|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
13.4.2008 11:44:36   
mišk
Dobro jutro!

Včeraj, ko sem šla spat sem bla tako jezna. Ta smotana Rutarjeva postla škriplje kot 100 user posted image  in skoraj vedno ko se uležem zbudim Dono!! Včeraj isto, je spet mala začela nekaj jamrat. Dans pa upam, da bo moj mal podmazu al karkoli, ker to je za znoret. Pa sej je lesarske stroke, samo kaj ko je kovačeva kobila ponavadi bosa.
Si je pa ravno včeraj zrisal sobico za Dono, ker bo naredil pohištvo. Komaj čakam, da Donči dobi svojo omaro, ker imam jst sedaj zaradi pomanjkanja prostora v omari skoraj vse svoje cote še pri sebi doma! Dojenčkaste cotke pa kraljujejo v moji omari.user posted image

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
13.4.2008 12:19:04   
suzanamai
Punce dejte mi povedat (suzanamai) kako se pokaže alergija. Naš Tej je učeri jedu breskve(domač kompot) in riž in jabolka. Danes sem opazila da ima rdeče pikice okoli oči. A je to to.

Odgovore plizzzz!

To je to Tave. Zoja ima tudi alergijo na breskve. Po moje sicer gre za to, da še ni pripravljena na njih, tako da jih bo naslednjič dobila po 1. letu.

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
13.4.2008 12:43:39   
skuštrana

Skuštrana, meni res ni jasno, kje so se izgubile slike za na page. Ker sva res vse pregledala in teh, ki si mi jih sedaj naknadno poslala, ni bilo med drugimi. Edino tista od Bora je bila. No, še malo pa bodo se še druge oktoberke poslikale z nosilkami in bo kar nekaj slikic(če bodo/boste za, seveda).

Mah, ni panike...Jih imam hvalabogu še na mailu, razen od Kasije...Tiste so pa meni tudi nekam šleuser posted image

Mi smo pa danes potegnili do 11user posted image , s tem da sva midve z Lizo spali v dnevni, ker je prehlajena in full kašlja pa potem Arsena zbudi...moška sta pa kraljevala v spalniciuser posted image Danes pa gre mož v dalmacijo in bom do srede sama...Pride katera mi delat družbouser posted image

Suzanamai
, v sredo pa pričakuj slike kampa..A si ti mogeče kaj videla s sosedom o tej prikolici?

Vanili in Suzanamai - vem da sem vama obljubila da vama jutri pošljem, MT, ampak ker moj možek gre bom jaz brez avta.. A vama jih lahko pošljem v sredo ali pa (tebi suzanamai) kar na srečanje prinesem(jih bom imela več pa si boš lahko potem izbrala )..No, če si ga full želita prej bom pa nekak probala skombinirat user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2503
13.4.2008 12:46:22   
skuštrana
Mehurčica, Liza bi tudi non stop nekam šla..Pa imam pred stanovanjem vrt in bi se komt igrala..ampak ne, vsak dan sprašuje kam bomo šliuser posted image In potem jih vlačim tam okoli ko mlade mačkeuser posted image   No, saj se sprašuej po kom ima to..Jaz tudi nimam obstanka doma..komaj čakam  1. maj pa da spet malo spremenim okoljeuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
13.4.2008 12:49:40   
suzanamai
Tave pa saj si videlo Zojo zadnjič na srečanju, je bila pikasta okoli učk. Najprej sem mislila, da zaradi slivovih cmokov, ki jih je na vsak način hotla probat. No isti dan sva jedle tudi breskev s korenčkom. V petek pa sem ji zopet dala breskev z banano in so pikice spet ven udarile. V glavnem vse koščičasto sadje je močen alergen, zato se odsvetuje do 1. leta. Imam pa tako kot ti domače vložene breskve...

No naša pikica je odspala lepotni 2urni spanec, Mai jo je čuval, jaz pa sem medtem skočila namontirat eno ogledalo, sedaj pa moram skuhat, pa nimam idejeuser posted image . Pomoč prosim! Smo pa sami, možek je v službi. Verjetno bo na koncu kar juha in šmorn za naju, Zoja pa jabolko s korenčkomuser posted image .

Skuštrana meni je v bistvu vseeno, lahko prineseš v Celje. Ampak glej da bom prva izbiralauser posted image   Za prikolico pa ni panikeuser posted image  je že vse zmenjen...

