Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.4.2008 22:58:11
|
|
|
|
rumba
|
madejka, za fotke! Pa to ne morem verjet, kako lepo vreme ste imeli! Fenomenalno. Freycha kar v kratkih rokavih. Jaz sem pa ravno danes zmrzovala zunaj, mi je bilo žal, da nisem oblekla bunde, pa še vesčas je rahlo deževalo. Bi morala priti v vaše kraje. Češnca, kdaj se pa mi vidimo? Daj nas malo zbobnaj skupaj. No, takega vremena menda ne moremo pričakovati, bomo morale verjetno kar kako bolj pokrito lokacijo poiskati.
< Sporočilo je popravil rumba -- 10.4.2008 22:59:26 >
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.4.2008 23:02:29
|
|
|
|
madejka
|
Julij mi2 sva ene CSIje pogledla zdaj greva pa spat... sem utrujena za popenit Rumba ja pridi v tople kraje
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.4.2008 23:07:30
|
|
|
|
Afnica
|
Joj, moja 2 sta se tudi zmatrala zgleda...ob 18h ju je vrglo in še kar spita...v spanju sva ju le previla in oblekla v pižamice. Ju3 grem pa v MB na hypoxi testiranje. In ne morš verjamit- brez cele kočije-otrok. Bi pa vrprašala Mariborčanke- kje je Lackova ulica? Madejka...jaz bi tudi geslo!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.4.2008 23:17:35
|
|
|
|
madejka
|
Afnica dobiš! Čuj Lackova je pa tu ko si se dans peljala, preden si zavila proti Pohorju... ko so bli desno kafiči ob cesti.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 10.4.2008 23:54:11
|
|
|
|
pupi
|
Naša tamala se je med spanejm okidala in sem v dilemi kaj naredit, smrdi cela soba ona spi ko grom. Saj ne vem, če jo bom šla mrdat, naj spi, če jo bo motlo se bo že oglasla. Upam samo, de se ne bo zjutraj z žarečo rito zbudla. Madejka gesloooooooo, slike so pa tak lepe. Kak so posrečeni ti vaši plezalci. Lepi, lepi!!! LN
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 7:08:26
|
|
|
|
SANEK1
|
Dobro jutro... Jaz sem bla včeraj tud tak crkjena, nog sploh nisem več čutla, pol sem še šla peš do bolnice, če verjemete al ne, komaj sem se privlekla do liftov. Mala pa seveda nič. Nazajgrede ja zaspala šele pri Qulandiji, sem še mojemu po telefonu rekla, da ne morem v trgovino, ker bo sigurno ful dolgo spala... Ja seveda Je pa blo včeraj ful fajn Moremo res to večkrat izvest, ker služba ( vsaj za nekatere ), bo hitro tu So pa ti naši julijski škrati res že vlki, prave male dekline in pobje Afnica, ti pa spet v Mb? Res sem vesela da sem vas spoznala Upam da se vidimo tudi na pikniku. Pa upam, da si vsaj malo uživala Madejka, super slike...kak smo lepi
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 7:27:18
|
|
|
|
Freycha
|
jeeeaaa še en lep dan je očitno na sporedu aja, pa dobro jutro jaz pa nisem glih najbolj zadovoljna, da smo dobili tele Pedipede. Sedaj že celo jutro razmišljam, kaj ji naj oblečem, da bodo šli zraven čeveljci ker zdej se pa res ne spodobi, da je v trenirki non stop rumba saj ni bilo glih ok, da sem bila v kratkih rokavih, ker me je opeklo joj, danes je pa spet ta prokleti sadni dan kako jih ne maram
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 7:42:42
|
|
|
|
corfu
|
Jutro Super da ste se imele tako lepo Freycha, dobra si...s tole dieto, jaz sem se šla samo enkrat pa se potem zraven postala še depresivna, zamorjena, lačna...Jaz ogromno pijem, vode, in ne drugih sladkih in gaziranih sokov, po šesti uri zvečer ne jem, ok so izjeme, večerje itd. Pa poskušam čez dan pojesti veliko sadja, izogibam se sladkorju in soli...saj sliši se najbrž kruta, ampak sploh ni
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 7:46:38
|
|
|
|
corfu
|
Ulla, premika se jeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjj!!!!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 8:00:59
|
|
|
|
bojana2
|
Jutro... Naše nočke so vedno lepše... ...upam, da nisem tole prehitro napisala... madejka jaz bi tudi geslo... Včeraj smo kupli tricikel...je mali tak car notri...ful mu je všeč. Eni so od 9 meseca dalje drugi pa od 12...tko da bomo še malo počakali, pol pa akcija. Moram kako slikico gor pripopat, da boste vidle našga kolesarja...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 8:04:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: corfu Ulla, premika se jeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjj!!!! do tega stavka je upravičena češnca, ti zaenkrat še nisi hec jutro...grem kavo skuhat...pa gledat kam se je tamala zavlekla...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 8:08:37
