|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
11.4.2008 11:47:43   
barbaw
Dan!

Evo še naju na raport. Sem bila v trgovini in pustila juhu evrčkov. user posted image  Do drugega meseca ne grem v trgovino. user posted image  Sem pa danes dobila odločbo za otroškega in bi se najraje kar user posted image . Ne vem pa, če lahko potem dam novo, ko bomo štirje. Moram malo pogledat kakšne spremembe upoštevajo.

Spanje je tako tako. Zbujanje in pohod na wc sploh ne bom več omenjala. Ni bilo pa danes nič lažnih popadkov. Vsaj nekaj dobrega.

Še vedno sem zelo razočarana nad svojimi nadrejenimi, a kaj čmo. Gremo dalje in se veselimo nove pupike. Posteljico sem ji že na 3/4 pobarvala in dobila je novo posteljnino od babi. user posted image  Moram še kakšen kompletek kupit. Če katero zanima sem kupila 4-delni komplet: baldahin, gnezdece, prevleka za blazino in odejo in je stalo 39,99 v Rutarju-znižano.

Špelin@ kaj ga boste potem klicali Gregor ali Grega.? Mi je pa ime zelo všeč. user posted image

Murva user posted image user posted image user posted image

Taula jutri lahko prosiš Špelino za odpustnico. user posted image

Zdaj pa moram ves nakup pospravit, ker ga imam naloženega od predsobe do kuhinje. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 301
11.4.2008 11:48:18   
narava
aja, sluzba..sedaj pospravljam fascikle, papirje in odvecne stvari iz predalov (beri: preostale piskote s sumljivim datumomuser posted image ) in mi je kar hudo pri srcu user posted image  pogresala bom sluzbo. sem cudna zaradi tega? user posted image  istocasno pa me preveva en tak skrajno topel obcutek, ker sedaj gre pa (ocitno?!) ze zares in bo Poba prec tle..

ah, dons sm cist hormonic! user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 302
11.4.2008 11:54:05   
Taula
IZVIRNO SPOROČILO: narava

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Madona.. 36 t 6 dni imava že. Uradno še 22 dni. Hm...a se moram počasi prijaviti za odpustnico?user posted image user posted image

nop, taula. ko bo zacel dogajat, takrat  Spelin@ daje odpustnice user posted image

To je lahko že jutri..ali pa čez 2 tedna.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 303
11.4.2008 11:57:14   
darmar
Jupi narava.

Glede na prvi datum PDP imam danes 34 t., če pa upoštevam še prestopno leto pa že 34+1d. Uf. Tok mi je na cajte s tem trebuhom težko hodit. Ne vem kakšno mesto si punca najde, da se komi premikam. Je pa fino ko enkrat veš, da če se dete rodi takoj, da ni več sile zanj.

Dons se grem pošpikat za toxo. in dat vodo. V ponedeljek pa ob 13.30 pregled, jupi, komi čakam.

Glede imen naj bi bila naša user posted image  Zala, ampak jest še kr brskam, če je še kaj drugega. Fant bi bil pa najbrž MAJ ali JAŠA. Meni je za user posted image  všeč še Maja, Lina, Evelin, Rubi. Ampak mojemu in ožji žlahti od vseh naštetih sede prevsem ZALA:

< Sporočilo je popravil darmar -- 11.4.2008 11:58:46 >

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 304
11.4.2008 11:57:54   
narava
ja, sej. Spelin@ ma kalup odpustnice pripravljen, pol pa glede na povprasevanje, samo nicke spreminja..mas odpustnico v cca 10 min pripravljeno (so zlo kratke cakalne vrsteuser posted image ), v skrajnem t.i. Bog ne daj primeru, pa se lahko odpustnico dostavi naknadno, na lice mesta, t.j. v P user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 305
11.4.2008 11:58:23   
darmar
V zvezi z imeni pripenjam še tale link: http://www.stat.si/imena.asp. SEj ste ga najbrž že imele, ampak mogoče katera še pokuka nanj.

