|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
11.4.2008 18:42:58   
Anonimen
Katy, da ne boš mislila da te ignoriram... ampak ne vem kaj naj ti rečem da te ne bi prizadela. Ampak moje mnenje je da tole ne pelje v nič dobrega...
Boš mogla zaropotat...

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 401
11.4.2008 18:53:36   
Taula
Katy: tole je pa resno. Dečko naj se zaveda, da na cesti ogroža ne le sebe, ampk tudi druge. Saj lahko še koga ubije madona.user posted image
Jaz sem vedno rekla...če imaš denar za pir, ga imej tudi za taksi. Čeprav bi jaz mojemu glavo odtrgala če bi mi hodil naskan domov. Kaj če te zagrabi porod? Sej te ne more peljati v P. V glavnem pogovorita se..sedaj nista več sama, imata še user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 402
11.4.2008 18:54:52   
Taula
To da mu pa policaji nič ne bodo naredili....joj jaz bi ga kar treščila, da mi to prijavi. Nimam tolerance do pijanih voznikov. user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 403
11.4.2008 18:56:40   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****
Katy, da ne boš mislila da te ignoriram... ampak ne vem kaj naj ti rečem da te ne bi prizadela. Ampak moje mnenje je da tole ne pelje v nič dobrega...
Boš mogla zaropotat...

Se tudi jaz zadržujem, da ne napišem kaj bolj krepkega - kar alergijo dobim ob moških, ki menijo, da jim popivanje "kao" pripada user posted image  Kot sem tudi proti pijančevanju "do daske" ob rojstvu otroka. Moj user posted image  gre ob takem dogodku s prijatelji lepo na max. dva pira, pizzo in bowling in se imajo zelo fajn user posted image  Potem pa z vlakom domov user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 404
11.4.2008 18:58:57   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Boš mogla zaropotat...

Se podpišem pod tole. Katy ga boš mogla kar zgrda na realna tla postavit. Jaz bi mu povedala, da hočem, da ima moj otrok očeta, ne pa da bo enega dne brez. Saj pri prometni ni gmotna škoda huda, hudo je ko nekdo postane invalid ali pa umre. Je treba mislit na kaj več kot pa bit sprejet med drugimi. Jaz HB nimam teh težav. Moj user posted image  gre nekajkrat na leto (3-4) na kakšno večerjo s pijačo. Ne potrebuje potrditve od drugih in tudi prijateljeev nima ravno takih. En bi se našel, samo tisti ima drugo družbo za bedarije, ker so vsi brez otrok razen mojega.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 405
11.4.2008 19:00:48   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

To da mu pa policaji nič ne bodo naredili....joj jaz bi ga kar treščila, da mi to prijavi. Nimam tolerance do pijanih voznikov. user posted image

Ti bom povedala, da so policaji taki prijatelji med seboj, da ko kateri pijan vozi in ga ustavijo samo pove kje dela in ga pustijo dalje. Jaz bi mu dala 10-kratno kazen. Pa vse pijane voznike bi poslala delat za 1 teden v Sočo, da vidijo kaj alkohol naredi. Ne alkohol, tisti ki ga pijejo.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 406
11.4.2008 19:05:40   
Taula
Sej vem da so..bivši je bil pri policiji. So naju enkrat ustavili..je samo rekel, a svoje boste preverjali. In policaj njemu..ja takoj bi povedal kolega.user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 407
11.4.2008 19:06:04   
Katina
[qouote] Špelin@: Zase vem, da bi bila zelo vesela obiskov  Tako da, če bi slučajno pristala v porodnišnici zaradi kakšnih težav, je vaš obisk več kot dobrodošel

Jaz bi bila tud zelooooooooo vesela obiskov majčic user posted image
[/qouote]

[qouote]  Samo za informacijo: imam narejene odpustnice (no, seveda brez datuma ) za 33 najbolj aktivnih majčic  Po načelu NNNSP (nič nas ne sme presenetiti)
Ti si pa res pridna in skrbna. Kje naj pa me zate dobimo eno tako lepo odpustnico. mendaja si je ne boš sama napisala, ker bi to bla korupcija user posted image [/qouote]

