|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35.letu-3.del
12.4.2008 23:28:04   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci

taj sem pa jaz sam 2 ridi zadaj.user posted image ...LEVA....DESNA....GRABN...user posted image user posted image user posted image

TUD JES SEM VESELA,DA TE MAM,PRJATELCA MOJA. user posted image user posted image user posted image .ups črke user posted image

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 12.4.2008 23:29:08 >

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 151
12.4.2008 23:31:46   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

stephany,....bo...da vam že po enem tednu tako lavfa user posted image user posted image user posted image ....mene tud zanima,kako se bosta obnesli moji domači varuški...user posted image ...sem šla prej,tako kot vsako soboto zdaj,k mami počistit in sem moje pustila kar doma s kratkimi navodili...pa me ob pol5 kliče sine (ravno pila kavico)..mama,kdaj prideš....zakaj,a je kaj narobe...pa mi da Hano na telefon,ki kriči in se dere,ko da jo devajo iz kože...vprašam,kaj pa delata z njo...pa reče mali,ati jo previja user posted image ...svašta..bo še pestro user posted image
user posted image user posted image user posted image
Hana ti jaz povem  kk bo do konc tedna.Čeprav dans me ni blo 3 ure pa je bla vredu,še zaspala je vmes,pa Miha ji je kašico dal-je skor vse pojedla.Tk da upam da bo.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 152
12.4.2008 23:36:28   
hanna1
..sej drgač sta vse fajn porihtala...je šla spat (keri je prej zaspal,ati al Hana-se ne ve user posted image ),pa nafutrala sta jo,sam baje je malo premalo spala,pa je bla jokasta,pa posrana,ko pa sem prišla domov,je bla pa fajn razpoložna--malo je tud tečka,ker ni bla zunaj--pa itak vse prestakne zdaj,ma nekaj po maminem priimku...Stakne...hehe user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 153
12.4.2008 23:38:38   
hanna1
....uuuu,kejk je ura,jutr pa jes na vrsti z Balžem it k maši...težka bo.....user posted image

pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 154
12.4.2008 23:39:13   
hanna1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 155
12.4.2008 23:40:33   
hanna1
user posted image user posted image user posted image nabiram kilometrino pred spanjem...jutr me pa noben kafe nav spraju h seb...user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 156
12.4.2008 23:40:58   
julci

....uuuu,kejk je ura,jutr pa jes na vrsti z Balžem it k maši...težka bo.....user posted image

lahko noč

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 157
12.4.2008 23:41:11   
hanna1
...kak mam lep avatar,sam svojga gledam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 158
12.4.2008 23:42:00   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci

lahko noč

pa tvojega user posted image user posted image --mirno nočko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 159
12.4.2008 23:42:02   
julci

user posted image user posted image user posted image nabiram kilometrino pred spanjem...jutr me pa noben kafe nav spraju h seb...user posted image
pa  le sporočila da bo 2000-moj bi te ziheruser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 160
13.4.2008 9:34:16   
dodi

user posted image
No kako smo...ste dobro spale...user posted image
Naši so že pri maši,oz otroci so imeli že ob 8:30 pevske vaje,ker se učijo za birmo....jo imamo čez 14 dni in otroški pevski zbor poje...
Želim vam lep dan...

user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 161
13.4.2008 10:05:48   
hanna1
...dobro spali dodi user posted image ...pol ko smo zaspali,ampak naša škrablica zadnje čase tako grdo leži-počez,čudne poze na trebuhu,pa tja do enih,ma zgleda moraste sanje,da začne iz čiste tišine na ves glas jokat v spanju--zgleda tud v sanjah hodi,pol pa jo vrže kam po tleh,pa....kdo ve...pol se pa umiri user posted image user posted image ...kuhamo kosilo,dva prideta od maše,popoldne bo še učenje-matematika user posted image user posted image ,pa bo zopet en vikend pri kraju---ampak en kratek sprehodek mora past user posted image user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 162
13.4.2008 12:27:17   
hanna1
Klemen:

user posted image

naporen teden je za tabo,velike stvari so se zgodile za tvoj mali svet,pa si vse po moško prenesel,veliko zadovoljnih dni ti želim,ko bo mamica v službi,da ti čas hitro mine,in boš med novimi prijateljčki zdrav in vesel fant--uživaj z mamico in atijem na to lepo nedeljo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 163
13.4.2008 14:37:07   
neli99
joj joj ... julči en velik user posted image  zate tut od mene pa  user posted image user posted image user posted image  za tvojega moža.

stefany ... naš mali ma tut rdečo ritko tako kot pravi julči: če pije preveč fruca al pa teh sadnih sokcov ... al pa če je mandarine in pomaranče. drgač pa pri nas deluje praška pasta. pa seveda skrbno doziranje tega kar dela rdečo rito. jst sem pogruntala, da eno al pa dve mali mandarini lahko... ta tretja je pa že rdeča rit. pa 2dcl soka je zgornja meja ... ta drug sokec je tut že rdeča rit. ... a ja pa nič unih robčkov za brisat rit, pa zbrisat do suhega.

laubica user posted image user posted image user posted image  tut zate ... ma da za tem dežjem pride pomlad in pol poletje in da zginejo vsi ti virusi in bacili tja do jeseni.

mi smo pa bolje ... mislim da je zaradi tablet precej usahnil moj mlek. včeraj sva cel dan jedli na 2h , ponoči tudi ... od 4h naprej je bla pa kar non stop prikloplena do zjutraj. šele zdaj se je malo normaliziralo vse skupaj. pa mislim da jo je tut mal zvijal, je ful prdela in sračkala ... kakšnih drugih posledic od tablet pa za enkrat res ne opazim.

veliki bratec pa ratuje taka čveka, da ga samo gledam in se mu smejem ... mislim da bo politik. user posted image  

reče: ati šou z atom (avto) brum brum. pe (peter) tut. ....

pa kuža je iz hu napredoval v huša ...

