|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
12.4.2008 23:21:34   
janja
valči - bravo za špangico, da je zunaj. Se ti je kar kamen odvalil, a ne?
Lepe slikce s krsta.

tave - a si bla dons kej na LM, glede na to, da je za tabo obilna noč. Deci so pa itak... ne bi govorila o tem.

Se mi je zdel, da čveke ne bodo tiho, sam ni še njihova ura. Mogoče se vam pa še jaz pridružim? Grem še prej pod tuš, pa pol mal počekiram.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
12.4.2008 23:22:12   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

IZVIRNO SPOROČILO: janja

Očitno danes ne bo padla 100-ka. Ali pa... ponočnjakinje se še niso javile.

Bo, bo    user posted image

Samo pod tuš skočim in pridem nazaj

Seveda bo, zdaj sem še jaz prišla pomagatuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
12.4.2008 23:25:41   
skuštrana
Zdaj sem še pogledla od Skuštrane www.., če je moj naredil vse kot treba....in mislim da je.

Je, je..on je naredil vse kot treba, ampak jaz kokoška sem zeznila..cene pri slinguuser posted image user posted image Imata mail itakuser posted image

Buggyboard - mi ga tudi imamo...meni je fajn, čeprav ga ne uporabljamo preveč, ni potrebe...bolj stoji doma...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2453
12.4.2008 23:25:43   
mišk
Valči: Nina je bila res prava princeska!!user posted image  A to si prav za njo oblekco kupla al si jo imela še od Lare? A potem se je pa "po polnoči" nevestica prelevila v bejbo?user posted image  Ful je dobra!user posted image  Pa neverjetno kak zelo ti je podobna! To sem že takoj ugotovila, ko sem vaju prvič v živo srečala. Res lepa punčka!

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
12.4.2008 23:27:50   
noa1
Dobrodošle vse nove čvekice. Mariborčanke se nam lahko v sredo pridružite na srečanju user posted image .

Srečanje MB, 16.4., Planet Tuš, 11.00:

- mehurčica

- sanwebdra
- mama06 ?

- neli
- Pandica

- lane31
- majazarja  

sem morala sedaj seznam prav iskat.....user posted image ...pa sem ga našlauser posted image .  

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
12.4.2008 23:27:52   
skuštrana
No, glede teh reklam od uporabnic: jaz tega ne razumem točno. A samo uporabnice ne smejo dat linka do svoje spletne strani? Ker drugače se spletne strani raznih trgovin lepijo gor dnevno in jih ne brišejo. Recimo ko da kakšna link od kakšnega artikla iz Sončka, Baby centra, Toysa,...itd. No, pa tudi kar tako vidim kdaj kak link prilepljen. No, kaj to se tudi ne bi smelo?

Mehurčica, tega nihče ne razume vešuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2456
12.4.2008 23:30:23   
noa1

Srečanje MB, 16.4., Planet Tuš, 11.00:

- mehurčica

- sanwebdra
- mama06 ?

- neli
- Pandica

- lane31
- majazarja
- Teka  

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
12.4.2008 23:34:56   
*kinnie*
Valči:iiiii kako luštna družinica ste user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
12.4.2008 23:45:48   
jasna
čeruser posted image

Da še jaz pristavim piskrček do stotkeuser posted image ...

Pandica, tudi jaz imam Pliko P3, ampak completo (prevleka za dž, zimska vreča). Meni odlično služi že v tretje, si ga pa kot drugi voziček ne bi kupovala. Bi vzela nekaj bolj enostavnega, lažjega in predvsem cenejšega.

Vedra, dobrodošlauser posted image . Te lahko vprašam od kod nick? Je zelo podoben imenu mojega možičkauser posted image

Valči, bravo Lara. Nina je pa itak tak cuker...za popapcatuser posted image

Tave, nas včasih res zjezijo ti naši deciuser posted image . Pa če smo čist poštene, tudi me njihuser posted image . Bi jutri bolje, boš videlauser posted image user posted image

Danes res ni bil moj dan... Ko smo šli kupit darilo moji mami, sta fanta počakala zunaj in v minutki našla počen žleb in se šla za zabavo spodaj tuširatuser posted image . Sta bila čisto mokrauser posted image . Potem sem juho presolila, krompir je bil premal slan, kisa je zmanjkal in smo mel solato z limono. Otroc pa seveda spet reklamiral hrano... Ko smo se končno z eno in pol urno zamudo prikazal na RD, so pa moji trije vragci postal pravi angelčki. Cel popoldan so se igrali, Nelči je harala okoli, jaz sem pa čvekalauser posted image . Smo prišli domov ob 9ih in najdem hlevček pospravljenuser posted image . Je možiček po 9urnem predavanju še pospravil za namiuser posted image . Ja, ja za dežjem res posije sonceuser posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
12.4.2008 23:50:57   
mišk
Tako. Jst sem nazaj izpod tuša. Ne, ne grem še spat. Dej skuštrana vsaj povej, kaj naj vtipkam v Googlov iskalnik, da si ogledam tvojo stran!user posted image  

