Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 11:51:27
|
|
|
|
siskamiska
|
Mateyka . Madejka še meni geslo prosim.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 12:13:33
|
|
|
|
Anonimen
|
specijalne ste, babe otročki pa itak
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 12:16:20
|
|
|
|
siskamiska
|
Štajerke ful lušne fotke , lepe mamice ampak pred otročki se pa skrijete . Sem pa takoj opazila da ste obule otročičke v pedipedke a ne? Jst sm pa dons nism čist taprava .
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 12:22:38
|
|
|
|
corfu
|
Mateya, mislim na vas in držim pesti! Javi, ko bo kaj novega! Geslo prosim
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 12:23:39
|
|
|
|
corfu
|
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska Štajerke ful lušne fotke , lepe mamice ampak pred otročki se pa skrijete . Sem pa takoj opazila da ste obule otročičke v pedipedke a ne? Jst sm pa dons nism čist taprava . Danes je čuden dan , zelo obremenilen, depresiven...
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 12:33:47
|
|
|
|
kapica
|
Nocka bila katastrofa, moje poczutje na nuli, dino zdaj spal sam pol ure, pa spet pokonci . V glavnem . Grem vas mal prebrat, pa se pol kaj napisem.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 12:36:26
|
|
|
|
madejka
|
Res je čuden dan... pa še moja se približuje in sem čisto ubita. Dans boma šla k mojim spat Kapica
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 12:47:59
|
|
|
|
kapica
|
Mateya, upam da bo vse v redu, drzim pesti. Vidim da ste se imele lepo vceraj, tukaj tak spet poscano vreme, da znoris. Cez 2 uri pa gremo na UZ, verjetno bomo se tam cakali 2 uri, kot vedno . Madejka, prosim se meni geslo.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 12:55:06
|
|
|
|
tejči77
|
Mateya, nimam besed, kakšna groza. En kup za srečo, da se vse dobro izteče. Madejka, jaz bi tudi pogledala vaše sončke: geslo pliiiiiiiiiz!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 12:57:03
|
|
|
|
tejči77
|
Kapica, v katerem tednu pa si? UZ - se spomnite babike, kako je bilo lepo gledat naše sončke v trebuščku? Se kar topim.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 13:00:36
|
|
|
|
tejči77
|
midve sva bile pa danes v moji firmi, pa se mi je direktor pred nosom odpeljal, tako da se nisem nič zmenila. Eh, pa drug teden, ko bom itak letala okrog vrtcev. Pa eno gospo sem klicala za privat varstvo, ker vrtca ne dobim - čeprav sem samohranilka - računa 200 ojrov na mesec. Kriza. Mala se mi je pa ravnokar čisto pobruhala. Nič, se gremo preobleč.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 13:37:30
|
|
|
|
madejka
|
Tejči samohranilka si? Nisem vedla... Čudno da ne dobiš vrtca
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 14:34:45
|
|
|
|
GabiW
|
IZVIRNO SPOROČILO: jezna mama Očitno je akcija res zadela v polno, saj je župan Janković preprečil podpisovanje peticije proti podražitvi vrtcev. Kljub pridobljenemu dovoljenju in plačilu vseh taks so stojnice odpeljali – takoj po objavljenem prispevku v oddaji Svet. A mi se ne predamo, akcijo bomo prilagodili in jo izvajali še naprej! Še vedno pa lahko glasove oddajate prek SMS sporočil in preko internetne strani! Poslani SMS-i ne pomenijo nobenega članstva vkakšnem klubu, kot se nekateri menda bojijo! Hvala za podporo! Nimam besed! LP
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 14:41:05
|
|
|
|
Freycha
|
sem ravnokar prišla domov in še to po zelo hitrem postopku, ker je deževati začelo je pa prej full pihalo, ampak se nisem dala motiti. Kot da bi vedela, da ne smem v mesto, ker bi bila verjetno čisto mokra Dita je že vedela, zakaj je tako dolgo spala Dita je bila pa tak lepa z novimi Pedipedki, sam kaj, k jih ni nihče opazil Meni pa danes full ni depresiven dan, pa čeprav sem na sadnem dnevu mi kar laufa pa začuda sploh nisem ne vem kaj lačna. pa tamala je bila na sprehodu malo tečna, ampak je potem zaspala in se je pomoje konkretno naspala mateya kaj novega?
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 14:42:30
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: GabiW Nimam besed! LP mene pa tole vse skupaj zelo zelo preseneča. Kaj takega od njega ne bi pričakovala škoda, res.....
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 14:53:41
|
|
|
|
Freycha
|
aja, pozabila sem povedati, da je Dita full rjava od včeraj... jo je kar fajn sonček dobil. Še dobro, da je ni opeklo
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 15:10:23
|
|
|
|
madejka
|
Freycha Maja je pa kr... ma čist rdeča lička in rokice Ampak ga zgleda ne peče...
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 15:16:03
|
|
|
|
poldy
|
Punce za sončkanje, samo pazite da ne bodo preveč na soncu, ker to pomladansko sonce je lahko zelo zelo nevarno. Mi je zadnjič ena gospa pripovedovala, kako je imela svojo prvo hčerkico popoldan na soncu in je ponoči zbolela za sončarico in naslednji dan umrla. Res da je bilo to pred 50 leti, ampak danes je sonce še bolj nevarno, pa sončarico kmalu dobiš..... Mateya, javi se, kako ste?
