Katina
|
[qouote] Špelin@: Zase vem, da bi bila zelo vesela obiskov Tako da, če bi slučajno pristala v porodnišnici zaradi kakšnih težav, je vaš obisk več kot dobrodošel Jaz bi bila tud zelooooooooo vesela obiskov majčic [/qouote] [qouote] Samo za informacijo: imam narejene odpustnice (no, seveda brez datuma ) za 33 najbolj aktivnih majčic Po načelu NNNSP (nič nas ne sme presenetiti) Ti si pa res pridna in skrbna. Kje naj pa me zate dobimo eno tako lepo odpustnico. mendaja si je ne boš sama napisala, ker bi to bla korupcija [/qouote] [qouote] za oblikovane odpustnice, me pa zanima kako boš ti do nje prišla. Mislim, da ne bi bilo fer, če si jo izdaš sama. Hmmmm, bo potrebeno sklicat kozilij RR majčic Ej, neki tacga sem jaz napisala. Zakaj si me prehitela? Si dala žmigovc? [/qouote] Poznam enega prav simpatičnega Gregorja, tko da mi je to ime zelo simpatično. narava, kmalu boš rešena službe in se boš lahko posvetila sebi in . Verjamem ti, da misliš, da boš službo pogrešala, če se tako dobro razumeš, vendar sem prepričana, da ti bo težko pustit v vrtcu in se vrnit nazaj v službo. Poskusi si še ti povijat noge. Začuda meni pomaga - čeprav je hecno, ko imaš ves dan povite noge za spat si jih pa odviješ in neihče ne more občudovat prelepih kosti gležnjev, ki jih že dolgo nisem videla. čmrlika, mogoče boš tudi danes lepo spala, ko je tak smotan deževen dan. Jaz sem ravno nazaj s počivanja. Danes sem komaj pokonci. Občutek imam da je moj pritisk padel na nulo. Taula, včeraj sem prav resno vzela kasso in se zdajle že sušita 2 stroja otroških stvari. Upam, da bo čez vikend vse oprano, nato pride še likanje na vrsto. barbaw, super da danes nisi imela lažnih popadkov, da si malo odpočiješ. Službo pa zaenkrat pozabi, če moreš . A bomo vidli fotke od posteljninice? darmar, upam, da si v laboratoriju dobro opravila. Glede imen pa lahko uporabite strategijo mojih staršev, ki so napisali listke in žrebali imena. No na koncu je o imenu odločil stari oče . jana81, hvala za posredovano aurorino sporočilo, res si pridna, da nam lepo poročaš kako in kaj. No, mi že imamo eno Laro, jih je bilo pa v tistem času kot toče - mi sploh ni jasno po kakšni logiki, ker nisem prej poznala nobene . Bravo za prijateljico in Omarja naty* naj ti danes prinese dobro spanje. sesil za nakupe. Mene tako sproščajo, vendar si zadnje čase to sprostitev malo doziram, da ni prehudo na TRR. Če te še kaj srbi, da bi preizkušala parni čistilec te rade volje povabim v svoje stanovanje, da ga še malo preizkusiš . valentina 2006, upam, da se princeska kar najhitreje pozdravi. tally, upam, da se vaša princeska usmili mamice in se prostovoljno obrne na glavo. Držim pesti, da zunanji obrat sploh ne bo potreben. Poskusi ta teden bolj zdravo jesti in mogoče boš pretentala cuker. ****, veš, to da si še mlada je očitno, zato se ne sekiraj zaradi komisije. pač še ena birokracija. Upam, da v ponedeljek dobiš dober termin za UZ. Škoda, da čajček ni zadosti pomagal. Sicer pa še dobro ,da si dala urin, da so vsaj videli, da ni vse tako kot mora biti. Še dobro da obstajajo antibiotiki, ki take težave rešijo. Ni važno komu se zjočeš, važno da nuca. Veš, saj ni čudno, da pride do konflikta, ker sta vsak na svojem koncu. Tako se je težje pogovorit in zgladit zadevo. Prepričana sem, da bo čez kakšen dan ali dva že vse po starem. . Veš, vsak ima kdaj slab dan, imamo pa pravico do več takih dni. Mogoče si to pozabla omenit tvojemu . Glede kilc smo pa zmenjene, da se bomo z njimi ubadale po porodu. Sicer pa ni čudno, ko v Egiptu nimaš na razpolago Slovenskih dobrot in si morala nadoknadit zamujeno. Veš kako sem vesela, da si dobila napotnico za UZ, po moje bolj kot ti. Tako bodo vsaj določili pravi datum za CR. katy82, mogoče bi bilo pa dobro, da bi svojemu lepo razložila, tako kot si nam kaj te pri vsej stvari moti. Če prvič ne bo trzal mu povej še enkrat. Prepričana sem, da mu bo pol jasno, da se malo pred porodom res ne more hecat. Veš, Katy, dvomim da bo IPPA nalepka zaščita proti kazni, naj se na to ne zanaša. Mislim, da bo boljše, če v kratkem (mogoče danes res ni primeren dan, da zadevo spelješ do konca) razčistiš zadevo. Če je tvoj bolj labilen in ne zna ob pravem času rečt NE, ga probaj z mirno razlago in argumenti prepričati kaj so vrednote tvoje familije in prav bi bilo, da bi bile to tudi njegove vrednote. Se mi pa smiliš, ker vem kako bi se jaz počutila na tvojem mestu . TamaraJ, še dobro, da si zvedela za mojo razlago. Veš, ketoni se v urinu pojavijo mnogo prej, kot boš ti zaznala spremembo na tehtnici. Važno je, da si se odločila bolj pazit nase in na Jakca. Sončnica Sandra*** držim pesti, da bo z očetom vse OK. Tud jaz sem se v otroštvu precej družila s fanti in še vedno se med svinčniki najde obvezna oprema: izvijač in klešče . Ni čudno, da so mi v vrtcu vzgojiteljice rekle šrauf.
|