|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
11.4.2008 10:45:26   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Uuuhhhh ledenka, a vse to nas še čaka ????user posted image user posted image Glej pa s pozitivne strani tole zdelanost; bolj boš spala, prej bo enajst dni okol, pa počitek verjetno tudi koristi pikici, da se maximalno "naveže" nate user posted image user posted image user posted image

user posted image  to je moj nacrt user posted image  ampak moje spanje ni normalno. pojem zajtrk, grem spat. vstanem, si naredim kosilo, grem potem spat. vstanem, pomalicam, se kaj pospravim (posodo v stroj, to je najvec, kar naredim), grem spat. vstanem, si operem zobe, grem spat user posted image  no, zdaj sem ze 2 uri pokonci user posted image  ampak cakam, da se mi sadni caj namoci, in potem grem spat user posted image  se dobro, da sem doma in ne v sluzbi, drugace bi rabla lezalnik in deko v pisarni user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 876
11.4.2008 10:46:43   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

aja, dolgujem odgovor kje delam (območje)? Tkole rečmo... ožja okolica Ljubljane user posted image ...

Pikovit, kaj pa če je na najinem koncu  user posted image

O šit pol sva pa v ritiuser posted image

sam da ne dela na Vicu user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 877
11.4.2008 10:55:54   
mismis
Ledenka, sej mogoče pa dela na Viču, kaj pa veš,  katero območje pokriva viška policija...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 878
11.4.2008 10:58:57   
ledenka

Ledenka, sej mogoče pa dela na Viču, kaj pa veš,  katero območje pokriva viška policija...

hm, pri nas se nisem videla policajk... je pa res, da se v glavnem vozim na relaciji Vic-center, tam pa je bolj malo kontrol user posted image  no, sej tud prehitro nimas kje vozit, razen ce gres po trzaski user posted image  po stranskih ulicah mas pa ze lezecih policajev tolk, da vec ko 20 ne mores peljat user posted image  

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 879
11.4.2008 11:04:25   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Uuuhhhh ledenka, a vse to nas še čaka ????user posted image user posted image Glej pa s pozitivne strani tole zdelanost; bolj boš spala, prej bo enajst dni okol, pa počitek verjetno tudi koristi pikici, da se maximalno "naveže" nate user posted image user posted image user posted image

user posted image  to je moj nacrt user posted image  ampak moje spanje ni normalno. pojem zajtrk, grem spat. vstanem, si naredim kosilo, grem potem spat. vstanem, pomalicam, se kaj pospravim (posodo v stroj, to je najvec, kar naredim), grem spat. vstanem, si operem zobe, grem spat user posted image  no, zdaj sem ze 2 uri pokonci user posted image  ampak cakam, da se mi sadni caj namoci, in potem grem spat user posted image  se dobro, da sem doma in ne v sluzbi, drugace bi rabla lezalnik in deko v pisarni user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a si predstavljaša mene v proizvodnji, pri kontroliranju izdelkov, madona,  že tako so majhni, da včasih ne gre na pros uč user posted image , to bi bla pol še veselica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bi blo vse dobro, tud če bi pol manjkalo ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 880
11.4.2008 11:12:46   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a si predstavljaša mene v proizvodnji, pri kontroliranju izdelkov, madona,  že tako so majhni, da včasih ne gre na pros uč user posted image , to bi bla pol še veselica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bi blo vse dobro, tud če bi pol manjkalo ...

sam mene je ze tud spikanje samo zdelovalo... ze itak imam bolj nizek pritisk, ki mi je se bolj padel, pa kava mi je smrdela (mi se smrdi user posted image ). sicer nimam bolniske, koristim lanski dopust, ki bi ga itak morala do junija user posted image  si pa ne predstavljam, da sem v sluzbi. vceraj sem sla malce v Supernovo, popila caj, in po pol ure hoje po trgovinah se mi je zacelo vrtet od utrujenosti user posted image  tako da sem imela ravno enourni izlet user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 881
11.4.2008 11:13:25   
womanpolice
dobro jutro dekleta!

Najprej Pinki2 čestitam za trepetanje in upam da kmalu user posted image

Tiste, ki ste sporočile žalostno novičko (da je "grda teta" prišla) vam pošiljam en velik user posted image

Punce, punce, vidm, da sm vas prestrašila kaj...

