mišk
|
Tako. Medve sva bile dans na sistematskem pregledu za 6 mesecev. Nove mere so 66,5cm in 7010g. Višine ji ni glih najbolj natančno zmerla, ker je bla mala čisto pokrčena, za težo je pa pediatrinja rekla, da je čisto na spodnji krivulji. Da ni panike, ampak da je res lahka. Pa tak veselo mi folk govori kolk je "močna"!! Res ma bolj okroglo glavco in lička, debela se mi pa absolutno ni nikol zdela! Ja, pa ko sem ji povedala, da se še ne obrača mi je dala napotnico za razvojno ambulanto in sva že jutri naročeni. Sva imeli srečo, ker je ravno ena odpovedala in je potem sestra naju napisala. Pa še ta moj mali mi jo vedno zagode! Ko jo je dala pediatrinja na trebušček, da bi pasla kravice, je dala rokice narazen in nazaj, glavico je zarinla dol v mizo in začela taaakooo tulit!! In to je ene trikrat ponovila, pa se je vedno tako trmarila! Tak da je zgledalo, kot da mala sploh ne zna kravic past! Do sedaj pa jo je pediatrinja vedno pohvalila, kako neverjetno rada pase kravice! KO je dobila injekcijo se je seveda spet drla... V glavnem-nič novega. Varčevanje: Zaenkrat sva ji dajajla na račun tisto, kar je dobila od sorodnikov, enkrat po poroki pa ji nameravava urediti varčevanje, da bi ji vsak mesec položila ene 20 evrov. Mislila sva tudi najprej na kako varčevanje v skladih, a sem po tej krizi na borzi postala kar malo "posrana". Že to je dost, da sem sama v dobre pol leta izgubila skoraj dva milijona starih tolarjev!!! Ampak nisem nič vzela ven. Kaj čem zdej. Sej zdej se počas spet stabilizira... Upam.... Plenice: Uporabljamo v glavnem Pamperske, občasno pa preizkusim tudi kakšne druge (Muller, Lidl, DM,...) Nobene mi še nikoli niso prepustile, a Pamperske so mi zato najbolj všeč, ker so tako tanke, no ja, pa še lepe so.
|