< Sporočilo je popravil suzanamai -- 13.4.2008 12:52:06 >

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
13.4.2008 12:52:45   
skuštrana
a MOGOČE KATERA VE KJE bi se lahko dobila izložbena lutkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2506
13.4.2008 12:54:00   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: suzanamai

Kar se tiče gh je Zoja pravi gurman. Vse poje, zraven pa kar stoka od užitka.

Pri nas tudi tako pridno je, naj tako ostaneuser posted image . včeraj je pojedel kašico iz riža+ 3/4 kuhanega jabolka+1/2 korenčka...ko je pojedel, me je pa cukal za zizouser posted image

Zarja in Neli za polovičkouser posted image user posted image

teka: jaz bi recept za muffine kinniaa@gmail.com. Hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 2507
13.4.2008 12:54:50   
skuštrana
juha in šmorn za naju,

Jaz ponavadi naredim kar juho in palačinke kadar smo samiuser posted image user posted image Pa še juho iz bio jušne kocne(se tolažim, da je vsaj bio, če že druga ne)user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2508
13.4.2008 12:58:22   
*kinnie*
Mi smo imeli včeraj šmorn pa gobji ričetuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2509
13.4.2008 13:02:42   
skuštrana
Skuštrana meni je v bistvu vseeno, lahko prineseš v Celje. Ampak glej da bom prva izbirala Za prikolico pa ni panike je že vse zmenjen...

user posted image
Pol bi jo lahko kar čimprej peljali, če vama bo kamp fajn...Ampak mislim da bo, ker sedaj je še prazen in bomo dobili plac tik ob morju pa še v senci..bomo lahko otroke iz prikolice gledal direkt v vodouser posted image dAJ MI NAPIŠI MALO KDAJ BI VAM ODGOVARJALO BIT DOL.(JOJ, te črkeuser posted image )...Jaz bi prosila edino za termin nekje od 13.7 do 3.8(to je cca 3tedne) ker je mož takrat v dalmaciji...user posted image
Mei tai pa dobiš, boš prva izbirala..Se bova šle na wc skrituser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2510
13.4.2008 13:04:36   
Pandica
Da vidim, če mi je uspelo spremenit moj novi avatar user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2511
13.4.2008 13:08:40   
skuštrana
Pandica, malo je meglenuser posted image drugače pa luškan

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
13.4.2008 13:10:30   
skuštrana
Nič, grem jaz pico pečt..njemi, njemi...

Pa pa vas prečekiram zvečer, ko (če) deca zaspijouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2513
13.4.2008 13:13:15   
Pandica
user posted image  user posted image Jeee, samo zakaj pa je slikica tako "spacana"?

Vidim, da ste že spet nekaj nakloftale danes dopoldne.

Lane31  naj ti hitro mine današnji dan, ko sta sami z Aneto. Saj bo ati spet hitro doma pri vaju user posted image

Skuštrana  vidim, da nas je več takšnih, ki nimamo obstanka in "vlačimo" te naše user posted image res okrog, ko mačka mlade user posted image user posted image

Mišk pol pa le reči možeku naj podmaže posteljo, da neboš več Done budila.
Kak bi šele škripalo, če bi se spravla user posted image      user posted image
Pol pa bi vaju še tak sosedi slišali... user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
13.4.2008 13:15:35   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Pandica, malo je meglenuser posted image drugače pa luškan

Ja, vidim ja, da ni tak kot bi mogel bit...

Sanwebdra
  zakaj? Kaj je mogoče premalo zmanjšan? Ker zdaj je 55x73. Je pa lahko malo več ne se mi zdi. Kaj je mogoče v tem finta?

Neposredna povezava do sporočila: 2515
13.4.2008 13:15:49   
Kasija
vanili user posted image  si me potolažila s svojimi zgodbicami. Pa seveda si dobrodošla na srečanjih!!!
Jaz sem pri G srečala kolegico, ki je nisem videla par let in se zapleteva v pogovor in jo vprašam, kdaj ima rok, ona pa: sem rodila pred tremi meseci. No, pa je bilo konec pogovora user posted image

Elian se je danes postavil na kolena. Pa se mi zdi, da je šlo ta mesec ful hitro - prej se ni znal obrnit nazaj iz trebuha, zdaj pa se vrti kot za stavo, je na kolenih in rokah in se ziba v pripravi na puzanje. Punce, pazite se, selian prihaja!