Ah, dajte no... pa sej nism tak bav bav... user posted image (če vrjamete..... user posted image )...

no, lahko ste mirne tko zelo ožja Ljubljana kot ste se spraševale pa tud nism (ampak neb ravn o tem kje točn sm - upam, da me razumete; sej če se bomo kje na kavici dobile, boste me spoznale)...

p.s. jst sm še tko zalimana, da še grem malce pred tv ležat, potem pa tko morm it kosilo kuhat, ker moj pride... potem pa ga morm še ....  Ah, packe .... vem, da ste pomislile na ... user posted image

Ampak niste prov mislile... ustrišt ga morm user posted image   .. to je moj hobi (prosti čas)... ko sm bila v policijski šoli, so se punce kr k men hodle frizirat, barvat, strišt, saj jim nism nč računala... In ko sm si za zaključni ples sama naredila svečano frizuro , niso mogle verjet, da sm si lahk sama (no, sej sm bla tud sama presenečena, da mi je tko ratalo user posted image )  

lp

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 882
11.4.2008 11:18:44   
Grethy
... ja ledenka se strinjam,  jaz sem tako al tako že pri špikanju ostala doma, stranski učinki: glavoboli za pop....t in utrujenost  in krči ...

ojej dež se je ulil, grem okna zapret da ne bo poplav user posted image user posted image user posted image user posted image ,

drugač pa tko gledam na te stvari, nikol nisem bla kr za brezveze na bolniški, pa tja do 40. leta sploh ne, razen operacije ... in zdej imam zadnjo šanso tu na IVF-ju pa ne šljivim nikogar ... zdej je moj moment pršu in si zaslužim bit doma !!!! user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 883
11.4.2008 11:19:39   
ledenka
user posted image  womanpolice, dobr, da nisi na nasem koncu user posted image  no, hecam se, sej me nikol ne krsimo prometnih predpisov user posted image  ne sekiraj se, na forumu nas vecina ne izda podrobnosti o sebi, konec koncev je vsake toliko kak primer, da se koga spozna in potem je kaka zlahta uzaljena ali prijatelji ali kaj pa vem kaj user posted image  

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 884
11.4.2008 11:21:31   
ledenka

... ja ledenka se strinjam,  jaz sem tako al tako že pri špikanju ostala doma, stranski učinki: glavoboli za pop....t in utrujenost  in krči ...

ojej dež se je ulil, grem okna zapret da ne bo poplav user posted image user posted image user posted image user posted image ,

drugač pa tko gledam na te stvari, nikol nisem bla kr za brezveze na bolniški, pa tja do 40. leta sploh ne, razen operacije ... in zdej imam zadnjo šanso tu na IVF-ju pa ne šljivim nikogar ... zdej je moj moment pršu in si zaslužim bit doma !!!! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  tako se govori user posted image user posted image user posted image  sej ce vidis, da si ok, gres v sluzbo, ce pa cutis, da nisi, pa ne vidim smisla, da se silis user posted image  sploh ce imas tako sluzbo, da je potrebna ful natancnost.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 885
11.4.2008 11:25:07   
ledenka
grem jaz malce spat, sem ze cisto utrujena od trdega dela user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 886
11.4.2008 11:31:00   
blanč
PIKOVIT, KAJ JE ZDAJ ZA JUTR???

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 887
11.4.2008 11:42:00   
pinki2
punce a je mela katera ful izcetka iz nožnice po et,mam občutek da mi je jutranja tableta prometriuma vsa stekla ven ?a je to normalno?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 888
11.4.2008 11:47:50   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pinki2

punce a je mela katera ful izcetka iz nožnice po et,mam občutek da mi je jutranja tableta prometriuma vsa stekla ven ?a je to normalno?

Pinki2, pomiri se, to je dokaj normalno, sej zato nam predpišejo večjo dozo...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pinki2)
Neposredna povezava do sporočila: 889
11.4.2008 11:49:28   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

PIKOVIT, KAJ JE ZDAJ ZA JUTR???

Kaj pa vem,saj vidiš,da se nobena ne javiuser posted image .Čaki grem zdaj malo v akcijo.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 890
11.4.2008 11:51:05   
pikovit
Mismis kaj za jutri a gremo zvečer -popoldan na kakšno kavo-pivo?

