|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
11.4.2008 19:21:05   
ELMA
Ime ELMA je moj 9 letni sin izbral za sestrico .

V četrtem mesecu moje nosećnosti ko so mi rekli da bomo imeli punčko , je rekel da ji bo tko ime in tko je ostalo , on pa ima Nemško ime ... Benjamin .user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 11.4.2008 19:22:44 >

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
11.4.2008 19:37:15   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Elma, mi smo našo začeli pri 1m kopat v čebričku, eni pa jih že od rojstva noter kopajo.

suzi a user posted image  ki  je 1 mesec star lahko sedi v čebričku ? 

A ni to mal prezgodaj zaradi hrbtenice ?

Sej v bistvu skor lebdijo, nimajo take teže kot zunaj. Lahko pa daš več vode, pa jih bolj držiš, pa sploh do dna ne pridejo.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
11.4.2008 19:37:58   
bamby
suzi kaki cortek je Žana user posted image  in Anžej prav tako user posted image !

Pina, tudi jaz nimam pojma, kaj bi to vidve lahko imele na ušesku user posted image . Pa to bruhanje, upam da kmalu mine!

elma, tvoja pupa je tudi tak cuker, da je kaj user posted image !

Pri nas se pa stanje zboljšuje user posted image . Poleg tega, da smo zamenjali mleko, smo malo omejili tudi dudo. Je pri njemu spila 100 ml, ko sem pa jaz iz trgovine prišla, je pa spet iskala in sem ji še eno merico pripravila. Torej skupaj 130 ml user posted image user posted image user posted image . Pa kakala je danes tudi že 3x, prej samo 1x, morda kdaj 2x, ali pa sploh ne. No, zdaj je končno zaspala. Sem ji dala mal dudico in takoj ko je zaspala, sem ji jo potegnila iz ust.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
11.4.2008 21:01:19   
buči
elma, a veš, da Benjamin pomeni "srečni človek"? Meni je ful zanimivo, kaj pomenijo imena ali pa če so svetopisemskega izvora, kakšen je bil zavetnik, ki ima tako ime. Pomena za Aljaža ni, za Tilna ga pa tudi iščem, pa ga ne najdem. Je pa imel njegov zavetnik zanimivo življenje. Mila osebica ... Mislim, da je nekaj na teh imenih, malo z njimi zaznamuješ osebo.
Meni je bil prvič všeč Filip - tisti, ki šepeta konjem (grško - a ni fajn pomen?)

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
11.4.2008 21:48:25   
mary_lou
Tudi jaz sem iskala tako ime da bo imelo nek pomen- Tai japonsko UPANJE

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
11.4.2008 22:17:31   
Janey
Čer

Jakec je že eno uro v postelji in nekaj jamra. Da bi le zaspančkal. Je najaen it ob 22 pa se kar ne pustiuser posted image ritem je ritemuser posted image user posted image mamo tut novega pri kakanju. Vsak dan ob 12...ne rabimo gasilske sireneuser posted image user posted image user posted image sem tak srečna vedno ko se pokaka. Res nam je blo mučno tisto trdo. Samo da je zdaj mimo.

Danes mi je prav čuden dan..ponavadi živimo iz dneva v dan in si sproti zmišljamo kaj bomo počeli kje bomo jedli koga bomo poklicali za družbo, za danes sem pa imela vse  nulo splanirano kako naj dan poteka, da bomo točni povsod. Pa nismo šli potem v lj in mi kar nekaj manjka cel dan...sem taka zmedenauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa pridna sem tut bla že danes...mi je lubek kupil nove uteži(take ročke kilske) pa sem jih že sprobala...je prav fino...zdaj imam pa naboj energije...ko mi je blo premalo samo to. Ne vem zakaj se me kile še vedno tak držijo, če pa nič ne jem, pa veliko hodim in kolko nisem utrujena telovadim. Mam sicer res že 20 kg manj od tiste pri porodu, ampak še ene 30 me čaka. Veselo na delouser posted image user posted image bo treba h kakemu strokovnjaku, ker sami mi očitno ne uspeva kot sem mislila da mi bo.