|
|
|
|
corfu
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: corfu Ulla, premika se jeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjj!!!! do tega stavka je upravičena češnca, ti zaenkrat še nisi hec jutro...grem kavo skuhat...pa gledat kam se je tamala zavlekla... pusti mi malo veselja, no
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 8:27:32
|
|
|
|
tinispela
|
iiiiiiii madejka, ful si lepo fotkala. Jaz sem imela bolj kratko noč, sva prišla okoli polnoči, ob enih pa je tak mala začela se oglašat . no kafe je že prijel, zdaj mali malico pripravim, pol pa ven. Kaj pri vas tud tako piha? Upam da naju ne odpihne
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 8:46:45
|
|
|
|
mateya24
|
jaz sem pa dans ful žalostnain živčna....celo noč nisem mogla prav spat sam premetavala sem se... no vzrok za to pa ja naš mali baucek spet včeri proti večeru je namreč kar naenkrat med igranjem zgubla zavest in je dobrih 15 min nismo mogli spravit k sebi smo takoj leteli v bolnico in so jo seveda obdržali tam....do 11 sem bla zravn, pol pa enostavno nisem več zdržala tega in sem šla domov, pa je dragi ostal zravn nje... Sem bla v takem slabem mentalnem stanju, da bi moja prisotnost mali še sam škodla..sem upala, da se bom doma vsaj malo spravla k sebi pa se skulirala...pa vraga ja...skoraj nič nisem niti očesa zatisnila... no zdaj napokam par stvari za njo...pa grem not, da vidim kak je....pa seveda da malo odrešim atija, ker je bla baje ful slaba noč konstantno se je zbujala in jokala... matr sem jezna...sem misla, da smo končno splavali iz vsega sranja...pa spet nekaj
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 8:50:40
|
|
|
|
tinispela
|
o shit Mateya24, kaj pa je bilo???? A kar zavest je zgubla? Drživa s Špelo pesti in
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 9:08:31
|
|
|
|
SANEK1
|
Mateya , joj kr strelo me je . Boga mala Zala in sevad ati in mami Upam, da bodo ugotovili za kaj gre, pošilkjam vam veliko
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 9:08:52
|
|
|
|
Freycha
|
o madonca Mateya vi pa res nimate sreče En cel kup pa da bo vse ok!!! saj sem čisto brez besed
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 9:10:19
|
|
|
|
bojana2
|
Kriza...boga Mateya...za tvojo pupo... in zate...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 9:17:53
|
|
|
|
Anonimen
|
joj mateya, držim pesti da bo vse ok
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 10:06:30
|
|
|
|
Češnca
|
mateya o, joj... Močno stiskam pesti. IZVIRNO SPOROČILO: corfu IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: corfu Ulla, premika se jeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjj!!!! do tega stavka je upravičena češnca, ti zaenkrat še nisi hec jutro...grem kavo skuhat...pa gledat kam se je tamala zavlekla... pusti mi malo veselja, no Hja, res je že skrajni čas, da izvedemo predajo Pedipedov!!! Vsekakor v Ljubljani. V BTC-ju? Men bi pasalo, da gre še moj zraven (par rok pač), ni pa nujno... Mah, a morm kar jest dan pa uro določit? Sm tko neodločna pr teh stvareh... Kako vam bolj ustreza - dopoldne, pa med tednom, verjetno.
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 10:24:09
|
|
|
|
Češnca
|
iiiiii, kakšne lepotičke in lepotci!!! Lepe slikice. Sem vam pa fouš za sonček...
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 10:36:13
|
|
|
|
pupi
|
Joj Mateya!!!! za Zalo, saj bo vse Ok boš vidla, držimo pesti za celo družinico .
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 10:46:07
|
|
|
|
madejka
|
Jutro! Sploh ne morm napisat dobro po tem ko sem prebrala mateyin post Revčki mali! Evo za vas!!! Naša nočka je bla super, Maj je spal do pol osmih, pol smo pa še skup poležali do pol desetih. Zdaj nam je pa ati spet kidnil za vikend V album bom pa dodala še Zvestine slikce (sem vsaj jaz gor ).
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 11:23:05
|
|
|
|
Freycha
|
joj, Dita je spet sama zaspala v posteljici problem je samo v tem, da bi sedaj mogla biti že v mestu, ampak bom raje počakala, da se naspi, pa potem šla (če ne bo prej začelo deževati, ker je full čudno zunaj).
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 11.4.2008 11:46:23
|
|
|
|
Anonimen
|
madejka jaz bi geslo, se mi ne da iskat kje mam to, dej pošlji še enkrt
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?