če mu kaj ni dobro reče: slab ... nouš ...

da ne govorim o tem, da zdej že jst kličem natašo šaša, se jo je kar prijelo.user posted image

... to obdobje je meni res sladko. user posted image  si moram enkrat zapisat vse te njegove stavke ...

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 164
13.4.2008 14:40:11   
neli99
user posted image ... skor pozabla ....

klemen še zadnja mala svečka  user posted image user posted image user posted image ... uživaj ... in seveda tvoja mamica in očka s teboj.

punce mate lepe nove avatarje ... jst sem čist za cajtom ... bom probala najt kako novo slikco ...user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 165
13.4.2008 14:40:15   
makala
Hojla!
Ne morem verjet, drage čvekice, 3 dni me ni blo na RR pa sem zdele eno uro brala.
Lana se je pozdravila.
V petek je imela naša Kaja 14 let in smo malo praznovali, pa mela sem frizerja, včeraj pa smo imeli krst. Super smo se imeli. Nisem še uspela dat slikic v album, bom čimprej obljubim.
Vsi bolančki pozdravte se čimprej.user posted image user posted image
Julčiuser posted image user posted image še za tvojga možeka, da bo čimprej okreval, ti pa ga pocartaj.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 166
13.4.2008 14:42:53   
makala
Klemen vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 167
13.4.2008 16:19:45   
smotka lonib
Klemen vse naj naj za 11. mesecev
user posted image sem ti kr raje kužka gor nalimala.

za mamico Stephany
user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 168
13.4.2008 17:01:44   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=175620
Tile vozički so zdaj bolj v ožjem izboru moram jih videt v živo ker me zanima kateri ima najboljša kolesauser posted image ali kera te vozičke pozna -zadnjega vem da ima Duška

Laubica!

Jest preko E-BAYA zadnjič kupila podobnega Haucka s tem, da je trikolesnik (gume za napumpat) in sem s poštnino vred dala 113,85 EUR.

Lonib preko kerega Nemškega ali Avstriskega -mi še nikoli nismo tak kupovali

jest sem preko avstrijskega in to prvič. sem se malo namučila, ker nisem vedela kako to gre, pa še nemščino bolj malo zastopim ampak uspela sem. sem plačala tako, da so mi dali podatke kam moram nakazat. ko so čez dva dni dobili nakazilo so me itak prek pošte obvestili. sem pa od dneva, ko so oni prejeli plačilo (bil je petek) čez 10 dni (vmes je bila sobota in nedelja) prejela voziček.

tukaj je slikca
user posted image
LONIB-FUUULLL LEP VOZIČEK-povej ali lahko leži v njem???????

Hvala vsem za lepe želje je pomagalo ker mi je vročina padla na 37.5user posted image user posted image user posted image user posted image

ŠTEFKA-kremo jaz tudi uporabljam SUDOCREM ki sem jo dobila v porodnišnici kot vzorec
DUŠABINA-lepo praznujte
DUŠKA-to je super nahrbtnik za nošenje otrok-ko sem jaz že Viator in KT spraševala -ga imata tudi oni dve(pa upam da ga bomo tudi mi imeli)
NELI-te besede si pa posnami ali vsaj zapiši-jaz si nisem in mi je žaluser posted image
MAKALA-super za vsa praznovanja in slikce čakamouser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 169
13.4.2008 17:04:28   
viator
Na hitro živjo vsem!!!

IZVIRNO SPOROČILO: stephany

Sem pozabila napisat - mi smo šli pa danes k Boštjanu v Šmartno pri Litiji iskat nahrbtnik Deuter KC II! user posted image user posted image user posted image  Upam, da se bo mali rad nosil v njem. Komaj čakam, da ga preizkusimo!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - boš videla, da je super. Lara se rada nosi. No sej bi se jaz tud, sam ne grem v rukzak...user posted image user posted image user posted image user posted image

Klemenuser posted image user posted image user posted image - vseee najboljše mali junak!!! Enako tudi mamici.
user posted image

Julci kako ste???

Makala - user posted image user posted image user posted image za krst.

Laubicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa otrokom mal težit, da bodo še kaj za šolo delali.

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 170
13.4.2008 17:05:24   
Laubica
KLEMEN ZA 11 SVEČK-ČESTITKE user posted image
MAMICI PA    user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 171
13.4.2008 17:09:00   
Laubica
PIKAMALA-NAPIŠI KAJ,samo nas vedno berešuser posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 172
13.4.2008 17:10:32   
Laubica
Viator -jaz sem tudi mojemu ravnokar zatežila z šolo ,samo me ni bil nič veseluser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 173
13.4.2008 18:08:58   
lumpa6

KLEMEN ZA 11 SVEČK-ČESTITKE user posted image
MAMICI PA    user posted image

se pridružujem čestitkamuser posted image user posted image

sm šleparka auser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 174
13.4.2008 18:40:05   
julci

Klemen:

user posted image

naporen teden je za tabo,velike stvari so se zgodile za tvoj mali svet,pa si vse po moško prenesel,veliko zadovoljnih dni ti želim,ko bo mamica v službi,da ti čas hitro mine,in boš med novimi prijateljčki zdrav in vesel fant--uživaj z mamico in atijem na to lepo nedeljo user posted image user posted image user posted image

Jaz se bom pa kr Hani priklučla s čestitkamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?