|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
10.4.2008 22:58:11   
rumba
madejka, user posted image user posted image user posted image  za fotke! Pa to ne morem verjet, kako lepo vreme ste imeli! Fenomenalno. Freycha kar v kratkih rokavih. Jaz sem pa ravno danes zmrzovala zunaj, mi je bilo žal, da nisem oblekla bunde, pa še vesčas je rahlo deževalo.user posted image user posted image  Bi morala priti v vaše kraje.user posted image

Češnca, kdaj se pa mi vidimo? Daj nas malo zbobnaj skupaj.user posted image  No, takega vremena menda ne moremo pričakovati, bomo morale verjetno kar kako bolj pokrito lokacijo poiskati.

< Sporočilo je popravil rumba -- 10.4.2008 22:59:26 >

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
10.4.2008 23:02:29   
madejka
Julij mi2 sva ene CSIje pogledla zdaj greva pa spat... sem utrujena za popenituser posted image

Rumba ja pridi v tople krajeuser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
10.4.2008 23:07:30   
Afnica
Joj, moja 2 sta se tudi zmatrala zgleda...ob 18h ju je vrglo in še kar spita...v spanju sva ju le previla in oblekla v pižamice.

Ju3 grem pa v MB na hypoxi testiranje. In ne morš verjamit- brez cele kočije-otrok. user posted image  Bi pa vrprašala Mariborčanke- kje je Lackova ulica?

Madejka...jaz bi tudi geslo!

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
10.4.2008 23:17:35   
madejka
Afnica dobiš!
Čuj Lackova je pa tu ko si se dans peljala, preden si zavila proti Pohorju... ko so bli desno kafiči ob cesti.

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
10.4.2008 23:54:11   
pupi
Naša tamala se je med spanejm okidala in sem v dilemi kaj naredit, smrdi cela soba ona spi ko grom. Saj ne vem, če jo bom šla mrdat, naj spi, če jo bo motlo se bo že oglasla. Upam samo, de se ne bo zjutraj z žarečo rito zbudla. user posted image
Madejka gesloooooooo, slike so pa tak lepe. Kak so posrečeni ti vaši plezalci. Lepi, lepi!!!user posted image user posted image

LN

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
11.4.2008 7:08:26   
SANEK1
Dobro jutro...user posted image
Jaz sem bla včeraj tud tak crkjena, nog sploh nisem več čutla, pol sem še šla peš do bolnice, če verjemete al ne, komaj sem se privlekla do liftov.user posted image
Mala pa seveda nič. Nazajgrede ja zaspala šele pri Qulandiji, sem še mojemu po telefonu rekla, da ne morem v trgovino, ker bo sigurno ful dolgo spala...
Ja sevedauser posted image user posted image user posted image

Je pa blo včeraj ful fajnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moremo res to večkrat izvest, ker služba ( vsaj za nekatere ), bo hitro tuuser posted image user posted image user posted image
So pa ti naši julijski škrati res že vlki, prave male dekline in pobjeuser posted image user posted image user posted image

Afnica,  ti pa spet v Mb? Res sem vesela da sem vas spoznalauser posted image  Upam da se vidimo tudi na pikniku.user posted image user posted image user posted image  Pa upam, da si vsaj malo uživalauser posted image

Madejka, super slike...kak smo lepiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
11.4.2008 7:27:18   
Freycha
jeeeaaa še en lep dan je očitno na sporedu user posted image user posted image user posted image

aja, pa dobro jutrouser posted image

jaz pa nisem glih najbolj zadovoljna, da smo dobili tele Pedipede. Sedaj že celo jutro razmišljam, kaj ji naj oblečem, da bodo šli zraven čeveljci user posted image  ker zdej se pa res ne spodobi, da je v trenirki non stopuser posted image

rumba saj ni bilo glih ok, da sem bila v kratkih rokavih, ker me je opeklouser posted image

joj, danes je pa spet ta prokleti sadni dan user posted image  kako jih ne maramuser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
11.4.2008 7:42:42   
corfu
Jutro

Super da ste se imele tako lepouser posted image

Freycha, dobra si...s tole dieto, jaz sem se šla samo enkrat pa se potem zraven postala še depresivna, zamorjena, lačna...Jaz ogromno pijem, vode, in ne drugih sladkih in gaziranih sokov, po šesti uri zvečer ne  jem, ok so izjeme, večerje itd. Pa poskušam čez dan pojesti veliko sadja, izogibam se sladkorju in soli...saj sliši se najbrž kruta, ampak sploh niuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
11.4.2008 7:46:38   
corfu
Ulla, premika se jeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjj!!!!user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
11.4.2008 8:00:59   
bojana2
Jutro...user posted image
Naše nočke so vedno lepše...user posted image ...upam, da nisem tole prehitro napisala...

madejka jaz bi tudi geslo...

