|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
11.4.2008 15:16:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

edina: moja je tudi čisto podivjala. EVRO 2008 je tik pred vrati in trenirauser posted image  Verjetno jih to trapasto vreme goni.

jana: sedaj rabim špelinin valjar. Sem grešila spet s kazarco in nutello. Dijeto sem si omislila bolj na sado zelenjevni bazi + kakšen lahek sirček, pranji meso in manj maščobe.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image so ja punčke, hudiča kaj jih briga ta neumen  fuzballl

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 351
11.4.2008 15:19:37   
tally
ok evo mene nazaj s pregleda,

stanje je nč kaj vzpodbudno, gospodična pridno čiča po turško, torej je  glavica gor, je rekla G naj se kr zmenim z njo da se obrne. No resnica je da mam kontrolo čez dober teden oz. naslednji pregled 21.4(pa še CTG bom imela), in če se mala ne obrne ta teden me bo poslala na zunanji obrat, a je kakšna ža imela ZO?
Pa še cuker sm mela povišan, me je hotla poslati na cukr test, sam sm jst zjutri pila kr močan kakav, včeri zvečer pa torto jedla, tko da bomo tudi za to počakali še en teden.

Upam da mi vsaj na cukr test ne bo treba.

Toliko zaenkrat, vesela sm da se je naša aurora oglasila, madona čep se je odluščil, to gre pa zares. No kakorkoli maj se bilžaaaaaaaaaaaa.

Aja pa za Estrello* kilce so na +1, torej +12 skupaj naslednji pregled in ctg21.4, pa za Špelin@ Gregor je men fuuull lepo ime.

(odgovor članu 80kaja)
Neposredna povezava do sporočila: 352
11.4.2008 15:25:43   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: tally

stanje je nč kaj vzpodbudno, gospodična pridno čiča po turško, torej je  glavica gor, je rekla G naj se kr zmenim z njo da se obrne. No resnica je da mam kontrolo čez dober teden oz. naslednji pregled 21.4(pa še CTG bom imela), in če se mala ne obrne ta teden me bo poslala na zunanji obrat, a je kakšna ža imela ZO?
Pa še cuker sm mela povišan, me je hotla poslati na cukr test, sam sm jst zjutri pila kr močan kakav, včeri zvečer pa torto jedla, tko da bomo tudi za to počakali še en teden.

Toliko zaenkrat, vesela sm da se je naša aurora oglasila, madona čep se je odluščil, to gre pa zares. No kakorkoli maj se bilžaaaaaaaaaaaa.

Aja pa za Estrello* kilce so na +1, torej +12 skupaj naslednji pregled in ctg21.4, pa za Špelin@ Gregor je men fuuull lepo ime.

klikni in poskusi, mogoče vama pa rata...user posted image  držim pesti!user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 11.4.2008 15:26:11 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 353
11.4.2008 15:29:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tally

upam, da se mala princeska le odloči sama obrniti malo ritko goruser posted image user posted image

(odgovor članu tally)
  Neposredna povezava do sporočila: 354
11.4.2008 15:35:39   
Estrella*
edina: verjetno bodo imele bolj fantovski karakter. Od Čmrlike je tud čist divja pupa.

tally: probaj se z Emilijo zmenit, da naredi stojo. Drugače pa upam, da je cukr posledica prekrškauser posted image  

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 355
11.4.2008 15:36:07   
Estrella*
MAJČICE 2008

27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 108cm, +13kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image , user posted image :user posted image      
user posted image  
medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image  Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , KR, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:107 cm, +10kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image ,(O:95cm, +xx kg) 
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)

04.Maj 2008
user posted image   Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image   ,Trbovlje, ( O:124cm, +17Kg )
user posted image  Monika
user posted image   CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image , SG, (O:99 cm, +12kg)
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O:119 cm, +13,5kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , SG, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:107 cm, +18 kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:104 cm, +15 kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image   
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:99cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)

11.Maj 2008
user posted image   Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:+31/101 cm; 11,5kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)    
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted imageuser posted image      

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +6kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +12kg)

user posted image  KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image  
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:102cm, +11kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, O:108 cm, +7kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:113cm, +15kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +10kg) 

17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm,+4 kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +12kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ, (O:97cm, +11kg) 
user posted image   Metty1, user posted image :user posted image  Lana

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:106 cm,+11kg ) 

user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  

23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +12kg) 
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:102cm, +11kg)

