Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 21:14:02
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina Pri nas pa imamo jutri familjarno praznovanje, saj smo ženski del v enem tednu napolnile 55 let (35+11+9).. zdaj pečem torto otrok pa noče spat, grrrr.....Uh, je že Maša tu, hvala ti sonce moje.. leeeepo praznovanje in okusno torto
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 21:15:43
|
|
|
|
hanna1
|
bolančki....veliko zdravja in vam pošiljam,da ne bi več kašljali in smrkali--ni fajn
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 21:19:33
|
|
|
|
stephany
|
Julči - za tvojega moža. Da bi se hitro "pocajtal"! Zate pa en veeelik objem! Drži se!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 21:21:21
|
|
|
|
smotka lonib
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib IZVIRNO SPOROČILO: Laubica http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=175620 Tile vozički so zdaj bolj v ožjem izboru moram jih videt v živo ker me zanima kateri ima najboljša kolesa ali kera te vozičke pozna -zadnjega vem da ima Duška Laubica! Jest preko E-BAYA zadnjič kupila podobnega Haucka s tem, da je trikolesnik (gume za napumpat) in sem s poštnino vred dala 113,85 EUR. Lonib preko kerega Nemškega ali Avstriskega -mi še nikoli nismo tak kupovali jest sem preko avstrijskega in to prvič. sem se malo namučila, ker nisem vedela kako to gre, pa še nemščino bolj malo zastopim ampak uspela sem. sem plačala tako, da so mi dali podatke kam moram nakazat. ko so čez dva dni dobili nakazilo so me itak prek pošte obvestili. sem pa od dneva, ko so oni prejeli plačilo (bil je petek) čez 10 dni (vmes je bila sobota in nedelja) prejela voziček. tukaj je slikca
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 21:27:39
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: julci Sva z Zalo same doma pa nama je malo dolg cajt ,da le ni bilo hujšega...a zdaj je še v bolnci ja, je ostal na opazovanju,sva prej govorila,pa se mu zdi da mu gre oteklina nazaj.tk da upam da jutr ne bo več tolko otečeno.Sicer pravi da ga ne boli,sam ma neverjetno visok prag bolečine. punce hvalavam za tolažbo,kaj bi brez vas.Me pa glava tk boli,malo od vremena,malo od šoka,...ma bo že boljš
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 21:27:52
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib tukaj je slikca vse na sliki je ful fletno-Zala razlaga mami delovanje vozeka...najbrž...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 21:28:04
|
|
|
|
stephany
|
Laubica - želim ti mirno noč, pa da te vročina ne bi preveč izmučila. Pa da čimprej ozdraviš, ...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 21:30:29
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: julci Sva z Zalo same doma pa nama je malo dolg cajt ,da le ni bilo hujšega...a zdaj je še v bolnci ja, je ostal na opazovanju,sva prej govorila,pa se mu zdi da mu gre oteklina nazaj.tk da upam da jutr ne bo več tolko otečeno.Sicer pravi da ga ne boli,sam ma neverjetno visok prag bolečine. ko nikol ni jamral,je pač tak človk--pozdravi ga...tud v imenu nas vseh 4ih
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 21:34:07
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib tukaj je slikca vse na sliki je ful fletno-Zala razlaga mami delovanje vozeka...najbrž...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 21:35:42
|
|
|
|
stephany
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 stephany,a veš,da sem ravno zarad tebe in Klemna še enkrat šla na RR,čeprav sem Blažu rekla,da grem tud jes spat,ker je ob pol 10 hotel še igrat igrice in sem ga poslala prez pardona pod kovter!!!---in sem tako Hana - hvala, da misliš na naju! Sem vesela, da sem odkrila ta forum oz. to temo, saj sem tu odkrila čudovite ljudi, med katerimi si tudi ti, ki za vsakogar vedno najdeš prave besede. Res si prava dušica! Tudi današnji dan je minil kar v redu. Klemna sva šla pa oba z atijem iskat, je prišel danes zgodaj domov, ko je bil dež. Je seveda hotel on it prvi, da bi videl reakcijo. Bilo je tako kot ponavadi pri meni, ko je takoj, ko me je zagledal začel jokati. Nato ga je ati vzel v naročje. V tistem je mali opazil, da sem jaz tudi tam in je takoj začel stegovati rokice k meni. Ko me ne bo zraven, npr. ko bom delala popoldan, bo pa že moral biti ati dober... Je pa Klemen zjutraj jokal čisto malo, potem je jedel zajtrk (danes pa doma res ni hotel jesti), pa potem je ob desetih že zaspal (po čisto kratkem joku) in spal uro in pol - se je pa že ob šestih zbudil, pa potem jedel kosilo. Se je pa začel pojavljati problem - rdeča ritka! Kaj ve uporabljate v takšnem primeru? Jaz imam poleg hladilnega mazila trenutno doma samo Bepanthen.