Včeraj smo kupli tricikel...je mali tak car notri...ful mu je všeč. Eni so od 9 meseca dalje drugi pa od 12...tko da bomo še malo počakali, pol pa akcija. Moram kako slikico gor pripopat, da boste vidle našga kolesarja...user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
11.4.2008 8:04:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Ulla, premika se jeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjj!!!!user posted image user posted image

do tega stavka je upravičena češnca, ti zaenkrat še nisiuser posted image user posted image user posted image hecuser posted image

jutro...grem kavo skuhat...pa gledat kam se je tamala zavlekla...

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4386
11.4.2008 8:08:37   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

do tega stavka je upravičena češnca, ti zaenkrat še nisiuser posted image user posted image user posted image hecuser posted image

pusti mi malo  veselja, nouser posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
11.4.2008 8:27:32   
tinispela
iiiiiiii madejka, ful si lepo fotkala. Jaz sem imela bolj kratko noč, sva prišla okoli polnoči, ob enih pa je tak mala začela se oglašatuser posted image user posted image . no kafe je že prijel, zdaj mali malico pripravim, pol pa ven. Kaj pri vas tud tako piha? Upam da naju ne odpihneuser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
11.4.2008 8:46:45   
mateya24
jaz sem pa dans ful žalostnain živčna....celo noč nisem mogla prav spat sam premetavala sem se...
no vzrok za to pa ja naš mali baucek spetuser posted image

včeri proti večeru je namreč kar naenkrat med igranjem zgubla zavest in je dobrih 15 min nismo mogli spravit k sebiuser posted image user posted image
smo takoj leteli v bolnico in so jo seveda obdržali tam....do 11 sem bla zravn, pol pa enostavno nisem več zdržala tega in sem šla domov, pa je dragi ostal zravn nje... 

Sem bla v takem slabem mentalnem stanju, da bi moja prisotnost mali še sam škodla..sem upala, da se bom doma vsaj malo spravla k sebi pa se skulirala...pa vraga ja...skoraj nič nisem niti očesa zatisnila...

no zdaj napokam par stvari za njo...pa grem not, da vidim kak je....pa seveda da malo odrešim atija, ker je bla baje ful slaba noč konstantno se je zbujala in jokala...

matr sem jezna...sem misla, da smo končno splavali iz vsega sranja...pa spet nekajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
11.4.2008 8:50:40   
tinispela
o shit Mateya24, kaj pa je bilo???? A kar zavest je zgubla? Drživa s Špelo pesti in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mateya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
11.4.2008 9:08:31   
SANEK1
Mateyauser posted image user posted image user posted image , joj kr strelo me jeuser posted image user posted image user posted image .
Boga mala Zala in sevad ati in mamiuser posted image user posted image user posted image
Upam, da bodo ugotovili za kaj gre, pošilkjam vam velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4391
11.4.2008 9:08:52   
Freycha
o madonca Mateya vi pa res nimate sreče user posted image  En cel kup user posted image user posted image user posted image  pa user posted image user posted image  da bo vse ok!!!

saj sem čisto brez besed user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4392
11.4.2008 9:10:19   
bojana2
Kriza...boga Mateya...za tvojo pupo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in zate...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4393
11.4.2008 9:17:53   
Anonimen
joj mateya, držim pesti da bo vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bojana2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4394
11.4.2008 10:06:30   
Češnca
mateya o, joj...user posted image Močno stiskam pesti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

pusti mi malo  veselja, nouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hja, res je že skrajni čas, da izvedemo predajo Pedipedov!!! Vsekakor v Ljubljani. V BTC-ju? Men bi pasalo, da gre še moj user posted image  zraven (par rok pač), ni pa nujno... Mah, a morm kar jest dan pa uro določit? Sm tko neodločna pr teh stvareh... user posted image user posted image user posted image  Kako vam bolj ustreza - dopoldne, pa med tednom, verjetno.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
11.4.2008 10:24:09   
Češnca
user posted image iiiiii, kakšne lepotičke in lepotci!!! user posted image  Lepe slikice. Sem vam pa fouš za sonček... user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
11.4.2008 10:36:13   
pupi
Joj Mateya!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image za Zalo, saj bo vse Ok boš vidla, držimo pesti za celo družinico user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
11.4.2008 10:46:07   
madejka
Jutro!
Sploh ne morm napisat dobro po tem ko sem prebrala mateyin postuser posted image
Revčki mali! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Evo za vas!!!

Naša nočka je bla super, Maj je spal do pol osmih, pol smo pa še skup poležali do pol desetih. Zdaj nam je pa ati spet kidnil za vikenduser posted image
V album bom pa dodala še Zvestine slikce (sem vsaj jaz goruser posted image ).

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
11.4.2008 11:23:05   
Freycha
joj, Dita je spet sama zaspala v posteljici user posted image user posted image user posted image   problem je samo v tem, da bi sedaj mogla biti že v mestu, ampak bom raje počakala, da se naspi, pa potem šla (če ne bo prej začelo deževati, ker je full čudno zunaj).

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
11.4.2008 11:46:23   
Anonimen
madejka jaz bi geslo, se mi ne da iskat kje mam to, dej pošlji še enkrtuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?