bamby
|
buči, tvoj Tilen je pa res pravi jedec , kar dobrih 200 ml v enem obroku . Evo, moja kar polovica manj . Včeraj sva čez cel dan nabrale za 585 ml, danes do zdaj pa 230 ml. Upam,da bo ratalo do večera vsaj 600 ml. Kaj vse bi jaz dala za to . Zdaj sem ji namesto dude začela kar flaško dajat, pa kar pali. Bom videla, kako se bo to obneslo . Sam zmerom ji pa flaše tudi ne dam, ker mora pa tudi bit kaj pavze vmes. dolenjka, z carico! Pa še ležalnil bo dobila ! Če se ti da še za mojo princesko poiskat, kaj pomeni ime Anaja . Jaz sem že povsed iskala, pa nikjer nič najdla , le to da morda izhaja iz svetega pisma. S tem imenom je bil mož in je bil še iz stare zaveze. Kaj drugega pa ne vem. Svetega pisma pa tudi ne poznam toliko, da bi kaj več vedela o njemu. janey, a ti Jakec zmerom poje po 120 ml? Mi smo imeli super noč, čeprav bi bilo bolje, ko bi Anaja pokazala malo več interesa za jest. Po 21 uri je zadnjič jedla in potem sem jo dala spat. Brž ni zaspala, saj je po pol ure še gledala kot sova, ampak ni nič jokala. Pol je zaspala in spala do pol sedmih, pa še takrat ni bilo nevem kakega joka . Je pa ob pol treh kašljala,da sem se zbudila in jo šla čekirat, če je z njo vse OK. Punce, a veste kaj sem se jaz spomnila ob pol treh ponoč?? To, da imate nekatere še dolg za poravnat . suzi je obljubljala en diabetični štrudelj (za meti en kos brez rozin, ker ji je pač bljak ), pina je obljubljala kruhke in isto štrudelj , nisem se pa mogla spomnit, katera je obljubila narezek . Edino vrtnica se je oddolžila, čeprav je tudi ona obljubljala tudi torto. Torej punce, a bo kaj v sredo ????
|