|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
11.4.2008 12:49:51   
krtekxx
Hello! Ojej, je to en zaspan dan, jaz grem tud spat.
Evo, sem bila na punkciji, že od včeri čist trda od strahu, danes že skorej za v umobolnico...pol pa vse skupi nič takega. Mal so me zbadali, mal sem jim delala preglavice, ker sem hotla noge skoz skupi tiščat. Ja, kaj čem, če pa me je postopek punkcije čisto presenetil, saj sem bila prepričana, da ti iglo zabadajo čez trebuh. U glavnem, nč jokala, nč cvilila, sam zobe skup stiskala, pa še to bolj na zalogo. Končni rezultat 20 foliklov in od tega 14 celic.
Jaz tud poznam eno policajko, sam ne dela več na cesti (ni več pocestXXXX), ampak šnoflja za drogo.... Ful vredu punca.

(odgovor članu hormoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 901
11.4.2008 12:52:46   
mismis
Krtexx, Bravo za 14 jajčk, ti pa si prava kokoška.user posted image user posted image user posted image

Kdaj imaš pa ET, 16.04.2008?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 902
11.4.2008 12:57:03   
mismis
user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Petek, 11.04.
Mateja.Goljev - UZ
Krtekxx - punkcija

Sobota, 12.04.
Grethy - UZ
Tejek - UZ

Nedelja, 13.04.
Mateja.Goljev - UZ
Ponedeljek, 14.04.
 Pija76 - UZ
Sonček33 - UZ
Pika74 - UZ

Torek, 15.04.
Vijolica30 - ET

Sreda, 16.04.
womanpolice - UZ
Krtekxx - ET

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE

Ponedeljek, 14.04.
Mihi78 - UZ
Špelka12 - UZ
m.rudovič - UZ

Torek, 15.04.
Tejki - UZ

Sreda, 16.04.
Gloria - AC

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

Torek, 22.04.
Konina - UZ
Mijavček - NS

Petek, 16.05.
   m.rudovic - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   Tia-na user posted image
user posted image Mandreja user posted image
user posted image Kikaa user posted image
user posted image Yuliah user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Mavrica72 greje user posted image user posted image - TEST 12.04.2008
Tejka** greje user posted image user posted image - TEST 14.04.2008
  Hati greje  user posted image user posted image   - TEST 15.04.2008
  Hormonček grejeuser posted image user posted image - TEST 15.04.2008
 Bambi75 greje user posted image user posted image - TEST 21.04.2008
 Ledenka greje  user posted image - TEST 22.04.2008
 Pinki2 greje  user posted image user posted image - TEST 24.04.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur
  • Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI)
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • Rubin (3. IVF)
  • Teja* (5. IVF, dr. Reš)
  • Ledenka (ICSI, dr. Reš)
  • Pija76 (špikarka)
  • andreja07 (PO,dr.Reš)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, nizek štart 01.04.)
  • Hormonček (dr. Reš)
  • Stijan (dr. Reš, 25.04. špikanje)
  • Sonček33 (LJ, 10.4. nizi štart špike)
  • Zorica (začetek postopka 12.04. MB)
  • Pika74 (33 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, 02.04. špike)
  • dajamaja, (8.4. pregled)
  • Abra, (10.4. pregled, dr. Reš)
  • Krtekxx (1. IVF)
  • Vijolica30 (2.IVF)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • pinki2 (1.IVF, PO)
  • womanpolice (1. IVF, GK LJ; Superfact in Menopur)
  • Tejek (1. IVF, dr. Reš)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • ušula spomladi v nov boj
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka,  MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26 user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenkauser posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78 user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orka user posted image , Sulfinijauser posted image ,

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086

user posted image  NOVE NOSEČKE APRIL user posted image   

user posted image  MIŠEK13

user posted image  Teja* (PO)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

< Sporočilo je popravil mismis -- 11.4.2008 13:13:05 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 903
11.4.2008 12:58:03   
krtekxx
Ja, če bo po PGD-ju kaj ostalo, potem 16-ega. Grem pančkaaaaat. Nočko.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 904
11.4.2008 13:03:33   
mateja_goljev
pozdravljene!
Ja moj UZ sledeči imam 14 jajčk vidnih in zmerjenih, kontrola ponovno UZ v nedeljo!

