|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
11.4.2008 12:38:41   
jasna
Pingi, jaz tudi ne vidim komentarjevuser posted image . A še maš moj mail?user posted image user posted image

včeraj sem dobila vprašalnik za sprejem v vrtec, deadline pa danes... In se spravim izpolnjevat, pa vidim, da rabiš potrdilo delodajalca. AAAAAAAAAAAAAA ura pa 11. In kaj čem kot pod pod noge, v svojo službo in v moževo in mi je uspelo prit v vrtec ob 12ihuser posted image . Me je pa tudi strah postalo, ker upoštevajo samo stalno bivan je ne začasn ega in  moje služba se ne šteje v plus, ker je še en vrtec bližjeuser posted image

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 11.4.2008 20:21:24 >

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
11.4.2008 12:40:12   
Pandica
Saj nisem mogla verjet, da vam je že dopoldne uspelo toliko napisat  user posted image

Res ste ( smo ) neverjetne kako polnimo strani  user posted image

Oktoberka   hvala za kavico, je pasala user posted image  
Pa pri nas še tut ni nič videt, da bodo zobki pokukali ven.
Ampak se sploh ne jezim, ker zdaj me vsaj grizt ne more, ko jo dojim user posted image user posted image

Sanwebdra   ja, verjamem, da se mora Irena malo navadit na nas klepetulje user posted image
Irena, če nas bereš kar pogumno kaj tut ti napiši, saj ne grizemo  user posted image
Ja, pa imaš prav Sanwebdra. Zvečer sem vedno lačna ko pes. Bi pojedla hudiča in pol user posted image   Je pa res, da ponavadi zjutraj nič ne jem, ker nisem lačna, silit pa se ne morem, ker mi je potem user posted image   Tako, da zjutraj spijem samo kavico ponavadi. No, izjemoma zdaj jem corn flaks-e v mleku user posted image   za malico user posted image

Vavvv, super user posted image   Pridna Julija  user posted image kako je lepo spančkala, to se je mami danes naspala, kajne?

Lane31  v sredo itak nimaš izgovora, da nebi ki prišla. Niti ne pomisli na to  user posted image

Arsen in vsi ostali slavljenci   čestitke, bodite pridni user posted image    user posted image    user posted image

*pikijakob*   pozdravljena in dobrodošla  user posted image

No, se še pol javim kaj....

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
11.4.2008 13:05:57   
ditta
Pingi slikice so res luštne in vidim, da ste punce postale prave navdušenke za te vrste druženja in prijateljevanja. Jaz bom na srečanje zaradi Zoje še kdaj prišla, tokrat pa nam ni uspelo saj smo se zadržale v šopingu po BTCju. Nekateri dojenčki in dojenčice delujejo veliko bolj odraslo kot Zoja, saj se meni naša pikica zdi še vedno tako mala in krhka.
Med drugim sem kupila tudi Fredov obroč za plavanje. Nameravamo ga uporabiti v toplicah in na morju. Komaj čakam, da bomo skupaj plavali v morju, kaj pa vi?
Zoja še vedno zavarča vso gosto hrano in upam, da se bo to res kmalu uredilo. Tole pasiranje in kuhanje ter pripravljanje hrane je res nehvaležno delo, saj ne spravi vase niti tri žličke. Moje mleko pa po žlički poje tako lepo, da ne gre mimo niti kapljica user posted image . Hvala bogu vidim, da imate še nekatere pri tem manjše težave... in da nisva edine, ki nama to še ne gre.

Letos bo izgleda spet pravi babyboom, čeprav sem jaz mislila, da smo mi naredile lansko leto pravo revolucijo! Med drugim je lansko leto rodilo kar 9 mojih prijateljic,... pa čeprav niso vse tiste ta najbolj ožje, se sedaj stalno slišimo in pišemo ter govorimo samo o user posted image . In besed na to temo kar ne zmanjka! Včasih sem že prav sita obiskov in blebetanja, zato kakšen dan telefona sploh ne prižgem in si vzamem čas samo za naju z Zojo. In ob tem priznam, da se mi tudi foruma včasih ne da brati,... potem pa kakšen dan, kot je npr. ta, preberem vse za nazaj in me oči že kar bolijo od buljenja user posted image .

Sej res, a imate že vse svoje dojenčke v športnem delu vozička? Jaz sem Zojo za foro na dvorišču zadnjič dala za deset minut noter in se mi je zdelo, da je ni še ravno najbolj primerno...ker se ona za enkrat čisto fino počuti v košari,... čeprav je tam že ornk na tesnem, tako po dolžini kot po širini... Kljub temu pa smo nedavno tega uspele stlačiti noter kar dva!