[qouote] za oblikovane odpustnice, me pa zanima kako boš ti do nje prišla. Mislim, da ne bi bilo fer, če si jo izdaš sama. Hmmmm, bo potrebeno sklicat kozilij RR majčic

Ej, neki tacga sem jaz napisala. Zakaj si me prehitela?  Si dala žmigovc?
[/qouote]

Poznam enega prav simpatičnega Gregorja, tko da mi je to ime zelo simpatično. user posted image

narava, kmalu boš rešena službe in se boš lahko posvetila sebi in user posted image . Verjamem ti, da misliš, da boš službo pogrešala, če se tako dobro razumeš, vendar sem prepričana, da ti bo težko pustit user posted image v vrtcu in se vrnit nazaj v službo.
Poskusi si še ti povijat noge. Začuda meni pomaga - čeprav je hecno, ko imaš ves dan povite noge za spat si jih pa odviješ in neihče ne more občudovat prelepih kosti gležnjev, ki jih že dolgo nisem videla. user posted image

čmrlika, mogoče boš tudi danes lepo spala, ko je tak smotan deževen dan. Jaz sem ravno nazaj s počivanja. Danes sem komaj pokonci. Občutek imam da je moj pritisk padel na nulo.user posted image

Taula, včeraj sem prav resno vzela kasso in se zdajle že sušita 2 stroja otroških stvari. Upam, da bo čez vikend vse oprano, nato pride še likanje na vrsto.
barbaw, super da danes nisi imela lažnih popadkov, da si malo odpočiješ. Službo pa zaenkrat pozabi, če moreš user posted image . A bomo vidli fotke od posteljninice?
darmar, upam, da si v laboratoriju dobro opravila. Glede imen pa lahko uporabite strategijo mojih staršev, ki so napisali listke in žrebali imena. No na koncu je o imenu odločil stari očeuser posted image .

jana81, hvala za posredovano aurorino sporočilo, res si pridna, da nam lepo poročaš kako in kaj. No, mi že imamo eno Laro, jih je bilo pa v tistem času kot toče - mi sploh ni jasno po kakšni logiki, ker nisem prej poznala nobene user posted image .
Bravo za prijateljico in Omarjauser posted image
naty* naj ti user posted image danes prinese dobro spanje.

sesil user posted image za nakupe. Mene tako sproščajo, vendar si zadnje čase to sprostitev malo doziram, da ni prehudo na TRR.  Če te še kaj srbi, da bi preizkušala parni čistilec te rade volje povabim v svoje stanovanje, da ga še malo preizkusiš user posted image .

valentina 2006, upam, da se princeska kar najhitreje pozdravi. user posted image
tally, upam, da se vaša princeska usmili mamice in se prostovoljno obrne na glavo. Držim pesti, da zunanji obrat sploh ne bo potreben. Poskusi ta teden bolj zdravo jesti in mogoče boš pretentala cuker. user posted image

****, veš, to da si še mlada je očitno, zato se ne sekiraj zaradi komisije. pač še ena birokracija. Upam, da v ponedeljek dobiš dober termin za UZ.
Škoda, da čajček ni zadosti pomagal. Sicer pa še dobro ,da si dala urin, da so vsaj videli, da ni vse tako kot mora biti. Še dobro da obstajajo antibiotiki, ki take težave rešijo.
Ni važno komu se zjočeš, važno da nuca. Veš, saj ni čudno, da pride do konflikta, ker sta vsak na svojem koncu. Tako se je težje pogovorit in zgladit zadevo. Prepričana sem, da bo čez kakšen dan ali dva že vse po starem. user posted image user posted image user posted image . Veš, vsak ima kdaj slab dan, user posted image imamo pa pravico do več takih dni. Mogoče si to pozabla omenit tvojemu user posted image .
Glede kilc smo pa zmenjene, da se bomo z njimi ubadale po porodu. Sicer pa ni čudno, ko v Egiptu nimaš na razpolago Slovenskih dobrot in si morala nadoknadit zamujeno.
Veš kako sem vesela, da si dobila napotnico za UZ, po moje bolj kot ti. Tako bodo vsaj določili pravi datum za CR.
katy82, mogoče bi bilo pa dobro, da bi svojemu lepo razložila, tako kot si nam kaj te pri vsej stvari moti. Če prvič ne bo trzal mu povej še enkrat. Prepričana sem, da mu bo pol jasno, da se malo pred porodom res ne more hecat. user posted image
Veš, Katy, dvomim da bo IPPA nalepka zaščita proti kazni, naj se na to ne zanaša.
Mislim, da bo boljše, če v kratkem (mogoče danes res ni primeren dan, da zadevo spelješ do konca) razčistiš zadevo. Če je tvoj bolj labilen in ne zna ob pravem času  rečt NE, ga probaj z mirno razlago in argumenti prepričati kaj so vrednote tvoje familije in prav bi bilo, da bi bile to tudi njegove vrednote.
Se mi pa smiliš, ker vem kako bi se jaz počutila na tvojem mestu user posted image user posted image user posted image .

