![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 0:14:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Očitno se je čvek danes tukaj končal, tako da vam še samo lahko noč zaželim in lepo spite vse skupaj pa se jutri spet kaj tipkamo. Pa pa oz. lahko noč pa bom spet tazadnja lepo spite
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 8:12:31
|
|
|
|
mojamura
|
guten morgen....kaj zaj.....ste debatirale tak pozno v noč, da zdaj še vse spite?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 8:13:45
|
|
|
|
orhideja75
|
jaz sem že pokonci, sem že v službi in pridna . si kavico že spila? jaz ravno čajčkam.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 8:13:56
|
|
|
|
Šarki
|
čau. evo, jaz sem že tukaj
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 8:14:22
|
|
|
|
Šarki
|
s ta mlajšo jeva zajtrk
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 8:23:16
|
|
|
|
spps
|
dobro jutro beybe
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 8:24:27
|
|
|
|
Šarki
|
oooo ti si pa nekamdobre volje
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 8:34:35
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi oooo ti si pa nekamdobre volje sem kr dobre volje,sam danes me neki hoče glava bolet tist me bo ziher še bolj,ko bom šla položnice plačat
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 9:10:30
|
|
|
|
mojamura
|
ja spila sem jo že....zdaj pride na vrsto že druga doza upam da bo hitro 16.00 da grem domov.....z vašo pomočjo mi bo sigurno uspelo hitro končati tale šiht
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 9:13:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura ja spila sem jo že....zdaj pride na vrsto že druga doza upam da bo hitro 16.00 da grem domov.....z vašo pomočjo mi bo sigurno uspelo hitro končati tale šiht te še pa men mal kafeja odtopi,men danes prva doza ni prijela
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 10:01:38
|
|
|
|
African queen
|
Good morning.. Kako ste kaj danes?Jaz si ravno kuham en ..da se mal prebudim.Po včerajšnji nevihtici imamo danes en lep sunny day.. Zdej si moram pa lase pobarvat,ker gremo jutri na poroko od nečakinje..
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 11:18:46
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Kolk je pa pr tebi ura , AQ? Jaz sem že z terena , sem si šla kupit natikače za v službo..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 11:34:52
|
|
|
|
African queen
|
Hvala bogu smo "samo" dve uri za Slovenijo...že tko imam probleme zvečer,ko želim chatat z mamo preko msn-ja...se težko najdeva..
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 12:31:54
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Verjamem. Jaz si sploh ne predstavljam, kako je živeti v tujini..? Ja, obisk neke države, ko vidiš same pozitivne strani..A imaš kaj domotožja?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 12:42:47
|
|
|
|
African queen
|
Ja,seveda imam.Sem prepričana,da ga imajo vse "naše" punce,ki živijo v tujini..ampak nimaš kaj,to je del tega.. ..ampak se pa zelo veselim vsakega poletja,ko gremo na obisk k našim..
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 13:02:10
|
|
|
|
smrka
|
OJ AQ! S kod si? Ful mas simpaticna sincka, sem pokukala v album!! Lep pozdrav iz Svedske!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 13:17:02
|
|
|
|
African queen
|
Smrka, smo iz vroče črne Afrike . Hvala,moja dva sinčka pa nista samo lušna,ampak sta tudi dva mala divjaka. Kako kaj na Švedskem,vas zebe kej?Imam prijateljico iz Norveške in pravi,da se tam gor skoz zmrzuje..