24.Maj 2008                              
user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven, Maj/Alina, Tara , MS (O:97cm /+27cm/; +10kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image PO, (O: XX cm, +9-10kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,user posted imageuser posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:102 cm /+35 cm/;+17 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Tara, NM,(O:XXcm, +16kg)

user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša ,KR, (O: xxcm, +15kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg)  

user posted image   mya26, 2.user posted image user posted image :user posted image Maj, LJ, (O:XX cm, +10Kg)

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , LJ ( O: 91cm, +12kg ) 

user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ ,(O:XXcm, +5kg) 
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +7kg)

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image    

SKUPAJ NAS JE 81 SREČK user posted image          

Imamo 13user posted image : user posted image user posted image     

Neža81, mettyy ,pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC, Naja3, murva
user posted image  stumfek 
user posted image  aradej 
user posted image  KAHLO
user posted image  maska 
user posted image Anonimnauser posted image

RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 19Xuser posted image ,user posted image : 23Xuser posted image  in user posted image : 39X user posted image

user posted image user posted image    PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image user posted image

11.04.2007: Tally (GP), **** (GP), aurora28 (GP + CTG)
14.04.2008: darmar (GP), buccka (GP)
15.04.2008: Naty (UZ), Špelin@ (GP), Barbaw (GP), Pepita (GP), valentina2006 (UZ), Taula (GP), Čmrlika (CTG), Katina (GP+CTG)
16.04.2008: hijenca (GP), mozart (GP), Soncnica Sandra *** (GP), CatJa (CTG)
17.04.2008: Anitka (GP) 
18.04.2008: edinaos (GP), sesil (GP), jana81 (GP+CTG)
21.04.2008: Estrella (GP+CTG), Aurea (GP+CTG), Tally (GP+CTG)
22.04.2008: Mya26 (GP+UZ)
23.04.2008: suzy85 (GP)
24.04.2008: Kasso (GP+CTG), Katy82 (CTG)
25.04.2008: 80Kaja (GP)
28.04.2008: MARTINA25 (GP), kodrana (GP)
30.04.2008: narava (GP)

user posted image user posted image  PREGLEDI V MAJU user posted image user posted image
08.05.2008: TamaraJ (GP)

OBRAZCI ZA UREJANJE PORODNIŠKEGA DOPUSTA

KORISTNE POVEZAVE:

CSD MARIBOR
CSD LJ-Šiška

Spisek potrebščin za v porodnišnico: KLIK

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI       user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 356
11.4.2008 15:41:41   
tally
Čmrlika hvala za Klik sm prebrala in bom vsekakor probala, škodit ne more, lumpa mala že zdej nagaja user posted image .
Estrella* jst tut upam da je cukr samo zaradi prekrška, bom ta teden bila bolj preidna pa bomo vidli.

Neposredna povezava do sporočila: 357
11.4.2008 15:44:06   
Anonimen

edina: verjetno bodo imele bolj fantovski karakter. Od Čmrlike je tud čist divja pupa.

tally: probaj se z Emilijo zmenit, da naredi stojo. Drugače pa upam, da je cukr posledica prekrškauser posted image  

Ne mora biti punčkasta, ali se mi bo maščavalo ker sem vse roza nabavlauser posted image user posted image user posted image

Ehh te naše dečveuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 358
11.4.2008 15:53:43   
Estrella*
edina: sem pomislila na tvoje roza nakupe.....če bo taka kot jaz, ki nisem hotela nobene stvari roza bo kriza.
Sicer pa dokler ne bo govorila in začela svoje volje uveljavljat si varna z roza barvo.user posted image

Kje je pa **** danes? Upam, da je dočakala vsaj UZ na pregledu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 359
11.4.2008 16:10:19   
jana81
jana: sedaj rabim špelinin valjar. Sem grešila spet s kazarco in nutello. Dijeto sem si omislila bolj na sado zelenjevni bazi + kakšen lahek sirček, pranji meso in manj maščobe.

no potem tudi jst rabim valjar..ker sem danes dobesedno požrla vse kar mi je prišlo na misel.. trenutno delam kosilo...in iščem po predalih sladkarije..user posted image
Jst sem obupala nad dieto, bom raje potem bolj vozičkala, ker mam preeeeeeeeveč rada sladko.

Malemu se skos kolca, zakaj le ?
In odločil se je da bo do konca tiščal rokice in nogice na dveh določenih mestih ven..prav hecn je, ker se ne premakne niti za cm v levo ali desno user posted image
Vaše pupe so pobrale čist moške hormone, moj fant pa čist dekliške (mirne).Čeprav ko se razjezi , me tud nabrca.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 360
11.4.2008 16:15:47   
sesil
meni je pa fanj, da  pupe tudi nogomet igrajo, pa so lahko tudi v roza oblekcahuser posted image . jaz kot majhna sem bila bolj kot en fant. žoge, drevesa...punčk še porajtala nisem, sem pa bila rada pri fotru v delavnici. 