TamaraJ, še dobro, da si zvedela za mojo razlago. Veš, ketoni se v urinu pojavijo mnogo prej, kot boš ti zaznala spremembo na tehtnici.
Važno je, da si se odločila bolj pazit nase in na Jakca.

Sončnica Sandra*** držim pesti, da bo z očetom vse OK.

Tud jaz sem se v otroštvu precej družila s fanti in še vedno se med svinčniki najde obvezna oprema: izvijač in klešče user posted image . Ni čudno, da so mi v vrtcu vzgojiteljice rekle šrauf.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 408
11.4.2008 19:08:07   
katy82
Punce vam ne bom nč zamerla raje vidm da ste odkrite,pa da vem da če zaropotam da mi ni treba met slabe vesti ampak da to delam upravičeno.Če bi mi blo zarad tega bed bi pisala anonoimno pa še to na drugi temi!Brezveze da se pol hvalmo kolk smo vse v redu,če kritike ne prenesemo.Mam pač tak dan da rabm nekoga da me spomne kako se stvari streže pa kako naj odreagiram,ne pa da sm tih pa požrem k da ni nč.Drugič bo pa kera druga na tem,da bo rabla vzpodbudne besede.

Me je pa glihkar klicu da je skoču po pico pa da prhaja domov,ne morem verjet,pa še pil ni kao nč k ve da me skrbi.Upam da je to res,sej bom kmal vidla.Včasih mam še vedno strah da me bo pustu,če mu bom težila,čeprav vem da bi zdej raj 100x prej premislu preden bi mi spet kej tazga naredu.

Glede pijančevanja ob rojstvu sva se pa zmenla da ga bo soseda okol vozila k on je tud njenga k je rodila pa se mi zdi to ful fer,da me ne bo zarad tega skrbel.Sam sm mu pa rekla da mora na meji dobrega okusa ostat,valda da mu ne bom branla da nazdrav za bebico.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 409
11.4.2008 19:09:55   
Katina
Špelin@ se opravičujem, da sem naredila tak zmazek s citiranjem user posted image .

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 410
11.4.2008 19:13:44   
TamaraJ
Katy82... še moje mnenje.. Moj je tudi rekel: pa sej je samo 500 m do doma.. Ja, že. Kaj pa če: on lepo vozi proti domu (do nas je še ravninca) in po propisima. Pa nasproti prileti mulček na frčimatiku in se zaleti vanj. Motorist npr umre ali je težko poškodovan..invalid, itd... Njemu pa namerijo v krvi dozo. No.. in kam bo šla nepredstavljivo velika kepa denarja, če odločijo, da je kriv? Namesto za vajinega otroka...

To je samo primer... ampak kaj pa če se zgodi? je vredno zaradi nekaj pirčkov???

In ob tem raje ne omenjam vesti in podobnega. Po moje bi morali pijane voznike obtožiti npr. uboja iz malomarnosti. je bil popolnoma trezen in prišteven ko se je usedel v avto in šel na pir (in podobno). Z zavedanjem, da je z avtomobilom ni odklonil alkohola (čeprav ve za kazni in kaj se lahko zgodi-vožnja pod vplivom alkohola....). Ko je nabit itak gre za zmanjšano prištevnost....

ne vem... imam grozno alergijo: volan in alko pač ne gresta skupaj...

