Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.4.2008 9:35:48
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb Evo mojga mačota. Sem mu prejšnji teden kupila sončna očala. Ampak še zmeraj ni čisto prepričan, če le niso za pojest. VAUUUUU to pa je dober dečko
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 14.4.2008 19:57:44 >
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.4.2008 9:39:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Laubica, si zdrava? Jutri prideš na randi?
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.4.2008 9:41:21
|
|
|
|
Laubica
|
Kaj je to zdravje danes me še uhe bolijo,poln nos imam,eh sama sebi se smilim
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.4.2008 9:42:49
|
|
|
|
Laubica
|
VIATOR-PA KAJ SI NOR zame lušne beybe ta malo bi kar rezervirala -če lahko MAKALA-lušna družinca
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.4.2008 9:50:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Kaj je to zdravje danes me še uhe bolijo,poln nos imam,eh sama sebi se smilim
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.4.2008 9:55:18
|
|
|
|
neli99
|
ojla bolj hiter pozdrav, mam sina v bližini ... trenutno dela inventar po predalu, ko bo hotel tipkat bo pa konec. stefany ... še peter se je smejal ko je videl klemna ... je rekel: čale ma ... pol je sicer izjavil da je to peter makala ... zdej pa vem kako zgledaš ... da ne bomo rable kakih drugih znamenj da se najdemo. lušni ste. kakšen zoo ... kaj sem spet zamudila ... a ste kej zmenene?? konc ... moram it ... sine je dubu slike v roke ...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.4.2008 9:59:54
|
|
|
|
neli99
|
laubica da ne boš diplomirala iz vozičkov ... jst sem šla v prvo trgovino rekla da rabim poceni marelo, da lahko čist leži in da je lahka pa da ma streho ... tut to ne vem kera firma je ... neki BBy ...al neki takega ... drugače pa ti kar ... sej jst pa kje drugje tok kompliciram da joj ... mi je pa smešno evo .... ŠTALA ... peter piše z voščenko po dnevni ...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.4.2008 10:02:15
|
|
|
|
Laubica
|
NELI-Mislim da bom jaz nazadnje tudi tako naredila-ker tista ki je meni všeč je draga -pol je pa tak vseeno
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.4.2008 10:04:31
|
|
|
|
Laubica
|
Punce-kaj naj grem k p. z malčkom,ponoči je fuuuullll suho kašlal,podnevi pa tu in tam,vročine nima in nos je prehodn ni zabasan
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.4.2008 10:15:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Laubica - jaz imam v otroški sobi ves čas, ko smo doma in vso noč vklopljen vlažilec. Pa je malo bolje.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.4.2008 10:49:56
|
|
|
|
viator
|
Duška kakšen mačo! Kakšen pogled izpod očal . Makala, a te lahko prosim za geslo - na ZS, da bom lahko slikce pogledala. Ste pa ful fletna družinica. Julci - tko se dela - super, še en dan več! IZVIRNO SPOROČILO: julci Viator krasne slikce in frizura . Ampak Urška je pa čista kopija mamice,ful ti je podobna.Lara je pa itak srček na kvadrat. Ja za Urško vsi pravijo, da je moja kopija, k sreči sta jo tamali dve bolje odnesli . Pri nas tudi posvetilo sonce, pa se spravljava ven.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.4.2008 10:52:54
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica VIATOR-PA KAJ SI NOR zame lušne beybe ta malo bi kar rezervirala -če lahko MAKALA-lušna družinca , se bi res lahko kaj zmenile... Pišuka, tole vas pa dobro zdeluje, tele bolezni. Res probaj z vlažilcem zraka - po moje zna pomagat. Al pa vodo na radiator, za prvo silo.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.4.2008 10:53:18
|
|
|
|
makala
|
Slikce sem uspela dat v album, končno. Upam, da mi je ratal tudi avatar zamenjat. Sem skor doktorirala. Viator na ZS imaš geslo.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.4.2008 11:22:56
|
|
|
|
viator
|
Makala, hvala - itak sem takoj šla gledat, firbec babji. za fotke - ste se pa luštno imeli. Avatar
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.4.2008 13:08:19
|
|
|
|
anajmad
|
Ekola,spet sem se čist izgubila,tok ste naklepetale te dva dni. Jst sem šla našo tamalo vpisat še v en vrtec,slučajno,da ne bomo izviseli. Ma je res katastrofa. Vse je polno in me je kr mal strah,če jo bodo sploh sprejeli septembra.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.4.2008 14:50:48
