|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
11.4.2008 13:55:37   
katy82
Punce jst nosm ful visoko vsaj G tko prav,pa me bolijo sam sramne kosti,rebra pa ne.Mislm da me je sam enkrat na hitr našutirala pa še to ne ful.Me pa zadnje čase bolijo rebra zadaj pa mam filing da  to zarad mojih ogromnih jošk k so obupno napihnjene,mi je E košarca skor mala.Valda ne rabm poudarjat da je moj user posted image tega ful veseluser posted image

Dejte mi povedat kje v Mulerju najdete moderce za dojenje?Pa kolk je največja cifra?Jst kadarkol sem tam nč ne vidm.user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 326
11.4.2008 13:56:00   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Punce kaj pomeni bebovanje?Mam par sodelavk iz Bosne pa so mi rekle da mi bojo najbrž že v P prpravle bebovanje pa nism hotla butelj izpast pa sprašvat kaj je to.

hmm..najbrz si mislila BABINJE..to je obicaj iz bih, kjer prijateljice porodnici ko pride domov pripravijo kosilo in poskrbijo tudi za ostale stvari v gospodinjstvu. zdej, eni se tega drzijo, drugi pa v tem pojmu vidijo to, da ti ko prides iz P pridejo na obisk in seveda prinesejo darila za bebico, tebe ipd. Katera od teh dveh so mislile tvoje prijateljice pa ne vem user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 327
11.4.2008 14:01:31   
katy82
Hvala narava, sej pravm najbrž je res tko blo povedan k si ti napisala sam prvič sm slišala pa mi ni blo nč jasn,pa še presenečena sm bla nad njimi da so se tko organizirale da se bodo iz LJ prpeljale v NM našo fračo pogledat.A ni to lepo?

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 328
11.4.2008 14:03:48   
jana81
Jana a ti je ime neznosno al neznansko všeč?user posted image

no bom pa napisala ZELO user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 329
11.4.2008 14:04:43   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Jana a ti je ime neznosno al neznansko všeč?user posted image

no bom pa napisala ZELO user posted image

user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 330
11.4.2008 14:18:42   
mya26
Sesil: na strani od CSD Šiška si lahko zračunaš kolk bo prišlo neto, za vsak mesec vtipaš bruto in ti na koncu izračuna tudi neto http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Narava: meni je pomagalo, ko sem hodila na dekompresijo (sem precej lažje obula čevlje), sicer pa pomaga masaža (sploh če pomoliš noge komu drugemu) user posted image

Mogoče še ena stvar za v porodnišnico poleg modrca za dojenje. jaz vem, da je bil meni neudoben oz. pretesen tisti ki sem si ga kupila malo preden sem šla rodit, ker so me ful bolele prsi. Zelo dobro se je izkazal podaljšek za modrčk (kupiš ga v trgovini s šiviljskimi zadevami, je kot en trakec ki ima na eni strani hakeljčke, na drugi pa zanke, tako kot na modrčku). Pazit moraš na to da kupiš takega kot je modrčk, obstaja na dva ali na tri hakeljčke. Kasneje čez čas so mi bili modrčki OK, tudi košarca je bila dovolj velika, le stisnit (zapet) jih nisem mogla.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 331
11.4.2008 14:22:33   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: narava
jaz pa se 2x v sluzbo!

user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Taula
Madona.. 36 t 6 dni imava že. Uradno še 22 dni. Hm...a se moram počasi prijaviti za odpustnico?user posted image user posted image

Jutri imaš že formalno pravico do odpustnice user posted image  Kar pa še vedno ne pomeni, da ti jo kar dam user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Ne vem pa, če lahko potem dam novo, ko bomo štirje. Moram malo pogledat kakšne spremembe upoštevajo.

Po rojstvu uveljavljaš spremembo - priložiš kopijo rojstnega lista in ti odmerijo nov otroški dodatek.

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Špelin@ kaj ga boste potem klicali Gregor ali Grega.? Mi je pa ime zelo všeč. user posted image

Načeloma bo Gregor (oz. že je user posted image ), itak pa jaz vse svoje otroke kličem še s kopico ljubkovalnih imen user posted image  Na koncu so vse živo user posted image

ja, sej. Spelin@ ma kalup odpustnice pripravljen, pol pa glede na povprasevanje, samo nicke spreminja..

To pa ti misliš user posted image  Se boste še fajn nasmejale user posted image  Čeprav sem za glavnino majčic že vse pripravila - brez datumov user posted image

v skrajnem t.i. Bog ne daj primeru, pa se lahko odpustnico dostavi naknadno, na lice mesta, t.j. v P user posted image

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
no sem aurori poslala še en sms in me je klicala nazaj.
Pravi da je še vedno notri, pritisk se ji je normaliziral, odluščil se ji je že čep, bo pa še do jutri ostala na opazovanju, potem pa se bo tudi sama javila na RR in kaj več sama povedala...vse vas lepo pozdravlja nazaj.

