![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.4.2008 16:39:23
|
|
|
|
_ancica_
|
ja, moj je kolumbijec...sicer rojen v kanadi, ampak je v glavnem zivel v Kolumbiji. Tam se nisem bila, nameravava pa it kmalu Kaksna je pa situacija pri vama? sta oba slovenca? kolko casa sta ze tam?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.4.2008 16:51:48
|
|
|
|
African queen
|
Ne,nimam Slovenca .Moj mož je Ganec in smo najprej živeli v Sloveniji kar nekaj let,zdej pa smo 2.5 leti tukaj dol...in bomo po vsej verjetnosti kar tukaj ostali..
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.4.2008 16:58:10
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: African queen Ne,nimam Slovenca .Moj mož je Ganec in smo najprej živeli v Sloveniji kar nekaj let,zdej pa smo 2.5 leti tukaj dol...in bomo po vsej verjetnosti kar tukaj ostali.. super in kako ti je kaj vsec tam? Jaz bi takoj zamenjala za Kanado (je premrzlo tukaj ). Ampak za 1x je to najboljsa moznost, predvsem zaradi jezika. Moj ne govori slovensko, jaz ne spansko, tako da sva kar tukaj ostala
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.4.2008 17:00:02
|
|
|
|
_ancica_
|
Jaz sem pa ravno zajtrk pojedla, pa je vse tako cuden okus imelo...tak grenak ...a je to normalno??? vem da imajo nekatere nosecnice kovinski okus v ustih, samo ne vem ce je to to. Vse se zdi nekam grenko oz kiselkasto
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.4.2008 17:01:59
|
|
|
|
_ancica_
|
African queen...iiiii kaj sta lustna tvoja dva (sem malo v tvoj album pokukala)
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.4.2008 17:10:28
|
|
|
|
African queen
|
Meni je tle všeč,od vedno zaljubljena v Afriko ! Tista slikica v albumu je pa precej stara,zdej sta že velika hiperaktivna korenjaka zdej bi radi še tretjega ali tretjo.. Ja,tisti čuden okus v ustih je značilen v nosečnosti...meni je v prvi nosečnosti grozno dišala čokolada in hamburger,skoz sem to jedla,ni čudno,da sem si nabasala 26 kg a tole bo vajin prvi ?želim ti lepo nosečnost,prva je res najlepša!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.4.2008 17:18:11
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: African queen Meni je tle všeč,od vedno zaljubljena v Afriko ! Tista slikica v albumu je pa precej stara,zdej sta že velika hiperaktivna korenjaka zdej bi radi še tretjega ali tretjo.. Ja,tisti čuden okus v ustih je značilen v nosečnosti...meni je v prvi nosečnosti grozno dišala čokolada in hamburger,skoz sem to jedla,ni čudno,da sem si nabasala 26 kg a tole bo vajin prvi ?želim ti lepo nosečnost,prva je res najlepša! potem bos mogla pa kaksno novo slikico gor pripet danes sem prvic dobila ta cuden okus v ustih kar ni blo pravega okusa ...zdaj mi je pa cokolada zadisala, ko si jo ravno omenila mogoce si jo pa kasneje privoscim, samo ne prevec, da me ne zapre ja, to bo najin prvi ...upam samo da bo vse ok ...ti pa kar veselo na delo, da bosta tvoja dva dobila druzbo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.4.2008 17:19:37
|
|
|
|
African queen
|
uuuu,kako fajn ...nevihta se pripravlja,full je temno v hiši kar naenkrat,se bo spet shladilo in bomo dihali....odkar sem tle dol se full veselim dežja ma kje je ta naša tany?upam,da je vse ok z njo!
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.4.2008 17:23:19
|
|
|
|
_ancica_
|
ti verjamem, da pogresas dez. Boste vsaj lazje zadihali tany pa res ne vem kje je. Sta se ravno preselila, pa je bila par dni brez interneta, potem se je pa v torek oglasila in spet zginila upam, da je vse ok in da imata le probleme z internetom
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.4.2008 17:35:42
|
|
|
|
African queen
|
ja upam,da se tany kmalu vrne.. kaj pa drugače počneš?a si kakšno službico najdla?meni bi bilo precej hudo,če bi bila skoz doma,sploh,ker nimam nobene kolegice...a poznaš kako slovenko/ca tam gor? bom res mogla kakšno novejšo slikico gor dat...moram pogledat kaj imam.. glede tretje nosečnosti pa...mogoče se vam pridružim naslednji mesec... ...me zanima,če bo prišla..
