MetiLu
|
Suzi: za približno 3 osebe rabiš 250g nepasirane skute, en vanilijev sladkor, en limonin sladkor, malo cimeta, navaden cuker (količina po občutku), 3 jajca, 1 dl sladke ali pa 2 velike žlice kisle smetane (kar pač imaš), pa 250g makaronov, jaz uporabim od barille mini peresnike. Makarone skuhaš, posebej zamešaš skuto, 1 jajc, sladkor, malo cimeta, zmešaš z makaroni in daš v pekač. Jaz v polovico mase zamešam še eno naribano jabolko (jaz ga pečenega ne maram ). Potem pa zmiksam še 2 jajčka in smetano in prelijem po makaronih v pekaču in pečem cca. 20 min, da lepo zarumeni Je pa to moj "malo izmišljen" recept, sem enkrat malo eksperimetirala, pa je ratal Paštetkarce, jaz sem se pašteti tud izogibala, samo glede na to da jo ve jeste, si jo bom pa tud jest privoščila. Tud jest mam ločene tastare, pa do zdej še ni prišlo do srečanj, ker v P tako ni noben smel pridt Fotra na poroko nisem vabila, ker sva bila takrat še v slabih odnosih... bo pa za krst toliko bolj zanimivo mi pa čist dol visi, se bodo že znal obnašat, jaz se s tem sploh več ne obremenjujem Elma, moj bo sicer star 2 meseca, pa tudi ne vem koliko poje na obrok. Ampak dokler se lepo redi, me niti ne zanima. Je pa res, da mojga tišči samo kadar dobro kupčka ne podre. Če se pa preveč naje, pa itak ven vrže. Kar mi skoraj vsakič