|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007
10.4.2008 21:20:47   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: urla

Sestrina 9 mesečnica se že nekaj dni čist trese. Danes pa se to tresenje pojavlja na 10 - 20 sek. P ji je dala napotnico za jutri za nevro. Mi je pa čudno, da je glede na malino stanje tudi pri P, ni poslala takoj naprej na preiskave. Sekica je pa itak čist hin.

...ponavadi epilepsijo spremlja tudi zmanjsanje zavesti in krci...in velikokrat se pri mejckenih zacnejo ponoci, nekateri jih majo pa sam ponoci...
...a ma ceu dan na 10-20 sek...kako je razpolozena...slina?
...vem tudi, da pri napadih oz pri epilepsiji je otrok zmatran non stop...nima volje...
pa kera zdravila se daje...sam to nima veze zdej se...
...joj jes drzim pesti...lahko je samo tremor...prehodnega znacaja, ce ni drugih znakov...lahko je tremorm, ki jo bo spremljal...
...aja pa se epilepsija se ne prenasa iz roda u rod...tko da...to velikrat kdo pomisli...
...se kej uprasi ce te zanima...lahko na ZS...

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
10.4.2008 21:23:07   
Pikca
U dober voziček Anja oz. Elauser posted image

Dskubin, ti si prava umetnica, kok lepooo! Hči gre že po maminih stopinjah, šminko obvlada, slikanje po stenah pa po moje kmal prideuser posted image user posted image
Matia, super, da gre na boljeuser posted image

joj Urla, upam, da ni kaj hujšega s tvojo nečakinjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  svetovat ne znam... po moje bi šla jaz tudi na urgencouser posted image  

< Sporočilo je popravil Pikca -- 10.4.2008 21:28:44 >

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
10.4.2008 21:23:47   
Naomi
...no tole z urgenco ni slaba ideja...KER ponoci so zelo dovzetni za te zadeve in je lahko nedolzno nevarno...Sibil ti je super napisala...se vid da je domaca u tem ( brez zamere)...

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
10.4.2008 21:25:49   
urla
Hvala punceuser posted image .

Mala je dobro razpoložena, nič sline ali kaj podobnega. Mi je pa že Erna rekla, da je lahko kaj kar izvira iz čustev. Jest sem ji tut rekla, naj gre kar dons v bolnico, tam so ipak ljudje, ki ji bodo takoj pomagali. Doma pa itak ne bo nič spala in bo samo tamalo čekirala. Tresenja pa med spanjem ni, samo podnevi. Držim pesti, da je samo prehodnega značaja.

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
10.4.2008 21:28:20   
Naomi

Mala je dobro razpoložena, nič sline ali kaj podobnega. Mi je pa že Erna rekla, da je lahko kaj kar izvira iz čustev. Jest sem ji tut rekla, naj gre kar dons v bolnico, tam so ipak ljudje, ki ji bodo takoj pomagali. Doma pa itak ne bo nič spala in bo samo tamalo čekirala. Tresenja pa med spanjem ni, samo podnevi. Držim pesti, da je samo prehodnega značaja.

...no tole kar si zdele napisala je super...in naj izgine...NUJNO user posted image user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
10.4.2008 21:32:36   
A-N-J-A

urla držim pesti da bo z malo vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image

voziček-naša Ela si je skoz želela voziček ki ima streho,da njen Nace ne bo mokeruser posted image  in sem ji pač hotla kupit unga od Baby Borna-pazi 80€user posted image user posted image .No danes grem pa v Mullerja in sem šla še pogledat kolk tam stane ta voziček in vidim da imajo tega za 40€ in je šel z namauser posted image .Je pa firme Zekiwa(delajo prave vozičke) in ima vse kar imajo veliki vozički,razen bremzeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
10.4.2008 21:52:59   
draja
Najprej en koš pikapok za Matio in potem še en velik koš pikapok za Urlino nečakinjo. Bom močno, močno držala pesti, da čim prej mine in da ni kaj hudega. Boga sestra, si ne predstavljam, kako jo mora skrbetiuser posted image .

Pa še pohvalit moram vse slikice naših princeskuser posted image user posted image user posted image . Majcika in Malicka večkrat se javita!

Dskubin kapo dol, ti si pa res prava umetnica. Pa še bolj kot to, kapo dol da najdeš voljo, energijo in čas za kaj takega pri dveh sončkih in službi. Jaz ob enem škratu, še vedno na porodniški pa čiiiiiiist brez volje za kaj takega.

anja vidim, da prenašaš obsesijo na hčerkouser posted image user posted image . Lep voziček!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
10.4.2008 21:57:15   
draja
Joj to še moram povedat. Kolk so res že veliki tile naši otroci. Se začne prejle med "samouspavanjem" Živa jokat v posteljici, pa pridem tja in ona leži in ful joka, kar se še ni zgodilo, ker vedno stoji ob ograji, ko se buni. No in ko me zagleda vstane in začne vsa razburjena kazat na steno in govorit "čiš, čiš, čiš" (da prevedem: hrošček, hrošček, hroščekuser posted image ). No in jaz njej, da ga ni ni in da naj spančka (ker zadnje čase v vsaki pikici na tleh ali steni vidi hroščka), pol pa le malo bolje pogledam in vidim eno strigo na steni.