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
12.4.2008 23:52:01   
mišk
Jasna, kake povezave pa imaš ti v mislih med Vedro in tvojim možem, haha!?!user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
12.4.2008 23:53:56   
noa1
Skuštrana: jaz tudi več ne enjadem tvoje strani...pa bi jo rada videla. Daj sporočit naslov.
Kaj če naslov sporoči katera druga ...a to se tudi ne sme? To potem ni taka reklama, ker je skuštrana ne reklamira sama....ampak gre za debato...kot če bi se pogovarjale o IKEI naprimer.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
12.4.2008 23:56:09   
jasna
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Jasna, kake povezave pa imaš ti v mislih med Vedro in tvojim možem, haha!?!user posted image

user posted image user posted image Ne, saj nisem tako mislilauser posted image

trikrat dvojni v pika altermama pika comuser posted image  user posted image

skuštrana, a si ti ziher dala vse slikce mehurčici?user posted image  Vem da je katera moja ziher lepša, pa kasijo pogrešam? Ker na teh straneh so galerije ful pomembne. Vsaj jaz se vedno pasem po njihuser posted image .

2ursae, ste luštniuser posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
12.4.2008 23:57:52   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: noa1

Skuštrana: jaz tudi več ne enjadem tvoje strani...pa bi jo rada videla. Daj sporočit naslov.
Kaj če naslov sporoči katera druga ...a to se tudi ne sme? To potem ni taka reklama, ker je skuštrana ne reklamira sama....ampak gre za debato...kot če bi se pogovarjale o IKEI naprimer.

altermama + comuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še vedno ne spim..ccc....nič, sedaj pa res gremuser posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
12.4.2008 23:58:48   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

IZVIRNO SPOROČILO: janja

Očitno danes ne bo padla 100-ka. Ali pa... ponočnjakinje se še niso javile.

Bo, bo    user posted image

Samo pod tuš skočim in pridem nazaj

Seveda bo, zdaj sem še jaz prišla pomagatuser posted image

*Kinnie*   tako se govori  user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
13.4.2008 0:00:01   
drobižek
Babike, babike a bomo dočakale jutri kmalu? Pa stotko tudi?

Dajte mi povedat, če je fredov obroč fajn?

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
13.4.2008 0:00:02   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: jasna

trikrat dvojni v pika altermama pika comuser posted image  user posted image

Si se tudi dobro znašla, da ne delaš reklameuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
13.4.2008 0:00:21   
skuštrana
Sem vama poslala na ZS, da ne bo Jančika imela preveč delauser posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
13.4.2008 0:00:55   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: drobižek

Dajte mi povedat, če je fredov obroč fajn?

Meni je super. Si ga še nisem kupila, ga pa nameravam po končanem plavanju dojenčkov, ker ga bom imela za na morje

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
13.4.2008 0:02:34   
skuštrana
skuštrana, a si ti ziher dala vse slikce mehurčici? Vem da je katera moja ziher lepša, pa kasijo pogrešam? Ker na teh straneh so galerije ful pomembne. Vsaj jaz se vedno pasem po njih .

Sem, ker sem jih samo prosljediuser posted image Tisto je Elian od Kasije, ko tako lepo spi v oranžnem slingu...je bila še ena pa je ni, na mailu je pa tudi nimam več..tvoje sem tudi vse poslala.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
13.4.2008 0:06:12   
noa1
no,...jutri sem dočakala, stotke pa zgleda ne bom. Bom zjutraj pogledala.user posted image
Jaz grem spat, ker se mi že črno dela pred očmo, pa pupa bo hotela čez kake pol ure spet jest.

lahko noč in kaj lepega user posted image

Skuštrana: hvala za ZS.....full lepa stranuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
13.4.2008 0:08:58   
skuštrana
Jasna,he, he, sem šla zdej na mail gledat tvoje slike...saj vem, ti bi rada, da se še tvoj user posted image kje vidiuser posted image Jih bom še enkrat poslala user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
13.4.2008 0:09:03   
janja
Kje pa je Klaudia - lahko bi mal osvežila seznam za četrtkovo srečanje ljubljančank. Smo se čist izgubile. Jaz pa tud nisem na tekočem katera pride in katera ne. Sicer pa saj je vseeno. Itak večinoma prihajamo ene in iste, tako da je važen sam plac, dan in ura. Torej ljubljančanke, četrtek 17.4. ob 11. uri - Kolosej. Mi mamo ravno cepljenje, pa še nisem ziher a prideva!

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
13.4.2008 0:11:48   
Pandica
Janja   ja, jaz bi pa imela barvo Camelia ali pa Bubbles Red mi je tut lep.
Je pa mi tut tvoj všeč, ker mi je nasploh oranžna barva lepa user posted image

Valči  super, da je špangica zunaj in eno user posted image   za Nino.
Res je bila prava lepotica na krstu in tut jaz sem opazila na slikicah, da ti je podobna.
A na poroko pa nisi šla?

Mišk   mi2 sma danes z najinim klepetanjem veliko pripomogli do 100-ke, ne? user posted image user posted image user posted image
Pa še vedno obe strašima tukaj gor user posted image

Noa1   tebe pa nisem navajena, da si tako pozno gor na RR user posted image
Če še malo počakaš bo dočakala prvo stotko, pol pa še jutro user posted image
Pol pa idi hitro ajat, ker Ajša bo hitro spet lačna in bo gor...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
13.4.2008 0:14:24   
Pandica
Sanwebdra  ku,ku vidim, da si online...hitro napiši en post, da dočakamo 100-ko user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?