MetiLu
|
Dan punce! Za nami je kar solidna noč. Zvečer je mali spet norel, ker bi se gospodič po rokah nosil in tako zaspal. pol sem pa mojmu rekla, da zdej pa dost, ma da spi, pa če se raztrga smo se vsi skupaj ob pol desetih vlegli v posteljo, mali je fasal totalen ****is, ampak se nisva dala, sem ga dala ležat zraven sebe, ga stisnila k sebi, mu malo pela, da se je umiril in je frajer zaspal ob desetih zvečer (jedel je ob osmih...) in je spal do pol treh zjutraj, pojedel, sem ga dala v njegovo posteljico, kjer je spal do šestih in potem po papici še do devetih zdele je pa spet padel na finto guncanja posteljice in je sam zaspal Mi pa dopoldan ni hotel kaj dosti jest, pa še tisto kar je pojedel sem ga mogla fajn nahecat, ne vem kaj ga je pičlo Mala pikica, je pa res revček tvoj mišek Bamby, upam da te tvoja pupa kmalu neha hecat Jaz sploh ne vem kako zgleda, če je len za jest, ker naš je pravi jedec, kar se mu tud fajn pozna, pa mojmu hrbtu tud Februarka, vse najboljše, sem včeraj čist spregledala, da imaš roj. dan Pa upam, da se boste kmalu naspali. Ne obupat, smo imeli mi enake težave, jest sem tud dost tulila zarad utrujenosti. Po cca. 5 tednih se je situacija umirila, pa tud jest sem se "sprijaznila" z nočnim vstajanjem. O Dolenjka, kar 300€ ?? HUDO!! Marusah, mi tudi vsem obiskom že v naprej povemo, da po 19. uri pred našimi vrati nimajo kaj delat! k sreči so vsi že od prej navajeni, da prej pokličejo, če smo sploh doma. Tako, da nimam padalcev, ki bi se mi pojavljali na vratih Sam nimaš kej, ko so enkrat pri teb, jih je težko napodit. Jest sem tud še prej, pred , bila včasih že kar živčna, ko se kakšni niso in niso hotli spokat domov, samo rekla pa nisem nobenmu, da nej grejo. No v glavnem, zaenkrat teh težav nimamo... Buči, sej jest nič ne razmišljam o pralnih plenicah smo tako kot vi, s temi za enkratno uporabo smo čist zadovoljni, z ostalimi odpadki pa zelo srogo ločujemo... JA, moj možek je čist obseden z ločevanjem, včasih ko kaj narobe odvržem (beri - v napačen koš), pobere ven in mi pove, da to ne spada tja ... prisežem. Zadnjič sem v kopalnici v tisti mali košek vrgla etikete od enih novih majic in jih je najdu, vzel ven in dal za star papir no, pa sej ni tiran glede tega, da ne boste narobe razumele. Mene včasih prov nasmeji s to svojo navado... Srečka nosečka, a imaš to retafer tablete za železo? Jaz sem imela enako izkušnjo z njimi, pa potem je še malega šravfalo, ker se dojiva... Sem jih jemala dva dni in nehala, ker so bile grozne. Namesto teh sem pila Floravital železov tonik in sem mi je v 6 tednih hemoglobin dvignil iz 103 (merjeno v P) na 121 (merjeno pri G) Oooo KAti kati, imate že oreng fanta, pa semmislila, da je moj velik daj nam kakšno slikco gor. Mesečnica, sej uporabljamo slinčke, samo včasih smo že zmeraj mokri Dolenjka, pomojem je ne zebe, samo ji voda tako paše, da ji potem "na kopnem" ni všeč Ne vem, naš tud pol ne joka, ko ga dam ven, samo ga takoj začnem zabavat, pa ga ogovarjat. Popizdi pa ko mu zalepim pleničko in je treba še cunjce navlečt, to je pa potem zelo hiter postopek Glede kapljic, mi gremo jutri po D3, ad3 sem že pred 10 dnevi nehala dajat... Če pa tud te ne bojo, bomo pa počakali par mesecev, pa jih mu bom potem dajala. Zdej grem pa počasi kosilo pripravljat, potem gremo pa po možev avtek na servis, da jaz svojega dobim nazaj v uporabo Vreme ...