|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
11.4.2008 9:31:54   
majoli
Kavo sem popila ob prebiranju RR, zajtrk pa pride na vrsto kasneje.

Moj Maks tudi panča. Je v slingu spet tako sladko zaspal. Bil je sitko kot ponavadi, ko je utrujen in že samo, ko sem ga začela dajati v sling je utihnil. Pa še dude sploh ne rabi več.

Najin piki ima tudi odprt varčevalni račun in mami in oči pridno nakazujeta.

V četrtek pridem, pa tudi na srečanje v Celje.
Čestitke vsem slavljencem!!!!user posted image

Mama 06, user posted image .

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
11.4.2008 9:37:20   
majoli
Dobrodošle nove oktobrke!!!

Drobižek; glede T vode sem enkrat brala, da za naše pikce ne sme biti manj kot 28 stopinj. Na plavanju dojenčkov ima voda 32.

Punce, dale ste mi misliti. Kaj, če jaz Maksa za spanje preveč oblečem in bi drugače bolje spal? Bom takoj danes pikca oblekla manj. Joj, kolk je fajn tale forum.user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
11.4.2008 9:39:02   
oktoberka
Kinnie hvala za kavico.

Zdele lih Zarji kuham jabolček, brokoli, korenček, pa bom zmikslala to z melono. Najmi. Po moje bomo sicer mogli dodat še banano, ampak bomo vidl če mi jo bo uspelo pretentat.user posted image Zdele pa itak še spi.

Skuštrana ful maš fino stran!

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
11.4.2008 9:42:07   
oktoberka
Punce, dale ste mi misliti. Kaj, če jaz Maksa za spanje preveč oblečem in bi drugače bolje spal? Bom takoj danes pikca oblekla manj. Joj, kolk je fajn tale forum.

Ja, men ste tud dale mislt. Js Zarjo ful oblečem. Ma frotirasto pižamco, pa ponavad čez še nogavičke, pa debelo spalno vrečo, pa pokrita je z rjuhico. Too much, a ne?
Joj sm js smotana. Bom jo dons manj oblekla pa bomo pol vidl al so zobki, al je bla vročina kriva za zbujanjeuser posted image

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
11.4.2008 9:43:37   
oktoberka
Joj Klaudia, reč Žigatu da ga bom za ušesa!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2180
11.4.2008 9:45:06   
*kinnie*
Naš je zdajle zaspal, kosilce mu pripravim okoli 12h. Včeraj je z užitkom pojedel 1/2 kuhanega jabolčka in mali krompirček...danes pa user posted image , verjetno mu bom skuhala jabolko z rižem-user posted image ekstremno dobre kombinacije

Neposredna povezava do sporočila: 2181
11.4.2008 9:46:19   
skuštrana
Hvala za četitke...slavljenec še spi lepotni spanecuser posted image

elian in Nina - vse naj naj..pol leta žeuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 2182
11.4.2008 9:46:47   
majoli
Joj, kolk je fajn tale forum.

Ma kaj forum, ve ste THE BEST!

Neposredna povezava do sporočila: 2183
11.4.2008 9:49:11   
*kinnie*
Glede oblačenja ponoči...pri nas spi v bombažni pižamici+copatki, pokrit pa s kovterčkom... ima eno noro izvedbo kovtrčka , ki ga je dobil od botrceuser posted image user posted image . Po mojem je to našemu ravno prav....pozimi pa je imel še spalno vrečo, ker pri nas niso ne vem kako konstantne temperature- se pozimi proti jutru shladi-kurjava na trda gorivauser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
11.4.2008 9:49:25   
metkica1
Skuštrana čestitam, res super spletna stran in full lepa. Želim ti dobro prodajouser posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
11.4.2008 9:50:31   
*kinnie*
Jaz sem tudi ful navdušena nad desetkami007user posted image user posted image user posted image Mi ni treba tašče spraševat za nasveteuser posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
11.4.2008 9:51:32   
drobižek
zala 07 in pikijakob - dobrodošle

Zoja in Urban in Anej - user posted image za zobek!

Kasija in jasna - dobri sta s temi mei-taii. A zdaj pa še copatki? Sam svoj mojster...

mama06 - upam, da se vama kmalu vse pošlihta!

Pandica - si se najedla?

Arsen, Elian in Nina - hura za pol leta!user posted image user posted image user posted image

Mariah Carey - obožujem tako samozaveste pevke! Za........da ne govorim o drugih stvareh....

Nobena mi ne odgovori za bazen kaj je boljše....user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
11.4.2008 9:53:44   
oktoberka
Nobena mi ne odgovori za bazen kaj je boljše....