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 306
11.4.2008 11:59:13   
narava
aja, za t.i. Bog ne daj primere, ko se dostavlja odpustnico naknadno, se placajo penali user posted image  joj, men cufa user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 307
11.4.2008 12:02:28   
darmar
Valentina in Sardra: sem včeraj kaj pomembnega zamudila na MŠ?

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 308
11.4.2008 12:20:26   
barbaw
Jaz pa imam en kvešč'n. user posted image  A se še kateri dogaja, da se ji mišice zatikajo pod rebra? No, jaz namreč to tako čutim in preklemansko boli. Si ne bi nikoli mislila, da je to sploh možno, če ne bi tega doživljala med sedenjem.

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 309
11.4.2008 12:21:52   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Jaz pa imam en kvešč'n. user posted image  A se še kateri dogaja, da se ji mišice zatikajo pod rebra? No, jaz namreč to tako čutim in preklemansko boli. Si ne bi nikoli mislila, da je to sploh možno, če ne bi tega doživljala med sedenjem.

cel cajt user posted image  se mi zdi, kot da Poba RES skrbi, da res lepo in naravnost sedim, mi ne dovoli, da bi se zgrbila user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 310
11.4.2008 12:37:40   
darmar
Barbaw: tega občutka res nimam, ampak mi definitivno paše malo bolj nazaj bit naslonena kot naprej. Itak, več placa.

Dobila odločbo za denarni prejemek ob rojstvu otroka in za porodniško nadomestilo.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 311
11.4.2008 12:39:29   
katy82
Hej mačkice kolkr je vreme turobno sem turobna tud jstuser posted image

Špelina lepo ime,Estrella tvoje tud to je bla tud moja izbira ampak poznam že tolk Alj,da mi pol že ni več aktualn.Midva sva neki cajta gruntala med Laro ali Lejlo ampak bo najbrž kr Lara.Bomo še vidl.

Narava kako bojo zgledall penali?user posted image

Barbaw kake barve si pa kupla kompletek?

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 312
11.4.2008 12:41:29   
barbaw
katy roza z medvedki, bom slikala ko bo posteljica finalizirana. Bom pa še kupila nekaj v oranžni barvi. Imam že nagledano nekaj je pa z žirafami.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 313
11.4.2008 12:59:26   
jana81
no sem aurori poslala še en sms in me je klicala nazaj.
Pravi da je še vedno notri, pritisk se ji je normaliziral, odluščil se ji je že čep, bo pa še do jutri ostala na opazovanju, potem pa se bo tudi sama javila na RR in kaj več sama povedala...vse vas lepo pozdravlja nazaj.

katy82 če bi midva imela pupo bi tud bla Lara, men je to ime neznosno všeč.

barbaw mene to boli že kr neki časa, kake 2 mesca, sploh če sedim mal naprej sklonjena. tud na kavču, pol si pa porivam povštre pod hrbet.

Me je pa mamca danes peljala zjutraj na kavico in sva zmazale še vsaka po eno tortico in potem sem namesto kavice spila še vročo čokolado, pa je blo too much sladkega in čokoladnega-čeprav mam ful rada.
In za posladek sva si kupile 2 kg jagod user posted image

zdej pa grem mal pospravljat po omarah,stare cote morem zmetat ven, ker drugače se bo omara podrla.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 314
11.4.2008 13:06:39   
Taula
Pravi da je še vedno notri, pritisk se ji je normaliziral, odluščil se ji je že čep, bo pa še do jutri ostala na opazovanju, potem pa se bo tudi sama javila na RR in kaj več sama povedala...vse vas lepo pozdravlja nazaj.

katy82 če bi midva imela

Madona...ona je pa čisto zares štartala s sezono majčic.user posted image  Super da se je normaliziralo...glede na čep pa lahko že do jutri rodi...ali pa šele čez 2 tedna.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 315
11.4.2008 13:19:43   
Naty*
Oj punce! Kot sem že notranjkam povedala, se mi je ponoči sanjalo, da je aurora rodila, pa da sta narava in špelin@ dobile odpustnice user posted image . Zdej pa morm prečekirat, kaj je na stvari...

