Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 11.4.2008 15:14:58
|
|
|
|
dolenjka
|
Ojla! Pinči sem ti že odgovorila Še enkrat HVAAALAAAA. To bo lep spomin za našo carico Ana pa spet bruha? UPam, da bo kmal boljš! Za težavo z ušeskom pa jaz nimam pojma Za tiste, ki ste imele vnete učke: kako to izgleda? Tara je imela malo v kotičku, ko se je zbudila, pa mislim, da ni bil zaspanček, ker je blo mal rumenkast Uček mora biti kaj rdeč ali ne? Kolk pogosto se je pa gnojček pojavljal Mater bo še dohtarca ratala
|
|
RE: februarski sončki 2008 11.4.2008 15:23:06
|
|
|
|
ella79
|
100 strani pina a temenca se tudi na ušesku lahko naredijo
|
|
RE: februarski sončki 2008 11.4.2008 15:23:07
|
|
|
|
Suzi*
|
Pinči, polma nimam, s čim bi to mazala. Če je ranica, mogoče z Bepanten kremo, tisto ki je za rane?? Očistiš pa verjetno lahko s fiziološko?? Dolenjka, očki so vneti, ko pridejo taki zapackani, najbolj zjutraj. Jaz sem naši kar z vatko in fiziološko čistila, ene so pa tud s kamilicami ali pa so jim v oko kapnile malo materinega mleka. Madoniš, naša se je prej sicer hitro zbudila, jedla ob pol enih in zaspala na zizi, pa zdej že skor 3 ure spi. Mi bomo pa danes domačo pizzo jedli. Testo že pridno vzhaja.
|
|
RE: februarski sončki 2008 11.4.2008 15:31:06
|
|
|
|
dolenjka
|
Suzi zapackano ni, samo v kotičku je imela malo kot zaspanček, vendar ni bilo suho Bomo videli, upam, da je nisem prehladila Še panča na fotelju, sicer je bolj rahel spanec, ampak je
|
|
RE: februarski sončki 2008 11.4.2008 15:39:10
|
|
|
|
pina-1
|
tudi mi smo kupili čebriček in smo banjico že kar pospravli. Je v čebričku 100 krat bolje in enostavneje in Ana uživa 100 na uro. suzi, dolenjka ana nima ranie ampak se je taka tekočna rumena cedi in se pol posuši na ušesku. Deluje kot temenca, ne vem pa če se le ta delajo tudi na ušesu. februarka jaz sem ti pozabila čstitati rojstni dan. JE blo kar bučno včri in mi je lo z glave. Zato ti dane scoščim duplo ok? grem seda vaše otročke pogledat
|
|
RE: februarski sončki 2008 11.4.2008 15:52:19
|
|
|
|
buči
|
Evo se vidi, da je slabo vreme. Od 10ih me ni na RR, pa pridelate 100. stran. Klepetulje!
|
|
RE: februarski sončki 2008 11.4.2008 16:56:24
|
|
|
|
lillchy123
|
Midva tud prideva!!! 16. ob 11h, ne? pa pa, se vidmo..
|
|
RE: februarski sončki 2008 11.4.2008 17:03:32
|
|
|
|
ELMA
|
KJE STE VSE ... Od gdaj se lahko dojenček kopa v čebričku ?
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 11.4.2008 17:15:53
|
|
|
|
Februarka08
|
Pina, hvala za duple čestitke. Suzi, vaša je tud tako fletna. Jaz imam našo že celo popoldne pokonci, vmes je spala kakšne pol ure vsega skupi in bi zdej samo jedla in jedla. Sej še k seb ne pridem, se že dere za novo porcijo. Jest sam upam da moj čimprej gor pride da jo mal prevzame in da se gremo kopat, sam ne verjamem... Ji pa učke kar skup lezejo, upam da bo zvečer zaspala kot top. Bogica, je res prav zmatrana. Mam pa skoz ene ljudi, tako da komaj pridem za rač. Pa sam begajo našo malo. Ah, sej bo kmal boljš.
|
|
RE: februarski sončki 2008 11.4.2008 17:33:23
|
|
|
|
Suzi*
|
Sreda, 16.4., Supernova, Rudnik LJ: Meti & Janez Dolenjka & Tara Pina & Ana Suzi & Žana Torcica & Gašper Mary_lou & Tai Ella & Zoja Buči & Tilen Misar & Lana Lilči & Luka A se pol zmenimo ob 11. uri??????
|
|
RE: februarski sončki 2008 11.4.2008 17:37:48
|
|
|
|
Suzi*
|
Naša je pa spala od pol enih pa do malo čez 16.! Zdej je pa budna, pa upam, da bo še mal zdržala, da ne bo zdej zaspala. Uspavat je ne mislim, pa da vidim, kdaj bo omagala. Zaenkrat se sama ukvarja z igračkami, pa malo jo Anžej animira, mal postoka pa pojoka....se mi zdi kar utrujena. Upam, da bo danes prej zaspala. Pa tud tebi, Februarka želim, da vam danes rata it ob normalni uri spat.