Čudovita novica user posted image

jana81, tudi jaz se bašem z jagodami user posted image  In user posted image user posted image user posted image  iskrene čestitke tvoji prijateljici user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Oj punce! Kot sem že notranjkam povedala, se mi je ponoči sanjalo, da je aurora rodila, pa da sta narava in špelin@ dobile odpustnice user posted image . Zdej pa morm prečekirat, kaj je na stvari...

Jaz se pa še ne dam user posted image  Čez 4 tedne se bom pa že počasi pripravila na štart user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
Špelin@: kako je zdaj prideš ti jutri na naš konec???
Se moramo notranjske malo zaorganiziratuser posted image

Moj zmešan user posted image  še nič ne ve user posted image  Se je nekam slabo menil pri Sawalu, zdaj pa ne vem, če bo kos, ki ga nameravava kupiti, na zalogi. Čakam, da mi javi user posted image

No, danes sem tudi jaz uredila papirje na CSD user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 332
11.4.2008 14:28:58   
Estrella*
Špelin@: moj prvi fant je bil Gregoruser posted image . Sem se kar raznežnila ko sem prebrala, da bo tvoj tudi. V naših časih jih je bilo veliko, v razredu OŠ kar 5 , sedaj pa ne poznam nobenega, ki bi ga tako poimenoval. Lepo.

barbaw: ko se user posted image  rodi in boš dajala vlogo OD za njo se napiše še zdejšnega škrata zraven in dobiš novo odločbo, i je za oba. Tako mi je kolegica obratložila.

Katy82: Jaz sem imela pri našem fantu plan za Laro, pa je ena naša soseda in sem opustila misel na to. Skratka, če želiš, da je ime redko se moraš že pošteno namučit ali pa kaj novega pogruntat tako, kot Pika Nogavičkauser posted image user posted image

Včeraj sem kupila modrček za dojenje 85E od Triumpha za 27.95eu. Upam, da mi bo zdržal po velikosti, ker F košarce nisem vidla.

Jana: kaj?????Že čep se ji je odluščil. Ojla, pol smo pa blizu. Meni seje 1,5 dan pred porodomuser posted image  No, lahko traja tudi dlje.Hvala za info.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 333
11.4.2008 14:35:16   
sesil

Dejte mi povedat kje v Mulerju najdete moderce za dojenje?Pa kolk je največja cifra?Jst kadarkol sem tam nč ne vidm.user posted image

največjo cifro sem našla D95, je pa res velika.meni načeloma normalen moderc D mi je mali, Trenutno imam E, pa mi tisti D od mullerja odgovarja. ima še celo luft, tako da lahko še kaj zbašem notri.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 334
11.4.2008 14:38:31   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Zase vem, da bi bila zelo vesela obiskov user posted image  Tako da, če bi slučajno pristala v porodnišnici zaradi kakšnih težav, je vaš obisk več kot dobrodošel user posted image  

Zame velja enako....no če bo že katera glih v bližini user posted image .

Zame velja isto! user posted image

barbaw
, v treh mesecih po rojstvu otroka daš novo vlogo za otroški dodatek. Če daš po treh mesecih, se ti šteje drugi otrok šele od dneva odddaje vloge in ne od rojstva. pazi, da ne zamudiš user posted image

sesil, pridna glede nakupov user posted image zdaj pa šparat user posted image

Super, da je z Auroro vse ok user posted image in se je pritisk normaliziral. Čep...hmmm jaz ne poznam nobene, ki bi kaj dolgo trajalo do poroda user posted image

jana81 user posted image user posted image za prijateljico

VEŠ, SE JE KAR PRIMOŽ NAMESTO MENE ODLOČIL, PRAVI DA GREVA V POSTOJNO IN PIKA Tudi prav, sem mu rekla, da naj kar 190 EUR pripravi

user posted image user posted image user posted image   

špelina, ali misliš na sawal v PO? Če ne bo mož nič izvedel, me kontaktiraj, bom vprašala enga fanta, ki tam dela.... družinski prijatelji.
Lepo ime Gregor user posted image

< Sporočilo je popravil kasso -- 11.4.2008 14:40:28 >

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 335
11.4.2008 14:51:05   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
špelina, ali misliš na sawal v PO? Če ne bo mož nič izvedel, me kontaktiraj, bom vprašala enga fanta, ki tam dela.... družinski prijatelji.

Ja, ta Sawal. In bi te res prosila za pomoč, ker mož še vedno čaka in ga nič nazaj ne pokličejo user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 336
11.4.2008 14:57:05   
valentina2006
Ojla user posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: darmar
Valentina in Sardra: sem včeraj kaj pomembnega zamudila na MŠ?

darmar: Mene ni blo... počakiva na Soncnico Sandro  ***, bo ona poročala, če je seveda šla.
Men je user posted image  zbolela... sam leži, pa slab se počut, pa ene pikce ma po telesu (norice?). Tko da so vsi načrti, ki sem jih mela za dons šli po vod.