< Sporočilo je popravil stephany -- 12.4.2008 21:47:52 >
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 21:49:10
|
|
|
|
viator
|
Julci...evo sem mogla gor pogledat, da vidim, kako ste.... Boljše da so ga not obdržali, da bo 100% sigurno, da je vse v redu. Me je pa kar mrazlo, ko sem brala. Res je imel angela varuha. Tole o sodelavcih, da te niso obvestili...sej ne vem, kaj naj rečem. Sem kar žalostna, no. Glavno je, da mu gre na boljše, da bo jutri verjetno že doma. Držim pesti za vas. Laubica, Pozdravite se. Stephany - sem ful vesela, ko sem prebrala, da se je Klemen že lepo navadil...Za vama je velika prelomnica, ampak sta dobro uštimala. ... Zdej pa šibam, lepo se imejte...se beremo jutri. Vsem lahko in mirno noč. Aja, Dušabina - lepo praznujte!!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 21:50:04
|
|
|
|
stephany
|
Sem pozabila napisat - mi smo šli pa danes k Boštjanu v Šmartno pri Litiji iskat nahrbtnik Deuter KC II! Upam, da se bo mali rad nosil v njem. Komaj čakam, da ga preizkusimo!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 21:51:09
|
|
|
|
majrim
|
jojjjjjj,cel dan ne pridem sem,pa evo,kaj berem.... ....julci....en velik objemček tudi z naše strani... ...samo,da je vse ok...nekdo ga res čuva...pa ve zakaj!! laubica...pa kje si zdaj to staknila???...hitro žlico meda in pod kouter...(mi ga nimamo več,ker je že 20 stopinj) stephany...itak smo vse zlate tle ...ampak čisto resno mislim..hanna1 je pa itak svet zase
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 21:52:53
|
|
|
|
majrim
|
pa slikce pol enkrat stephany
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 21:53:17
|
|
|
|
majrim
|
lahko noč
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 21:54:59
|
|
|
|
stephany
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator Stephany - sem ful vesela, ko sem prebrala, da se je Klemen že lepo navadil...Za vama je velika prelomnica, ampak sta dobro uštimala. ... Hvala, Viator! Ne veš, kako sem šele jaz vesela. Sem imela prave nočne more glede tega uvajanja. Sem se bala, da bo veliko hujše, res. Saj bo verjetno še prišla kakšna kriza, a iz ta hujšega smo menda že ven. Sicer varuška pravi, da se Klemen še malo boji otrok in se raje igra sam zase, otroke pa opazuje bolj od daleč. Verjetno je to zato, ker še ne hodi in jih ne more dohajat...
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 21:57:59
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: stephany IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 Se je pa začel pojavljati problem - rdeča ritka! Kaj ve uporabljate v takšnem primeru? Jaz imam poleg hladilnega mazila trenutno doma samo Bepanthen. Meni se je obnesla Sudo krema - vzorček smo dobili v porodnišnici. - upam, da sem prav napisala - bom jutri preverila - ne morem si zapomnit imena, vedno mi gre po glavi sudoku . Res pa je , da imela še kakih hujših težav na to temo. Evo je pa tuki ena tema na RR glih o tem http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=277225&mpage=1&key=krema%2Critka񃮆 Zdej pa res letim....lahko noč.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 22:08:03
|
|
|
|
stephany
|
Dans pa jaz bolj solo tolčem... Pa nič hudega. Spravljam not za dni, ko se bolj malo oglašam . Še tole vam moram povedat. Kot sem že napisala, sva že kar pred časom postavila posteljico poleg najine in odstranila stranico. Je bilo bolj "kamot" za ponoči, sva se lahko kar mimogrede podojila, še napol v spanju. Je bilo treba prevečkrat vstajat in sem bila že res utrujena. Noči pa itak že nisem prespala od nekje polovice nosečnosti. V glavnem - po prvem zbujanju sva oba z malčkom zaspala (atija niti ne omenjam, on spi kot ubit). Izgleda, da tudi jaz zelo trdno. Naenkrat pa sem zaslišala rahel bum - in nato jok! Skočim v luft, potipam po posteljici, prazna! In ugotovim, da je ta moj ljubi otrok padel na tla!!! Se je lepo odpuzal mimo in zdrsnil na tla. Ker je v vreči, se ni zelo udaril, saj je utihnil takoj, ko sem ga dvignila (pred meseci, ko je res telebnil dol, se je zelo drl in to kar precej časa). Mislim, kako sem se jaz ustrašila! Pa da ga nisem slišala. Ponavadi vem za vsako obračanje, ipd. Danes je posteljica poizkusno na starem mestu, stranica dvignjena, pa bomo videli. Zaspati v njej ni hotel tako, da sva se uspavala na ta veliki postelji, ko je zaspal, pa sem ga prestavila. Sedaj spi že dve uri. Super!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 22:26:30
