se je vse dobro izteklo in sedaj ga imamo! Sicer moj ni bil preveč navdušen nad ceno, pa mi ga je uspelo prepričat, da je je vreden, saj sem brala same dobre ocene o njem. Sedaj pa počakamo samo še lepo vreme in - akcija! Seveda najprej po okoliških gričih, ki jih je dovolj okrog in okrog.

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 180
13.4.2008 21:25:24   
stephany
Julči - hvala Bogu, da je tvoj mož že boljše! Se kar pridružujem mnenju, da je imel angela varuha nad seboj!

Makala - lepo, da je krst uspel.

Neli - user posted image user posted image  za Petra in njegovo čvekanje! Ti verjamem, da uživaš, ko ga poslušaš.

V Celju so nam pa dali za domov Lanolin kremo za bradavice in pa hladilno mazilo. Sedaj čez vikend sem ritko mazala z Bepanthen kremo, pred tem pa jo dobro umila in osušila kar s fenom. Je malo boljše.
Me pa jezi, ker je to sedaj prvič, da imamo takšne probleme. Do sedaj nikoli ni imel vnete ritke!
Jaz mu pomaranč še nisem dala za jest, moram vprašat še varuško. Je pa pri njej jedel borovničev jogurt, bi bilo možno od njega? Doma nisem uvedla nič novega te dni...

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 181
13.4.2008 21:26:18   
majrim
julci....z tebe,za moža in skratka za vse vas
user posted image
in v končni fazi za vse nas punce tle,ki se imamo rade!!!!!!!!!!!!!
mateyka.............si kje v bližini????
laubica....user posted image
vse ostale....user posted image ...da se bomo imele še dolgo rade

p.s. danes me neki dajejo čustvauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 182
13.4.2008 21:27:41   
majrim
fen je zakon stephany...user posted image user posted image user posted image  meni je to babica pokazala takoj na prvem obisku..in vedno,ko sem jo,je lulalauser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 183
13.4.2008 21:44:55   
stephany
IZVIRNO SPOROČILO: majrim
fen je zakon stephany...user posted image user posted image user posted image  meni je to babica pokazala takoj na prvem obisku..in vedno,ko sem jo,je lulalauser posted image

Klemen se pa tak smeji, ko mu sušim rito. user posted image user posted image   Upam, da bo kmalu boljše..

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 184
13.4.2008 21:45:17   
hanna1

user posted image user posted image user posted image user posted image ,jaz Hano,ko jo razvijem in ji umijem ritko-s krpico,toplo vodo in malo namilim,pol jo pa kr malo pustim,da se ritka zrači..pri men ima rdečo ritko običajno par dni,preden dobim perilo,pol pa zgine.Pomarančni sok sveže iztisnjen in zmešan z pesnim sokom,pije vsak dan-nimamo problemov...kaj pa tale sprememba,ko je prišla taka verižna reakcija...eno z drugim..in vpliva malo tud na presnovo....kdo bi vedel...sej nas tud zašravfa,ko smo pod stresom in najbrž je za takega malčka taka korenita sprememba v življenju kar velika obremenitev,ki jo lahko zaenkrat pokaže sam z jokom-drgač ne mora povedat,da mu nekaj ne paše user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 185
13.4.2008 21:46:05   
hanna1
user posted image user posted image user posted image tole s fenom moram probat...svašta...user posted image ....

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 186
13.4.2008 21:46:38   
dodi
Glede ZOOja v nedeljo-nas ne bo...user posted image
Napovedan imam obisk,ki mi zelo veliko pomeni in ga ne moremo preložiti...pa kdaj drugič

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 187
13.4.2008 21:46:41   
Laubica
Majrim-hvala za lepe željeeeeeee,zgleda da pomaga ker imam še samo 37 vročineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 188
13.4.2008 21:47:24   
hanna1

majrim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 189
13.4.2008 21:48:19   
hanna1
user posted image user posted image user posted image user posted image svi na broju.......skoraj....

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 190
13.4.2008 21:49:11   
Laubica
user posted image MAJRIM

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 191
13.4.2008 21:50:53   
dašabina
Hojla, punce!
Klemen user posted image user posted image user posted image  vse naj, naj....
Evo, fešta uspela, torte super bile, vse pojedli, uživali, in celo dočakali sončka, smo tud vozičkal...
Tud jaz sem razmišljala, kako zna biti življenje lepo, da se družina dobi, žal je tašča v bolnici, ker ima sklop bolezni, ampak sem bila zadovoljna, da so vsaj drugi prišli in smo malo poklepetali in se fotkali in papali in darila gledali...
Punce, tud jaz vas mam rada!  user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 192
13.4.2008 21:53:50   
Laubica
Punce meni se že blede od iskanja vozička-tistega ki bi jaz imela je v Nemčiji in predrag
http://www.heikehauckdesign.de/modelle.htm   -model como
Drugi pa so tak-tak

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 193
13.4.2008 21:55:51   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

majrim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še od mene za vse vas

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 194
13.4.2008 21:56:23   
hanna1
dašabina user posted image user posted image user posted image user posted image ,da je praznovanje uspelo...včasih je res treba malo ustavit konje in se vsesti skupaj z svojimi,ker so taki trenutki tako redki,da se res ponavadi zgodijo samo ob večjih družinskih dogodkih--vredni so pa ogromno....spomini na te dogodke namreč..jih tud čas ne zbriše user posted image user posted image ---luna se debeli,torej user posted image user posted image user posted image -mene tud nekaj žuli...

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 195
13.4.2008 21:57:35   
hanna1
julci...kako ste kaj ....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 196
13.4.2008 22:01:45   
julci
Laubica sam je pa lep voziček,menise pa tanovi PPswitch dopade,ko lahko pri mareli obrneš sedeči del.Škoda da ga laniše ni blo na tržišču,sam je pa res draga marela.

http://soncek.si/si/peg-perego-pliko-switch-completo-tango-i9648.shtml

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 197
13.4.2008 22:02:24   
stephany
user posted image

Odhajam počasi ... Sicer mi ni treba vstat zelo zgodaj, a vseeno, vstat bo treba. Mi je pa fajn, da se imava s Klemnom zjutraj še čas malo pocartat in potem počasi zrihtat in it...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 198
13.4.2008 22:04:56   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

julci...kako ste kaj ....user posted image user posted image user posted image user posted image

Mala spi ,jaz pa tule dolgcajt preganjam,Miha pa spi pri dedanu.tk da samevam

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 199
13.4.2008 22:05:13   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Laubica sam je pa lep voziček,menise pa tanovi PPswitch dopade,ko lahko pri mareli obrneš sedeči del.Škoda da ga laniše ni blo na tržišču,sam je pa res draga marela.

http://soncek.si/si/peg-perego-pliko-switch-completo-tango-i9648.shtml

Kaj ti še dražje ven iščeš kot jaz -moj bi ti že povedal svojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?