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 361
11.4.2008 16:19:24   
katy82
Edina naša tamala je tud čedalje bolj divja,pol jo pa še moj user posted image ful žgečka pa čist znori,po moje že kumi čakata oba da se spoznata.

A če se ti čep odlušč ni nujno da čez kak dan največ rodiš?Ker ta čep v bistvu preprečuje vdor bakterij,ne vem no,men je mal čudn da bi bla brez čepa dva tedna,pa še živčn si pol po moje še 1000x bol?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 362
11.4.2008 16:20:59   
katy82
A ste porajtale,da se nč več od BB ne pogovarjamo?A nč več ne sledite?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 363
11.4.2008 16:38:01   
sesil
so punce obupale nad BB.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 364
11.4.2008 16:48:01   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Men je user posted image  zbolela... sam leži, pa slab se počut, pa ene pikce ma po telesu (norice?). Tko da so vsi načrti, ki sem jih mela za dons šli po vod.

boga mala, naj se hitro pozdravi user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Ta otrok je čisto nor, booooooooli

še vedno te matra... ... mene to čaka zvečer

tally, a tvoja pa noče na glavco...madonca

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 365
11.4.2008 16:59:05   
Estrella*
sesil: tudi jaz sem bila fantovske narave; po drevesih, s fanti sem se igrala in teplauser posted image , fotru pomagala šravfat razne zdeve in roza barve nisem niti videti hotelauser posted image  Pa smo preživeli.

katy: večinoma pri odluščenju čepa porod nastopi v roku 1 tedna , da kasneje je možnost, vendar manjša.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 366
11.4.2008 17:00:57   
Estrella*
Tudi jaz sem razmišljala kaj je sedaj z BB. Kdo pa je nominiran??' Sem čisto out, nič ne gledam, pa še ta tedenska naloga se mi je zdela že ideja full glupa, da niti pogledala nisem kao ji izvajajo.

Neposredna povezava do sporočila: 367
11.4.2008 17:07:09   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Super, da je z Auroro vse ok user posted image in se je pritisk normaliziral. Čep...hmmm jaz ne poznam nobene, ki bi kaj dolgo trajalo do poroda user posted image

Čist iskreno, men tud nobena od kolegic, ki so rodile ni rekla, da bi se ji čep odluščiluser posted image , tko da edino kar vem je, da je blo na eni temi RR na veliko razpredano o tem. In so ženske rekle od enega dneva do enega meseca. Kolk so ble pa iskrene, pa ne vem user posted image ...

edina sej je najboljš da dec po mizi udar, pa reče, da grete v Postojno, ker bi ti verjetno še s popadki na poti do avta razmišljala, kam hudiča bi šla user posted image ! Glede roza barve pa uživaj dokler še ne bo mogla sama povedat, da ji ni všeč. Pol bote šle pa na vojaški vzorec pa kopačke ji boš kupovala!user posted image

valentina user posted image user posted image user posted image , da se mala čimprej pozdravi!

Taula moj je bil že na morfi v glavični vstavi, po tistem se je pa obrnil še ene 300x user posted image ...včasih ga komaj spremljam kako točno je obrnjen.

tally upam, da bojo vaje pomagale, da se pikica postavi na glavo user posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 368
11.4.2008 17:13:53   
tally
joj punce jst tut upam, da se mala lumpa obrne na glavicobom probala še z vajami pa kakor bo bo. Če bo trmica kot oči ne bo nič pomagalo user posted image user posted image .

BB sem se jst odločila da ta teden ne gledam, ker je naloga brez vezepa mal too much za moj želodec.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 369
11.4.2008 17:14:45   
Anonimen
Poročilo GP:

Oddala papirje za sterilizacijo, vendar gre vse skupaj na komisijo prve stopnje in oni potem odobrijo, ker sem uradno še premlada.

Dobila napotnico za UZ in kontrolo rasti vendar bila prepozna za naročit, torej to me čaka v ponedeljek.Na podlagi tega bodo določili datum za CR.

Urin je seveda katastrofa, kljub čajčku ki ga pijem, v ponedeljek moram oddat še enkrat urin na urikult, v torek izvem ali gre še naprej na sanford in začem jesti antibiotik, ki mi ga je že v naprej napisala.