Zdaj gremo pa še enga prižgat pol pa ovčke štet...pa kako jotico skuhat...se mi danes tako luštauser posted image user posted image

čav bav

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
11.4.2008 22:19:01   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Tudi jaz sem iskala tako ime da bo imelo nek pomen- Tai japonsko UPANJE

Jaz sem skoz govorila, da če bo fantek da bo tai, pa mojmu ni blo preveč všeč..pravzaprav mu ni bil všeč noben moj predlog...jaka sma pa skup zbralauser posted image user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
11.4.2008 23:14:27   
dolenjka
Midva sva pa ime že pred dobroimi tremi leti izbrala, ko še nisva zares načrtovala oz. sva ravno začela z "delom" user posted image  Ravno zadnjič sem pa ob čakanju na blagajno v BC našla knjižico z imeni in na blef pogledala če je Tara notri (prepričana da ne) in jo res našla user posted image  Evo pomen in razlago:

Tara je bilo najprej krajevno ime, šele kasneje se je začelo uporabljati kot osebno ime. V izvirniku pomeni kraj, kjer je veliko nakopičenega kamenja. Ime je irsko-galskega izvora. V irski zgodovini so tako imenovali kraj, ki je bil sedež ali izvor kraljevske moči (nekaj podobnega kot karantanski knežji kamen).

Itak že od začetka govorim da je carica, no mogla bi pač govorit da je kraljična user posted image  user posted image  user posted image  Pa saj je, sam da ne bo tista, na zrnu graha user posted image  user posted image  user posted image

Ajd nočko, kraljična je zaspala 20.15, oči takoj za njo, mami gre pa zdajle (pa seveda sem že 1 uro kavč likala user posted image )!

AJa Bamby user posted image  user posted image  user posted image  za Anajo in vztrajno mami user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
11.4.2008 23:32:31   
Janey
Jaz se kar tu strašim.
Če hočem kaj jotice danes okusit moram srčija počakat. Se je šel tuškat in to ponavadi traja. Očke mi že tako skupaj vleče da tk ne vem če bom zdržala še pol ure.
Jaz sem tako šašava zadnje čase. Prej sem 5 min hodla po bajti ko kura brez glave in iskala moj brezrokavnik...katerega sem si pred 6 minutami že obleklauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj se mi samo smeji...pa upa da njegov sine nima tega po mamiuser posted image user posted image

zdaj pa grem še malo kavč speglat in upam da me ne zmanjkauser posted image user posted image

nočko

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
11.4.2008 23:45:21   
nuka
Moja četica je zaspala že ob 21.30, jaz sem si pa hitro privoščila večer zase. Prejšni teden je Nina bolj slabo spala, ker je imela zabasan nosek. Zdaj je nosek boljši in že dva dni samo je in spi. Imela je tudi probleme s kakanjem in sem se enostavno napila donata. Naslednji dan sva imeli pa obe odlično prebavo user posted image .

Janey jaz sem se po prvih dveh porodih še dodatno zredila, sedaj sem bila pa že 1 teden po porodu na stari teži, trenutno sem pa že na minus. Mi moji  trije user posted image dajo tolk telovadbe, da se mi včasih enostavno ne da niti jesti. Velikokrat me pri kosilu čisto mine apetit. Moram 2 mulčkem vse razrezat, Nejcu je treba včasih še pomagat, vmes se obvezno še Nina zbudi in hoče imet svojo porcijo. Na koncu je pa že vse mrzlo.

Pri nas sta Nini izbrala ime Nika in Nejc, nama je bil ime tud luštn tako, da sploh nisva premišljevala.