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 14:42:12
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla danes je pa spet neko zatišje tukaj, pa tany še vedno ni upam da bo ancica kaj bolj zgovorna ker jaz bom očitno danes kar nekaj časa noter je tako grdo veni pa veter piha, ni nič sončka pa danes ni toliko dela kot ga je bilo včeraj, hvala bogu. Jaz sem sicer ok sem zdaj tako zaspala pa me je moj zbudo sem mogla it nekaj gledat če ma doma, tako da se zdaj prebujam danes že drugič . Prvič me je ati zbudo ob 7ih ker sem denarnico včeraj v avtu pozabla tako da k zobozdravniku tudi nisem šla se moram drug teden naročit spet na novo. Tako zdaj pa čakam da se katera kaj oglasi
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 15:48:45
|
|
|
|
_ancica_
|
Hojla punce danes imamo pa takooo grd dan, jaz se pa pocutim tako negativno nastrojeno ...se malo bolj slabo pocutim, pa sama sebi grem na zivce. Sem vstala in sla v kuhinjo po sok in kaj vidim...oba korita polna umazane posode sem najprej preklela vse zivo, potem sem se pa le lotila pomivanja. Ne vem kaj mi je danes, se sreca da sem sama doma
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 16:12:27
|
|
|
|
binica
|
Se pozdravcek iz moje strani. Sicer prznam, da vas pridno prebiram, ampak sem toliko lena, da se mi ne da niti nič napisat. No, moja je prišla, tako da se ne morem vpisat v seznam nosečk. Ancica a sem tebi že čestitala?? SEM FUL FUL FUL VESELA ZATE!!!! Ne bit slabe volje, ker tvoj vse to čuti in bo potem še on slabe volje ;) Jutri pa grem končno na to moje težko pričakovano križarjenje. Kufre imam že pripravljene, tako da so sedaj še zadnje priprave, jutri ob 6.00 pa Š T A R T !!! Niti vas ne morem vprašat, če me boste kaj pogrešale, ker se itak tako malo oglašam zadnje čase, da me je kar sram.... Od Tany ne duha ne sluha.... me pa veseli, da se je naš team internacionalk okrepil. Pozdravljene vse nove čvekice
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 16:17:11
|
|
|
|
sončnica24
|
Joj binica, zdaj pa sem ti fauš, jaz bi tudi šla na križarjenje, me vzameš s sabo . To greta sama ali gre pupa zraven, saj mata punčko doma ne? Upam da se nisem zmotla Ja ancica bo treba tvoje malo bolj aktivirat pa naj posodo pomiva namesto tebe Sicer pa je pri nas danes tudi tako čudno vreme zdaj je 2 minuti deževalo zdaj pa spet sonce sije za znoret mi je full tečno to vreme, no pa saj je april bo potem mesec maj lepši.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 16:22:32
|
|
|
|
binica
|
Soncica seveda te vzamem, le hitra bodi, ker sem že z eno nogo v avtu V bistvu pa greva jaz pa Lana sami na dopust, tati ostane doma . Ima v službi ful dela in si ni vzel tega tedna, da bi šel z nami. Tako mi je hudo.... še nikoli nisem bila en teden brez mojega dragega možeka. Gresta pa tudi moja mama in tatko, pa moj brat z družino, tako da bo Lana imela družbo. Gremo pa po Španiji in Portugalski do Lizbone. JOOJ, KAKO SEM VESELA!! Mi je pa res žal, da ne bom z dragim.....
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 16:29:25
|
|
|
|
sončnica24
|
Binica saj bo minilo ko šus verjetno, škoda res da greš sama ampak vzami fotoaparat pa mu full vse poslikaj mu boš malo luštov naredila , saj vaju bo on verjetno tudi pogrešal še bolj kot vidve njega. Se pravi kako dolgo te zdaj ne bo tukaj? Teden, dva? Saj tudi me se priporočamo za slikice da ne pozabim
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 16:31:48
|
|
|
|
sončnica24
|
Bi katera jaz sem si jo ravokar odprla pa še velka je cele verjetno ne smem pojest
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 11.4.2008 16:41:18
|
|
|
|
African queen
|
ancica,upam,da boš kmalu spet boljše volje.pazi nase in ne se preveč sekirat binica,srečna ti,tudi jaz bi šla na tako križarjenje,škoda le,da tvoj ne gre zraven,ampak boš uživala pa s tamalo!!!...v lizboni pa pozdravi mojo sestro,če jo kje srečaš tany pa še vedno ni
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.