Sam tolk, nauka te zgodbe sta - otroci so zrasli in vedno verjemi otrokuuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
10.4.2008 22:01:41   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Joj to še moram povedat. Kolk so res že veliki tile naši otroci. Se začne prejle med "samouspavanjem" Živa jokat v posteljici, pa pridem tja in ona leži in ful joka, kar se še ni zgodilo, ker vedno stoji ob ograji, ko se buni. No in ko me zagleda vstane in začne vsa razburjena kazat na steno in govorit "čiš, čiš, čiš" (da prevedem: hrošček, hrošček, hroščekuser posted image ). No in jaz njej, da ga ni ni in da naj spančka (ker zadnje čase v vsaki pikici na tleh ali steni vidi hroščka), pol pa le malo bolje pogledam in vidim eno strigo na steni.

Sam tolk, nauka te zgodbe sta - otroci so zrasli in vedno verjemi otrokuuser posted image user posted image user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
10.4.2008 22:06:45   
urla
Draja - si me pa sedaj res nasmejala. Ja res imaš, otročički rastejo in to še prehitro.

Anja - lep voziček za Naceta. No vidiš kako Ela skrbi za svoj naraščaj.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
10.4.2008 22:44:38   
Naomi
draja...hoces, noces...biologinja bo in ze zdaj ji zuzki ne dajo spati user posted image user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
10.4.2008 23:20:41   
Encijan
Samo tolk, Draja, super za palačinke, jaz jih že nekaj časa planiram narest, pa sem kar odlagala, ampak jutri pridejo na vrsto, sama sem jih sicer hotela naresti kar z radensko, mogoče pa bom malo pokombinirala... Tudi ajdove so menda dobre!

Blanči, ja prav si si zapomnila Konjice, se ti oglasim na ZS, bom zelo vesela, če se bomo - babe - srečale.

Danes je bil za naju s Špelo en krasen in razgiban dan, dopoldne sva peljali avto na servis in zato jedli in se previjali po kafičih in trgovinh (kok sem vesela, sem si kupla hlače št. 38, Tejčica bo že vedela, zakaj se veselim), pa teta sem postala malemu Matevžu. Jupi, pa mamo še enga user posted image !

Danes je pa Š. čez dan v enem kosu (no, ja, z vmesnim dojenjem) spala 2,5h, od 12-ih pa do pol treh. Sem uspela celo nekaj strani knjige o otroškem spanju prebrat. Zdaj je pa spet tam kot ponavadi, če se mama spravi na net. Čauči...

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
11.4.2008 9:28:43   
urla
Jutro al pa že dober dan. Kje se pa vse skrivate??????

Hitr na eno    user posted image da preženemo slabo voljo in pa vreme  user posted image

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
11.4.2008 9:59:57   
*sonchek*
Jutro!

Jaz sem sredi papirnate vojne - pišem poročila za Evropsko Komisijo user posted image
Po službi šibam po Aneja v vrtec in ga peljem k mojim do jutri - da bosta še dedi in babi malo ponoči pokonci user posted image  
Midva z mojim greva pa malo ven user posted image user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
11.4.2008 11:11:03   
erna14
ziva od draje-je taka faca tamala obvlada vse zivo zadnjic je tok dobr pticke oponasalauser posted image user posted image ,joj res cukrcek,ma moj misko mali dobr okus,user posted image ,no ubistvu jaz on mi bo pol kasnej bil hvalezenuser posted image
anja-user posted image user posted image user posted image user posted image  kok si jih nasponala,kapo dol.........user posted image
urla-kako je z tamalo od sestre a je sla vcer v bolnco,dej porocaj.......user posted image user posted image user posted image
matija je vceraj ze bil brez infuzije zvecer in celo po lastni zelji je pil,tko da je ze bols,sam useska je mel mal boga,ampak vazn da se izboljsuje in dons vsi drzmo pesti da prideta domovuser posted image user posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
11.4.2008 11:47:32   
erna14
evo spet slaba novica matia je spet na infuziji in antibiotikih,je rekla thaiss da ni situacija ravn najboljsa tko da bosta cez vikend se not,joj k vem iz lastnih izkusenj kok jima je hudo notr,mislm tud user posted image ,sscccccccccc stran vse bolezni od nasih malckov

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
11.4.2008 11:52:15   
tinaaja
matija je vceraj ze bil brez infuzije zvecer in celo po lastni zelji je pil,tko da je ze bols,sam useska je mel mal boga,ampak vazn da se izboljsuje in dons vsi drzmo pesti da prideta domov

kr se pesti drzat, ker bodo cez vikend se not user posted image spet infuzija in AB.. drzite se, matia fight vse te fuj fuj bacile, bakterije, viruse proc user posted image user posted image user posted image

Urla - javi kako je z necakinjo user posted image user posted image user posted image lahko je samo tremor kot je naomi napisala. Sploh ce se ponoci ne pojavlja.