Februarka vse najbolše.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
12.4.2008 7:57:18   
buči
Dobro jutro, a še vse spite? Pri nas je že mimo nevihta z grmenjem, pa skregali smo se že (no jaz in Aljaž), ker je vedno ista pesem zjutraj: noče jesti zajtrka, ker bo kaj zamudil (beri igranje z vlakcem). Ati in Tilen (mali že po zajtrku) spet spita, jaz že kavo pijem in upam, da se moji fantje v doglednem času dvignejo, da gremo v mercator in Baby center (je ati že plačo dobil user posted image ), ker moramo kupit ta velike stekleničke. Namreč Tilen je pojačal dozo (ne vsak obrok) na 6 meric. To pa v male stekleničke ne gre ... Včeraj zvečer sem ga preventivno kar malo dlje nosila okrog, ker je v manj kot 10 minutah pojedel 165 ml, nato podrl kupčka, se drl in v 3 minutah sisnil še 40 ml. Od sreče je takoj zaspal. Še mrdnil ni, ko sem ga dala v spalno vrečo in naredila doktorat, da bi v temi zapela zadrgo.

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
12.4.2008 8:05:33   
buči
Ni še nobene?user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
12.4.2008 8:58:10   
misar
ja jaz sem tu. sem pokonci že od 6:30.
naša princeska je fino spala, mami pa mal manjuser posted image user posted image . je zadrnjohala ob 20 uri pa vse do 2 zjutraj, pojedla in spala do 4, še enkrat jedla in spala do 6. ja user posted image ponoč se ji ne ljubi vlečt, pa popije sam ta prvo mleko in je mali vražiček spet hmal lačen. moram začet prakticirat, da si prvo mleko stisnem ven, sam kaj kko takoj ko odpre očke se začne dret, ker ona je laačnaaaaa. user posted image user posted image user posted image pol pa hitim, da jo čim prej na zizo priklopim, da ne zbudi ravno celega bloka, oz. za druge mi dol visi, sam da dragega ne zbudi.
no zdaj pa spi že od sedmih na kavču in prdi ko norc (ne dragi, princeska namreč user posted image user posted image user posted image ), ja včeraj ni kakala pa jo očitno napenja. no ampak je ne moti pri spanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
12.4.2008 9:18:26   
dolenjka
Jutro user posted image

Evo mene na brzinco, ker se carica že prebuja user posted image  Danes je spala od 20.50 do 3.15 user posted image  user posted image  user posted image  pojedla in spala do 7.15 user posted image  user posted image  user posted image  Jaz imam najbolj zlato punčko. Pol sem jo pa nahranila in nazaj v posteljo (kar najino) dala in je spala do zdajle, midva sva pa kavico popila in oči si zdaj zajtrk dela, jaz bom pa še mal počakala. Bomo šli verjetno v BTC, ker si Tara zasluži kaj lepega za svojo pridnost. Npr. Ležalnik user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
12.4.2008 9:20:08   
Februarka08
Jutro.user posted image

Danes sem pa dobre volje... Je princeska zaspala ob 21.30, se zbudila okrog 1h, potem pa še okrog 6h in sedaj še vedno spi.user posted image Uh, da bi blo tko naprej. Grejo pa vse zasluge mamici, ker ji ni pustila spat cel dan. A sem žleht,a ne? Saj jo je blo težko poslušat in nosit, ampak še vedno vseeno bolj podnevi kot pa ponoči. user posted image

Dolenjka
, ali imaš ti tisto knjižico z imeni doma? Če imaš, ali bi pogledala če je slučajno naša Larisa tud notri? Čeprav dvomim...

