|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
11.4.2008 11:36:42   
Februarka08
Mala pikica, je lepo slišat kakšno dobro izkušnjo takole. Upam da bo tud pri nas kmal boljše... Saj vem da nič ne morš pomagat, ampak včasih res že skor obupaš ker ne veš več kaj narest.user posted image

Dolenjka, hvala.user posted image

Pri nas bo pa zdele alarm ker se že nekaj oglaša. Si grem kar pripravit za previt in kapljice da ne bo spet prehudo potem.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
11.4.2008 11:41:19   
dolenjka
Zdaj bi pa še jaz 2 nasveta prosila user posted image

1. Ta vikend ji bova začela dajati D3 kapljice (smo čakali, da se moje mleko in ona očistita antibiotika), pa me zanima kdaj jih dajete. Predvsem tiste, ki nimate nobene reakcije (krčev) kljub tem kapljicam??

2. Naša se ZELO rada kopa in vse je super fino fajn tudi ko jo vzameva iz banjice, ko pa jo na previjalno odložim se pa jokat začne (to je tudi edina prilika ob kateri joka user posted image  ) user posted image  Pa je zavita v toplo tetra in še brisačko, tko da dvomim, da jo zebe ali pač user posted image  Imate kakšen predlog ali pa izkušnjo?

HVAAAALLLAAA že v naprej user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
11.4.2008 11:43:17   
mala_pikica
Joj ženske, sem pogledala vaše albume( dolenjka, februarka, meti lu, janey, buči>) imate ful luštne štručke, res so pravi cukri. lp

Neposredna povezava do sporočila: 2428
11.4.2008 11:54:50   
mesecnica
Zdravo!

Sem se komaj sedaj prebila čez vse poste user posted image .

Bamby - user posted image  zate in za Anajo - upam, da se vama uredi prehrana...

Februarka - user posted image  vse najboljše za rojstni dan...

Pina - tudi za tvojo Mio user posted image  - pa res lepa misel...

Meti - probaj uporabljat slinčke, če ti poliva Janez - pri nas full prav pridejo (imamo pa tiste na ježka).

Dolenjaka - jaz uporabljam kapljice D3 že en mesec (vmes sem sicer prekinila za 1 teden) in sicer zjutraj (ob cca. 9.00 do 10.00) pa nima krčev. Je pa res da našo nekaj napnja - lahko da tudi kapljice user posted image ... Po kopanju pa naši takoj, ko jo zavijemo v brisačo dudo porinemo v usta - to najbolj "pali" - drugače se tudi raztrga...

Torčica - naša se tudi naje v 5 do 10 minutah - pa dovolj poje. Na 2 posvetovalnici smo se ponovno zredili za 1 kg in zrastli za 3,5 cm - sedaj ima 4570 g in 57 cm. Tako, da brez skrbi... Nekateri user posted image  so pač hitri jedci user posted image ...

Lp,

< Sporočilo je popravil mesecnica -- 11.4.2008 11:55:09 >

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 2429
11.4.2008 11:56:14   
mesecnica
Pa albume sem tudi uspela pogledat. user posted image user posted image user posted image  za vse korenjake in korenjakinje...

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
11.4.2008 11:58:26   
dolenjka
Hvala mesečnica za nasvet! Kako jo napenja in kdaj? Je hudo, joka? Naša drugače res nikoli ne joka, samo po kopanju, zato sprašujem, ker bi se rada izognila krčem user posted image  Kapljice po dojenju, med ali pred? Dala jih bom po žlički z mojim mlekom user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 2431
11.4.2008 12:06:31   
ella79
februarka res je Larisa prava lepotička, normalno da se ne morš jezit nanjo user posted image user posted image ona je včeraj hotla proslavjat tvoj roj. dan user posted image pomoje bo bolje, če bo popoldan bolj zbujena. Jaz ji tudi 'ne dovolim' da mi zaspi po šesti popoldan, k se gremo ob pol osmih kopat potem in je 20:15 res sam še za spat

dolenjka jaz ji dajem te Plivit D3 kaplice pri jutranjem oz. dopoldanskem obroku. Se pravi okrog enajstih. Ji pa dam kakor se spomnim, al pred med ali pa tudi po obroku, pa se mi zdi da je vse ista figa. Nima pa nikakšnih krčov.