Mi mamo pa dons datumsko glih še en mesec do roka user posted image  pa glih danes tud nakazano enkratno pomoč ob rojstvu.

Katina super, da se lahko zaneseš na user posted image  za pripravo stvari, sicer je pa tud seznam potrebščin za v P že pol dela narejenega user posted image .

Boga murva, kolk grozno, da se ji je spet to zgodilo user posted image . Že enkrat je dost hudo, da je treba pa še in še to doživljat...

Tally, **** user posted image user posted image user posted image  za preglede...

Estrella* v Sparu je paket z 79 plenicami 11 eur pa neki centov. Ampak je še zmer Katina cenej skoz pršla user posted image .

edina no men je Merlo reku, da po 34. tednu lahko pridem že v Postojno, tko da če se še odločaš, morš vedet, da maš zdej že spet dve variante user posted image .

kasso sm misla, da sam še midva nimava sigurno zbranega imena...najin se preimenuje vsak teden enkrat user posted image . Mava nekak tri imena v igri, pol se bova pa odločla, ko ga bova vidla. Zaenkrat je tak plan user posted image .

Drugač pa špelin@ in Estrella* user posted image user posted image  za imeni!

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Zase vem, da bi bila zelo vesela obiskov user posted image  Tako da, če bi slučajno pristala v porodnišnici zaradi kakšnih težav, je vaš obisk več kot dobrodošel user posted image  

Zame velja enako....no če bo že katera glih v bližini user posted image .

čmrlika na vsake štiri noči eno slabo....kaj bi js dala za to. Js mam pa na vsakih 7 slabih noči eno dobrouser posted image . Kaj pravš pa na to??? Sm ugotovila, da hodim lulat zdej na vsako uro. Pol pa še od pol treh do šestih ne spim... Kar pomeni, da ko bo prišel dojenček vem da manj ne bom spala, ker je nemogoče!user posted image

narava sej če so piškoti ostali, še ni take panike user posted image . Ko mam js "ta lačno" ne ostane čisto nič!

barbaw js sicer ne vem, kako bi opisala občutek, ampak definitivno se mi nekaj zatika pod rebra. Neki časa je sicer to nogica od user posted image , preostali čas pa ne vem...ampak boli kot user posted image .

Sm prišla do konca in vidim, da je aurora vredu user posted image , ja čep pa lahko pomeni tud, da bo šele čez en mesec...čeprav ne vem...men ona mal sumljivo deluje, po moje, da bo res kr zaštartala user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 316
11.4.2008 13:21:19   
sesil
dan user posted image

jaz pa že dva dni samo zapravlja. včeraj sem šla z mojim na en pregled v bolnico, pol pa sva zavila še v mulerja in baby center. kupila sem nekaj bodijev in bombažen kompletek za iz porodnišnice . začuda so bile tudi druge barve, ne samo roza pa modra. potem pa zavijem še v hervis . moj si je umislil superge, jaz pa trek in tretji par sva dobila zastonj - sem si pa jaz zaželela crocs -ke. pa sva prišparala 40 E (beri kar sva porabila za oblekce).
seveda se je danes dan nadaljeval v tem stilu. sem kupla še parni čistilec - stanovanje se že sveti. zdej pa moram malo šparat....
tudi jaz sem dobila odločbo za porodniško. sem zadovoljna z zneskom, vsaj mislim. piše bruto, koliko pa je to neto pa ne vem.
aurora, lepo da si še v enem kosu. počasi se bodo res talale odpustnice na veliko.
hm, sej sem imela še komentarjev, ma kar pozabim....se pa moram pohvalit da sem vse prebrala.user posted image  grem obudit spomin