Danes bom pa polno zasedena... Najprej imam taščo in tasta na kosilu, potem pride žlahta - moj oči, mama, teta... in ne vem kako bom scoprala vse skupi. Jutri imam spet ene na kosilu, upam samo da bo mala dokaj pridkana da bom lahko kaj nardila. Uh, pa še cunj je cel kup, danes bo spet cel dan stroj pral... dobr da mamo še sušilca, drugače bi bla katastrofa to vse posušit na stojalu.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
12.4.2008 9:28:24   
dolenjka
Februarka nimam, sem pa vseeno našla user posted image

Larisa
Izvor in pomen tega imena je zelo dvomljiv. Nekateri strokovnjaki sklepajo, da izhaja iz grščine ali ruščine, lahko pa bi pomenilo "vesela kot škrjanček".

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
12.4.2008 9:33:58   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Februarka nimam, sem pa vseeno našla user posted image

Larisa
Izvor in pomen tega imena je zelo dvomljiv. Nekateri strokovnjaki sklepajo, da izhaja iz grščine ali ruščine, lahko pa bi pomenilo "vesela kot škrjanček".

Dolenjka, hvala!!!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
12.4.2008 10:46:37   
ella79
dolenjka user posted image user posted image user posted image za pridno kraljično Taro. Naša je včeraj tudi mal kasnej zaspala, k so prišli ob osmih zvečer obiski, pa smo jo mogl mal pregledat user posted image user posted image tako da je zaspala šele mal čez devet in spala do šestih, potem previt, pojest in nazaj spat, pa je ninala do pol desetih user posted image user posted image zdej pa spet spančka user posted image
imamo pa danes spet obiske napovedane, pa še tri otročke imata te dva, tako da bo kar pestro user posted image zdej morm pa res posesat, k včeri ni blo časa, k sva se popoldan potepali. Sva bili pri zojinem bratrancu na obisku in pravi, da je zoja njegova punca in da jo bo pelu na piknik, morje in na torto. aja, pa še rožico ji bo kupu user posted image user posted image user posted image res so zlati tili naši sončki

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2518
12.4.2008 10:47:45   
Janey
Jutro
Mi pa spet ritem spanja spreminjamouser posted image na slabše..prej smo samo 1x jedli, udaj že 2dni 2x jemo. Pa ne da bi premalo pojedel, ker noče več. Ne vem.
buči tilen pa je za velikegauser posted image user posted image user posted image pri atiju že papa?Hitri pa ste, jaka 120 cuza pol ure včasih.

ATi in pikec se cartata jaz si grem pa nardit zajrk pa pridem nazaj.

dolenjka bravo za super nočuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2519
12.4.2008 11:55:28   
Janey
Kje pa ste vse? A že kuhate? Sprehajate se najbrž ne, glede na vremeuser posted image mi smo zapečateni tu not v stanovanju. Bomo zagnilili, ko nismo navajeni bit doma. Se celo jutro že nakaj nacukujemauser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
12.4.2008 12:01:41   
MetiLu
Ojla

Zvečer smo imeli spet arije za zaspat user posted image  ampak mami se ne da in je zmagala, sva lepo zaspala brez nošenja user posted image  zaspala sva ob devetih pa tja do enih, potem papala in spala do petih in po dobre pol ure vreščanja je s pomočjo guncanja posteljice zaspal do pol devetih user posted image  kar dobr nam gre user posted image  no, pa dopoldan je tudi že eno urco odspal.

Zdele pa že pripravljam kosilo, puranji zrezki v sirovi omakci, pečen krompirček v pečici in kuhana zelenjavca user posted image

Ati in mišek pa afne guncata na sedežni. Popoldan se greva pa mogoče potepat, ker mora ati v službo, da ne bova spet cel popoldan sama doma.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
12.4.2008 12:19:53   
bamby
buči, tvoj Tilen je pa res pravi jedec user posted image , kar dobrih 200 ml v enem obroku user posted image . Evo, moja kar polovica manj user posted image . Včeraj sva čez cel dan nabrale za 585 ml, danes do zdaj pa 230 ml. Upam,da bo ratalo do večera vsaj 600 ml. Kaj vse bi jaz dala za to user posted image . Zdaj sem ji namesto dude začela kar flaško dajat, pa kar pali. Bom videla, kako se bo to obneslo user posted image . Sam zmerom ji pa flaše tudi ne dam, ker mora pa tudi bit kaj pavze vmes.