Otroka pa spet nismo ne poslušali ne pogledali... sva imele preveč govornih vaj...

Zdravnica je poslušala tudi moje težave, glede odnosov, kajti včeraj sva se z mojim zelo, zelo skregala in sem se kar njej zjokala...Ampak je nucalo.

Naslednji GP imam 25.04.2005.

Aja, odkar sem prišla v slo sem dobila 7kg? A vi to lohk verjamete? 7kg v 2 mesecih???user posted image user posted image  Se pravi vse skupaj že 11kg...

Glede odločb: Že zdavnaj sem jih dobila!!! Ampak mojemu podnajemniku se očitno ni zdelo vredno me poklicat in mi povedat tega..user posted image user posted image
Na uni za paket je datum 19.3 in na tej drugi 27.3...Ma kaj bi ga ej.... !!!!
Ali mi lahko katera pove če piše 570 euro bruto, koliko lahko pričakujem?? Zan katera to izračunat??

Sedaj grem pa prebrat kaj ste pisale...itak ne bom imela drugega dela kajti obetajo se mi tihi dnevi!! Tokrat bom namreč tudi jaz trmasta....

Neposredna povezava do sporočila: 370
11.4.2008 17:22:51   
Naty*
**** user posted image  nč kej fajnga očitno ni blo na pregledu ane... pa še prepir s tvojim... sej ne vem kaj naj rečem user posted image . Stisni Samio, nas maš pa tu za moralno podporo.

tally ravno sm na Pušenjakovem forumu zasledila, ko je ena napisala, da se je njen drugorojenec obrnil na glavco dva dni pred rokom, rodila je pa potem tri dni po. Še je upanje user posted image .

Glede čepa je pa tule Pušenjakov odgovor na eno vprašanje:
Spoštovani,

čep se lahko izloči od nekaj ur do nekaj tednov pred dejanskim pričetkom poroda, torej, če ste teden dni po pregledu rahlo zakrvaveli to ni več od pregleda, kaj se dogaja pa seveda po pošti ni mogoče preverjati. Pri 30 tednih ima otrok že zelo dobre možnosti za kakovostno preživetje, seveda pod pogojem, da se rodi v ustanovi z neonatalnim intenzivnim oddelkom za nedonošenčke (LJ ali MB). Glede na krvavo sluz vsekakor priporočam, da se ponovno preveri stanje. Sam bi za to preverjanje uporabil manj "klasične metode" (npr. vaginalni in abdominalni UZ) ter kvečjemu pregled z "račjim klunom". Če bi po naključju res rodili prej in bi bil otrok sprejet na intenzivni neonatalni oddelek, se mamo po vzpostavitvi dojenja pogosto odpusti iz porodnišnice že prej ter ta nato hodi k otroku na vsakodnevni osnovi ter prinaša načrpano mleko v stekleničkah, lahko pa ga hodi tudi dojiti, pred odpustom pa se mamo ponovno hospitalzira, da se vzpostavi pravo dojenje.
 Pustila sem še ostanek odgovora, da vse vidte, da smo že na suhem, ker smo vse čez 30. teden user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 371
11.4.2008 17:25:12   
Čmrlika

ma ja, divjakinja prava, upam, da ji ni lulek zrasel, kerje že daleč  od zadnjega Uz, ko je bla kao pupa "ne me za besedo prijet"user posted image al pa je po meni, pa obožuje nogomet...user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 372
11.4.2008 17:28:43   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

tudi jaz sem dobila odločbo za porodniško. sem zadovoljna z zneskom, vsaj mislim. piše bruto, koliko pa je to neto pa ne vem.

Sesil, jaz sem si izračunala tukaj:

Izračun neto zneska za porodniško:

http://www.src.si/storitve/opla/izracun.asp

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 373
11.4.2008 17:32:09   
mya26
****:  Žal mi je da sta se s tvojim skregala. Upam, da se bo čim hitreje umiril in da bo bolje.
Glede bruto/neto. Dobila boš 410 eurov (nisem upošteval otrok, ker ne vem kdo uveljavlja olajšavo, če jih uveljaviš ti bo še nekaj več).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 374
11.4.2008 17:32:36   
Estrella*
****user posted image  saj veš, jaz se tud z mojim skoz na bpjni nogi. Upam, da kmalu rodim, ker drugače se bova pogrizla. Vidva pa sta ločena ti user posted image , saj je res ena katastrofa. Pa saj bo kmalu minilo in boste vsi skupaj.

570 bruto je okoli 400-410 netto.

user posted image  za UZ rasti. Kako si prišla do napotnice???

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?