Evo zdej pa moram tudi jaz šibati, ker se je Zoja zbudila in greva kuhati kosilo ter likati perilo. A ma še katera včasih vrh glave teh gospodinjskih del? Meni se včasih zdi, da me bo ta vsakodnevna rutina kuhanja, pospravljanja, pranja, likanja, sesanja, ... kar pobrala user posted image !!! Hvala bogu za zares prave prijateljice in prijatelje!

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
11.4.2008 13:23:33   
suzanamai
ARSEN, ELIAN in NINA user posted image user posted image user posted image  čestitke za 6 mes.

Js pa Tave sva kavico 100000% plačali. Tko da... Zgleda da si kelnarca res še eno zase skuha na naš račun. Itak si misli da ne bomo vedle ker nas je t
ok. Al si pa misli da je tok pridna in marljiva in si zasluži eno Dobr da si še sendviča ni vzela

Jst tud user posted image user posted image user posted image , pa še trikrat vmes sem rekla za račun, pa se ni pustil motit. No važno da nisem pozabila.

Pikijakob dobrodošlauser posted image

Bravo Max ti paše v slingu

IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*
Če je slana voda na Karibih,..sem pa definitivno za slano vodo

Kinnie a zdaj mi boš pa lušte delala al kajuser posted image

bravo dojenčki, oktoberka jaz tud moje ne bi upala spustit

Skuštrana dobra stran ampak preveri linke, na mei tai vzorcih imaš otroka na traktorju, pa naslov domače strani home...., linka za mame in darilni program nista aktivna... a boš prodajala še moje ribežneuser posted image

suzanamai, sem ti že hotla rečt da ima tvoj mai ful dobro čupicouser posted image

Joj jasna je ko samson, tako čustveno navezan na svojo čupouser posted image   pa frajer se hodi strižt k maretu, pol pa ni čudnega da mami ni bla že eno leto pri frizerjuuser posted image

Pingi user posted image user posted image user posted image  za slikce

< Sporočilo je popravil suzanamai -- 11.4.2008 13:26:01 >

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
11.4.2008 13:28:51   
skuštrana
Skuštrana dobra stran ampak preveri linke, na mei tai vzorcih imaš otroka na traktorju, pa naslov domače strani home...., linka za mame in darilni program nista aktivna... a boš prodajala še moje ribežne

Ja, tisto je Liza na traktorjuuser posted image Saj to sem napisala, da ta dva linka še nista čisto okuser posted image ..Ostalo pa zaenkrat še ni v prodaji, bo nekje septembra vse na voljo - do takrat sem v porodniškiuser posted image user posted image Aktiven je samo link NOSILKE

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
11.4.2008 13:30:29   
skuštrana
Suzanamai, za ribežne se bova zmenili, ko bom delala darilni program recimo...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
11.4.2008 13:44:33   
jasna
skuštrana, sem prej pozabila napisat kak srček je Arsen na slikicahuser posted image . Ja, ja se bova šlo foliratuser posted image . Ampak po moje prej na celjskemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2232
11.4.2008 14:16:21   
lane31
user posted image user posted image user posted image  mislim ej........priletim domov iz sprehoda ,vržem jesti v piskre dete zaspi,....jaz cela vesela, da imam še čas za rr........do sem še vse user posted image  ,pol pa 4 nove strani 4 !!!! Pa a ste .....
Zdaj pa se prebij skozi in še kaj napiši ,ko bo itak potekel njen čas spanja
Grozne ste.....pol se pa čudite nad dežom user posted image user posted image user posted image user posted image
Saj se hecam no user posted image

Čestitke kar 3 polletnikom user posted image user posted image user posted image

Slikic niti slučajno še nisem gledala....tako da komentiram kasneje

PIKIJAKOB.......daj še kaj napiši...a si naša -mislim štajerska desetka user posted image

Spanje - imamo le pižamico ,če je brez podplatov ji dam zokenčke ....jo pa morem obvezno tesno v dekico zavit (tako čisto tanko) preko pa odejico....ji en čas nisem dala dekice pa se zbuja full......pa še sem prebrala da je prav tako ker se počutijo kot v maternici -in res delam tako od prvega dne ,pa še nismo imeli enega zbujanja ponoči ,niti enega user posted image user posted image user posted image

Zobki........kaj je to user posted image user posted image

Kile.......daj nehajte se šopirit ker tukaj pa jaz vseekakor zmagam user posted image  156 cm in 62 kg .......zmaga je moja user posted image user posted image

Oktoberka...........niti slučajno nebi probala tistega

Prej se mi je mala full jokala na sprehodu, sva kar domov leteli - in valda ,posračkana do uh user posted image

Sem pa srečala majozarjo danes....a samo na hiterco......če bereš, dajmo se kdaj zmenit za kaki sprehodek + kavica vsi štirje user posted image

Vas pa malo nategujejo za račun ....ma kako si upajo user posted image

Komaj čakam sredo....user posted image user posted image  SREČANJE jupiiiiiiiiiiiii user posted image

Evo saj sem vedla.........user posted image user posted image  ........to bi bilo zaenkrat od nas vse ,bodite pridni in prosim idite malo telovadit še z kerim drugim delom telesa kot le z prstki user posted image

Aja..........pri nas grozeči črni oblaki user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
11.4.2008 14:19:40   
VANILI
JOJ vidla fotke,
kok ste luštne mamice in bebice
jaz bi tudi vas v živorada kdaj vidla.

