Mijavček
|
Oj, ni mi treba na infuzije. Jeeej! Sicer sem na meji in čez tri tedne spet kontrola krvi, ampak bom zdej več meska papala pa bo! Andreja, bleda črtica je še vedno črtica, tako, da je ziher to to. In ja, nosečnice mal zraka spuščamo in ledenka, ja, kar naprej bi spaaaaaleee . Policajka, tale tvoj urnik ti pa nič ne zavidam . Mam pa jaz kar dobre izkušnje s policajkam, bolše kot s policaji. Že par let nazaj sem mal bla prehitra pa sta me kolega na radar ujela. Šla sem lih od G, vsa zamišljena in ne vem kako mi je ratal prekoračit za 30 omejitev in sem mogla avtomatično pihat. Ker sem bla precej bliz doma, je gospa policajka kar uganila, da mi je nerodn pihat sred dneva tam , k me lahko vsak ta drug pozna in mi je rekla, če grem raj v marico se vsest. Pol me je pa še, ful lepo od nje, opozorila, da ne bom pozabila, da mi čez 1 mesec vozniška poteče. Skratka, ful korektna, čeprav smrtno resna . Pač kazen mi je napisala,tle itak nimam kej, napihala sem pa itak 0,0. Tak vtis je dajala; "sem človeška, ampak če mi kdo teži, pa bolš, da te ni zraven" . Mene so že parkar policajke ustavle ( v mostah je ena svetlo blond, tle bliz mene pa ena temna), pa so ble vse čist normalne. S police-mani je pa druga zgodba... en me je ustavu 10m od doma in to je z lučkam za mano v ulco uletu... in mi dal za pihat iz lubga mira, pa sem mu rekla, da sem kle doma in je bil pol ful razočaran, k je blo 0,0 . En, k bi mi bil lahko ata, me je pa hotu pecat . No pa sem se ful razpisala. Skratka... Na kofe (no, jaz na vodo), predvsem pa na čvek, bi pa pršla jutri, če ne bom preveč .
|