Pogovori o trgovinah - samo mi z zidaki na vrsti se moramo držati nazaj, a ne pandicauser posted image . Metro ma pa genialne pleničke!

vedra dobrodošla user posted image

metkica1 user posted image

ditta pa res nisem vedela, da sta maks in zoja v sorodu. To je bilo pa fino dobit 2 vnuka naenkrat.

valči hb za špangico

kar berem in berem in bom rajši postala tole in brala naprej...ste čveke...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
13.4.2008 13:20:25   
Pandica
Kasija  a vi tut zidate hiško? No, mi smo že zdaj proti koncu. Ta glavno je narejeno tako, da zdaj še nam samo položijo laminate in poštrihajo pa se bomo že lahko začeli počasi selit  user posted image user posted image Komaj čakam....
Itak še bomo potem, ko bomo že noter še zmeraj imeli kaj za "fretat"  user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
13.4.2008 13:30:24   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Mišk pol pa le reči možeku naj podmaže posteljo, da neboš več Done budila.
Kak bi šele škripalo, če bi se spravla user posted image      user posted image
Pol pa bi vaju še tak sosedi slišali... user posted image

user posted image user posted image user posted image tole je pa komentar dnevauser posted image user posted image
Lušten avatarčekuser posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
13.4.2008 13:36:08   
Kasija
drobižek tudi uporabljava fredov obroč in je fajn Na plavanju ga imajo kar tam, po plavanju si ga bom pa kupila za na morje.

skuštrana jaz sem pa mislila, da si izbrala samo tisto, ko elian spi. Tista z benetkami zadaj se je pa izgubila? Ti pošljem še enkrat.

user posted image     zarja in neli čestitke za polletnico!

pandica midva sva kupila vrstno hišo v 3 pgd in zdaj naju čakajo vse inštalacije in notranje stene in saj veš kako gre dalje. Če imaš kakšne nasvete, na zs z njimi user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
13.4.2008 13:36:42   
Pandica
*Kinnie*   hvala, men je tak luškana na tej sliki, ko se je tako smejala, samo zdaj pa je tak grdo spacana oz. meglena kot je že napisala Skuštrana.
Sem zdaj šla pogledat in je lahko slikica 73x73 velikosti.

Punce, ki imate vse tako lepe avatarje dajte mi povedat zakaj je moj tak?
Kaj je narobe?

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
13.4.2008 13:40:11   
lane31
Evo .......možek klical da pride kar zdaj domov......ne more niti govorit,ga je grlo zvilo user posted image user posted image ....jaz pa še kar naprej kreham pa kiham....pa p...user posted image  pa še zunaj vsak dan čim več, da sem ja čim manj s tamalo v direktnem kontaktu user posted image
Mi pa mala nekaj štrajka z žlico včeraj in danes user posted image  
Tak da Mehurčica ne se jezit na Eni....če moja že kr nekaj časa je GH pa ima še vedno žute minute user posted image
Majazarja......še HB da vdsaj do 3-eh let ne rabiva 12h delat.......samo kolikor jih poznam bova ziher tri nedelje do dveh user posted image user posted image
Tave.....najbrž res alergija.....moja jih je že par krat jedla pa nič user posted image .....ima pa po bradici zmeraj enih pet pikic.....menda od slinjenja user posted image

Kinnie,Pandica..........zelo lepo user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
13.4.2008 13:40:44   
Kasija
pandica odpri svojo fotko /ta normalno veliko/ z microsoft office picture menager - greš na picture - compress in na desni se ti odpre okno, kjer izbereš  "web pages" in shraniš. Če želiš ohraniti norm veliko tudi, spremeni ime fila ko spreminjaš recimo v xxxx2. Potem vstavi pomanjšano v avatar.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
13.4.2008 13:42:40   
Pandica
Lane31  no vidiš, sem ti rekla, da bo ati hitro doma user posted image  user posted image
Če še te pa kaj zanima pa kaj vprašaj, saj vidiš, da mi vedeževanje gre    user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
13.4.2008 13:45:55   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

pandica odpri svojo fotko /ta normalno veliko/ z microsoft office picture menager - greš na picture - compress in na desni se ti odpre okno, kjer izbereš  "web pages" in shraniš. Če želiš ohraniti norm veliko tudi, spremeni ime fila ko spreminjaš recimo v xxxx2. Potem vstavi pomanjšano v avatar.

Ne znam  user posted image       user posted image
Sploh ne vem, če imam ta program (microsoft office picture menager)

Že to slikico mi je Sanwebdra pomanjšala, ampak zgleda nekaj ni vredu user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
13.4.2008 13:54:03   
Pandica
Eh, grem se jaz preoblečt, Zaliko porihtat, ker očitno nebo spala in grema ven na teren user posted image  user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?