|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
12.4.2008 18:02:41   
Pandica
Ups, pardon, sem pogledala zdaj na njihovo stran in vidim, da ima "samo" user posted image 17 kg.
Torej sem se za 2 kg zmotla.
Ampak še vedno je težji od tvojega Mišk  user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
12.4.2008 18:02:48   
mišk
Ja, in pol si naj človek predstavlja, kako boš šel s tako težkim in velikim vozičkom recimo na morje! Sej za vozit so bogovski in dobro zgledajo, ampak v takem primeru lahko svoje cote kar doma pustim!user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
12.4.2008 18:04:47   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Ja, in pol si naj človek predstavlja, kako boš šel s tako težkim in velikim vozičkom recimo na morje! Sej za vozit so bogovski in dobro zgledajo, ampak v takem primeru lahko svoje cote kar doma pustim!user posted image

In gremo kar na FKK  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
12.4.2008 18:07:30   
mišk
Uuuu, ka bi se človk to preseravu, da bi se le lahk!user posted image  Ene tri (orenk) vozičke bi mela, vse pripomočke,...
Pa ne vem, zakaj se meni rozaste lupinice in vozički dopadejo! Če bi vedla, da bom "obsojena" na same punce bi si kupila v roza barvi, ampak kaj ko ne vem!user posted image  Že tako bo morebitni bratec "bogi", ker ima Donč skor vse cotke striktno za punčke.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
12.4.2008 18:08:42   
Pandica
Ja, samo pri Quinny Zapp-u ne gre naklon nič dol spreminjat zato pri meni odpade.
Ker, ko mali spijo pa je fajn, če jim lahko naklon dol spustimo, ne?
No, saj pri Buzz-u tut ne gre čist tol, v vodoravno, samo vseeno pa se spusti dol in je recimo tako kot je zdaj pri mojem Hocotu na prvem naklonu. Da bi vseeno lahko lepo ajala.

Veš kako sem že vse te vozeke v nulo naštudirala user posted image   tako, da, če te kaj zanima ti samo vprašaj user posted image   pa nea rabiš v trgovino hodit.

Katera imaš zdaj ti? Kako pa izgleda?

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
12.4.2008 18:12:55   
Pandica
Joj, sploh mi ne govori. Men je ta Quinny Buzz Pink tako lep, da je joj  user posted image
Itak mi je oranžna full všeč, pa še roza ima kombinacijo, glih za naše bejbe, kajne? user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
12.4.2008 18:14:41   
mišk
Trenutno imam tega, samo da je kaki barve:

http://www.buggy.de/joggstertw.php?farbe=csl

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
12.4.2008 18:16:30   
mišk
Kot drugi voziček bi imela pa tega:

http://www.buggy.de/buggsters.php?farbe=r

Ta ima možna dva naklona: polsedeči in polležeči.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
12.4.2008 18:17:52   
Pandica
Saj pa je lep voziček, samo mi2 bi zgleda radi imeli še kakšnega, ne  user posted image  user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
12.4.2008 18:20:43   
Pandica
Morem še it en krat pogledat v Toys-a v Avstrijo tam imajo baje tako izbiro vozičkov, da glava peče user posted image   in full ceneje kot pri nas v Slo.
Ampak to bo verjetno izvedljivo komaj po selitvi. No, bomo videli.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
12.4.2008 18:25:07   
mišk
Ja, jst bi tud enkrat šla v to trgovino, ker vidim, da jo dost folka hvali! A to je tudi v Gradcu? Pa v Ikeo bi šla tud enkrat. Sramota, da še nisem bila. Se mi vsi čudijo. Ponavadi smo v Gradec hodili v Metro.user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
12.4.2008 18:26:56   
VANILI
oj!
da probam kaj napisat s Teotom vnaročju in Živo ki skos kaj sprašuje.
1.vreme me ne moti, je vsaj moj mož-deloholik noter, sicer skos okol hiše skače
2. a se kere mamice dobite ka v bližnji prihodnosti v lj -a bi lahko prišla zraven, kljub temu da nimam kilometrine narr
3.kdor mi je voščil za rd pa ji je nerodno,naj ji ne bo, je blo zelo prisrčno, bom povedala par dogodkov, ko sem se hotelavzemljo vdretuser posted image :
a.prišla v noo službo in notpride kolegica (v pisarno) in mesprašuje o takrat 15-mesečni Živi. jaz pa hotla bitprijazna in prašala: vi pa tud pričakujete? če ne bi bla100% ne bi spraševala... ona pa, da NE.... joj joj  jo joooj (ne morem napisat kako mi je blo nerodno)
b. prišla sem na obisk k nekdanji kolegici s fasa, ki je rodila. nisva se vidli 10 let. je zelo majhna (153cm l še manj). ko vstopim vstanovanje, hodim proti njej, se ji smejem jo objamem, polupčkam.... nakar jo zagledam vsobi ko doji... objemala sem pa njeno sestro, ki velika 165cm in ji samo malo podobna...mislllllllm
zdaj me bo pa Teo pojedel in moram it