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.4.2008 17:41:46
|
|
|
|
_ancica_
|
sluzbe se nimam ker se nimam vseh papirjev urejenih, tako da sem v glavnem doma in lenarim Imam par prijateljev, ampak niso slovenci in v glavnem so vsi iz Montreala, kar je pa kar dalec od tukaj. Ena od prijateljic je pred enim mesecem prisla v Toronto in je trenutno pri nama, tako da imam druzbo kadar ne dela Sem hotla na neko izobrazevanje junija, ki traja 33 tednov, zdaj pa ne vem kako mi bo zneslo ker sem ...ce ne letos, pa drugo leto oz enkrat ko bo cajt upam, da vama rata naslednji mesec, da bomo lahko skupaj bozale nase trebuscke
< Sporočilo je popravil _ancica_ -- 10.4.2008 17:42:34 >
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.4.2008 17:42:21
|
|
|
|
_ancica_
|
aja, sem hotala se vprasat kaksno sluzbico imas pa ti tam?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.4.2008 17:48:12
|
|
|
|
Šarki
|
ojla čveke! evo še mene. vam mal prisluškujem. zadne dneve čist nč ne delam . sm čist energijo zgubla pa to. nečakinja je že fuuullll bol . sam morjo bit en teden v bolnici ker toliko časa traja terapija. sori ker vama kr tkole skačem v pogovor . sm vam kr mal fouš k ste v tujini. zgleda da je povsot drugje lažje kot v slo... al sam nč ne jamrate?? jaaaa AQ, otročke maš pa fuuulll cortkane kok sta fletna.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.4.2008 17:54:48
|
|
|
|
African queen
|
v tujini ni vse tako easy,ampak,če bom jamrala mi bo sam še bolj "bad"!! sva privatnika,se ukvarjava z gradbenim materialom,drugače pa pomagava tudi v podjetju moževih staršev.. jaz imam po novem dve prijateljici (norvežanka in angležinja)ampak živita 250 km stran,pa se ne moremo pogosto videvat...prideta pa jutri k nam,ker gremo v soboto na poroko od naše nečakinje..
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.4.2008 17:55:57
|
|
|
|
_ancica_
|
hojla tanchi ja kaj pa je narobe? pravis da si cist energijo zgubla...si kaj zbolela??? upam, da se kmalu kaj bolje pocutis. Ves sej meni tudi ni lahko tukaj, se posebaj zdaj ko sem me vse skrbi ...se posebaj kako bom zdravnika nasla. Moram danes prav malo pobrskat, al bom sla pa kr ven na en sprehod, pa probala najt enga zdravnika, da mi napise napotnico za G.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.4.2008 18:00:45
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: African queen v tujini ni vse tako easy,ampak,če bom jamrala mi bo sam še bolj "bad"!! sva privatnika,se ukvarjava z gradbenim materialom,drugače pa pomagava tudi v podjetju moževih staršev.. jaz imam po novem dve prijateljici (norvežanka in angležinja)ampak živita 250 km stran,pa se ne moremo pogosto videvat...prideta pa jutri k nam,ker gremo v soboto na poroko od naše nečakinje.. super ...in kako vama gre kaj biznis? jaz tudi malo pomagam mojemu ociju v slo...oblikujem rzne koledarje, ki jih potem prodaja itd, tako da vcasih sem prav fajn zaposlena... zdaj aprila in maja bo kar pestro, potem bom pa spet lahko lenarila naprej 250km stran...ja to je pa ze kar dalec. Kaj pa njegova druzina? so oni kaj blizje? Midva imava njegove starse blizu, tako da se vidimo vsaj enkrat na teden, pa se par stricev in tet in bratrancev in sestricen, ampak njih ne videvava tako zelo pogosto. Je pa vcasih kar tezko, ker pogresam slo in pa moje domace. Bo ze
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.4.2008 18:10:40
|
|
|
|
Šarki
|
tole more bit pa zanimivo s koledarji. naš ati je pa leto nazaj odprl avtoprevozništvo. ampak tok, da je samo on zaposlen. pa mata tud kar naprej nekaj. pa vzdrževanje tovornjaka, pa pufi... pa na vsake tok cajt še mi pridemo na vrst da nas mal financira sej dobr, sej jest tud nimam kej jamrat. odkar sva skupaj nama gre vsako leto bolje.. glede na to da sva bla brez avta, stanovanja, službe... zdej mava vse to (stanovanje v najem), dva otroka, kupila sva vso opremo v stanovanju.. ko bom šla še jaz delat bomo super . ja drugač je moj tud razmišljal o lastni firmi, sam ne vem kako bi se to danes obneslo. mislim da morva še mal počakat. bi imel pa gradbeno firmo, tko da bi nam African queen lah material pošiljala