zdej je naša pozajtrokovala, sem jo dala v postlo, pa se neki z medvedki pogovarja, upam da bo za vsaj dve uri, da mal stanovanje v red spravim in kosilo pripravim, popoldan se greva potepat, zvečer pa dobimo obiske in jo morm prej še skopat in spat spravt. Kaj boste kaj kuhale danes? Sploh ne vem kaj bi, že včaraj sem sam mlečnni riž jedla, k mi kar neki ni pasal, sam danes bi pa kej bolj konkretnega user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2432
11.4.2008 12:09:35   
ella79
naša se je tudi na začetku drla, k sem jo iz banje dala, zdej je pa ok. Ne vem kje je fora, k delam vse istko. Je pa res, da ko jo zavijem v toplo brisačo in pleničko, se s komolci naslonim na previjalno (da mal križ spočijem), pa kako rečeva in je čist zadovoljna. ji morm pa zravn obvezno skoz kej govort user posted image potem nima časa jokat, k more mene poslušat user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
11.4.2008 12:12:20   
MetiLu
Dan punce! Za nami je kar solidna noč. Zvečer je mali spet norel, ker bi se gospodič po rokah nosil in tako zaspal. pol sem pa mojmu rekla, da zdej pa dost, ma da spi, pa če se raztrga user posted image  smo se vsi skupaj ob pol desetih vlegli v posteljo, mali je fasal totalen ****is, ampak se nisva dala, sem ga dala ležat zraven sebe, ga stisnila k sebi, mu malo pela, da se je umiril in je frajer zaspal ob desetih zvečer (jedel je ob osmih...) in je spal do pol treh zjutraj, pojedel, sem ga dala v njegovo posteljico, kjer je spal do šestih in potem po papici še do devetih user posted image  zdele je pa spet padel na finto guncanja posteljice in je sam zaspal user posted image user posted image  Mi pa dopoldan ni hotel kaj dosti jest, pa še tisto kar je pojedel sem ga mogla fajn nahecat, ne vem kaj ga je pičlo user posted image

Mala pikica, je pa res revček tvoj mišek user posted image user posted image user posted image

Bamby, upam da te tvoja pupa kmalu neha hecat user posted image  Jaz sploh ne vem kako zgleda, če je user posted image  len za jest, ker naš je pravi jedec, kar se mu tud fajn pozna, pa mojmu hrbtu tud user posted image

Februarka, vse najboljše, sem včeraj čist spregledala, da imaš roj. dan user posted image  Pa upam, da se boste kmalu naspali. Ne obupat, smo imeli mi enake težave, jest sem tud dost tulila zarad utrujenosti. Po cca. 5 tednih se je situacija umirila, pa tud jest sem se "sprijaznila" z nočnim vstajanjem.

O Dolenjka, kar 300€ ?? user posted image  user posted image  user posted image  HUDO!!

Marusah, mi tudi vsem obiskom že v naprej povemo, da po 19. uri pred našimi vrati nimajo kaj delat! user posted image  k sreči so vsi že od prej navajeni, da prej pokličejo, če smo sploh doma. Tako, da nimam padalcev, ki bi se mi pojavljali na vratih user posted image  Sam nimaš kej, ko so enkrat pri teb, jih je težko napodit. Jest sem tud še prej, pred user posted image , bila včasih že kar živčna, ko se kakšni niso in niso hotli spokat domov, samo rekla pa nisem nobenmu, da nej grejo. No v glavnem, zaenkrat teh težav nimamo...

Buči, sej jest nič ne razmišljam o pralnih plenicah user posted image  smo tako kot vi, s temi za enkratno uporabo smo čist zadovoljni, z ostalimi odpadki pa zelo srogo ločujemo... JA, moj možek je čist obseden z ločevanjem, včasih ko kaj narobe odvržem (beri - v napačen koš), pobere ven in mi pove, da to ne spada tja ... user posted image  user posted image  user posted image prisežem. Zadnjič sem v kopalnici v tisti mali košek vrgla etikete od enih novih majic in jih je najdu, vzel ven in dal za star papir user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  no, pa sej ni tiran glede tega, da ne boste narobe razumele. Mene včasih prov nasmeji s to svojo navado...

Srečka nosečka, a imaš to retafer tablete za železo? Jaz sem imela enako izkušnjo z njimi, pa potem je še malega šravfalo, ker se dojiva... Sem jih jemala dva dni in nehala, ker so bile grozne. Namesto teh sem pila Floravital železov tonik in sem mi je v 6 tednih hemoglobin dvignil iz 103 (merjeno v P) na 121 (merjeno pri G) user posted image

Oooo KAti kati, imate že oreng fanta, pa semmislila, da je moj velik user posted image  daj nam kakšno slikco gor.