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
12.4.2008 18:30:44   
mama06
mišk in Pandica, vedve imata pa pravo razpravo o vozičkih.

Samo jaz tudi rabim eno lepo marelo, pa se mi nobena ne dopade. Pa sem se odločila, da grem na dopust z letalom kar s tavelikim vozomuser posted image user posted image user posted image . Naj se martajo pubeci, ko ga bodo spravljali na letalo.user posted image user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
12.4.2008 18:34:55   
mama06
user posted image  

Evo, to pa je naš mobiluser posted image user posted image . Superca, ga ne menjam

< Sporočilo je popravil mama06 -- 12.4.2008 18:35:38 >

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
12.4.2008 18:37:43   
mišk
Sej, glaven da ma velke kolese za čez drn in strn!user posted image  Sploh če nismo glih iz velemesta.user posted image  Z marelami itak ne prideš do Krke čez njive, hosto pa lahk sam od daleč gledaš.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
12.4.2008 18:38:18   
Pandica
Ja, Mišk   Toys je tut v Grazu nasproti Ikee. Ikea pa je itak zakon, jaz sem že full veliko stvari kupila tam in sem zelo zadovoljna.
Joj, kje je že to, ko smo hodili v Metro user posted image Zdaj ni več aktualen. No, nazadnje sem bila v Metroju lani, ko sem bila že proti koncu nosečnosti, ker se še spomnim, da sem še za Zalo kupovala neke žabice in podobno user posted image

A dans pa mi2 sami čvekama? Joj, naju bomo druge klele, ko bo toliko nakloftano user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
12.4.2008 18:41:42   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Samo jaz tudi rabim eno lepo marelo, pa se mi nobena ne dopade.

Enako je pri meni Mama06. Te, ki smo mi všeč pa so full drage. Joj, opažam, da smo vse mamice enake in zakomplicirane user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
12.4.2008 18:44:20   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

b. prišla sem na obisk k nekdanji kolegici s fasa, ki je rodila. nisva se vidli 10 let. je zelo majhna (153cm l še manj). ko vstopim vstanovanje, hodim proti njej, se ji smejem jo objamem, polupčkam.... nakar jo zagledam vsobi ko doji... objemala sem pa njeno sestro, ki velika 165cm in ji samo malo podobna...mislllllllm

user posted image

user posted image

Ta pa je dobra... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
12.4.2008 18:45:35   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Pa ta Quinnny

http://images.baby-center.si/05/0021/0006/imgArticle_169571.jpg

user posted image user posted image tega imam pa jaz in je full fajni, sem zelo zadovoljna z njim.user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
12.4.2008 18:50:23   
Pandica
Metkica1   tega Pink-i imaš? Važička, men je full, full lep user posted image
A zamenjama? user posted image   user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
12.4.2008 19:04:37   
skuštrana
He, he, pri nas je bilo pa danes lepo vremeuser posted image user posted image Hvalabogu, mam že pol kufer dežja..

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
12.4.2008 19:05:53   
skuštrana
2ursae - zdej si pa ti tudi na moji spletni straniuser posted image user posted image  

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
12.4.2008 19:07:08   
skuštrana

Tale je pa dobra user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
12.4.2008 19:23:34   
vedra
Pozdravljene desetke 007,

pridružujem se vam šele sedaj, saj nikoli ni prepozno, a ne.
Naš user posted image Lan se je rodil 22.10.2007 v porodnišnici Ptuj, drugače sem pa mariborčanka. Moj rojstni dan je 28.1.1972.
Sice pa me Lan zaposli večino dneva, saj podnevi zelooo malo spi. Ponoči pa se je tudi začel zbujat na dve uri, upam da ne bo dolgo trajalo...

pozdravcek

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
12.4.2008 19:29:02   
skuštrana
Vedra, dobrodošlauser posted image user posted image

Ve, Mariborčanke vse več vas jeuser posted image user posted image

(odgovor članu vedra)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?