dolenjka, user posted image  z carico! Pa še ležalnil bo dobila user posted image ! Če se ti da še za mojo princesko poiskat, kaj pomeni ime Anaja user posted image . Jaz sem že povsed iskala, pa nikjer nič najdla user posted image , le to da morda izhaja iz svetega pisma. S tem imenom je bil mož in je bil še iz stare zaveze. Kaj drugega pa ne vem. Svetega pisma pa tudi ne poznam toliko, da bi kaj več vedela o njemu.

janey, a ti Jakec zmerom poje po 120 ml?

Mi smo imeli super noč, čeprav bi bilo bolje, ko bi Anaja pokazala malo več interesa za jest. Po 21 uri je zadnjič jedla in potem sem jo dala spat. Brž ni zaspala, saj je po pol ure še gledala kot sova, ampak ni nič jokala. Pol je zaspala in spala do pol sedmih, pa še takrat ni bilo nevem kakega joka user posted image . Je pa ob pol treh kašljala,da sem se zbudila in jo šla čekirat, če je z njo vse OK.

Punce, a veste kaj sem se jaz spomnila ob pol treh ponoč?? To, da imate nekatere še dolg za poravnat user posted image user posted image user posted image . suzi je obljubljala en diabetični štrudelj (za meti en kos brez rozin, ker ji je pač bljak user posted image ), pina je obljubljala kruhke in isto štrudelj user posted image , nisem se pa mogla spomnit, katera je obljubila narezek user posted image  . Edino vrtnica se je oddolžila, čeprav je tudi ona obljubljala tudi torto.

Torej punce, a bo kaj v sredo user posted image user posted image user posted image ????

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
12.4.2008 12:28:34   
ella79
bamby dobr si si ti tole zapomnila, kaj mora katera spečt user posted image user posted image dobr, da jaz nisem kej obljubljala user posted image user posted image naša se ponoči nikoli ne joka, ko je treba jest, pa jo grem potem še previti, pa tudi mukne ne user posted image sem jaz pogledala v knjigico imen in Anaje žal ni notr

pri nas se je kar neki sonček pokazal user posted image me prav zanima za kok časa user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
12.4.2008 13:38:02   
Janey
Malega smo spokali v vozek in na balkon in spiiiiuser posted image user posted image user posted image

bamby vedno mu naredima 120, ampak ne poje vedno vsega. Včasih kar 30 pusti...s tem da je jaka je 7-8x na dan, odvisno kak spančka.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
12.4.2008 13:44:25   
*Naja
Vidim, da ste pridne in vsak dan čvekate, meni pa kar ne znese. Naša pupa čez dan skoraj nič ne spi...mogoče za kakšnih 15 minutk zadremlje, tako da tiste minutke jst izkoristim in grem hitro kaj pojestuser posted image . Edino na sprehodih pančka....voziček jo takoj uspavauser posted image . Ponoči sva se skoz do sedaj zbujali in dojili nekje na 2,5 uri, le prvo rundo, takoj zvečer po kopanju je potegnila za kakšne 4 urceuser posted image user posted image user posted image .
Se pa morem pohvalit, da je za nami prva res prespana noč.....je zaspala ob 21.00 in spala do 02.30...sva jedli in je nato spala še do 07.00user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdej pa tudi že nina od 11.30. Tako da mi je celo uspelo pospravit stanovanje, se stuširat, jest pa še na RR it mal prečekirat, kako so kaj vaši user posted image .
Sva jo včerej z mojim kopala kar v taveliki banji....sta oči in pupa skupaj mal čofotala in je ful uživala. Sem prilepila nekej slikic in ena je tudi s kopanjauser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?