|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  258 259 [260] 261 262   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
10.4.2008 16:39:23   
_ancica_
ja, moj je kolumbijec...sicer rojen v kanadi, ampak je v glavnem zivel v Kolumbiji. Tam se nisem bila, nameravava pa it kmalu user posted image   Kaksna je pa situacija pri vama? sta oba slovenca? kolko casa sta ze tam?

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 6476
10.4.2008 16:51:48   
African queen
Ne,nimam Slovenca user posted image .Moj mož je Ganec in smo najprej živeli v Sloveniji kar nekaj let,zdej pa smo 2.5 leti tukaj dol...in bomo po vsej verjetnosti kar tukaj ostali..

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6477
10.4.2008 16:58:10   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: African queen

Ne,nimam Slovenca user posted image .Moj mož je Ganec in smo najprej živeli v Sloveniji kar nekaj let,zdej pa smo 2.5 leti tukaj dol...in bomo po vsej verjetnosti kar tukaj ostali..

super user posted image in kako ti je kaj vsec tam? Jaz bi takoj zamenjala za Kanado (je premrzlo tukaj user posted image ). Ampak za 1x je to najboljsa moznost, predvsem  zaradi jezika. Moj user posted image ne govori slovensko, jaz ne spansko, tako da sva kar tukaj ostala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6478
10.4.2008 17:00:02   
_ancica_
Jaz sem pa ravno zajtrk pojedla, pa je vse tako cuden okus imelo...tak grenak user posted image ...a je to normalno??? user posted image user posted image user posted image vem da imajo nekatere nosecnice kovinski okus v ustih, samo ne vem ce je to to. Vse se zdi nekam grenko oz kiselkasto user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6479
10.4.2008 17:01:59   
_ancica_
African queen...iiiii kaj sta lustna tvoja dva (sem malo v tvoj album pokukala) user posted image  user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6480
10.4.2008 17:10:28   
African queen
Meni je tle všeč,od vedno zaljubljena v Afrikouser posted image !

Tista slikica v albumu je pa precej stara,zdej sta že velika hiperaktivna korenjaka user posted image  zdej bi radi še tretjega ali tretjo..

Ja,tisti čuden okus v ustih je značilen v nosečnosti...meni je v prvi nosečnosti grozno dišala čokolada in hamburger,skoz sem to jedla,ni čudno,da sem si nabasala 26 kg user posted image

a tole bo vajin prvi user posted image ?želim ti lepo nosečnost,prva je res najlepša!

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6481
10.4.2008 17:18:11   
_ancica_

Meni je tle všeč,od vedno zaljubljena v Afrikouser posted image !

Tista slikica v albumu je pa precej stara,zdej sta že velika hiperaktivna korenjaka user posted image  zdej bi radi še tretjega ali tretjo..

Ja,tisti čuden okus v ustih je značilen v nosečnosti...meni je v prvi nosečnosti grozno dišala čokolada in hamburger,skoz sem to jedla,ni čudno,da sem si nabasala 26 kg user posted image

a tole bo vajin prvi user posted image ?želim ti lepo nosečnost,prva je res najlepša!

potem bos mogla pa kaksno novo slikico gor pripet user posted image

danes sem prvic dobila ta cuden okus v ustih user posted image kar ni blo pravega okusa user posted image user posted image user posted image ...zdaj mi je pa cokolada zadisala, ko si jo ravno omenila user posted image mogoce si jo pa kasneje privoscim, samo ne prevec, da me ne zapre user posted image user posted image user posted image

ja, to bo najin prvi user posted image ...upam samo da bo vse ok user posted image ...ti pa kar veselo na delo, da bosta tvoja dva dobila druzbo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6482
10.4.2008 17:19:37   
African queen
uuuu,kako fajn user posted image ...nevihta se pripravlja,full je temno v hiši kar naenkrat,se bo spet shladilo in bomo dihali....odkar sem tle dol se full veselim dežja user posted image user posted image

ma kje je ta naša tany?upam,da je vse ok z njo!

Neposredna povezava do sporočila: 6483
10.4.2008 17:23:19   
_ancica_
user posted image user posted image user posted image ti verjamem, da pogresas dez. Boste vsaj lazje zadihali user posted image

tany pa res ne vem kje je. Sta se ravno preselila, pa je bila par dni brez interneta, potem se je pa v torek oglasila in spet zginila user posted image upam, da je vse ok in da imata le probleme z internetom user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6484
10.4.2008 17:35:42   
African queen
ja upam,da se tany kmalu vrne..

kaj pa drugače počneš?a si kakšno službico najdla?meni bi bilo precej hudo,če bi bila skoz doma,sploh,ker nimam nobene kolegice...a poznaš kako slovenko/ca tam gor?

bom res mogla kakšno novejšo slikico gor dat...moram pogledat kaj imam..

glede tretje nosečnosti pa...mogoče se vam pridružim naslednji mesec...user posted image ...me zanima,če bo user posted image  prišla..

