janja
|
valči - upam, da bo špangica res hitro ven. metkica1 - držim pesti, da se Luna čimprej pozdravi. Je pa vreme itak tako, da smo več ali manj vsi med štirimi stenami. jasna - kaj res ne razumeš, da otroci ne marajo hodit po obiskih. Našemu se še iz vrtca (pa se ves dan igrajo) mudi domov igrat. Včasih noče niti na igrišče zato. O oblačenju pa raje ne bi. Med tednom ga itak jaz oblečem za v vrtec (on medtem kar spi). Čez vikend pa oblačenje traja kar nekaj časa, pa itak ga moram potem še malo popravit. Ma so leni ti moški (oz. ne leni, komot). GH - Urban je pa danes jedel gosto juhico iz krompirčka, pora, korenčka. Pa je pojedel nekje 80 ml. Napredek. Očitno bo res nekaj na okusu. Zdaj mu pripravim vse tako, da bi še jaz pojedla. Maš prav tave, kuhaj za malega enako kot bi zase, le soli manj. Sem mu dvakrat kupila zelenjavni frutek, pa sva skor oba bruhala zraven, tako da definitivno odpade. Sej Andražu sem tudi zmeraj sama kuhala. Sadni frutek še kupim, zelenjavnega pa nikoli več. oktoberka - a ti mešaš Zarji povsod banano? Jaz sem jo ta teden omilila le na sadno kašico (pa še to ne vsako), pa se mi je kar obneslo. Zdaj ne protestira več pri zelenjavnih kašicah. Samo morajo pa biti okusne. buggyboard - mi ga imamo in je super. Naš Andraž je včasih tako len, da sploh ne moremo na kak sprehod, pa takrat buggy rešuje zadevo. Je pa res, da moraš mal pazit kako hodiš , ampak je po moje to odvisno kakšen voziček imate in kako dolgi so ročaji . Jaz ga včasih porabim tudi za kako težko vrečko iz trgovine. Prenese težo do 30 kg. Se da enostavno sneti oz. ga lahko pripneš na vrvico (dobiš zraven) in dvigneš, če ga trenutno ne uporabljaš (npr. jaz grem po A v vrtec in ga dvignem da mi tja grede ne ropota. Pandica - mi imamo PP Pliko P3 Pramette že od začetka. Razlika je le v tem, da se Pramette v prvih mesecih obrne tudi proti tebi. Sem pa zelo zadovoljna. Ravno zato sem nabavla ta voziček, da mi ni treba kupovati dveh. Je pa res, da stanujemo v mestu. Za kak pretiran makadam pa ta voziček res ni. Bom probala najti kak link, al pa sliko. vanili - ljubljančanke se dobivamo v koloseju, načeloma vsak četrtek ob 11h. Mal preveri na postih. vedra - dobrodošla suzanamai - a vidš, vedno mlajše postajava, se jih je kar nekaj že vrinilo pred naju. teka - jaz bi tud recept. Saj moram še svoje spisat, pa jih dam pol naprej. pingi - varovalo na vozičku...mislim, da je v sedanjem obdobju kar pametno. Naš Urban se skoz drži zanj, obesiš lahko igračke... ko so pa starejši pa je lahko tudi brez. Zato imamo mi voziček, kjer se da varovalo sneti. vozički na bolhi - res imajo nekateri uporabniki pretirane cene. Jaz sem recimo gledala PP Pramette (ganz enak), pa sem jaz dala za novega v akciji 250 EUR z brezplačno dostavo na dom, gor pa hočejo eni tud po 200 EUR zanj. Mislm Kje ste zdej čveke? Jaz že tolk časa visim gor in berem pa pišem, da mi je Andraž kar na kavču zaspal. Tavelk in tamau pa itak že spita. Očitno danes ne bo padla 100-ka. Ali pa... ponočnjakinje se še niso javile.
< Sporočilo je popravil janja -- 12.4.2008 23:01:04 >