Mesečnica, sej uporabljamo slinčke, samo včasih smo že zmeraj mokri user posted image

Dolenjka, pomojem je ne zebe, samo ji voda tako paše, da ji potem "na kopnem" ni všeč user posted image  Ne vem, naš tud pol ne joka, ko ga dam ven, samo ga takoj začnem zabavat, pa ga ogovarjat. Popizdi pa ko mu zalepim pleničko in je treba še cunjce navlečt, to je pa potem zelo hiter postopek user posted image  user posted image  user posted image  Glede kapljic, mi gremo jutri po D3, ad3 sem že pred 10 dnevi nehala dajat... Če pa tud te ne bojo, bomo pa počakali par mesecev, pa jih mu bom potem dajala.

Zdej grem pa počasi kosilo pripravljat, potem gremo pa po možev avtek na servis, da jaz svojega dobim nazaj v uporabo user posted image

Vreme ... user posted image user posted image user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 2434
11.4.2008 12:13:23   
mesecnica
Dolenjka - dam ji po hranjenju - tudi po žlički (pa nekaj kapljic mleka zraven stisnem). Pa tako kot Ella se tudi jaz potem, ko jo zavijem in dam dudo naslonim nanjo na previjalki. Tako počakam kakšno minutko - potem pa ni več nobene panike - tudi razvijem jo lahko pa ni nič hudo...

Mesečnica

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
11.4.2008 12:13:58   
Suzi*
mala pikica, želim ti, da se vaš dečko čimprej pozdravi. user posted image

Februarka, kaj naj rečem kot to, da bo bolje. user posted image  Pri nas se celo malo popravlja to ponočevanje. Včeraj smo skupaj zaspale malo pred 23. uro. Pa prejle sem jo celo uspavala spet v košku. user posted image  malo sem ji dudo ponujala, pa malo sem jo vozila gor pa dol, pa je zaspala. user posted image user posted image  user posted image

Dolenjka, kapljice daj zjutraj, ker če bodo krči po njih, se bodo pojavili v 2-3 urah. Nam so priporočali, da jih damo pred hranjenjem. naj ne bi bil želodček preveč poln.     Glede kopanja je pa možno, da jo zazebe, ko jo daš iz vode ven. A kaj ogrevaš prostor? Jaz imam kar kalorifer prižgan, pa je lepo zadovoljna ves čas. Sicer je pa tud od otroka odvisno. Naš Anžej je vednpo ko smo ga vležali za previjanje tolil kot nor, Žana je pa pridna, samo ko ji nos pucam, tuli. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 2436
11.4.2008 12:19:55   
MetiLu
Ella, ena ideja za kosilo. To sem včeraj jaz naredila za večerjo: sojini polpetki, riž, pa kuhana zalenjava namesto solate. Men je blo ful dobr, moj bi bil pa tud z ocvrtimi jajčki čist zadovoljen user posted image

Če imaš kaj skute, pa lahko narediš sladko kosilo, makarone s skuto in jabolki v pečici, ... njamsi user posted image

Mi gre pa že na živce, ker se moram vsak dan nekaj spomnit. Če pa mojga vprašam pa itak reče: Ne vem, men je vseen... user posted image  no, pol pa zmeraj jeva tisto, kar men paše user posted image  user posted image  user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
11.4.2008 12:22:41   
dolenjka
U kok ste se razpisale user posted image

Moja carica se je pa med tem po dveh urah zbudila in sem jo v naročje vzela in se cklja in me boža user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Od kar jo tudi na levi zizi dojim spet, še več spi sem ugotovila user posted image

Hvala za nasvete glede kapljic, štartamo jutri pa vam sporočim kaj dogaja...

Kar se pa kopanja tiče je pa tko, da se ful pogovarjava z njo že na poti iz banje začneva in "stopnjujeva" na previjalni user posted image  Ne zaleže niti duda, niti njena ljuba žirafica, ki se ji drugače tako zelo smeji, jo boksa in boža user posted image  Edino to bom še probala, da ji danes dam dudo takoj, ko jo iz vode vzamem user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
11.4.2008 12:29:05   
ella79
meti, ne boš verjela, ta teden se že 1x jedla polpetke in kuhano zelenjavo, sladke makarone sem pa včeraj hotla, pa sem potem kar na mlečnem rižu pristala user posted image sam bom pomoje danes kar spet polpete in zelenjavo

mi tudi kopalnico full pogrejemo, sva kar infra naštimala, da je fajn toplo in da ni potrebno neki hitet in jo oblačit. Mi je full fajn, da ko jo vn dam in ko kako rečeva, da jo potem počasi z oljčkom, pa ušeska, nosek in gubice... pa je čist zadovoljna.