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6485
10.4.2008 17:41:46   
_ancica_
sluzbe se nimam ker se nimam vseh papirjev urejenih, tako da sem v glavnem doma in lenarim user posted image Imam par prijateljev, ampak niso slovenci in v glavnem so vsi iz Montreala, kar je pa kar dalec od tukaj. Ena od prijateljic je pred enim mesecem prisla v Toronto in je trenutno pri nama, tako da imam druzbo kadar ne dela user posted image

Sem hotla na neko izobrazevanje junija, ki traja 33 tednov, zdaj pa ne vem kako mi bo zneslo ker sem user posted image ...ce ne letos, pa drugo leto oz enkrat ko bo cajt user posted image

upam, da vama rata naslednji mesec, da bomo lahko skupaj bozale nase trebuscke user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil _ancica_ -- 10.4.2008 17:42:34 >

Neposredna povezava do sporočila: 6486
10.4.2008 17:42:21   
_ancica_
aja, sem hotala se vprasat kaksno sluzbico imas pa ti tam?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6487
10.4.2008 17:48:12   
Šarki
ojla čveke!
evo še mene. vam mal prisluškujem. zadne dneve čist nč ne delamuser posted image user posted image user posted image user posted image . sm čist energijo zgubla pa to.

nečakinja je že fuuullll boluser posted image user posted image user posted image . sam morjo bit en teden v bolnici ker toliko časa traja terapija.

sori ker vama kr tkole skačem v pogovoruser posted image user posted image . sm vam kr mal fouš k ste v tujini. zgleda da je povsot drugje lažje kot v slo... al sam nč ne jamrate??

jaaaa AQ, otročke maš pa fuuulll cortkaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kok sta fletna. user posted image user posted image user posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6488
10.4.2008 17:54:48   
African queen
v tujini ni vse tako easy,ampak,če bom jamrala mi bo sam še bolj "bad"!!

sva privatnika,se ukvarjava z gradbenim materialom,drugače pa pomagava tudi v podjetju moževih staršev..

jaz imam po novem dve prijateljici (norvežanka in angležinja)ampak živita 250 km stran,pa se ne moremo pogosto videvat...prideta pa jutri k nam,ker gremo v soboto na poroko od naše nečakinje..user posted image user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 6489
10.4.2008 17:55:57   
_ancica_
hojla tanchi user posted image

ja kaj pa je narobe? pravis da si cist energijo zgubla...si kaj zbolela??? upam, da se kmalu kaj bolje pocutis.user posted image

Ves sej meni tudi ni lahko tukaj, se posebaj zdaj ko sem user posted image me vse skrbi user posted image ...se posebaj kako bom zdravnika nasla. Moram danes prav malo pobrskat, al bom sla pa kr ven na en sprehod, pa probala najt enga zdravnika, da mi napise napotnico za G.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 6490
10.4.2008 18:00:45   
_ancica_

v tujini ni vse tako easy,ampak,če bom jamrala mi bo sam še bolj "bad"!!

sva privatnika,se ukvarjava z gradbenim materialom,drugače pa pomagava tudi v podjetju moževih staršev..

jaz imam po novem dve prijateljici (norvežanka in angležinja)ampak živita 250 km stran,pa se ne moremo pogosto videvat...prideta pa jutri k nam,ker gremo v soboto na poroko od naše nečakinje..user posted image user posted image

super user posted image ...in kako vama gre kaj biznis?

jaz tudi malo pomagam mojemu ociju v slo...oblikujem rzne koledarje, ki jih potem prodaja itd, tako da vcasih sem prav fajn zaposlena... zdaj aprila in maja bo kar pestro, potem bom pa spet lahko lenarila naprej user posted image

250km stran...ja to je pa ze kar dalec. Kaj pa njegova druzina? so oni kaj blizje? Midva imava njegove starse blizu, tako da se vidimo vsaj enkrat na teden, pa se par stricev in tet in bratrancev in sestricen, ampak njih ne videvava tako zelo pogosto. Je pa vcasih kar tezko, ker pogresam slo in pa moje domace. Bo ze user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6491
10.4.2008 18:10:40   
Šarki
tole more bit pa zanimivo s koledarji. naš ati je pa leto nazaj odprl avtoprevozništvo. ampak tok, da je samo on zaposlen. pa mata tud kar naprej nekaj. pa vzdrževanje tovornjaka, pa pufi... pa na vsake tok cajt še mi pridemo na vrst da nas mal financirauser posted image