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 317
11.4.2008 13:26:29   
sesil
barbaw, mene tudi včasih boli pod rebri, pa sploh ne vem, komu pripisati bolečino. user posted image  skoraj ne verjamem da ime tam nogo, možno da bali zato ker je vse nagneteno....
aaaa, pa kupila sem si moderc za dojenje, sem vzela kar tistega v mullerju. tudi če je plahta, sam da je prava velikost. pa malo placa sem pustila, če še kaj zrastejo - kam večuser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 318
11.4.2008 13:35:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Dobro, da se je pritisk urediluser posted image user posted image , samo tale čepek je pa meni sumljivuser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 319
11.4.2008 13:39:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

edina no men je Merlo reku, da po 34. tednu lahko pridem že v Postojno, tko da če se še odločaš, morš vedet, da maš zdej že spet dve variante user posted image .
VEŠ, SE JE KAR PRIMOŽ NAMESTO MENE ODLOČIL, PRAVI DA GREVA V POSTOJNO IN PIKAuser posted image Tudi prav, sem mu rekla, da naj kar 190 EUR pripraviuser posted image
Zase vem, da bi bila zelo vesela obiskov user posted image  Tako da, če bi slučajno pristala v porodnišnici zaradi kakšnih težav, je vaš obisk več kot dobrodošel user posted image  

Zame velja enako....no če bo že katera glih v bližini user posted image .

K MENI TUDI VSE DOBRODOŠLE, NIMAM NIKAKRŠNIH ZADRŽKOV KAR SE TEGA TIČE. sAMO BOSTE TAKRAT, VEČINOMA ŽE VSE MAJČICE SVOJE user posted image IMELE PRI SEBI, IN NE BO CAJTA ZAMEuser posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 320
11.4.2008 13:43:12   
jana81
punce jst sem tolk vesela...moja prijateljica iz Velenja je rodila fantka Omarja, mi je ravno malo prejle poslala sms...pa še včeraj sva se pogovarjali in še ni imela popadkov in nobenga občutka da bo rodila.user posted image user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 321
11.4.2008 13:44:51   
Anonimen
Špelin@: kako je zdaj prideš ti jutri na naš konec???
Se moramo notranjske malo zaorganiziratuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 322
11.4.2008 13:45:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

punce jst sem tolk vesela...moja prijateljica iz Velenja je rodila fantka Omarja, mi je ravno malo prejle poslala sms...pa še včeraj sva se pogovarjali in še ni imela popadkov in nobenga občutka da bo rodila.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za prijateljico, jaz bi tudi kmaluuser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 323
11.4.2008 13:48:33   
katy82
Punce kaj pomeni bebovanje?Mam par sodelavk iz Bosne pa so mi rekle da mi bojo najbrž že v P prpravle bebovanje pa nism hotla butelj izpast pa sprašvat kaj je to.

user posted image user posted image user posted image Za Auroro sej je že tko daleč da po moje ni panike pa še sezono bo odprla.Sam da bi blo zanjo in bebico čimhitreje in čimmanj boleče mim.

Jana a ti je ime neznosno al neznansko všeč?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 324
11.4.2008 13:54:02   
hijenca
Pozdravljene so user posted image !

Danes pa nisem mogla verjet, da sem spala polnih sedem ur skupaj, brez sprehoda na WC. user posted image user posted image   Imam že skoraj preveč energije danes. Sem že dva stroja oprala, posušila, nakupla vse za kosilo, preoblekla posteljo,... Sem pridna.user posted image user posted image

Vidim, da se danes na veliko pogovarjate o plenicah. Rada bi vas samo opozorila, da so te plenice (Pampers), ki jih prodajajo v Sparu, zelo slabe kvalitete, ker jih delajo nekje na Polskem. Tako sem slišala od parih mamic, ki so bile zelo nezadovoljne z njimi, predvsem v prvih mesecih so user posted image  kot po tekočem traku dobivali alergije.  So pa te Pampers plenice, ki jih prodajajo v Müllerju, čisto druga kvaliteta, ker so narejene v Nemčiji. Tako so mi povedale. Izkušenj svojih nimam, ker bo to moj prvi user posted image .

Vesela sem, da se je Aurora oglasila in da je vse OK. Je pa tako že čas, da ena odpre sezono majčic.

Zdaj pa grem dalje delat, ker danes imam delodiš!!

Lepo se imejte in čuvajte se.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?