Naty*
|
Oj punce! Kot sem že notranjkam povedala, se mi je ponoči sanjalo, da je aurora rodila, pa da sta narava in špelin@ dobile odpustnice . Zdej pa morm prečekirat, kaj je na stvari... Mi mamo pa dons datumsko glih še en mesec do roka pa glih danes tud nakazano enkratno pomoč ob rojstvu. Katina super, da se lahko zaneseš na za pripravo stvari, sicer je pa tud seznam potrebščin za v P že pol dela narejenega . Boga murva, kolk grozno, da se ji je spet to zgodilo . Že enkrat je dost hudo, da je treba pa še in še to doživljat... Tally, **** za preglede... Estrella* v Sparu je paket z 79 plenicami 11 eur pa neki centov. Ampak je še zmer Katina cenej skoz pršla . edina no men je Merlo reku, da po 34. tednu lahko pridem že v Postojno, tko da če se še odločaš, morš vedet, da maš zdej že spet dve variante . kasso sm misla, da sam še midva nimava sigurno zbranega imena...najin se preimenuje vsak teden enkrat . Mava nekak tri imena v igri, pol se bova pa odločla, ko ga bova vidla. Zaenkrat je tak plan . Drugač pa špelin@ in Estrella* za imeni! IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Zase vem, da bi bila zelo vesela obiskov Tako da, če bi slučajno pristala v porodnišnici zaradi kakšnih težav, je vaš obisk več kot dobrodošel Zame velja enako....no če bo že katera glih v bližini . čmrlika na vsake štiri noči eno slabo....kaj bi js dala za to. Js mam pa na vsakih 7 slabih noči eno dobro . Kaj pravš pa na to??? Sm ugotovila, da hodim lulat zdej na vsako uro. Pol pa še od pol treh do šestih ne spim... Kar pomeni, da ko bo prišel dojenček vem da manj ne bom spala, ker je nemogoče! narava sej če so piškoti ostali, še ni take panike . Ko mam js "ta lačno" ne ostane čisto nič! barbaw js sicer ne vem, kako bi opisala občutek, ampak definitivno se mi nekaj zatika pod rebra. Neki časa je sicer to nogica od , preostali čas pa ne vem...ampak boli kot . Sm prišla do konca in vidim, da je aurora vredu , ja čep pa lahko pomeni tud, da bo šele čez en mesec...čeprav ne vem...men ona mal sumljivo deluje, po moje, da bo res kr zaštartala .