Pija,Pika,Mijavček,Dakec,če nas bereš,si lepo vabljenauser posted image Punce dajmo,dajmo

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 891
11.4.2008 11:53:11   
pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: pinki2

Pinki najprej čestitkeuser posted image .Najbolje je,da si ustvič prometrium,da potem ležiš cca. 15min.Tako priporoča Reš.

Pinki2, pomiri se, to je dokaj normalno, sej zato nam predpišejo večjo dozo...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 892
11.4.2008 11:53:55   
hati
Punce jaz bi se vam z veseljem pridružila, če bi bila bljižje. Imam dobro uro vožnje do Ljubljane in sem malce lena za vozit. Ampak enkrat pa pridem, da vas vse spoznam.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 893
11.4.2008 11:55:42   
mismis
Pikovit, težko ti karkoli rečem za jutri, glede na to, da moram še seminarsko dokončati in drug teden jo oddat. Kje pa naj bi se dobile in kdaj...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 894
11.4.2008 11:58:13   
pinki2
hvala punce

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 895
11.4.2008 12:05:07   
pikovit
Ledenka a si  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Drugač pa jaz ne vozim ravno počasiuser posted image .Imam že kar nekaj kazni.user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 896
11.4.2008 12:26:58   
Mijavček
Oj,  ni mi treba na infuzije. Jeeej! user posted image  Sicer sem na meji in čez tri tedne spet kontrola krvi, ampak bom zdej več meska papala pa bo!

Andreja, bleda črtica je še vedno črtica, tako, da je ziher to to. In ja, nosečnice mal zraka spuščamo user posted image

in ledenka, ja, kar naprej bi spaaaaaleeeuser posted image .

Policajka, tale tvoj urnik ti pa nič ne zavidamuser posted image . Mam pa jaz kar dobre izkušnje s policajkam, bolše kot s policaji. Že par let nazaj sem mal bla prehitra pa sta me kolega na radar ujela. Šla sem lih od G, vsa zamišljena in ne vem kako mi je ratal prekoračit za 30 omejitev in sem mogla avtomatično pihat. Ker sem bla precej bliz doma, je gospa policajka kar uganila, da mi je nerodn pihat sred dneva tam , k me lahko vsak ta drug pozna in mi je rekla, če grem raj v marico se vsest. user posted image  Pol me je pa še, ful lepo od nje, opozorila, da ne bom pozabila, da mi čez 1 mesec vozniška poteče. Skratka, ful korektna, čeprav smrtno resna user posted image . Pač kazen mi je napisala,tle  itak nimam kej, napihala sem pa itak 0,0. Tak vtis je dajala; "sem človeška, ampak če mi kdo teži, pa bolš, da te ni zraven" . Mene so že parkar policajke ustavle ( v mostah je ena svetlo blond, tle bliz mene pa ena temna), pa so ble vse čist normalne. S police-mani je pa druga zgodba... en me je ustavu 10m od doma in to je z lučkam za mano v ulco uletu... in mi dal za pihat iz lubga mira, pa sem mu rekla, da sem kle doma in je bil pol ful razočaran, k je blo 0,0user posted image . En, k bi mi bil lahko ata, me je pa hotu pecat user posted image user posted image user posted image  . No pa sem se ful razpisala. Skratka... 

Na kofe (no, jaz na vodo), predvsem pa na čvek,  bi pa pršla jutri, če ne bom preveč user posted image .

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 897
11.4.2008 12:31:49   
pikovit
O Mijavček,a ti tud rada na plin pritisnešuser posted image .Superuser posted image user posted image user posted image ,da ne rabiš na infuzijouser posted image user posted image user posted image ,tega ti pa res ne bi privoščila.Upam,da ti tele slabosti hitro minejouser posted image .Če se odločimo za kavo,ti pošljem zs.Zdaj pa kar počivat lepo.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 898
11.4.2008 12:32:35   
pikovit
Jaz pa pogrešam našo Ščukouser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 899
11.4.2008 12:36:56   
hormoncek
Mjavček, to pa je res dobra novica. Upamo, da je kriza že mimo. In seveda držimo pesti za naprej.

We do not have problems. Only challenges!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.