|
|
|
|
majrim
|
jaz bi tudi geslo za slike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! anajmad...kam si jo vpisala?? pa komaj zdej al kaj??..jaz jo tudi dam septembra v vrtec ...sem najprej upala,da bo pri mojih,a se vozit gor in dol je še enih dodatnih stroškov...pa bomo videli...če jo bo kej zdravje matralo,jo bomo pač vzeli ven...moja je vpisana v naši ulici
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.4.2008 16:48:31
|
|
|
|
dodi
|
Jaz bi tud geslo-prosim...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.4.2008 17:27:25
|
|
|
|
makala
|
Tale slikca je pa ta najnovejša, današnja.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.4.2008 18:08:35
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: makala Tale slikca je pa ta najnovejša, današnja. VAUUUUUU prava manekenkaaaaaaaa
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.4.2008 18:10:08
|
|
|
|
Laubica
|
Makala -pogledla sem slikce -lušne so
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.4.2008 18:19:31
|
|
|
|
Laubica
|
Jaz sem bila z malčkom pri p. in ima rdeče grlo samo ker ni vročine,je rekla naj počakamo do srede -če bo slabše se vrnemo če ne hvala bogu nič. Vse imate take lepe slikce ko se malčki smejijo-naš je tudi taki smehec -samo ko vidi kamero ali fotoaparat takoj obnemi prav sovraži slikanje tak da jaz nimam nič takih slikic -pa ga kar lovim da bi ga ujela -pa mi ne rata Je v ordinaciji začel čeblat-to je novo pri nas in je rekla-oooo to je pa kitajščina sem povedala da je komaj zdaj to začel -je rekla -res hitro si moram zabeležit da je to novo Mene je tudi začelo grlo bolet BOM PA DOBILA NOVI VOZIČEK http://www.bolha.com/index.php/ukaz/image/izd/2994810/slika/1 Povejte je lep?-z poštnino stane 95€
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.4.2008 18:41:41
|
|
|
|
smotka lonib
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica BOM PA DOBILA NOVI VOZIČEK http://www.bolha.com/index.php/ukaz/image/izd/2994810/slika/1 Povejte je lep?-z poštnino stane 95€ Ko sem jest gledala tega na bolhi, je bil okoli 130 EUR. Po mojem jih je ta prodajalec malo znižal. super, da si ga našla.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.4.2008 18:55:17
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib IZVIRNO SPOROČILO: Laubica BOM PA DOBILA NOVI VOZIČEK http://www.bolha.com/index.php/ukaz/image/izd/2994810/slika/1 Povejte je lep?-z poštnino stane 95€ Ko sem jest gledala tega na bolhi, je bil okoli 130 EUR. Po mojem jih je ta prodajalec malo znižal. super, da si ga našla. Meni se ful dopade.. - pa cena je tud OK. Makala - fotka. Glede nedelje - 20.4. - mislim, da bom lahko....najprej sem mislila, da bo ena rojstnodnevna žurka, ampak vse kaže, da bo naslednji vikend.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.4.2008 18:57:28
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Vse imate take lepe slikce ko se malčki smejijo-naš je tudi taki smehec -samo ko vidi kamero ali fotoaparat takoj obnemi prav sovraži slikanje tak da jaz nimam nič takih slikic -pa ga kar lovim da bi ga ujela -pa mi ne rata Je v ordinaciji začel čeblat-to je novo pri nas in je rekla-oooo to je pa kitajščina sem povedala da je komaj zdaj to začel -je rekla -res hitro si moram zabeležit da je to novo Mene je tudi začelo grlo bolet Pri nas je podobno, tako da jo moram hkrat zabavat, da se mal reži - no potem je pa vsaj pol fotk slabo centriranih - kaj čemo. Čebljanje - a ni to super, meni je pri Lari najbolj hecno ko začne tulit dodl dodl dodl..
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 14.4.2008 19:03:49
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib IZVIRNO SPOROČILO: Laubica BOM PA DOBILA NOVI VOZIČEK http://www.bolha.com/index.php/ukaz/image/izd/2994810/slika/1 Povejte je lep?-z poštnino stane 95€ Ko sem jest gledala tega na bolhi, je bil okoli 130 EUR. Po mojem jih je ta prodajalec malo znižal. super, da si ga našla. LONIB-saj ne bom pri tem kupila-tukaj sem zelenega našla zaradi slike da vam pokažem-ampak tam ko si ti dala link- Objave: 1813 Status: odsoten Irenna! tole sem našla. KLIK
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 14.4.2008 19:58:23 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......