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 337
11.4.2008 14:59:16   
80kaja
hej majčice....
sem vas prebrala za danes za nazaj...uf, adrenalinsko z našo auroro ....držim pesti,da bo vse kot mora bitiuser posted image
sicer pa sem vam hotela zgolj zaželeti en fajn vikend...da bi božale svoje bušije srečne in nasmejane...kljub dežju,ki je in bo zunaj....eh pa kaj....me smo srečke nosečke.....ša malo..pa smo na cilju,punceuser posted image
držite se mi vse!!!
pozdravček od kaje

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 338
11.4.2008 15:00:59   
Anonimen
Ta otrok je čisto nor, booooooooliuser posted image

(odgovor članu valentina2006)
  Neposredna povezava do sporočila: 339
11.4.2008 15:01:24   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006
Men je user posted image  zbolela... sam leži, pa slab se počut, pa ene pikce ma po telesu (norice?). Tko da so vsi načrti, ki sem jih mela za dons šli po vod.

O, boga revica user posted image  Naj se hitro pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

80kaja, hvala za tole optimistično sporočilo user posted image  Kako kaj tvoje počutje?

Neposredna povezava do sporočila: 340
11.4.2008 15:03:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Upam, da se čim prej pozdravi, hudo je ko so majčkani bolniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 341
11.4.2008 15:03:54   
Čmrlika
aurora-super, sem vesela zate, da je pritisk že ok, in da je čepek že šel...sem prepričana da boš kaj kmalu cartala svojega user posted image  in tako je tudi prav, saj si si želela da bi bilo prej...user posted image user posted image  da bo šlo vse kot po maslu... Mislimo nate!user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 11.4.2008 15:04:51 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 342
11.4.2008 15:04:05   
špelin@

Hvala enako user posted image  Mene v nobeni predhodni nosečnosti ob brcah in premikih ni toliko bolelo kot zdaj user posted image  Ampak si dopovedujem, da je vseeno bolje to, kot da bi bilo z user posted image  kaj narobe. Boli pa ko user posted image  Moj mali je namreč spet v prečni legi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 343
11.4.2008 15:06:08   
Čmrlika

pri meni je trenutno isto, pa kaj jim je? user posted image pa ja, da se umrijo, ja vrajt user posted image

bova že preživeli...jaz sem se preveč najedla po moje user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 344
11.4.2008 15:09:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Hvala enako user posted image  Mene v nobeni predhodni nosečnosti ob brcah in premikih ni toliko bolelo kot zdaj user posted image  Ampak si dopovedujem, da je vseeno bolje to, kot da bi bilo z user posted image  kaj narobe. Boli pa ko user posted image  Moj mali je namreč spet v prečni legi user posted image

Jooj špelin@ jaz imam tudi občutek, da se mi je mala premaknila iz pravilne lege (glavca doooool!!) v prečno. Upam, da neeeeeeuser posted image , ker boooli me ko sam user posted image .
Itak, bom pa naslednji teden zvedla, kaj se gre ta mala babji hudičekuser posted image

Ampak si dopovedujem, da je vseeno bolje to, kot da bi bilo z  kaj narobe
To pa vsekakoruser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 345
11.4.2008 15:11:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

pri meni je trenutno isto, pa kaj jim je? user posted image pa ja, da se umrijo, ja vrajt user posted image

ej pri meni je čisto vseeno ali sem sita, ali lačna ona lupa dol skozzz.

Še danes na kavici (z notranjkam) me je sramotilauser posted image in nagajalauser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 346
11.4.2008 15:13:52   
Estrella*
edina: moja je tudi čisto podivjala. EVRO 2008 je tik pred vrati in trenirauser posted image  Verjetno jih to trapasto vreme goni.

jana: sedaj rabim špelinin valjar. Sem grešila spet s kazarco in nutello. Dijeto sem si omislila bolj na sado zelenjevni bazi + kakšen lahek sirček, pranji meso in manj maščobe.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 347
11.4.2008 15:15:04   
valentina2006
Joj punce, HVALA za user posted image  user posted image  user posted image ... res je hudo, ko so naši sončki bolani.

Zdej res vidm, da ni nč, če vsak dan po večkrat ne čukam na RR in ... vse kar paše zdravn. Vse zamudim user posted image . Joj sem že 100X rekla, da se morm pobolšat... pa mi kr neki ne znese user posted image .

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 348
11.4.2008 15:15:43   
Taula
Fetal position: glavična
To mi piše na izvidu.
Moja je upam da še dol obrnjena, čeprav ima neke čudne premike. Grem sedaj brati za nazaj.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 349
11.4.2008 15:15:58   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

ej pri meni je čisto vseeno ali sem sita, ali lačna ona lupa dol skozzz.

Še danes na kavici (z notranjkam) me je sramotilauser posted image in nagajalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sedaj pa že pretiravaš. Punca se je hotela malo pokazat, ti pa tud nič ne zastopiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?