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.4.2008 18:11:11
|
|
|
|
African queen
|
biznis laufa,gradbeni material gre tle za med,na veliko se povsod nekaj gradi... no,fajn,da ti vsaj oči naloži nekaj dela...kako imaš pa bivanje-vizo urejeno?so te zadeve zakomplicirane tam? ja,njegova družina je vsa zelo blizu,ampak oni so vsi sami biznismeni,težki deloholiki in nimajo sploh časa za nič...vidimo se samo ob kakih priložnostih...kot npr.sobotna poroka.. tanchi,lepo slišat,da gre nečakinji na bolje.držim pesti še naprej
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.4.2008 18:22:18
|
|
|
|
_ancica_
|
moj status tukaj je bil na zacetku turist, ker sva se po 6ih mesecih hotela vrniti skupaj v slo in tam ziveti...potem je pa moj dobil tukaj sluzbo, ki je bila kar dobro placana in sva se odlocila ostati tukaj. Da pa sem lahko ostala sva se morala porociti in poslati prosnjo za stalno bivalisce oz. sponzorstvo. Prosnjo sva poslala sele septembra 2007, ker sem mogla prej se dobit nekaj dokumentov iz slo, to pa je trajalo. Drug teden greva na intervju na imigracijsko in tam mi bojo dokoncno dali stalno bivalisce, tako da bom lahko zaprosila za delovno dovoljenje, zdravstveno zavarovanje itd...koncno!!! Kar komplicirano vse skupaj, edino kar je fajn je to, da mi ni bilo treba nazaj v slo in rihtat vse to tam
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.4.2008 18:23:50
|
|
|
|
_ancica_
|
tanchi...tudi jaz zelim tvoji mali necakinji in ostali druzini cimprejsnje okrevanje
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.4.2008 18:32:04
|
|
|
|
African queen
|
Meni tudi še niso dali stalnega prebivanja,mi podaljšujeo po eno leto...lahko pa že zdaj zaprosim za državljanstvo,ker mi pripada,glede na to,da so mož in otroci državljani....kar me moti je to,da je tukaj na vsakem koraku full korupcije in iz vseh koncev vlečejo denar...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.4.2008 18:34:42
|
|
|
|
_ancica_
|
punce, zdaj grem pa dol cunje iskat, potem bom sla pa verjetno kmalu ven na sprehod lepo se imejte, pa se se kasneje kaj tipkamo, ce bo katera se tukaj...cau bau
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.4.2008 18:38:40
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: African queen Meni tudi še niso dali stalnega prebivanja,mi podaljšujeo po eno leto...lahko pa že zdaj zaprosim za državljanstvo,ker mi pripada,glede na to,da so mož in otroci državljani....kar me moti je to,da je tukaj na vsakem koraku full korupcije in iz vseh koncev vlečejo denar... ja, sej tle je tud skos bl tko. na vsakmu koncu morš kej nest da te bl obrajtajo. pa zdele se kregam k pediatrično že tok cajta gradijo pa so zbiral dnar po vrtcih, pa po šolah.... kje pa je ta dnar zdej?? uzela ga magla uni, k so fajn kasiral bojo že svoje otroke v tujino pelal, mi nej se pa lepo j.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.4.2008 20:08:24
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla, zdaj pa ni več nobene, ko jaz pridem . Sem za danes zaključila z delom in imam dovolj se mi zdi da me vse boli ker sem malo bolj migala pa nič pretiravala se moram malo šparat. No upam da se še katera kaj javi jaz še bom malo tu da nadoknadim zamujeno
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 10.4.2008 21:04:45
|
|
|
|
sončnica24
|
Očitno se je čvek danes tukaj končal, tako da vam še samo lahko noč zaželim in lepo spite vse skupaj pa se jutri spet kaj tipkamo. Pa pa oz. lahko noč
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.