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 15:36:11
|
|
|
|
Afnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Afnica, ti pa spet v Mb? Res sem vesela da sem vas spoznala Upam da se vidimo tudi na pikniku. Pa upam, da si vsaj malo uživala Seveda sem uživala- res pa je, da se ne morem enako sprostit, kot ve, ki pridete z enim bebekom, pa še daleč nimate. Mi je pa vsekakor fajn, da smo vas spoznali. Vse. Ja, danes sem šla pa SAMA- zato niti nisem želela predlagat, da bi se dobile danes, namesto včeraj, saj sem želela, da sta mala dva zraven. Danes sem šla na testiranje hypoxi terapije za hujšanje. Je kar zanimivo. Vse bi bilo super, da ni tako drago. Bi mi pa prav pasalo še kaj takšnega zraven diete. Aja, pa prvič v življenju sem si privoščila res fajn trenirko. Sem dala 70€ za njo, pa mi jih, začuda, ni žal. Sicer ni nič ekstra, cela je črna, sicer Nike, ampak se tak fajn v njej počutim, da mam kar motivacijo za migat. Mateya upam, da bo s pupo vse o.k. Moram tudi jaz rečt, da se je z Lano že 2x nekaj čudnega zgodilo. Prvič že pred časom...najprej je full jokala, potem ji je pa glava padla dol in je zaspala. Iz ene skrajnosti v drugo. Včeraj, ko sem pa šla na pošto je pa dragi ostal sam z njima in je blo podobno...vzel ji je kuli, ker se pač ne more igrat z njim in se je full razjezila, kar nehala za en čas dihat, že naslednji trenutek je spala.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 16:20:59
|
|
|
|
tejči77
|
Pogledala slikce, uuuuu kakšna lepota. Ni kaj, se kar topim. Spoznala sem pa samo Lana in Lano (ne moreš zgrešit) in Dito. Za ostale lahko samo ugibam čigavi so. Komaj čakam majskega vsesrečanja. Da se vam še jaz pridružim z mojo princesko. Moj dragi bo vsekakor zraven, sem mu že napovedala, da si mora takrat fraj vzet, ni debate. Eh, to z vrtci je pa ena sama svinjarija. Kar se cene tiče. In tudi to, da ni placa, čeprav mora občina po zakonu zagotoviti prostor (vprašanje samo kdaj). Glavno da imajo prednost brezposelni - nič, najbolje da še jaz šiht pustim, bom takoj dobila vrtec. Slovenčki, da ne bi slučajno imeli otrok. Naša delovna sila je predraga, raje vzhodnoevropejce najamimo, da nam bodo penzijo plačeval. Taka je namreč politika, da ne bi katera mislila da sem črnogleda. Otroci namreč kljub vsemu državo veliko stanejo in država torej nikakor nima interesa, da bi bilo veliko otrok, čeprav poskušajo prikazati drugačno sliko. Samohranilka na papirju, madejka, drugače pa tudi to ni daleč od resnice. Sicer pa nisem tako slabe volje kot zgleda. Samo s temi vrtci si belim glavo in težim. 10 junija mi namreč poteče (kot vsem vam) dopust za n.... in še ne vem kam z Lariso. V skrajni sili res mislim šiht pustit in it na socialno. Mat !
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 16:26:27
|
|
|
|
tejči77
|
IZVIRNO SPOROČILO: poldy Punce za sončkanje, samo pazite da ne bodo preveč na soncu, ker to pomladansko sonce je lahko zelo zelo nevarno. Mi je zadnjič ena gospa pripovedovala, kako je imela svojo prvo hčerkico popoldan na soncu in je ponoči zbolela za sončarico in naslednji dan umrla. Res da je bilo to pred 50 leti, ampak danes je sonce še bolj nevarno, pa sončarico kmalu dobiš..... Mateya, javi se, kako ste? O groza. Sicer se ve da moraš otroka pred prvim letom zaščitit s senco, potem pa že lahko počasi kakšen žarek, samo ne za dolgo. Pomladno sonce je pa sploh varljivo, ker piha kakšen vetrček in nimaš občutka vročina, opali te pa vseeno. Otroška koža je pa sploh občutljiva in tanka. Pazite torej svoje sončke.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 16:38:08
|
|
|
|
madejka
|
Tejči aaah na papirju Jaz na papirju nisem... v resnici pa skor že... A nimaš kake stare tete ki bi čuvala otročke kje blizu? Al babica? Meni sta se že obe ponudili, pa še jasli bi meli, če bi hteli Vidiš, jaz pa ne rabim, ker tud službe nimam Ni prav, da je tak čudno porazdeljeno Poldy saj vem da ga ne bi izpostavljala, ampak takrat ko ga je opeklo sploh ni sonce sijalo Ga bo treba mazat... bravo Tini, ti si jo!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 16:39:54
|
|
|
|
Freycha
|
joj, jaz pa tem kremam čisto nič ne zaupam. Sem jo lani hotela namazati, ko smo šli na morje, pa se je vsul plaz kritik, da naj ne mažem s faktorji.... pa sem si potem še malo prebrala, pa sem zdej kar proti temu..... no, čeprav pazim je pa tut ne ravno najboljše, če je tako barvico dobila
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 16:52:34
|
|
|
|
SANEK1
|
Dober dan... Evo končno sem svojo peč malo na žogo vrgla in seveda takoj pred RR Kak paše Sma spet 3 ure pohajkovale, tace mi bodo odpadle Freycha, eh tote Hoče, pri nas v Mb pa ni niti ena kaplja padla Mateya, kak ste? Upam, da ste ok.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 17:02:07
|
|
|
|
madejka
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Dober dan... Evo končno sem svojo peč malo na žogo vrgla in seveda takoj pred RR Kaj te to pomeni???
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?