Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 23:28:04
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci taj sem pa jaz sam 2 ridi zadaj. ...LEVA....DESNA....GRABN... TUD JES SEM VESELA,DA TE MAM,PRJATELCA MOJA. .ups črke
< Sporočilo je popravil hanna1 -- 12.4.2008 23:29:08 >
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 23:31:46
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 stephany,....bo...da vam že po enem tednu tako lavfa ....mene tud zanima,kako se bosta obnesli moji domači varuški... ...sem šla prej,tako kot vsako soboto zdaj,k mami počistit in sem moje pustila kar doma s kratkimi navodili...pa me ob pol5 kliče sine (ravno pila kavico)..mama,kdaj prideš....zakaj,a je kaj narobe...pa mi da Hano na telefon,ki kriči in se dere,ko da jo devajo iz kože...vprašam,kaj pa delata z njo...pa reče mali,ati jo previja ...svašta..bo še pestro Hana ti jaz povem kk bo do konc tedna.Čeprav dans me ni blo 3 ure pa je bla vredu,še zaspala je vmes,pa Miha ji je kašico dal-je skor vse pojedla.Tk da upam da bo.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 23:36:28
|
|
|
|
hanna1
|
..sej drgač sta vse fajn porihtala...je šla spat (keri je prej zaspal,ati al Hana-se ne ve ),pa nafutrala sta jo,sam baje je malo premalo spala,pa je bla jokasta,pa posrana,ko pa sem prišla domov,je bla pa fajn razpoložna--malo je tud tečka,ker ni bla zunaj--pa itak vse prestakne zdaj,ma nekaj po maminem priimku...Stakne...hehe
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 23:38:38
|
|
|
|
hanna1
|
....uuuu,kejk je ura,jutr pa jes na vrsti z Balžem it k maši...težka bo..... pa-pa
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 23:39:13
|
|
|
|
hanna1
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 23:40:33
|
|
|
|
hanna1
|
nabiram kilometrino pred spanjem...jutr me pa noben kafe nav spraju h seb...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 23:40:58
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ....uuuu,kejk je ura,jutr pa jes na vrsti z Balžem it k maši...težka bo..... pa-pa lahko noč
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 23:41:11
|
|
|
|
hanna1
|
...kak mam lep avatar,sam svojga gledam
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 23:42:00
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ....uuuu,kejk je ura,jutr pa jes na vrsti z Balžem it k maši...težka bo..... pa-pa lahko noč pa tvojega --mirno nočko
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 23:42:02
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 nabiram kilometrino pred spanjem...jutr me pa noben kafe nav spraju h seb... pa le sporočila da bo 2000-moj bi te ziher
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.4.2008 9:34:16
|
|
|
|
dodi
|
No kako smo...ste dobro spale... Naši so že pri maši,oz otroci so imeli že ob 8:30 pevske vaje,ker se učijo za birmo....jo imamo čez 14 dni in otroški pevski zbor poje... Želim vam lep dan...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.4.2008 10:05:48
|
|
|
|
hanna1
|
...dobro spali dodi ...pol ko smo zaspali,ampak naša škrablica zadnje čase tako grdo leži-počez,čudne poze na trebuhu,pa tja do enih,ma zgleda moraste sanje,da začne iz čiste tišine na ves glas jokat v spanju--zgleda tud v sanjah hodi,pol pa jo vrže kam po tleh,pa....kdo ve...pol se pa umiri ...kuhamo kosilo,dva prideta od maše,popoldne bo še učenje-matematika ,pa bo zopet en vikend pri kraju---ampak en kratek sprehodek mora past
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.4.2008 12:27:17
|
|
|
|
hanna1
|
Klemen: naporen teden je za tabo,velike stvari so se zgodile za tvoj mali svet,pa si vse po moško prenesel,veliko zadovoljnih dni ti želim,ko bo mamica v službi,da ti čas hitro mine,in boš med novimi prijateljčki zdrav in vesel fant--uživaj z mamico in atijem na to lepo nedeljo
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.4.2008 14:37:07
|
|
|
|
neli99
|
joj joj ... julči en velik zate tut od mene pa za tvojega moža. stefany ... naš mali ma tut rdečo ritko tako kot pravi julči: če pije preveč fruca al pa teh sadnih sokcov ... al pa če je mandarine in pomaranče. drgač pa pri nas deluje praška pasta. pa seveda skrbno doziranje tega kar dela rdečo rito. jst sem pogruntala, da eno al pa dve mali mandarini lahko... ta tretja je pa že rdeča rit. pa 2dcl soka je zgornja meja ... ta drug sokec je tut že rdeča rit. ... a ja pa nič unih robčkov za brisat rit, pa zbrisat do suhega. laubica tut zate ... ma da za tem dežjem pride pomlad in pol poletje in da zginejo vsi ti virusi in bacili tja do jeseni. mi smo pa bolje ... mislim da je zaradi tablet precej usahnil moj mlek. včeraj sva cel dan jedli na 2h , ponoči tudi ... od 4h naprej je bla pa kar non stop prikloplena do zjutraj. šele zdaj se je malo normaliziralo vse skupaj. pa mislim da jo je tut mal zvijal, je ful prdela in sračkala ... kakšnih drugih posledic od tablet pa za enkrat res ne opazim. veliki bratec pa ratuje taka čveka, da ga samo gledam in se mu smejem ... mislim da bo politik. reče: ati šou z atom (avto) brum brum. pe (peter) tut. .... pa kuža je iz hu napredoval v huša ... če mu kaj ni dobro reče: slab ... nouš ... da ne govorim o tem, da zdej že jst kličem natašo šaša, se jo je kar prijelo. ... to obdobje je meni res sladko. si moram enkrat zapisat vse te njegove stavke ...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.4.2008 14:40:11