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
11.4.2008 12:29:52   
dolenjka
Pri nas bodo pa verjetno testenine carbonara, s piščančjimi prsi namesto slanine user posted image  Včeraj sva jedla dušene bučke in popečen beli sir, pa popoldan bom za jutri govejo juhico skuhala user posted image  in si dala kako porcijo v skrinjo za čez teden user posted image

Ella, jaz sem preveč mesni tip, da bi ti kakšne hude ideje dajala user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
11.4.2008 12:31:06   
ella79
dolenjak, takrat k se je naša še ful dorla, k sem jo iz vode dala, sem jo jaz k sebi vzela pa čist nežno pri ušesku ššššš delala in lubčakal in se je pomirila. Duda pa pri nas nikol ni špilala user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
11.4.2008 12:34:25   
dolenjka
Men gre najbolj "na živce" to, da se včasih pri mojmu v naročju ful razburja pa hoče jokcat, pol jo pa jaz vzamem je pa vse OK user posted image  Verjetn zato, ker je "z njim" samo 2 uri na dan user posted image
Ne boste verjele, da mi je v naročju nazaj zaspala in po 15 min sem jo zdaj v košek dala in še panča user posted image  No, sej dolg ne bo, sam mi ni pa nič jasno user posted image  Po kom je ta otrok tolk priden? Aja, po mamici, valda user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
11.4.2008 12:35:10   
misar
punce eno vprašanje: glih zdele tamalo gledam v košku pa moram vprašat. a se vaši tud že kaj obračat hočejo? ona se iz trebuščka že obrne na hrbet. zdajjo pa že ene tri dni opazujem, ko se želi tud iz hrbta na trebuh obrnit.user posted image a ni to mal zgodaj? ji rata obrnit zgornji del trupa, sam noge je pa še ne ubogajo najbolj user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
11.4.2008 12:40:20   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: misar

punce eno vprašanje: glih zdele tamalo gledam v košku pa moram vprašat. a se vaši tud že kaj obračat hočejo? ona se iz trebuščka že obrne na hrbet. zdajjo pa že ene tri dni opazujem, ko se želi tud iz hrbta na trebuh obrnit.user posted image a ni to mal zgodaj? ji rata obrnit zgornji del trupa, sam noge je pa še ne ubogajo najbolj user posted image user posted image user posted image

Naša te možnosti nima, ker sva jo zabarikadirala s tistim trikotnikom za spanje in edino kar lahko naredi (in to izkoristi vsak dan večkrat) je to, da se z boka na hrbet da, pa v posteljici čist do vrha zleze, tako da se z glavo v obrobo "zaletava". Pa jo dam v posteljico čist nizko, da se z nogicami skoraj roba dotika user posted image  Bo počasi treba razmisliti o povečanju posteljice (ker je "raztegljiva") user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
11.4.2008 12:41:01   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: misar

uuu tole pa naši še ne rata

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
11.4.2008 12:46:45   
Februarka08
Hvala vsem za lepe želje in nasvete.user posted image
Dolenjka, jaz sem ji ravno prejle dala novo dozo kapljic - 3 kapljice imava sedaj - je včeraj tako pediatrinja rekla. Potem počasi 4 in tako ostane do 1. leta. Zdaj jo še dojim in traja že ful dolguser posted image . Ji pa vedno dam pred obrokom nekje dopoldan - kot je že Ella povedala. Tudi mene se user posted image ko jo iz banjice vzamem in skoraj nič ne pomaga. Potem se le malo umiri, če jo zamotim z ropotuljico. Samo afne zraven špilat in oblačit ne gre... Je boljše če moj user posted image afne gunca zravn, jaz jo pa zrihtam.user posted image Samo kaj ko sem več ali manj sama. Dolenjka, a tvoja user posted image samo ko jo iz banjice vzameš?user posted image user posted image Uh, a zamenaš za kakšen dan?user posted image

Mmm, včeraj sem zmazala moj prvi sendvič po porodu. Mljaski, je bil dober.user posted image No, še mal majoneze in kakšne kisle kumarice se ne bi branla, ampak je bil pa vsaj za dušco.user posted image

Vprašanje imam glede paštet. Ste to že kaj prakticirale?
Joj, nekaj sem še hotla prašat, pa sem pozabla... Mah saj se bom spomnila. Evo, tamala je še mal pojedla iz druge in sedaj spi.user posted image Nič ne bo, se bomo raj mal igral... sam kaj k bo čez par minut že spet user posted image .