Moraš ga postavit na tla... prej-bolje

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 411
11.4.2008 19:13:44   
Katina
[ quote] Včasih mam še vedno strah da me bo pustu,če mu bom težila,čeprav vem da bi zdej raj 100x prej premislu preden bi mi spet kej tazga naredu.[ /quote]

No, tole razmišljanje si pa kar izbij iz glave. Če bi te res pustil zaradi tega, ker bi hotla uveljavit take vrednote, potem, ljubica ni pravi zate!
Mislim, da moraš dobro premislit katere vrednote so tebi pomembne in kaj si še pripravljena tolerirat. Bodi samozavestna in stoj z obema nogama trdno na tleh. Prepričana sem, da te ima tvoj rad ravno zaradi tega kar si. Zato bodi to kar si in ne boš imela težav.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 412
11.4.2008 19:13:59   
Estrella*
****: veljauser posted image . Glede sterelizacije; moji kolegici so jo odobrili brez problema po 3 CR, kljub temu, da ni imela čistega raztura maternice in to pri še ne 30 letih. Glede na težave , ki jih imaš in 3 CR mislim, da si lahko brez skrbi.

katina: ja sem malo prehitevala po desni. Ponavadi sem pri odgovorih vedno tazadnja, ker imam tako počasen PCuser posted image  Že kupujem novega, verjetno kar prenosnika. Sam se na take nakupe ne spoznam najbolje in se jih kar izogibam.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 413
11.4.2008 19:14:29   
katy82
Katina maš prav dons ga bom pustila pa počakala da se razmere ohladijo k če bom zdle lepo al pa grdo  začela bo to po moje vzel kot napad pa se bo itak uprl.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 414
11.4.2008 19:16:14   
Katina
Špelin@ se opravičujem, da sem naredila tak zmazek s citiranjem .

Pa kva je zdej z mojim citiranjem user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 415
11.4.2008 19:17:58   
Katina
No, zdej ko je končno ratalo, se grem pa lahko špricnt user posted image , potem pa pripravit večerjo.
Ugotovila sem, da sem pravzaprav priviligirana. Ktera od vas je lahko legalno na igli?

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 416
11.4.2008 19:19:07   
katy82
Katina ostajam samozavestna hvala ti,mi je moj zadnč prbil da sm šele zdej v nosečnosti tipična ženska-da mu pokažem da ga rabm pa da se kdaj tud zjokam.Po moje se je mal razvadu k nč več ne zaropotam ampak sm neki mjavkam ke v tri dni.Bomo spremenil situacijo!!!!!!!!!!!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 417
11.4.2008 19:22:22   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Men pa sploh ni več vseen,če ga moj kej spije kaj pa da me kej zagrab ponoč a me bo pjan vozu okol pa bil tak pr porodu?user posted image To mu pa nebi oprostila

no za tole se pa strinjam s tabo, sem povedla mojmu, da ko hodi ob petkih na drinke in poker občasno.da zdej do poroda nej prosim ne pije-in NE MOREŠ VERJET SE TEGA DRŽI.
mi pa gre na živce ker ga kolegi non stop kličejo za drink, ker očitno ne razumejo...HB da je moj sposoben reči NE.

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Ko imaš enkrat otroke in vidiš, kaj delajo pijani bebci po cestah, vzameš to težavo zelo resno user posted image

ja tako je user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

jst tud dobim sive lase, ko slišim da se kdo pijan usede za volan.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 418
11.4.2008 19:42:31   
katy82
Punce moj je pršu domov,prinesu pico,povedal da je spil en kozarček šampanca k so nazdravl na koncu in to je to.Šef je pa šofer službenga vozila in ker je šefica bla z njim ga ni smel nč žlokat,je pa ful silu v mojga da naj vsej on,če že on ne sme.Ne morem verjet da je lahko človk na tko visokem položaju tko neumen pa brezskrben.Moj se mu je uprl pa reku,da ne bo nč pil pa ga je ful čudn baje pogledu,kao kako pa to?Je spil dve kokakole in zdej je doma,si pa upam trdit,da mi ne laže k ga takoj pogruntam,če ga ma pod kapo al pa če kej skriva.HB da se je tko iztekl pa da mam kej vpliva nanjoz. da mu tud sama vest še trka da ne pozab na naju.