Ajde papa se slismo kaj ko pridem iz sluzbe!

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 905
11.4.2008 13:08:00   
blanč
Pikovit, nč ne bo... Pa, ko sem se končno odločla, da se iz Celje pripeljem v LJ, da vas malo spoznam.

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 906
11.4.2008 13:08:06   
hati
Krtekxx, pa ti si mega kokoška. Čestitke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  A si sam koruzo jedla pred punkcijo? user posted image  user posted image  

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 907
11.4.2008 13:09:44   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Hello! Ojej, je to en zaspan dan, jaz grem tud spat.
Evo, sem bila na punkciji, že od včeri čist trda od strahu, danes že skorej za v umobolnico...pol pa vse skupi nič takega. Mal so me zbadali, mal sem jim delala preglavice, ker sem hotla noge skoz skupi tiščat. Ja, kaj čem, če pa me je postopek punkcije čisto presenetil, saj sem bila prepričana, da ti iglo zabadajo čez trebuh. U glavnem, nč jokala, nč cvilila, sam zobe skup stiskala, pa še to bolj na zalogo. Končni rezultat 20 foliklov in od tega 14 celic.
Jaz tud poznam eno policajko, sam ne dela več na cesti (ni več pocestXXXX), ampak šnoflja za drogo.... Ful vredu punca.

user posted image user posted image user posted image BRAVO krtekxx, madonca si pa prdelala materiala, user posted image user posted image user posted image user posted image da ti je kr za zavidat ... ma jaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... prav lepo ...
...user posted image user posted image povej mi, zdaj ko si me potolažla glede bolečin; a si sama kaj vzela prej in a so ti dali inekcijo ???user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 908
11.4.2008 13:11:41   
Mijavček
No evo krtekxx a si vidla? Fajn. Pridna kokoška. Zdej pa lepo pančkej.user posted image

Mateja, tud teb čestitke za dober UZ, le tako naprejuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 909
11.4.2008 13:22:57   
hormoncek
Krtekxx - čestitke. To pa je veliko jajčec. Zdaj pa le počivaj.

Matejauser posted image .

We do not have problems. Only challenges!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 910
11.4.2008 13:28:45   
hati
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

pozdravljene!
Ja moj UZ sledeči imam 14 jajčk vidnih in zmerjenih, kontrola ponovno UZ v nedeljo!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ma super rezultat, čestitke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 911
11.4.2008 13:29:33   
ledenka
krtek user posted image user posted image user posted image  ti zelim, da jih je cim vec ok po PGD! user posted image  

sobota morda ni najbolj fajn dan za srecanja user posted image  imamo vsi neke svoje plane. midva greva na en obisk zvecer in bom ocitno popoldan prespala user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu hormoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 912
11.4.2008 13:35:42   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: hati

IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

pozdravljene!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ma super rezultat, čestitke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

opaaaaaaa user posted image user posted image ... še ena pridna kokoška z odličnim rezultatom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO mateja

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 913
11.4.2008 13:43:32   
Grethy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nas bučkote user posted image user posted image user posted image user posted image , prosim, "prevod simultani " ( vsega pa res ne vemuser posted image user posted image user posted image user posted image ):

PGD =  ????????

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 914
11.4.2008 14:02:54   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nas bučkote user posted image user posted image user posted image user posted image , prosim, "prevod simultani " ( vsega pa res ne vemuser posted image user posted image user posted image user posted image ):

PGD =  ????????

genetska preiskava user posted image   na predavanju na GK so rekli, da se ne vem kateri dan vzame ena celica in se preveri genetski material v zarodku. pri krtku je, kolikor sem zasledila, problem tudi s tem.

krtek, se enkrat - da bi jih bilo cim vec ok user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 915
11.4.2008 14:07:45   
YULIAH
Krtexx, čestitke. Res si imela veliko celic. Odlično! Sedaj pa pridno čakaj, pripravi svoje telo za nosečnost, pusti se razvajat!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mateja, tudi tebi čestitke za foliklčke, krasno punce, le tako naprej. Je že čas za kakšno nosečko!!!!!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 916
11.4.2008 14:28:18   
Mijavček
Yuliahuser posted image , tud ti prideš na vrsto.