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: stephany IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 Se je pa začel pojavljati problem - rdeča ritka! Kaj ve uporabljate v takšnem primeru? Jaz imam poleg hladilnega mazila trenutno doma samo Bepanthen. Meni se je obnesla Sudo krema - vzorček smo dobili v porodnišnici. - upam, da sem prav napisala - bom jutri preverila - ne morem si zapomnit imena, vedno mi gre po glavi sudoku . Res pa je , da imela še kakih hujših težav na to temo. Evo je pa tuki ena tema na RR glih o tem http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=277225&mpage=1&key=krema%2Critka񃮆 Zdej pa res letim....lahko noč. Stephany midve z Zalo imava SUDO kremo je ful fajna.Če daješ Klemenu za pit pomarančo dajta malo pavze naredit,ker vitamin C povzroča vneto ritko.Zalajo je mela nekaj časa nazaj,sam jaz sem ji devala spasiran regrad.Mi ga je ata nabiral na gozdni jasi v planini.Ker vsebuje veliko železa,ampak ga očitno preveč,ker je dobla vneto rito.Pa sem jo mazala s to kremo pa je blo kr boljš.Jih pa nimajo v vsaki lekarni,tk da prej pokliči če jo majo.Imajo jo v 2 pakngah.Manjša pride okol 4 eu,večja pa neki čez 7 eu.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 22:27:34
|
|
|
|
julci
|
Danes je posteljica poizkusno na starem mestu, stranica dvignjena, pa bomo videli. Zaspati v njej ni hotel tako, da sva se uspavala na ta veliki postelji, ko je zaspal, pa sem ga prestavila. Sedaj spi že dve uri. Super! naj bo cela noč mirna
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 22:52:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem vas prišla pogledat, da vidim, če je kaj novega. Julči - Kuham kosilo za jutri, ker ima Jure dopoldan dve tekmi in bi ga rada šla gledat, pa še Žana mora ob polnoči vzet Flixotide - ima Laringitis. Sem pa že tako zaspana, da komaj gledam. Danes je bil neki čuden dan. Laubica - hitro se pozdravi. Saj veš, v torek KAVA!!! Dašabina - dobro praznujte. Štefka - kakšen nahrbtnik je to, sem kaj spregledala??
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 23:20:42
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim ...ampak čisto resno mislim..hanna1 je pa itak svet zase ..ja,tud drugi pravijo,da živim čist na koncu sveta..naprej nič pametnega
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 23:25:06
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: majrim ...ampak čisto resno mislim..hanna1 je pa itak svet zase ..ja,tud drugi pravijo,da živim čist na koncu sveta..naprej nič pametnega pa tk hudo na koncu sveta pa kr nisi,taj sem pa jaz sam 2 ridi zadaj. jaz sem prav vesela da sma se spoznale
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 23:26:26
|
|
|
|
hanna1
|
stephany,....bo...da vam že po enem tednu tako lavfa ....mene tud zanima,kako se bosta obnesli moji domači varuški... ...sem šla prej,tako kot vsako soboto zdaj,k mami počistit in sem moje pustila kar doma s kratkimi navodili...pa me ob pol5 kliče sine (ravno pila kavico)..mama,kdaj prideš....zakaj,a je kaj narobe...pa mi da Hano na telefon,ki kriči in se dere,ko da jo devajo iz kože...vprašam,kaj pa delata z njo...pa reče mali,ati jo previja ...svašta..bo še pestro
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 12.4.2008 23:27:00
|
|
|
|
julci
|
Danes je bil neki čuden dan. se strinjam-jaz nisem pa nič zaspana. vsem bolančkom-še posebej pa Žani da se čimprej pocajta
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?