Hvala vam pa vse za vzpodbudne besede,vidm da se na moje rožice lahko vedno zanesemuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 419
11.4.2008 19:42:53   
špelin@
Me je pa glihkar klicu da je skoču po pico pa da prhaja domov,ne morem verjet,pa še pil ni kao nč k ve da me skrbi.Upam da je to res,sej bom kmal vidla.Včasih mam še vedno strah da me bo pustu,če mu bom težila,čeprav vem da bi zdej raj 100x prej premislu preden bi mi spet kej tazga naredu.

1. No, mogoče je res spil eno pijačo in nič več user posted image  In se ti ni izneveril user posted image
2. Strah, da bo on tebe pustil??? user posted image  Verjemi, če mu boš 1x resno pokazala, da ti je za to vseeno, ker se znaš ceniti, se bo on bal, da bi ti pustila njega. Govorim iz lastnih izkušenj!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 420
11.4.2008 19:43:28   
katy82
Sončnica sorči k sm te spregledala,kaj je blo s tvojim očijem pol,a je vse v redu?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 421
11.4.2008 19:44:52   
špelin@
Punce moj je pršu domov,prinesu pico,povedal da je spil en kozarček šampanca k so nazdravl na koncu in to je to.Šef je pa šofer službenga vozila in ker je šefica bla z njim ga ni smel nč žlokat,je pa ful silu v mojga da naj vsej on,če že on ne sme.Ne morem verjet da je lahko človk na tko visokem položaju tko neumen pa brezskrben.Moj se mu je uprl pa reku,da ne bo nč pil pa ga je ful čudn baje pogledu,kao kako pa to?Je spil dve kokakole in zdej je doma,si pa upam trdit,da mi ne laže k ga takoj pogruntam,če ga ma pod kapo al pa če kej skriva.HB da se je tko iztekl pa da mam kej vpliva nanjoz. da mu tud sama vest še trka da ne pozab na naju.

Hvala vam pa vse za vzpodbudne besede,vidm da se na moje rožice lahko vedno zanesemuser posted image

Ej, en velikanski user posted image user posted image user posted image  za tvojega user posted image  Odlično se je izkazal user posted image user posted image user posted image  Zdaj se pa le fajn pocrkljajta user posted image  Ššššcccc dol s kompjuterja user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 422
11.4.2008 19:47:23   
katy82
Špelina saj sm mu takrat jasno pokazala da po mesecih solz še vedno znam živet brez njega,kar ga je iznenadl na ful in je hitr puzal nazaj in valda mu je ratal-na njegovo srečo!!!!!!!

Pač me je mal vse skup izživciral dons in valda ta prvo kar je je samozavest na psu

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 423
11.4.2008 19:49:31   
mixi
ojla majčice kako ste kaj?

jaz kar uredu danes sem mela gp in je vse kul, razen tega da sem se že odprla in zna bit da rodim čez 2-3 tedne pa tudi na ctg-ju sem bla pa je pikica spala in nič posebnega zaznalo mi je samo en popadek. drugače pa moram počivat in se počasi pripravit za it ko bo nastopil dan d. še vedno pa lahko rodim ob roku ni nujno da bo prej čeprav je rekla da vse kaže na to.
drugače z vami vidim da ste se kar lepo razpisale od kar me ni blo gor

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 424
11.4.2008 19:54:23   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
Darmar tudi jaz nisem bila včeraj na MŠ, ker so dopoldan mojega očeta z rešilcem odpeljali na urgenco, ker ni mogel dihati. Tako da sva z mami bile pri njemu do cca.6h zvečer ko smo izvedeli, da bo noter ostal na opazovanju.
Tako da ti ne vem povedati kaj je bilo včeraj. Jaz bi mogla imeti še dihalne vaje, tako da se bom v eno drugo skupino "prešvercala",

Kako je z očetom? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mixi
jaz kar uredu danes sem mela gp in je vse kul, razen tega da sem se že odprla in zna bit da rodim čez 2-3 tedne pa tudi na ctg-ju sem bla pa je pikica spala in nič posebnega zaznalo mi je samo en popadek. drugače pa moram počivat in se počasi pripravit za it ko bo nastopil dan d. še vedno pa lahko rodim ob roku ni nujno da bo prej čeprav je rekla da vse kaže na to.

user posted image  Ne se hecat, rok imaš šele 16. maja... user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?