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 917
11.4.2008 14:37:35   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

PGD =  ????????

genetska preiskava user posted image   na predavanju na GK so rekli, da se ne vem kateri dan vzame ena celica in se preveri genetski material v zarodku. pri krtku je, kolikor sem zasledila, problem tudi s tem.

krtek, se enkrat - da bi jih bilo cim vec ok user posted image

...hvala lepa, ledenka, za pojasnilo, jaz včasih precej po svoje interpretiram ( na malo šaljiv način ) kratice, pa sem raje vprašala user posted image user posted image ... ker ... khhmmm ... ni mi blo jasno , marička ja, kaj če jih je več kot deset, da gredo v Prostovoljno Gasilsko  Društvo user posted image user posted image user posted image ... ne ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... sem dala v googlov iskalnik kasneje, pa so mi res sama gasilska društva ven padla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ena spletna od genetike, ampak je blo že too late, sem že tu vprašala user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 918
11.4.2008 14:54:20   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Jaz pa pogrešam našo Ščukouser posted image
Pikovitek moj user posted image

četudi nič ne napišem sem prisotna, spremljam vsako izmed vas, da bi se postopki kmalu začeli, da bi pikice čimmanj bolele, v mislih navijam, da bi trepetalke postale nosečke, da bi nosečke bile 9 mesecev noseče in bi z vsakim novim UZ-jem videle svoje prekrasno bitjece, jokam z vsako, ki ji v postopku ne uspe in še vedno verjamem v čudeže za vsako izmed nas, nekega dne, le upati moramo naprej.

In veselim se jeseni naše nove prečudovite neveste. user posted image

MISLIM NA VAS

user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 919
11.4.2008 14:55:18   
Mijavček

...hvala lepa, ledenka, za pojasnilo, jaz včasih precej po svoje interpretiram ( na malo šaljiv način ) kratice, pa sem raje vprašala user posted image user posted image ... ker ... khhmmm ... ni mi blo jasno , marička ja, kaj če jih je več kot deset, da gredo v Prostovoljno Gasilsko  Društvo user posted image user posted image user posted image ... ne ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... sem dala v googlov iskalnik kasneje, pa so mi res sama gasilska društva ven padla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ena spletna od genetike, ampak je blo že too late, sem že tu vprašala user posted image user posted image user posted image user posted image ...

user posted image    Ta je pa dobra. Med gasilce si jih hotla poslat....Sem se narežala.user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 920
11.4.2008 14:59:23   
Mijavček
Shuka, to s pa tko lepo napisala, da se spet cmerim user posted image . Hormoni delajo svojeuser posted image .

Shukica, ti se fajn drž, pa ko boš pr volji pa kaj počvekej z nami.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 921
11.4.2008 15:25:07   
vijolica30
user posted image no vidš krtekxxxuser posted image , blagor vam, ko se tako lepo izide, no vsaj polčas je krasenuser posted image user posted image user posted image , da ne govorim o pridelkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pr men je sam tok možnosti:user posted image user posted image user posted image , sam kaj čem, mogoče je mednjimi kak einstein, toše al pa bodoči predsednik, sam da bo vsaj en mali smrkec oz smrketauser posted image ,

navijam k norauser posted image , pa hvala za lepe besede, ki ste mi jih namenile, tko da držim pesti za vsako, posebi za tiste ki vam tokrat solzice družbo delajouser posted image , midva bova letos mela 18 let, tko da je zdej že čas

lp, v

aja sem skor pozabla, a je ok če je men po teh utrogestanih tko k po gajbi pirauser posted image  dons sm jih prvič vzela...

hvala

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 922
11.4.2008 16:28:35   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Mijavček

user posted image    Ta je pa dobra. Med gasilce si jih hotla poslat....Sem se narežala.user posted image

Mijavček sam da si se nasmejala, ker predvsem to je bil moj namen user posted image user posted image user posted image user posted image mal odobre volje vnest tu ...user posted image user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 923
11.4.2008 16:47:07   
Grethy
andreja07  kako si... kako je danes počutje ???? 

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 924
11.4.2008 17:09:47   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: YULIAH

Krtexx, čestitke. Res si imela veliko celic. Odlično! Sedaj pa pridno čakaj, pripravi svoje telo za nosečnost, pusti se razvajat!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mateja, tudi tebi čestitke za foliklčke, krasno punce, le tako naprej. Je že čas za kakšno nosečko!!!!!

Se kar podpišem user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.