Js nimam pojma. Zanima pa tud mene.

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
11.4.2008 9:56:00   
oktoberka
Sam po moje je morska voda boljša. Vsaj zadnjiče sem nekaj brskala po netu in sem vidla da jo bolj priporočajo kot termalno vodo. Ker termala voda je kao gosta in ni za srčne bolnike in majhne otroke. Oz če že, za ful mal časa. Ne vem no. Dej bom probala kej izbrskat, pa če najdem, ti pošljem.

Neposredna povezava do sporočila: 2189
11.4.2008 9:57:41   
*kinnie*
Drobižek, jaz bi ti rada...pa ne upam, da ne bom kake traparije napisala. Jaz sem brala, da je za babye 32 stopinj, pa še to kakih 20 minut. Naš je zdržal tudi okoli 1/2 urice in ga ni zeblo, je bil pa po tem času utrujen. Plaval je v sladki vodi, pa je bilo ok. S slano se mi ne zdi nič narobe.....bolj pomembna se mi zdi temperatura vode, da jih ne zebe.
Če bi jaz izbirala, bi izbrala sladko vodo, ti pa ne znam povedati zakaj, to je po mojem občutku...sicer skregano s pametjo, ker je morje naravno in zakon.

Če je slana voda na Karibih,..sem pa definitivno za slano vodo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
11.4.2008 9:59:19   
oktoberka
Svašta. Js pa ne vem če bi si upala kej tazga narestuser posted image

http://www.genspot.com/video-4474/dojencki-v-bazenu.aspx

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
11.4.2008 10:00:36   
*kinnie*
Ja, oktoberka ima prav, se spomnim, da sem nekje zasledila, da se termalna ne priporoča user posted image .
Naš se ni nič pritoževal v Čatežkih user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
11.4.2008 10:02:12   
*kinnie*
Joj, mi je še en isti post oddal, samo popravljam, imam cel user posted image s tem računalnikom

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
11.4.2008 10:03:45   
skuštrana
Drobižek jaz sem tudi za morsko vodouser posted image pri nas pediater nič ne govori o tem da ni ok...lizo smo v morje dali pri 6m, ko se je začela sezona , A bomo pa tudi že kar kmalu...če je pa ogreta pa itakuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
11.4.2008 10:05:48   
jasna
Arsen, Elian, Nina, čestitke za polovičkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

skuštrana, super stran, bravouser posted image user posted image user posted image

Drobižek, jaz ti tudi ne znam pomagat. Sploh ker grem v drugo skrajnost in nobenega ne kopam v bazenu pred 1 letom. V morju pa ja.

mehurčica, sem študirala tele trakove in v večini primerov pišejo tako, da zelo široki trakovi niti ne potrebujejo podlaganja, ožji pa. Jaz sem jih kar fajn podložila.

Alina, važička. A kar z delfini?user posted image  Uživajte čez vikenduser posted image

suzanamai, sem ti že hotla rečt da ima tvoj mai ful dobro čupicouser posted image

pikijakob, živjouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*
Mi ni treba tašče spraševat za nasvete

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2195
11.4.2008 10:08:48   
*kinnie*
Sem zdajle malo skozi okno pokukala,,....ma čisto novembrsko, megla ....te pa nismo vajeni

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
11.4.2008 10:13:28   
skuštrana
Mehurčica, moja frendica ima full tanek mei tai, ki je kao primeren za kopanjeuser posted image user posted image (ma, ja vem, svašta si izmislijouser posted image ) in ni zadovoljna..se ji urežejo v ramena, ne more kam daleč nosit otroka...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
11.4.2008 10:13:38   
metkica1
Pri nas se je pa ravno vlilouser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
11.4.2008 10:13:51   
oktoberka
Ok, zdele sem mal počekirala kako se z vodo in našimi user posted image . Bolj se priporoča morsko vodo, ker me manj bakterij in umazanije, kot v morski vodi. Js če bi se odločala da gremo nekam plavat v en bazen, bi se zapeljala na primorsko, kjer imajo nekaj bazenov z morsko vodo in bi šli raje tja kot pa v toplice. Ne vem no, men se že tko zdi slana voda boljša od nekih toplic. Sej če te pa skrbi da ga ne bo sol žrla, pa majo itak povsod sladko vodo in pač otroka takoj spereš.
Upam da se boš zdej kej lažje odločila.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
11.4.2008 10:15:37   
oktoberka
Tave a "moj" rambo spi?
Sm ti oz. mu kupla pleniceuser posted image

Pa leg magic.. Uf sem že suha. K se pogledam u špegu se komi najdemuser posted image

< Sporočilo je popravil oktoberka -- 11.4.2008 10:16:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?