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
11.4.2008 12:49:14   
bamby
Mater, zdajle mi je vse ven vrglo user posted image user posted image user posted image . Bom čisto na kratko povzela:
mala pikica, upam,da vam bo kmalu bolje, saj vem, kako je s tem prehladom pri user posted image . Ga imamo še vedno, le da vročine na srečo nismo imeli. Kakšen antibiotik ste pa dobili?

dolenjka, Tara bi se še kopala, ker moja se tudi začne dret, ko jo vzamem iz vode.

februarka, ubogica, upam,da vam čimprej uspe izboljšati stanje ponoči. Kar ne predstavljam si, kako bi jaz hodila cele noči.

ella, pri nas bodo danes makaroni z mesno omako in solato, kar pa vem,da zate ni najboljše user posted image . Pa naredi z zelenjavno omakco user posted image .

Pri nas se stanje izboljšuje. Bruha ne več, poje pa še vedno bolj malo user posted image , pa kašlja še vedno. Ne vem, kaj naj nardim, da bo začela več jest user posted image . Danes mi je pojedla 2x po cca 90 ml in po dveh urah malo prej še 2 merici (cca 65 ml), ki jih je sama zahtevala, pa je kazalo da bo po 30 ml kar nehala. Sem jo še malo silila, da je pojedla še naprej in to komaj user posted image . Mi poje kot bi imela le en mesec, ne pa že dva in pol user posted image . Zdaj pa malo spi in malo jokca vmes user posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
11.4.2008 12:56:34   
dolenjka
Ja Bamby, sem dojela da bi se ona še kopala, sam 10 min je dost user posted image  Še mal bo šlo tko naprej, pa jo bo oči že plavat nauču user posted image  user posted image  user posted image  Se vidi, da je ribicapo horoskopu user posted image  user posted image  user posted image

Februarka a ni to mal velik kapljic? Meni je rekla pediatrinja, daje 2 max, začeti pa moram z 1 user posted image  Da nisi ti zamenjala z AD3 user posted image
Zamenjam pa mojga sončka NE SPLJOH, pa ne samo zaradi user posted image  ampak zato, ker je, sej veš, najslajša user posted image  user posted image  user posted image
Kva je zdej, a si vašmu že dopovedala, da greš v sredo z nami na user posted image  ?
Paštete pa jaz že skoz jem, ampak samo govejo, puranjo, piščančjo in tunino. Kupim pa Argeto, ki je KAO brez konzervansov user posted image  Seveda ne pretiravam, 1x na teden jo pa zmažem, sam bi se vseen za Gavrilovičevo prodala user posted image  user posted image  user posted image
Pa odojek mi diši user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
11.4.2008 13:06:45   
mesecnica
Dolenjka - mi dajemo 4 kapljice D3. Pa naša ne joka zaradi napenjanja - samo grozno stoka user posted image . Pa se mi full smili. Potem ko pa prdne se pa kar nasmeji...

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
11.4.2008 13:07:31   
Februarka08
Dolenjka, jaz imam Plivit D3 kapljice. A ne sprašuješ ti za te? Mi smo tud začeli z 1 kapljico, čez 1 teden smo prišli na 2, potem je pa rekla patronažna da do 1. obiska pediatra nadaljujemo z 2-emi, sedaj mamo pa 3, potem pa tako kot sem napisala. Vem da ne zamenaš tvoje lepotičke. user posted image Verjem, da je jaz tud ne dam... Sedaj ko mamo tok obiskov in bi jo rad vsi mel po rokah, mi jo je kar težko gledat pri drugih ljudeh. A sem čudna.user posted image
Ne vem še če bom prišla. Bi rada, ampak nisem za nikamor. Vsaj trenutno. Me je glih mami v user posted image spravla, ker naj bi moj oče prišel k meni na obisk (sta šla kmal narazn k sm se rodila) in se sedaj ne morta vidtuser posted image in bog ne daj da bi se srečal pri men doma... Zdej pa ne vem kako vse skombinirat za kao moj roj. dan, čeprav mi že dol maha za to, s tamalo mam tko skoz delo, glava me boli da mi jo bo razneslo, v glavnem, vse je na meni, vse sem jaz kriva, vse se morm jaz odločit...user posted image
Saj če je še katera s tako izkušnjo tu gor, me vsaj mal razume, druge pa vem da ne veste kako je to... Kot da sem jaz kriva da se ne morjo gledat med sabo.user posted image
Mah saj bo, saj bo šlo tud to mem.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?