Zdajpa je mojauser posted image  odjurila tako da moram šibat, Teo kot ponavadi NIČ ne spi (a vaši ful spijo čez dan??), tako da bi rad spet papiko (mene - mlekaricouser posted image ).

Jasna- ej hvala za ta link!!!

Uživajte, tu je tak kisel dan, čeprav topel, sem uspela očistit vse šipe na oknih, so nam delali fasado in je blo zapacano.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
11.4.2008 14:24:39   
VANILI
Ma jaz sem tok lesena, ničesar ne najdemna RR...kako pa narediš moj album, bi rada še nas pokazala (in sebe  -nilsko kobilo v vsej svoji širiniuser posted image user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
11.4.2008 14:26:27   
Pandica
Vanili   moja tut ne spi full čez dan. Sicer ne vem kaj je za tebe full user posted image  user posted image
Danes mi je spala recimo od 12h pa do 13.15h  user posted image   včasih potegne celo 2 urci, včasih pa samo pol ure. Spi pa to ponavadi vedno dopoldne, popoldne jo bolj težko pripravim do spanja doma. No, v vozičku še mogoče kdaj kaj zacuma tut popoldne user posted image

Skuštrana   stran je svetovna user posted image user posted image Res je 1A, super je no.
Joj, kake lušte imam res z temi slingi oz. mei tai-ji user posted image

Grema rito previjat  user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
11.4.2008 14:29:25   
lane31
No sem uspela celo album od pingi pregledat.................super srečanje ,lepi user posted image  lepe mamice user posted image .........komentarjev pa ne vidim user posted image

skuštrana........super stran user posted image user posted image user posted image  vse pohvale user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
11.4.2008 14:57:24   
Kasija
user posted image
Vanili vse najboljše za tvoj rojstni dan!

user posted image
Vse naj naj polletnikom Arsenu, Nini in mojemu Elianu user posted image  Hvala vsem za čestitke!

Skuštrana dobila link, res so lepi in zdaj razumem, zakaj se grebejo za tistega z rožicami. Ampak ta je od zoje, a ne suzanamai user posted image  Pa saj arsen je že pol leta star, ga lahko kar liza previja user posted image
user posted image user posted image user posted image  za novo stran aletrmame

suzanamai ja tisto trgovino sem mislila. Pa beliko sreče in dober dogovor. Sem pa danes preizkusila klaudijin namig in zgibala banano in gre res super. Ribežen je user posted image
Zoji pa čestitke za prvi zobek /čeprav sem ji čestitala že na srečanju/

Orka pozdravite se in čestitke za zobek št. 2

mama06 ojoj! eno user posted image  za vaju!

zala07 dobrodošla user posted image

janja čestitke urbanu za drugi zobek.  Pa napiši kakšen se ti zdi h2o. Aja oktoberka hvala za nasvvet za delo s h2o!

Zdaj bom pa tole dala enter in brala dalje.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
11.4.2008 15:01:28   
Pandica
Jaz sem tut pogledala album od Pingi  user posted image

Res ste vse mamice luštne, user posted image pa itak  user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
11.4.2008 15:36:24   
Kasija
Pikijakob dobrodošla!

IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Jaz sem tudi ful navdušena nad desetkami007user posted image user posted image user posted image Mi ni treba tašče spraševat za nasveteuser posted image user posted image

user posted image  user posted image

Voda v bazenu - T  je že majoli povedala. Boljša je slana ali pa navadna voda od termalne. Termalna je nekje /ptuj recimo/ primerna za otroke, drugje pa odsvetujejo - odvisno je od tega, katere snovi so v vodi. Za naše tamale je dovolj po 15-20 minut v vodi, ne več kot to. Elian je že bil v bazenu s slano vodo in ga ni nič motilo, da bi peklo učke ali kaj takega. Meni je slana bolj pri srcu, termalni kar ne zaupam pri tako malem. Problem vseh bazenov je pa kloriranje. elian je imel kar suho kožico tako da sem ga mazala. na difu/plavanje za dojenčke v lj/  recimo pa nima tako suhe. Pa po kopanju sem ga tuširala skupaj s sabo tako, da sem ga polivala - prav močen curek ali nenadna sprememba t bi ga lahko "zjezila".
Na bazenu sem bila v hotelih morje in v ankaranu zraven kampa. Je pa v ankaranu majhen bazen in malo ljudi je bilo. V obeh pa imajo previjalno, če se ne motim.