|
|
RE: februarski sončki 2008 11.4.2008 17:38:49
|
|
|
|
Suzi*
|
Elma, mi smo našo začeli pri 1m kopat v čebričku, eni pa jih že od rojstva noter kopajo.
|
|
RE: februarski sončki 2008 11.4.2008 18:45:45
|
|
|
|
mary_lou
|
BUCI jest sm vcasih zivela v vodicah zdej pa ze 6 mesecev zivim z lubijem v domzalah. Poznam pa dobr brod se dve leti nazaj smo se kot mulci kopal v savi in ga pil v medotu pa mojga lubija niti poznala se nisem hehehe dons pa tkole.... Sej vsakic k se mim broda pelem pa kak vozicek vidm poskilim ce si slucajno ti hehehe te poznam s slik tle na RR Ves da bi sla ce me vzameta s sabo...
|
|
RE: februarski sončki 2008 11.4.2008 18:58:44
|
|
|
|
ELMA
|
mary-lou jaz moram tudi našo pupo peljat v mecdonalds na eno coca-colu , če Tai jo lahko pije zakaj nebi še Elma . .......Dobra slikca.... Mal smo pokukali v vaš album res je lep tvoj ....
< Sporočilo je popravil ELMA -- 11.4.2008 19:02:07 >
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 11.4.2008 18:59:42
|
|
|
|
buči
|
mery_lou, mene sicer res ni težko zgreši, najprej moja rit, potem jaz, potem pa Tilen v modrem triciklu. Ti kar potrobi, pa se hitro ustavi, da zavijeva v Kaval na kavo! V Medotu pa nisem bila že vsaj 10 let! Joj, nostalgija! Tam je mene moj enkrat totalno trd kuru ... Ti bom na ZS pustila telefonsko, pa se slišimo.
< Sporočilo je popravil buči -- 11.4.2008 19:00:52 >
|
|
RE: februarski sončki 2008 11.4.2008 19:02:40
|
|
|
|
MetiLu
|
No, mi imamo avtke doma, zdej se bova pa lahko spet potepala Se mi je pa tamal zdele že tatretjič pokakal popoldan, pomoje je za cel teden nadoknadu Počasi se bomo šli skopat, pa da vidm, kdaj bomo danes zaspal Suzi, jaz sem za 11. uro, sicer pa tudi če katera pride kasnej ne bo panike. Točno najbrž ne bomo mogle bit vse, ker imajo naši čist svoj ritem
|
|
RE: februarski sončki 2008 11.4.2008 19:05:59
|
|
|
|
buči
|
suzi, ob 11ih je ok
|
|
RE: februarski sončki 2008 11.4.2008 19:06:16
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* Elma, mi smo našo začeli pri 1m kopat v čebričku, eni pa jih že od rojstva noter kopajo. suzi a ki je 1 mesec star lahko sedi v čebričku ? A ni to mal prezgodaj zaradi hrbtenice ?
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 11.4.2008 19:09:20
|
|
|
|
Janey
|
Halo mala_pikica za lukca. Upam da se čimprej pozdraite. Bošček mali...mislim na vas. mI2 sma pa danes z marusho in lovrotom vozičkala. Lovro je taka faca kot njegova mami da si nebi slučajno ati kake zasluge lastil smo se pa izmenjali...ko je lovrno zaspančkal se je jakec zbudil. Ampak trava je pomagala..smo jo čisto zruvali hehe Meni je pa zdaj tak slabo, da sploh ne morem prav sedet..pa ne vem od česa...mi je kar naenrat postalo. Upam da čimprejmine. Zdaj grem pa dol po jakija..je pri tašči
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 11.4.2008 19:09:30
|
|
|
|
mary_lou
|
ELMA kar daj zato se pa tok redi hehe pr enem mesecu pa pol ma ze 5800 g.
|
|
RE: februarski sončki 2008 11.4.2008 19:09:30
|
|
|
|
ELMA
|
Jaz bi tudi 16.4 prišla na srečanje ampak smo predaleč , tko da upam da boste en kofe za mene spile ....
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 11.4.2008 19:10:41
|
|
|
|
mary_lou
|
BUCI jest grem jutr v celovc v soping za mene in bom precakirala za novalac ce je res cist isti
|
|
RE: februarski sončki 2008 11.4.2008 19:13:10
|
|
|
|
mary_lou
|
Hvala elma Tai je res cukercek moj pa lohk sam kontra recem za Elmo pa res ima zanimivo ime Elma lepo in ful neobicajno in nepogosto taka izvirna so meni ful vsec
|
|
RE: februarski sončki 2008 11.4.2008 19:14:01
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou ELMA kar daj zato se pa tok redi hehe pr enem mesecu pa pol ma ze 5800 g. ponavadi rečejo da so punčke bolj drobne ,ampak ti povem tudi bez coca-cole naša pupa je stara 1mesec in težka 5000 g , dolga 58 cm , ampak vseeno bomo šli na eno coca-colu ..
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 11.4.2008 19:16:18
|
|
|
|
mary_lou
|
Elma a je tisto bratec na sliki? kako je pa njemu ime?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?