|
|
|
|
neli99
|
... skor pozabla .... klemen še zadnja mala svečka ... uživaj ... in seveda tvoja mamica in očka s teboj. punce mate lepe nove avatarje ... jst sem čist za cajtom ... bom probala najt kako novo slikco ...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.4.2008 14:40:15
|
|
|
|
makala
|
Hojla! Ne morem verjet, drage čvekice, 3 dni me ni blo na RR pa sem zdele eno uro brala. Lana se je pozdravila. V petek je imela naša Kaja 14 let in smo malo praznovali, pa mela sem frizerja, včeraj pa smo imeli krst. Super smo se imeli. Nisem še uspela dat slikic v album, bom čimprej obljubim. Vsi bolančki pozdravte se čimprej. Julči še za tvojga možeka, da bo čimprej okreval, ti pa ga pocartaj.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.4.2008 14:42:53
|
|
|
|
makala
|
Klemen vse naj naj
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.4.2008 16:19:45
|
|
|
|
smotka lonib
|
Klemen vse naj naj za 11. mesecev sem ti kr raje kužka gor nalimala. za mamico Stephany
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.4.2008 17:01:44
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib IZVIRNO SPOROČILO: Laubica http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=175620 Tile vozički so zdaj bolj v ožjem izboru moram jih videt v živo ker me zanima kateri ima najboljša kolesa ali kera te vozičke pozna -zadnjega vem da ima Duška Laubica! Jest preko E-BAYA zadnjič kupila podobnega Haucka s tem, da je trikolesnik (gume za napumpat) in sem s poštnino vred dala 113,85 EUR. Lonib preko kerega Nemškega ali Avstriskega -mi še nikoli nismo tak kupovali jest sem preko avstrijskega in to prvič. sem se malo namučila, ker nisem vedela kako to gre, pa še nemščino bolj malo zastopim ampak uspela sem. sem plačala tako, da so mi dali podatke kam moram nakazat. ko so čez dva dni dobili nakazilo so me itak prek pošte obvestili. sem pa od dneva, ko so oni prejeli plačilo (bil je petek) čez 10 dni (vmes je bila sobota in nedelja) prejela voziček. tukaj je slikca LONIB-FUUULLL LEP VOZIČEK-povej ali lahko leži v njem??????? Hvala vsem za lepe želje je pomagalo ker mi je vročina padla na 37.5 ŠTEFKA-kremo jaz tudi uporabljam SUDOCREM ki sem jo dobila v porodnišnici kot vzorec DUŠABINA-lepo praznujte DUŠKA-to je super nahrbtnik za nošenje otrok-ko sem jaz že Viator in KT spraševala -ga imata tudi oni dve(pa upam da ga bomo tudi mi imeli) NELI-te besede si pa posnami ali vsaj zapiši-jaz si nisem in mi je žal MAKALA-super za vsa praznovanja in slikce čakamo
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.4.2008 17:04:28
|
|
|
|
viator
|
Na hitro živjo vsem!!! IZVIRNO SPOROČILO: stephany Sem pozabila napisat - mi smo šli pa danes k Boštjanu v Šmartno pri Litiji iskat nahrbtnik Deuter KC II! Upam, da se bo mali rad nosil v njem. Komaj čakam, da ga preizkusimo! - boš videla, da je super. Lara se rada nosi. No sej bi se jaz tud, sam ne grem v rukzak... Klemen - vseee najboljše mali junak!!! Enako tudi mamici. Julci kako ste??? Makala - za krst. Laubica Zdej grem pa otrokom mal težit, da bodo še kaj za šolo delali.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.4.2008 17:05:24
|
|
|
|
Laubica
|
KLEMEN ZA 11 SVEČK-ČESTITKE MAMICI PA
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.4.2008 17:09:00
|
|
|
|
Laubica
|
PIKAMALA-NAPIŠI KAJ,samo nas vedno bereš
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.4.2008 17:10:32
|
|
|
|
Laubica
|
Viator -jaz sem tudi mojemu ravnokar zatežila z šolo ,samo me ni bil nič vesel
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.4.2008 18:08:58
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica KLEMEN ZA 11 SVEČK-ČESTITKE MAMICI PA se pridružujem čestitkam sm šleparka a
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 13.4.2008 18:40:05
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 Klemen: naporen teden je za tabo,velike stvari so se zgodile za tvoj mali svet,pa si vse po moško prenesel,veliko zadovoljnih dni ti želim,ko bo mamica v službi,da ti čas hitro mine,in boš med novimi prijateljčki zdrav in vesel fant--uživaj z mamico in atijem na to lepo nedeljo Jaz se bom pa kr Hani priklučla s čestitkam
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?