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
11.4.2008 16:07:56   
Kasija
Pingi fotke user posted image  A ste vse videle moj meitai s slončkom user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
11.4.2008 16:17:05   
maja zarja
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Sem pa srečala majozarjo danes....a samo na hiterco......če bereš, dajmo se kdaj zmenit za kaki sprehodek + kavica vsi štirje user posted image

Misliš vseh šest?user posted image ...jaaaaa to pa ni slaba idejauser posted image

nevihta mimo....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
11.4.2008 16:39:51   
jasna
Vanili, a ti tudi danes praznuješ? Vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image  En prav poseben dan ti želimuser posted image  (pa nehi pucat na svoj RD, nouser posted image )

Kasija, tvoj slonček je pa zakonuser posted image

Mi bi morali v BTC po eno darilo za eno pupo. Pa ne vem, če ne bo spet dež... Eh, bomo pa palerine nesli sabo...

< Sporočilo je popravil jasna -- 11.4.2008 16:40:13 >

(odgovor članu maja zarja)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
11.4.2008 16:47:16   
skuštrana
Pri nas so vsi podolgem razen mene..sem bila jaz tudi pa se ni obneslo.

Kakšno neumno vreme...Pravo aprilsko..

Ravno sem izvedela, da je od kolegice nečak, star 1 leto, imel možgansko kapuser posted image user posted image user posted image user posted image Sploh mi ni jasno kako tako majhen..

Kasija, slonko je full lepuser posted image user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
11.4.2008 16:50:37   
skuštrana
Kasija, arsen se pa full rad tušira..pa večji kot je curek bolj vriskla..pa Liza ga z največjim lončkom kar jih najde po glavi poliva in mu je full všeč. eH, SE VIDI DA JE MORsKI FANTIČ..lIZA SE JE ŽE PRI LETU IN POL TUNKALA V MORJU, JE BILA FULL SMEŠNA (grr, črke)

Neposredna povezava do sporočila: 2245
11.4.2008 17:04:59   
sanwebdra
ARSEN, ELIAN in NINA - za vsak mesec eno lepo željo!

bravo za spletno stran skuštrana!!! boš sploh sfplgala izpolnjecat naročila? ker bo prodaja itak ful dobra. No, Julijin sklad bo počasi poln user posted image  - ti pošljem ZS. mehurčica pa lepo pozira na tvoji strani, kaj??? Z Eni sta pravi manekenki.

*pikijakob* končno, zdaj pa še podatke napiši, da bo klaudia popravila seznam, pa ne pozabi na svoj roj. dan

A smo kar vse visoke 165 cm???

IZVIRNO SPOROČILO: ditta
A ma še katera včasih vrh glave teh gospodinjskih del? Meni se včasih zdi, da me bo ta vsakodnevna rutina kuhanja, pospravljanja, pranja, likanja, sesanja, ... kar pobrala user posted image !!! Hvala bogu za zares prave prijateljice in prijatelje!

Se meni zdi enako, me čaka takaaaaaaaaaaaaaa gora perila, da se bom kar zjokala, pa še kar perem in perem, teh cunj nikoli ne zmanjkalo. Še vse ostalo bi prenesla, ampak likanje ...

Vanili ima roj. dan??? No, vse najboljše, pa da se ti vse uresniči, kar želiš. Pa čimveč daril.user posted image

Julija pa je danes jedla špinačo in pire krompir za kosilo in zmazala ful dosti. Tako kot mami. Zdaj pa po smokijih tolčeva. user posted image  Pol pa bodo spet kile na tehtnici nekje med oblaki ...

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
11.4.2008 17:57:00   
metkica1
user posted image user posted image VANILI ŽELIM TI VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
11.4.2008 18:28:29   
2ursae
skuštrana, res dobra spletna stranuser posted image . Mi je pa kar hudo, da nisi uporabila nobene od mojih slikic user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
11.4.2008 18:32:43   
Klaudia
http://www.youtube.com/watch?v=X5Qo-q3ql0c

Tako se pa Lia smeji ko jo žgečkamo user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
11.4.2008 18:43:56   
suzanamai
No midve s princesko sedaj bereva, kaj ste naklofale, zraven Zoji ritka ropota in je že fuj fuj, tako da ne bova dolgo.

Joj klaudia ne boš verjela kake je sedaj počela, ko je gledala Lio, še ona se je začela smejat in kričat. Verjetno si misli, ja to je pa una včerajšnja bejbauser posted image

Nič greva se skopat, se javim kasneje

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?