ditta
|
Pingi slikice so res luštne in vidim, da ste punce postale prave navdušenke za te vrste druženja in prijateljevanja. Jaz bom na srečanje zaradi Zoje še kdaj prišla, tokrat pa nam ni uspelo saj smo se zadržale v šopingu po BTCju. Nekateri dojenčki in dojenčice delujejo veliko bolj odraslo kot Zoja, saj se meni naša pikica zdi še vedno tako mala in krhka. Med drugim sem kupila tudi Fredov obroč za plavanje. Nameravamo ga uporabiti v toplicah in na morju. Komaj čakam, da bomo skupaj plavali v morju, kaj pa vi? Zoja še vedno zavarča vso gosto hrano in upam, da se bo to res kmalu uredilo. Tole pasiranje in kuhanje ter pripravljanje hrane je res nehvaležno delo, saj ne spravi vase niti tri žličke. Moje mleko pa po žlički poje tako lepo, da ne gre mimo niti kapljica . Hvala bogu vidim, da imate še nekatere pri tem manjše težave... in da nisva edine, ki nama to še ne gre. Letos bo izgleda spet pravi babyboom, čeprav sem jaz mislila, da smo mi naredile lansko leto pravo revolucijo! Med drugim je lansko leto rodilo kar 9 mojih prijateljic,... pa čeprav niso vse tiste ta najbolj ožje, se sedaj stalno slišimo in pišemo ter govorimo samo o . In besed na to temo kar ne zmanjka! Včasih sem že prav sita obiskov in blebetanja, zato kakšen dan telefona sploh ne prižgem in si vzamem čas samo za naju z Zojo. In ob tem priznam, da se mi tudi foruma včasih ne da brati,... potem pa kakšen dan, kot je npr. ta, preberem vse za nazaj in me oči že kar bolijo od buljenja . Sej res, a imate že vse svoje dojenčke v športnem delu vozička? Jaz sem Zojo za foro na dvorišču zadnjič dala za deset minut noter in se mi je zdelo, da je ni še ravno najbolj primerno...ker se ona za enkrat čisto fino počuti v košari,... čeprav je tam že ornk na tesnem, tako po dolžini kot po širini... Kljub temu pa smo nedavno tega uspele stlačiti noter kar dva! Evo zdej pa moram tudi jaz šibati, ker se je Zoja zbudila in greva kuhati kosilo ter likati perilo. A ma še katera včasih vrh glave teh gospodinjskih del? Meni se včasih zdi, da me bo ta vsakodnevna rutina kuhanja, pospravljanja, pranja, likanja, sesanja, ... kar pobrala !!! Hvala bogu za zares prave prijateljice in prijatelje!
|