Brina je bila vceraj prvic v varstvu zvecer, sva sla z mojim vsak na svoj konc zurat. Kljub eni veliki nespametnosti moje mami (ki bi se lahko koncala zelo slabo, pa se ne sreco ni), je bilo vse bp, B pridna, midva uzivala. Led prebit. ceprav z grenkim priokusom..

drugace pa sva se zelo hitro vrnili s sprehoda.. mi ej zgledalo hladneje in sem naju oblekla ornk in sva imeli zastonj savno user posted image user posted image zunaj je ful toplo, mi2 pa v bundah, sicer spodaj samo bombazni majci, ampak vseeno vroceee. tkoda zdaj spi v postelji, sprehod prelozen na kasneje.

draja user posted image za zivo user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
11.4.2008 13:08:07   
urla
Evo me je klicala sekica. Ponoči je ni peljala, je pa non stop dežurala pri mali in se je celo noč tresla. Zjutraj jih v bolnici pregleda neka Macedoni al neki tazga, tamale sploh pogledala ni, Sekico je nadrla, ko jo je vprašala kaj bi to lahko pomenilo. Katarina ji je pokazala posnetek, ki ga je včeraj naredila, pa jo je zdravnica sam nadrla, da se ona z njo ne bo pregovarjala. Itak jo je pol 5 min totalno ignorirala in poslali so jih domov brez kakršnih koli preiskav ali opazovanja. Sem čisto brez besed. Tamala se pa še vedno trese in sedaj sploh ne ve, kaj naj naredi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
11.4.2008 13:23:05   
tinaaja
zakaj ne bo gledala otroka????
halooo... klici P in naj urgira .. tak tremor ziher ni normalen. fakkkkk... ce ne gre drugace naj gre na urgenco

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
11.4.2008 14:20:33   
Anonimen
Urla - pa ne morem verjetno, no! user posted image Naj pokliče svojo P ali pa naj gre tja nazaj in zmori, ker če ne popizdiš kot nor te ne je*** za nič! Moj mlajši brat je imel reakcijo po drugem ceplenju in ga je mami prinesla k P in so jo tam nakurli, da kaj zganja paniko, pa so jo vprašali, če jo to njej prvi otrok. Pa se je mami razkurla kot user posted image in jih povedala, da pri tretjem otroku pa že ve, če je kaj narobe in če ni! Dobro, da je znorela in so ju peljaji v bolnico, ker drugače bi bila danes brez brata.
Naj gre nazaj in znori, pa naj s sabo vzame še moža, mogoče bodo njega bolj poslušali.

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1520
11.4.2008 14:25:06   
Anonimen
Tinaaja - sem našla recept kako otrok več poje in da sploh je. Sem kupila krožnik, ki se prilima na mizo in vanj dam ali koruzo, gres, vodo, hruško,... nekaj da packa in ustvarja in potem pozabi, da mu dajem kaj v usta. Kuhinja je potem seveda v popolnem razdejanju, ampak vsaj živčnega ne fašem, ko noče nič jest. No, to prakticiram že par dni pri kosilu in se obnese. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1521
11.4.2008 14:33:34   
tinaaja
jjasna pri nas ima telefon, daljinc,.. tak ucinek user posted image al pa princip - en koscek aji en brini user posted image pa od kar dobiva echinax tud dobro je user posted image ne vem, ce je kaksna povezava, ampak izboljsava je obcutna user posted image super,d a je tudi jure zacel takole lepo lesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
11.4.2008 14:40:08   
Taya85
Cao punce!

Urla milijon user posted image user posted image  za tvojo nečakinjo
Matia tudi zate milijon user posted image

Drugače čist na hitro smo tudi mi bolani - angina (dva dni smo imeli po 40 vročine) zdaj nam je pa prijel ospen, tako da smo že malo bolje......

Aja sem mal za nazaj brala, ko ste raziskovale katera je noseča-count me out - jaz že ne user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
11.4.2008 14:44:18   
Anonimen
m a j c i k a - čestitke za user posted imageuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taya85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1524
11.4.2008 14:51:05   
*sonchek*
Matia user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urla - za popuser posted image Mene se ne bi tko hitr znebili user posted image

Jaz grem počasi po Aneja in ga peljem direkt k mojim - imam v potovalki tolk stvari, kot bi se selil user posted image
Če se do jutri ne javim - se odklapljam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Datum poroda
endrina

Kako je prišlo do datuma poroda?

rodila sem ko sem dobila svoje popadke (68%)

porod je bil sprožen zaradi medicinske indikacije (25%)

porod je bil sprožen na mojo željo (7%)

Število vseh glasov: 331

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!