sej dobr, sej jest tud nimam kej jamrat. odkar sva skupaj nama gre vsako leto bolje.. glede na to da sva bla brez avta, stanovanja, službe... zdej mava vse to (stanovanje v najem), dva otroka, kupila sva vso opremo v stanovanju.. ko bom šla še jaz delat bomo superuser posted image . ja drugač je moj tud razmišljal o lastni firmi, sam ne vem kako bi se to danes obneslo. mislim da morva še mal počakat. bi imel pa gradbeno firmo, tko da bi nam African queen lah material pošiljalauser posted image

wanted cash.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6492
10.4.2008 18:11:11   
African queen
biznis laufa,gradbeni material gre tle za med,na veliko se povsod nekaj gradi...

no,fajn,da ti vsaj oči naloži nekaj dela...kako imaš pa bivanje-vizo urejeno?so te zadeve zakomplicirane tam?

ja,njegova družina je vsa zelo blizu,ampak oni so vsi sami biznismeni,težki deloholiki in nimajo sploh časa za nič...vidimo se samo ob kakih priložnostih...kot npr.sobotna poroka..

tanchi,lepo slišat,da gre nečakinji na bolje.držim pesti še naprej user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6493
10.4.2008 18:22:18   
_ancica_
moj status tukaj je bil na zacetku turist, ker sva se po 6ih mesecih hotela vrniti skupaj v slo in tam ziveti...potem je pa moj dobil tukaj sluzbo, ki je bila kar dobro placana in sva se odlocila ostati tukaj. Da pa sem lahko ostala sva se morala porociti in poslati prosnjo za stalno bivalisce oz. sponzorstvo. Prosnjo sva poslala sele septembra 2007, ker sem mogla prej se dobit nekaj dokumentov iz slo, to pa je trajalo. Drug teden greva na intervju na imigracijsko in tam mi bojo dokoncno dali stalno bivalisce, tako da bom lahko zaprosila za delovno dovoljenje, zdravstveno zavarovanje itd...koncno!!! user posted image user posted image user posted image Kar komplicirano vse skupaj, edino kar je fajn je to, da mi ni bilo treba nazaj v slo in rihtat vse to tam user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 6494
10.4.2008 18:23:50   
_ancica_
tanchi...tudi jaz zelim tvoji mali necakinji in ostali druzini cimprejsnje okrevanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6495
10.4.2008 18:32:04   
African queen
Meni tudi še niso dali stalnega prebivanja,mi podaljšujeo po eno leto...lahko pa že zdaj zaprosim za državljanstvo,ker mi pripada,glede na to,da so mož in otroci državljani....kar me moti je to,da je tukaj na vsakem koraku full korupcije in iz vseh koncev vlečejo denar...user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6496
10.4.2008 18:34:42   
_ancica_
punce, zdaj grem pa dol cunje iskat, potem bom sla pa verjetno kmalu ven na sprehod user posted image

lepo se imejte, pa se se kasneje kaj tipkamo, ce bo katera se tukaj...cau bau user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6497
10.4.2008 18:38:40   
Šarki

Meni tudi še niso dali stalnega prebivanja,mi podaljšujeo po eno leto...lahko pa že zdaj zaprosim za državljanstvo,ker mi pripada,glede na to,da so mož in otroci državljani....kar me moti je to,da je tukaj na vsakem koraku full korupcije in iz vseh koncev vlečejo denar...user posted image

ja, sej tle je tud skos bl tko. na vsakmu koncu morš kej nest da te bl obrajtajo. pa zdele se kregam k pediatrično že tok cajta gradijouser posted image pa so zbiral dnar po vrtcih, pa po šolah.... kje pa je ta dnar zdej?? uzela ga maglauser posted image uni, k so fajn kasiral bojo že svoje otroke v tujino pelal, mi nej se pa lepo j.

wanted cash.

Neposredna povezava do sporočila: 6498
10.4.2008 20:08:24   
sončnica24
Hojla, zdaj pa ni več nobene, ko jaz pridem user posted image . Sem za danes zaključila z delom in imam dovolj se mi zdi da me vse boli ker sem malo bolj migala pa nič pretiravala se moram malo šparat.

No upam da se še katera kaj javi jaz še bom malo tu da nadoknadim zamujenouser posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 6499
10.4.2008 21:04:45   
sončnica24
Očitno se je čvek danes tukaj končal, tako da vam še samo lahko noč zaželim in lepo spite vse skupaj pa se jutri spet kaj tipkamo.

Pa pa oz. lahko noč user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 6500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  258 259 [260] 261 262   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  258 259 [260] 261 262   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.